Postad i: Vardagssnack

Kom nästan precis innanför dörren hemma efter ett jobbdygn, nu är jag ledig tills på måndag! Man värdesätter verkligen dom dagarna man är lediga när man jobbar dygn, samtidigt som det är skönt när allting rullar på.

Nu ska jag bara ta det lugnt, kanske att jag orkar mig ut på en långpromenad sedan, om en stund!


Likes

Comments

Contains affiliate links Postad i: Kläder, Tips

Ett plagg jag gärna skulle vilja ha hängandes hemma är denna kappa, eller en liknande! Just en beigh. Tänk vad snyggt till ett par svarta Jeans.

Länk till kappan finns nedanför bilden.

Inlägget innehåller Adlinks.

Likes

Comments

Jag är egentligen ingen läppstift-tjej. Jag har aldrig riktigt tyckt om att bära det på läpparna men på senare tid har jag bärjat använda det. Egentligen gillar jag bara rött och mörka läppstift men jag vill lära mig att tycka jag passa i mer Nude färger och detta nedanför har jag burit i några dagar nu och jag börjar gilla det mer och mer. Tycker att färgen är jätte fin.

Likes

Comments


Fredag idag och jag sitter på jobbet och ska åter igen spendera dom närmaste 24 timmarna här. Jag är ganska seg i skallen så jag hoppas verkligen att detta dygn kommer gå fort. Sen är det ledigt lördag och söndag och då hoppas jag på finväder och kanske en skotertur!?

Hur ser eran helg ut? Har ni några planer?Detta är min favorit frukost för tillfället. Soygurt och musli. Så himla gott!

Likes

Comments

Postad i: Vardagssnack


Innan jag ska göra mig klar för sängen och förhoppningsvis få ihop några timmars sömn inför mitt jobbdygn imorgon så måste jag bara visa dessa bilderna från min och Harrys promenad idag. Det var SÅ himla fint i skogen.

Nu - Kvällspromenad, fika, sova!

Mattes och husses fina lilla kille!

Likes

Comments

Postad i: Smink och skönhetsrelaterad


... Färgat mitt hår! Så himla skönt. Egentligen hade jag tänkt ha blåsvart hår men jag hittade ingen sån färg någonstans förutom på nätet men det orkade jag inte vänta på så det fick bli mitt vanliga svarta. Det var bara utväxten som fick sig en rejäl uppfräschning och herregud vad skönt. Äntligen känner jag mig levande igen.


Likes

Comments

Instagram@jozefinee