Vardagssnack

Det var den dagen det. Jag har verkligen inte gjort mycket vettigt alls idag, heller! Jag har ju tjatat hela helgen om att städa upp vid mitt sminkbord och få någon ordning på kaoset som befinner sig där nu men jag har helt enkelt inte tagit mig för det, så jag skjuter upp det tills imorgon. 

Micke var duktig och gjorde iordning en Janssons frestelse förut idag som vi ska äta snart framför en film eller serie. Har längtat så mycket efter det, så det är kvällens planer. Mumsa på i soffan.

Tog en rejäl långpromenad i skogen förut också med Harry, och då små snöade det ute, mest regn men man såg en liten skymt av det vita guldet från himlen. Så himla mysigt! 

Men nu - MAT innan jag hungrar ihjäl! 


Likes

Comments

Smink och skönhetsrelaterad, Vardagssnack

Godkväll. 

Fy vilken seg dag jag har haft, första dagen på läääänge som jag verkligen inte gjort någonting alls överhuvudtaget, ungefär. Jag brukar aldrig klara av att vara still men idag sa kroppen åt mig och jag lyssnade på den. Eloge till mig själv. 

Redan hunnit bli kväll, och jag ska strax börja städa inne vid mitt sminkbord tror jag, om jag orkar, haha! Försöka få det organiserat. Som jag skrev tidigare idag så ska jag slänga in en före och efter bild. Saknar att jobba. Jag var ju fast anställd tidigare, men nu har jag gått tillbaka till mitt gamla jobb, som vikarie ​bara ​. Det är absolut inge fel med att vara det men det är skillnad, absolut. Det kryper i kroppen på mig att jobba, får hoppas på att någon av kollegorna vill vara ledig snart eller få förhinder så jag kan hoppa in! ;) Ska förklara allt vid ett senare tillfälle varför det blev som det blev, en del utav det iallafall. 


Men nu, lite musik och sedan försöka ta mig in till sminkbordet. 

Likes

Comments

Vardagssnack

​Godmorgon, eller morgon? Vad babblar jag i det är ju förmiddag men jag har precis gjort iordning en liten frukost. Mår inte topp idag så det blev ingenting speciellt. Har tänt upp en brasa också som smattrar på i bakgrunden, så himla mysigt. Har noll planer för dagen. Bära in ved och storstäda samt sortera bland sminket och få någon ordning på det för just nu är det kaos, ska visa sen.

Har ni några roliga/mindre roliga planer för dagen eller helgen? 

Likes

Comments

Godkväll på er!
Har precis slängt i oss kvällsfika här hemma, fattar inte varför jag är så hungrig jämt på kvällarna. Kan stoppa i mig hur mycket som helst känns det som! Finns det fler ?
På något sätt smakar allt så mycket bättre på kvällstid bara. Jag ska ta tvätta av mig sminket och göra mig redo för sängen jag. Klockan är ställd på tidigt 😁
Bjuder på tre bilder! Handskar är nu mera obligatoriskt när man ska ut med vovven ❤️
Godnatt!

Likes

Comments

Här nedan listar jag mina personliga favoriter hos Cocoo . Dom har super fina smycken och även kläder och en del accesoarer, spana in vettja. Ringarna tycker jag är så snygga, så snyggt att ha massa ringar på fingrarna och speciellt såna som sitter längre ut på fingret. Och halsbanden är super fina, älskar den typen! 

Likes

Comments

Vardagssnack

​Tänkte dela med mig utav 4 rädslor som jag har. 

  • ​Jag är jätte rädd för döden! Det är nog en relativt vanlig sak att vara rädd för men bara tanken på döden ger mig en klump i bröstet. Man vet aldrig när och man vet aldrig vem som dör. Imorgon kan allting vara för sent och just den tanken skrämmer mig. Det är väldigt viktigt att hålla hårt i dom som man älskar och bryr sig om. 
  • Jag är jätte rädd för spindlar och andra kryp, men spindlar är nog min stösta fobi. Ser jag en spindel inne någonstans i huset så skriker jag på Micke så att han får ta bort den för jag klarar inte av det. Är han inte hemma så ringer jag han, helst får han komma hem, haha men det kan vara lite svårt om han jobbar t.ex. Usch, jag hatar dom!
  • Jag är jätte rädd för ofentliga toaletter och undviker alltid dessa så gott det går. Jag tycker bara det är SÅ äckligt. Samma sak på somrarna så brukar vi campa med husvagnen några veckor, och då går man ju till servicehusen och duschar / går på toa.. Och jag känner mig aldrig riktigt ren efteråt bara för att jag tycker det är så äckligt att så många människor delar på samma sak. Hua! 
  • Jag är LIVrädd för halkla på vintern, alltså att köra bil när det är halt ute. Det är nog min största rädsla skulle jag säga och det begränsar mig väldigt mycket på vintern då det är riktigt halt ute. Då stannar jag hellre hemma eller så ligger jag och krypkör på sisådär 40-50km/h, vilket gör att jag aldrig kommer fram dit jag ska känns det som. Men hellre det säkra före det osäkra! Haha.

Likes

Comments