Som jag skrev häromdagen så består min helg av jobb men jag ska inte klaga. Just nu sitter jag ute i solen på jobbet och ska alldeles strax ta och göra iordning en god frukost. Det är väldigt lugnt för tillfället vilket är jätte härligt, då får jag nämligen betalt för att sola, haha!

Igår var jag ledig och hann vara ute hemma, senare på eftermiddagen bjöd vi hem Mickes pappa och min mamma på middag vilket jag tror var uppskattat.

Imorgon bitti kl 08 går jag förresten på nästan 2 veckors ledighet. Tjoho! Förhoppningsvis åker vi med husvagnen till Orsa om väderprognosen kan visa någonting annat än regn.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: Vardagssnack


Som jag skrev igår så jobbar jag idag och slutar inte förns 08 imorgon bitti. Jag sov för övrigt ingenting natten som var, jag vaknade stup i kvarten av den där hostan. Vi får se hur natten här på jobbet går, om jag väcker hela huset eller inte.

Jag ska sitta och pyssla med lite inlägg nu till bloggen medans jag har tiden, imorgon är jag ledig och sedan går jag på igen på söndag morgon och på månad morgon så går jag på nästan två veckors ledighet. TJOHO! OM jag känner mig taggad? JA! Om jag tycker att vädret framöver ser bra ut? NEJ! Vart är sommaren? Hur ser det ut hos er ?


Jag hittade dom här bilden på datorn och blev så sugen på gröt med massa banan och bär. Mums! Det var en liten period i vintras som jag åt det varje morgon innan jag ledsnade.

Likes

Comments

Postad i: Vardagssnack


Jag bad Micke välja ett nummer och vinnaren blev då PiimPiina

Stort Grattis till dig och ni andra, kika gärna in hos henne! Jag personligen tycker att hennes blogg är genuin och äkta!


Likes

Comments

Postad i: Vardagssnack


För er som deltar i min veckans blogg tävling så sa jag att jag kommer att utse vinnaren idag Torsdag men jag har verkligen inte haft tid till det idag så jag utser vinnaren någon gång imorgon istället. Jag hoppas att det går minst lika bra.

Nu ska nämligen denna fröken ta och lägga sig och få några timmars sömn innan ett dygnpass väntas imorgon.


Likes

Comments

Postad i: Vardagssnack


Godmorgon! Hoppas ni har haft en fin start på den här torsdagen.
Jag fick åka hem ifrån jobbet igår kväll. Jädrans förkylning. Jag kände mig jätte matt i hela kroppen och jag anar att febern kom och gick. Tur att jag har en så himla snäll kollega som kom och bytte av mig.
Väl hemma vid 20:30 blev det kvällsfika innan jag kröp ner och sov, försökte åtmindstonde! Jag har vaknat sisådär 20 gånger under natten och fått tagit hostmedicin och nässpray. Imorgon måste jag vara piggare för då har jag inget annat val än att jobba - nackdelen med semestertider och lite personal på det.

Idag skiner solen så förhoppningsvis gör den mig piggare. D vitamin är bra för så mycket och jag tror att bara jag tar det lugnt ute på en filt på gården idag så mår jag nog bättre sedan.

Vad hittar ni på?

Likes

Comments

Postad i: Vardagssnack


Natten som var blev det inte många timmars sömn, varken för mig eller Micke på grund av min hosta så det slutade med att på morgonen kom han in med hostmedicin åt mig - att vi inte hade tänkt på det tidigare. Det hjälpte iallafall men nu är det nästintill likadant igen. Usch! Tack och lov ingen feber.

Imorgon är det dags för ännu ett jobbdygn, dock har jag en så snäll kollega som stannar kvar några timmar extra så jag börjar inte förrens klockan 12:00 och slutar 08 på torsdag morgon. Vi får se hur det går. Likadant blir det på fredag så blir uppdateringen på bloggen minimal så vet ni varför men jag ska göra mitt bästa för att endå få upp några inlägg. Datorn följer såklart med på jobbet, dock är det inte det bästa inspirations stället.

Nu ska jag lägga en ansiktsmask och sedan gå och lägga mig.


Äntligen har våra pion-buskar börjat slå ut här hemma på gården. Jag älskar pioner. Så fina och färgglada!

Glöm inte bort veckans blogg tävling, än finns det tid att vara med. Ni hittar inlägget HÄR

Likes

Comments