Firade nationaldagen med en tripp till fina Öregrund! Så himla himla mysigt ställe vid kusten utanför Uppsala med små restauranger längs vattnet. Dit blir det garanterat fler gånger i sommar :)

Likes

Comments


Förra måndagen var betydligt mysigare än denna! Då fick jag komma till Anna och mysa med hennes lilla prinsessa som somnade så gosigt inlindad i min famn. Där hade man ju kunnat suttit och snusat och myst i timmar!
Inte nog med det så slängde Annie ihop en paj så vi fick lite lyxigt måndagsfika med. Som sagt, bättre måndag än den här kan man säga.. Idag har man tredje dagen med nackspärr och måste dessutom jobba över.
Men jag "tröstar" mig med att det är kortvecka och helg redan på onsdag :)

Likes

Comments


Äntligen äntligen har vi fått flytta in i nya lägenheten!! Efter nästan 5 år i Stockholm kan jag nu konstatera att jag är Uppsalabo på riktigt.
Vilket känns både konstigt och så himla skönt!
Är såå klar med Stockholm som "hemmastad" och jag kommer ju få en bra dos av den staden ett tag till ändå eftersom jag kommer fortsätta jobba på Statskontoret på veckorna. Så jag kommer fortsätta pendla ett tag till innan jag är helt klar med Sthlm.. Men det är så jäkla smidigt ändå så det gör mig inget. Tar 40 minuter med tåget (SJ) och 5 minuters gångavstånd från centralen till jobbet! Går typ snabbare att ta sig till jobbet från Uppsala än från lägenheten jag hade i Bromma, haha.

Inatt sov vi första natten och eftersom vi inte har några persienner eller gardiner än så vaknade man ju typ när solen gick upp vid 5 imorse! 😄
Men det gjorde inte så mycket eftersom det är fredag.
Hoppas alla får en fin helg! Vi vet ju vad vi ska göra i alla fall, min sambo och jag <3

Likes

Comments

Tillbaka på jobbet igen efter 5 veckors praktik (och lite påskfirande). Också därför jag inte haft tid att blogga något.. Har jag inte varit på praktiken så har jag tränat. (what? Jah vet, jag återkommer till det)

Praktiken gjorde jag på Kronans Apotek i Gränby och jag trivdes superbra! Har lärt mig så mycket och haft jätteroligt, som ett kvitto på att man valt rätt utbildning vilket känns så himla bra!
Är så taggad på att bli klar nu, börjar bli lite less på att jobba och plugga samtidigt faktiskt. Men det går!

Till något ännu roligare.. Har alltså börjat i gymnastik igen! Inte som förut såklart men i en grupp med "föredettingar" ,tidigare truppgymnaster som vill komma igång igen.
Och det är så jäkla roligt! Skitsköna tränare och en rolig grupp som kör 4 dagar i veckan!
Det gick ju sjukt trögt i början kan jag säga och jag sträckte mig så fort vi börja köra hjulningar typ😂
Hjärnan ville lite mer än vad kroppen klarade av om man säger så.. Men de borde ju vara som att cykla tänkte jag. Det finns väl kvar där inne nånstans!?
Och det fanns det. Efter några veckor började den gamla gymnasten i mig visa sig lite mer och mer och nu har jag kört både handvolt-frivolt och rondat-flickis-flickis! Så det går framåt iaf.
Har typ iinga muskler kvar (om det ens fanns några då man var som bäst) så allt är så sjukt mycket jobbigare än man minns, haha!
Men med det sagt.. Det är aldrig försent att börja igen! Och det finns så himla många "vuxengrupper" som kör bara för kul! Oavsett sport.
Och det bästa med att ha börja träna nu igen är att man slipper känna den där pressen man konstant kände! Speciellt på slutet när det var på elitnivå och det alltid låg någon tävling framför en.
Man tyckte liksom inte att det var roligt längre utan mest en tid med stress, press och prestationsångest! Vilket också gjorde att man inte hann med skolan, så man fick prioritera. Och då valde jag skolan.
Men nu kan jag välja båda och behöver inte alls få ångest om man hoppar över någon träning då och då.

Hoppas alla haft en bra påsk!
(Trots det sjuka som hände här i Sthlm veckan innan, så himla hemskt!)

Ta hand om er!

Likes

Comments

En tredagars på Karlbergs slott är över, men kommer kunna leva länge på denna roliga helg!
Helgen inleddes på fredag (efter en megastor tenta på morgonen) med dansträning: vals, slowfox och francaise, sedan cocktailparty på kvällen.
Bal på lördag med allt vad det innebar och avslutades med en brunch igår, söndag.
Inte nog med att man fick gå med en av sina bästa killkompisar som baldejt, utan min absoluta bästa vän gick ju också på samma bal😃
Så alla tre gick på bal tillsammans igen, 9 år efter studentbalen. Men denna gång 10 gånger roligare!


Likes

Comments

Alla hjärtans dag, men främst mammas födelsedag. Grattis världens bästa mami! Stackars dig som legat sjuk hela födelsedagen och inte var vi hemma och tog hand om dig. Men tror du blev glad sen när Jonas kom på kvällen med en stor blomkorg från oss i alla fall :) Trots att han trodde du fyllde 49, hahah!
Hoppas alla haft en bra dag❤

Likes

Comments