En tredagars på Karlbergs slott är över, men kommer kunna leva länge på denna roliga helg!
Helgen inleddes på fredag (efter en megastor tenta på morgonen) med dansträning: vals, slowfox och francaise, sedan cocktailparty på kvällen.
Bal på lördag med allt vad det innebar och avslutades med en brunch igår, söndag.
Inte nog med att man fick gå med en av sina bästa killkompisar som baldejt, utan min absoluta bästa vän gick ju också på samma bal😃
Så alla tre gick på bal tillsammans igen, 9 år efter studentbalen. Men denna gång 10 gånger roligare!


Likes

Comments

Alla hjärtans dag, men främst mammas födelsedag. Grattis världens bästa mami! Stackars dig som legat sjuk hela födelsedagen och inte var vi hemma och tog hand om dig. Men tror du blev glad sen när Jonas kom på kvällen med en stor blomkorg från oss i alla fall :) Trots att han trodde du fyllde 49, hahah!
Hoppas alla haft en bra dag❤

Likes

Comments

Uppdaterat hudvårdsförrådet lite. Vinterhyn är inte att leka med :)

Likes

Comments

Ovanligt ojobbig måndag för en gångs skull..
Kanske för att man haft en superhelg och ska få träna idag! Jag har ju börjat i gymnastik igen!! Efter typ 10 års uppehåll, haha. I en blandgrupp som kör 4 (!) dagar i veckan! Så nu jäklar. Bara kört en vecka men de är skiitkul redan. Grym hall, grymma tränare och härligt gäng. Inga tävlingar, ingen press, bara rolig träning! Kan ju inte bli bättre :)

Några bilder från helgen då vi haft Maysan på besök❤

Inledde helgen med vin&spelkväll (och lite smörgåstårta) med ett gäng i fredags och lördagen bjöd på bl a prommis och ost&kex i massor.

Likes

Comments

Hade tur att få mysa lite med Billen i fredags då jag och Joa var barnvakt medan Stina och Max var på Harrys. Älskade lilla charmtroll!

Likes

Comments

Här har jag spenderat nästan hela dagen idag.. Framför brasan hos mamma.
Eftersom jag vaknade med ont i magen idag så pluggade jag hemma istället för i Sundsvall. Gjorde ordning en plugghörna imorse och njöt av värmen, om det är något jag hatar mer än magont så är det att frysa!
Malin kom hit sen och la sig bredvid hon med, så låg vi och myste framför brasan och SKAM på datorn nästan hela dagen❤

Likes

Comments