Postad i: VardagssnackBilderna är tagna från Google


Godmorgon!
Vaknade med världens rygg och magvärk men efter en kopp kaffe och alvedon så börjar det kännas bättre och jag är redo att starta dagen på allvar. Idag är sista dagen Micke jobbar sen är det semester även för honom och efter han kommer hem senare idag blir det full fart. Imorgon åker vi äntligen till Orsa och vi siktar på att komma iväg någongång mitt på dagen då vi ska ta en liten shoppingrunda efter vägen och inhandla lite nödvändigheter som vi kan tänkas behöva.

Idag ska jag även fota massa är planen så jag har lite att välja på medans vi är borta så slipper ni bara se bilder därifrån även fast det kanske kan vara kul att se men variation är bra, mycket bra!

Vad gör ni idag?

Likes

Comments

Postad i: Vardagssnack- Jag blir lycklig av fint väder och utflykter till olika ställen. Att upptäcka nya platser och att vistas ute i naturen är bland det bästa jag vet att göra.

- Min familj, såklart! Tusan vad olycklig jag hade varit olycklig utan dom vid min sida.

- Fruktfat och smoothisar i fina färger.

Likes

Comments

Postad i: Vardagssnack

Ja då är vi inne på Midsommar veckan och vad tror vi om vädret? Jag håller varenda tumme stenhårt för att det ska bli sol och varmt, prognosen just för tillfället ser kanske inte jätte bra ut här iallafall men det roliga med den svenska sommaren är att det kan hinna ändra sig 7 gånger till under veckans gång.

Igår jobbade jag några timmar på mitt andra, nya jobb och det gick över förväntan. Skönt att få röra ordentligt på kroppen så där kommer jag nog absolut att trivas.


För övrigt så har vi bara idag, imorgon och på onsdag på oss att fixa med allting här hemma innan vi åker iväg i över en vecka med husvagnen. Det känns som att det är det enda jag pratar om men det är så livet ser ut dessa dagarna så ni får stå ut.


Likes

Comments

Postad i: Samarbeten


/ Produkterna är sponsrade och i samarbete med Swissclinic /

För cirka en vecka sedan fick jag hem ett paket i brevlådan innehållande detta.

Detta är en hudbehandling som heter Skin Renewal och innehåller roller och ett serum. Rollern finns i två olika alternativ -. 0,2 mm samt 0,5 mm. Jag fick hem bägge för att lättare kunna testa mig fram.

Detta ska alltså stimulera produktionen av kollagen. Porer, celluliter, rynkor och ärr.

En ny, frisk hud ska tillverkas med behandling av detta och jag har under så länge jag kan minnas haft stora problem med min hy efter Acne så jag hoppas och tror stenhårt på att denna produkten ska reparera min hy i ansiktet.

Klicka HÄR för att komma direkt till dessa produkterna.

Jag kommer självklart lägga upp före/under/efter bilder när jag använt det i cirka 3-4 veckor.

Likes

Comments

Postad i: Smink och skönhetsrelaterad, Tips

Dessa samt ett par likadana till fick jag hem för någon vecka sedan. Jag vet inte om dom är äkta eller fejk?! Men hur som helst är dom så galet fina. Lätta att applicera och dom smälter in fint i mina egna fransar.

Kan rekommendera dom starkt till er som söker efter ett par bra fransar.

Jag glömmer alltid att fota när jag testar ut lösögonfransar - ska bli bättre på det!

Likes

Comments

Postad i: Vardagssnack


Det här med att hitta rubriker till sina inlägg är någonting som jag har stora problem med, haha! Idag fick det bli en tråkig söndags rubrik. Hur brukar ni tänka med rubriker? Egentligen är det ju en viktig del av själva blogginlägget då det är det första man ser oftast. Jag vet inte heller egentligen varför jag kom in på det, typiskt mig!

Godmorgon förresten, det här inlägget är tidsinställt då jag är och jobbar just nu. Jag slutar nog väldigt tidigt och då är planen att mamma kommer hit och hämtar upp mig och Harry också ska vi fara och gå en långpromenad och ta med fika någonstans. Älskar sånt. Sedan ska jag och Micke börja skriva på en " att göra lista " så vi inte glömmer någonting tills när vi åker bort.


Hur ser eran söndag ut?

Likes

Comments