Tillbaka på jobbet igen efter 5 veckors praktik (och lite påskfirande). Också därför jag inte haft tid att blogga något.. Har jag inte varit på praktiken så har jag tränat. (what? Jah vet, jag återkommer till det)

Praktiken gjorde jag på Kronans Apotek i Gränby och jag trivdes superbra! Har lärt mig så mycket och haft jätteroligt, som ett kvitto på att man valt rätt utbildning vilket känns så himla bra!
Är så taggad på att bli klar nu, börjar bli lite less på att jobba och plugga samtidigt faktiskt. Men det går!

Till något ännu roligare.. Har alltså börjat i gymnastik igen! Inte som förut såklart men i en grupp med "föredettingar" ,tidigare truppgymnaster som vill komma igång igen.
Och det är så jäkla roligt! Skitsköna tränare och en rolig grupp som kör 4 dagar i veckan!
Det gick ju sjukt trögt i början kan jag säga och jag sträckte mig så fort vi börja köra hjulningar typ😂
Hjärnan ville lite mer än vad kroppen klarade av om man säger så.. Men de borde ju vara som att cykla tänkte jag. Det finns väl kvar där inne nånstans!?
Och det fanns det. Efter några veckor började den gamla gymnasten i mig visa sig lite mer och mer och nu har jag kört både handvolt-frivolt och rondat-flickis-flickis! Så det går framåt iaf.
Har typ iinga muskler kvar (om det ens fanns några då man var som bäst) så allt är så sjukt mycket jobbigare än man minns, haha!
Men med det sagt.. Det är aldrig försent att börja igen! Och det finns så himla många "vuxengrupper" som kör bara för kul! Oavsett sport.
Och det bästa med att ha börja träna nu igen är att man slipper känna den där pressen man konstant kände! Speciellt på slutet när det var på elitnivå och det alltid låg någon tävling framför en.
Man tyckte liksom inte att det var roligt längre utan mest en tid med stress, press och prestationsångest! Vilket också gjorde att man inte hann med skolan, så man fick prioritera. Och då valde jag skolan.
Men nu kan jag välja båda och behöver inte alls få ångest om man hoppar över någon träning då och då.

Hoppas alla haft en bra påsk!
(Trots det sjuka som hände här i Sthlm veckan innan, så himla hemskt!)

Ta hand om er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

En tredagars på Karlbergs slott är över, men kommer kunna leva länge på denna roliga helg!
Helgen inleddes på fredag (efter en megastor tenta på morgonen) med dansträning: vals, slowfox och francaise, sedan cocktailparty på kvällen.
Bal på lördag med allt vad det innebar och avslutades med en brunch igår, söndag.
Inte nog med att man fick gå med en av sina bästa killkompisar som baldejt, utan min absoluta bästa vän gick ju också på samma bal😃
Så alla tre gick på bal tillsammans igen, 9 år efter studentbalen. Men denna gång 10 gånger roligare!


Likes

Comments

Alla hjärtans dag, men främst mammas födelsedag. Grattis världens bästa mami! Stackars dig som legat sjuk hela födelsedagen och inte var vi hemma och tog hand om dig. Men tror du blev glad sen när Jonas kom på kvällen med en stor blomkorg från oss i alla fall :) Trots att han trodde du fyllde 49, hahah!
Hoppas alla haft en bra dag❤

Likes

Comments

Uppdaterat hudvårdsförrådet lite. Vinterhyn är inte att leka med :)

Likes

Comments

Ovanligt ojobbig måndag för en gångs skull..
Kanske för att man haft en superhelg och ska få träna idag! Jag har ju börjat i gymnastik igen!! Efter typ 10 års uppehåll, haha. I en blandgrupp som kör 4 (!) dagar i veckan! Så nu jäklar. Bara kört en vecka men de är skiitkul redan. Grym hall, grymma tränare och härligt gäng. Inga tävlingar, ingen press, bara rolig träning! Kan ju inte bli bättre :)

Några bilder från helgen då vi haft Maysan på besök❤

Inledde helgen med vin&spelkväll (och lite smörgåstårta) med ett gäng i fredags och lördagen bjöd på bl a prommis och ost&kex i massor.

Likes

Comments

Hade tur att få mysa lite med Billen i fredags då jag och Joa var barnvakt medan Stina och Max var på Harrys. Älskade lilla charmtroll!

Likes

Comments