Skola, Allmänt

Halloj! Det här med VFU två dagar av veckan, skola en dag, fotografering en och jobb en dag.. Hmm.. Japp, jag är smått förvirrad! Det är bara de större delarna av dagarna, alla kvällar som är uppbokade med olika saker gör inte saken bättre haha.
Jag hoppas att ni har någorlunda koll på er vardag.
Well, idag har jag då varit i skolan för första gången på nästan två veckor, det kändes riktigt bra faktiskt. Efter skolan körde jag och efterlyste min dator som fortfarande inte kommit tillbaka så istället köpte jag en skrivare... Ja asså det låter kanske också rätt konstigt, skrivare utan dator? Inte det minsta mina vänner! Skriver såklart ut via mobilen eller min iPad.

Ha en fin kväll!

Tjingeling darlings 🌸

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Dans, Goda vänners lag

Dagen idag har bestått av tävling i Lund.
I den "vanliga" klassen kammade jag och Marcus, min danspartner, hem första platsen! Wiho!!
I utmaningen, en klass där alla par som vill vara med oavsett vilken klass man tävlar i egentligen får vara med och tävla mot varandra, hamnade vi i final med riktigt bra N dansare och slutade på en 7:e plats men är galet nöjda ändå!!

Är super nöjd med dagen och jag vill tacka alla som tittade, hejade och stöttade idag - ni är fantastiska!!
Sen vill jag leverera ett mega stort tack till min galet grymma danspartner, du är bäst!

Fotografer: Robert Åkesson, Jochen Römling och Joanna Wendel

Tjingeling darlings 🌸

Likes

Comments

Skola, Dans, Plugg

Jaha då va jag igång,  min första VFU (verksamhetsförlagd utbildning) som lärarstudent. En yrkesprövande VFU,  jag som redan jobbat i lite mer än 3 år inom skolans värld hade väl inte behövt detta? Jo det måste jag för vi ska göra uppgifter på plats med handledare, där rök dem potentiella arbetsdagarna.. Det är bara att se det positivt! Idag ska jag hålla "min första" lektion och för första gången, på riktigt nu, ska jag få feedback på hur jag skött mig och det ska däremot bli  spännande.
Det bästa med idag är att det är dans ikväll, till Expanders!! Äntligen!!

Ha en fantastisk dag mina vänner!

Tjingeling darlings 🌸

Likes

Comments

Goda vänners lag , Nöje, Dans

Hej alla fina människor! Måndag och jag har varit ledig, inget intressant alls som hänt, än alla fall. Om två timmar är det kurs i Höör precis som vanligt så lite kul blir det idag ju.

Under helgen har det blivit en hel del dans, väldigt ovanligt om jag får säga det själv, hehe.
I lördags var jag och tävlade i Halmstad med min väldigt nära vän Joanna, med henne som förare hamnade vi på en 5:e plats. Vi är galet nöjda och fick höra att vi var "överlägset bäst föra förlja av alla paren som varit med under tävlingen." För er som inte är super insatta betyder det fruktansvärt mycket och är riktigt bra kritik!
På kvällen blev det mys med bror och syster då mamma och pappa varit borta under helgen.
Igår, söndag, var det kurs i dans i sju timmar. Jag vill lova att jag var trött igår när jag landade i soffan hos min kompis där jag avslutade kvällen med käk och filmen "Yes men".

Hoppas ni haft en bra helg mina vänner.

Tjingeling darlings 🌸

Likes

Comments

Fotografering

Igår var det dags för lite fotografering i Karlskrona tillsammans med grymma Izza. Vi körde lite olika kläder och stilar och som vanligt blev det super bra!

Makeup: Josefin Risberg
Fotograf: Izza Aronsson
Modell: Josefin Risberg

På kvällen blev det såklart dans i Lund och en hel del skratt och idéer på det.
Nu ska jag lämna sängen och läsa sönder ögonen för imorgon vankas det tenta!

Tjingeling darlings 🌸

Likes

Comments

Nöje, Dans

Dans va rubriken, surprise va?! Haha nä, mest troligt inte. Min blogg ska ju handla om mig, mitt liv och mina tankar och 80-90% av mitt liv består av dans helt ärligt. Det låter fruktansvärt mycket och ja, det kanske är liiite överdrivet men, dansen är mitt liv. Bilderna är från tävlingen nu i helgen och glädjen är inget skådespel utan det är verkligen äkta!
Så, både fredag och lördag blev det ju dans men det räcker ju inte. Igår var det kurs i Lund där jag hoppade in som ledare och ikväll har det varit kurs i Höör där jag också är ledare, imorgon blir det mest troligt också dans men då är det min tur att träna och utvecklas.

Ha en fortsatt fin kväll!

Tjingeling darlings 🌸

Likes

Comments

Goda vänners lag , Nöje

Fredagen började med en examination i skolan och avslutades med en galet bra danskväll till fantastiska Sannex. Svävar fortfarande på moln efter en grym kväll.

Idag, lördag, har det varit tävling i Sjöbo där jag var lagledare för första gången och herregud så kul det var! Har fått vara med och leda ett galet bra gäng idag, vilken glädje!
Såklart hade jag svårt att hålla mig ifrån golvet vilket ledde till att jag anmälde mig och Marcus till utmaningen i sista sekunden. Hela grejen slutade med en 3:e plats och herregud så nöjd och glad jag är!

Nu ska jag försöka plugga lite alla fall innan det är dags för lite släktkalas för syster yster.

Ha en fin lördag allesammans!

Tjingeling darlings 🌸

Likes

Comments

Skola

Just nu för tillfället sitter jag på ett seminarium där personen som förespråkar inte riktigt vet vad hon vill säga.  Att sitta och lyssna på en människa som avbryter sig själv om och om igen för att säga emot sig själv är fruktansvärt förvirrande. Att hon sedan inte har någon koll på vad som är rätt och fel eller vad som egentligen stämmer och inte, det gör inte saken bättre.  Vi sitter ungefär 35 - 40 personer i detta klassrummet  och de flesta vill bara gå härifrån. 

Hur tänkte hon när hon valde att bli lärare?

Tjingeling darlings 🌸

Likes

Comments

Goda vänners lag , Nöje

Igår var det personalfest på Tivoli i Köpenhamn och den blev ungefär lika rolig, galen och bra som jag förväntat mig fast snäppet högre. Herregud så kul!! Idag är min hals ganska förstörd men vad gör det när leendet fortfarande sitter klistrat?!
Under middagen igår fick jag frågan av en servitör, "Hur är det att jobba på ven då?" och svaret behövde jag inte fundera det minsta på, "Vi brukar har lika roligt när vi jobbar som vi har nu ikväll."
När jag sen funderade vidare på det kom jag fram till att det verkligen är så, vi har alltid kul tillsammans även om för några få sekunder hade kunnat strypa varandra, haha.

Nu ska jag ta tag i underbara skånetrafiken som valt att ställa in mitt tåg från Hässleholm till Kristianstad, älskade måndag..

Hoppas ni får en bättre start på veckan än jag!

Tjingeling darlings 🌸

Likes

Comments

Funderingar , Plugg

Tänk så lätt det hade varit att plugga och lära sig det som behövs ifall skolan hade varit lika lätt, rolig och energigivande som dansen är för mig.

Hur kan man göra för att få känslan från dansen till plugget?

Tjingeling darlings 🌸

Likes

Comments