View tracker

Tisdagar för mig betyder att jag får ner till Lund och göra det jag älskar mest, träna dans! Nu när det finns mål med min träning känns det ännu mer motiverande.

Tjingeling darlings 🌸

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt, Plugg

Godmorgon mina vänner. Igår hände det äntligen, jag fick städat, tvättat och julpyntat.🎁🎄☃ Om möjligt har jag nu ännu mer ljus än innan, kind of in love with candels. 🕯Det känns så skönt att ha kommit ikapp lite, även plugg hann jag med igår. Det bästa med att läsa svenska till åk 4-6 är nog ändå att läsa Astrid Lindgrens böcker. Vilken nostalgi! 😍📚

Ha en bra dag!

Tjingeling darlings 🌸

Likes

Comments

View tracker

Dans, Skola

Igår efter skolan åkte jag till Varberg för att vara med på en fest där jag och en killkompis skulle dra igång lite dans och sen utse två av de bästa paren när de dansade. Vilken kväll sen, ja det var verkligen kul och fantasifullt av värdinnan.
I morse då så körde jag till skolan från Varberg.. Bara för att, valde jag att tvätta bilen  klockan 7 i morse när jag blev lite allmänt trött på smuts, vad ska man annars göra klockan 7 på morgonen?!
Efter skolan körde ja hemåt, lånade böcker, åt, sov och sen blev det träning även om jag hellre slöat i soffan och varit allmänt onyttig... Nu efteråt känns det väldigt bra att jag faktiskt tränade lite idag.
Dags att sova, godnatt på er!

Tjingeling darlings 🌸

Likes

Comments

Godmorgon säger jag och godmiddag säger någon annan, haha ja idag är en sådan dag när nästan ingenting kommer hända.
Gårdagen bestod av en stor danstävling i Malmö där hela dagen avslutades med en kamp mellan Skåne-Halland och Småland-Blekinge. Det var en intensiv dag och jag är mest glad över att ha en röst kvar idag faktiskt. Många grymma dansare och många glada vinnare. Dock tror jag ändå att Skåne-Halland var gladast när de vann danskampen.
Efter tävlingen åkte jag och fina Lotta  till min mormors hus i malmö där vi åt, pratade och skrattade i massor för att sen göra oss klara inför en kväll med ännu mer dans i Ystad till Sannex. Kvällen blev fantastiskt bra!

Nu ska jag dra mig ur sängen för lite mat och plugg innan det kan vankas dans igen.

Ha en fin första advent mina vänner!

Tjingeling darlings 🌸

Likes

Comments

Allmänt

Tjolahopp!!

I'm back! Under tiden jag inte varit aktiv här har jag varit desto mer aktiv med skolan, fotograferingar och dansen såklart.
Jag har umgåtts en hel massa med fantastiska vänner, hunnit bli ett år äldre och nästan klarat av första terminen - bara någon vecka kvar, det är absolut helt galet!

Nu kallar sängen och imorgon är det danstävling i Malmö, denna gången är inte jag deltagare utan kommer agera fotograf och hejarklack. Känner redan nu hur bra det är att jag själv ska dansa imorgon kväll, haha.

Ha en fortsatt trevlig kväll allesammans!

Tjingeling darlings 🌸

Likes

Comments

Skola, Allmänt

Halloj! Det här med VFU två dagar av veckan, skola en dag, fotografering en och jobb en dag.. Hmm.. Japp, jag är smått förvirrad! Det är bara de större delarna av dagarna, alla kvällar som är uppbokade med olika saker gör inte saken bättre haha.
Jag hoppas att ni har någorlunda koll på er vardag.
Well, idag har jag då varit i skolan för första gången på nästan två veckor, det kändes riktigt bra faktiskt. Efter skolan körde jag och efterlyste min dator som fortfarande inte kommit tillbaka så istället köpte jag en skrivare... Ja asså det låter kanske också rätt konstigt, skrivare utan dator? Inte det minsta mina vänner! Skriver såklart ut via mobilen eller min iPad.

Ha en fin kväll!

Tjingeling darlings 🌸

Likes

Comments

Dans, Goda vänners lag

Dagen idag har bestått av tävling i Lund.
I den "vanliga" klassen kammade jag och Marcus, min danspartner, hem första platsen! Wiho!!
I utmaningen, en klass där alla par som vill vara med oavsett vilken klass man tävlar i egentligen får vara med och tävla mot varandra, hamnade vi i final med riktigt bra N dansare och slutade på en 7:e plats men är galet nöjda ändå!!

Är super nöjd med dagen och jag vill tacka alla som tittade, hejade och stöttade idag - ni är fantastiska!!
Sen vill jag leverera ett mega stort tack till min galet grymma danspartner, du är bäst!

Fotografer: Robert Åkesson, Jochen Römling och Joanna Wendel

Tjingeling darlings 🌸

Likes

Comments

Skola, Dans, Plugg

Jaha då va jag igång,  min första VFU (verksamhetsförlagd utbildning) som lärarstudent. En yrkesprövande VFU,  jag som redan jobbat i lite mer än 3 år inom skolans värld hade väl inte behövt detta? Jo det måste jag för vi ska göra uppgifter på plats med handledare, där rök dem potentiella arbetsdagarna.. Det är bara att se det positivt! Idag ska jag hålla "min första" lektion och för första gången, på riktigt nu, ska jag få feedback på hur jag skött mig och det ska däremot bli  spännande.
Det bästa med idag är att det är dans ikväll, till Expanders!! Äntligen!!

Ha en fantastisk dag mina vänner!

Tjingeling darlings 🌸

Likes

Comments

Goda vänners lag , Nöje, Dans

Hej alla fina människor! Måndag och jag har varit ledig, inget intressant alls som hänt, än alla fall. Om två timmar är det kurs i Höör precis som vanligt så lite kul blir det idag ju.

Under helgen har det blivit en hel del dans, väldigt ovanligt om jag får säga det själv, hehe.
I lördags var jag och tävlade i Halmstad med min väldigt nära vän Joanna, med henne som förare hamnade vi på en 5:e plats. Vi är galet nöjda och fick höra att vi var "överlägset bäst föra förlja av alla paren som varit med under tävlingen." För er som inte är super insatta betyder det fruktansvärt mycket och är riktigt bra kritik!
På kvällen blev det mys med bror och syster då mamma och pappa varit borta under helgen.
Igår, söndag, var det kurs i dans i sju timmar. Jag vill lova att jag var trött igår när jag landade i soffan hos min kompis där jag avslutade kvällen med käk och filmen "Yes men".

Hoppas ni haft en bra helg mina vänner.

Tjingeling darlings 🌸

Likes

Comments

Fotografering

Igår var det dags för lite fotografering i Karlskrona tillsammans med grymma Izza. Vi körde lite olika kläder och stilar och som vanligt blev det super bra!

Makeup: Josefin Risberg
Fotograf: Izza Aronsson
Modell: Josefin Risberg

På kvällen blev det såklart dans i Lund och en hel del skratt och idéer på det.
Nu ska jag lämna sängen och läsa sönder ögonen för imorgon vankas det tenta!

Tjingeling darlings 🌸

Likes

Comments