resor

Caminito del Rey, 29550 Ardeles, Málaga

Steg upp med tuppen imorse, mötte upp ett gäng nere i byn och tog en minibuss västerut förbi Málaga upp till El Chorro. En fantastisk nationalpark samt by där en OTROLIG vandringsled vid namn Caminito del Rey går. Vandringen var ca 1 mil lång och tillsammans med en guide som berättade häftiga historier om de olika ställena längs leden. Ett flertal dödsfall, fossiler i bergen, hur man fäste hängbroar från klippor och alla dessa filmer som spelats in i den unika miljön. När vandringen var över åkte vi och käkade lunch/middag i närheten innan vi återvände tillbaka till Nerja vid 19 tiden. En GRYM heldag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

resor

Fort Bravo (Texas Hollywood), 04200 Tabernas, Alméria, SPAIN

Besökte idag Fort Bravo, en spansk gammal westernstad där ett flertal kända filmer spelats in. Cool och häftig miljö, alltid varit svag för western.

Likes

Comments

resor

El Balcón de Europa, 29780 Nerja - Costa de sol, SPAIN

Ett flertal bilder från första dagens rundvandring i underbara Nerja. En mycket trevlig stad vid Spaniens sydkust, helt grymt. Hälsar på pappa som flyttat hit över vintern, själv återvänder jag till Sverige den 5 januari. Dyrbar far-dotter tid med andra ord.

Likes

Comments