Header
YouTube
josefin rask

Passa på att grillll my ass med frågor om mig som jag svarar på i nästa video.. Jag kom på att inte alla har youtube-konto så de är lättare att skriva frågor i kommentarsfältet här, so give it too me :*

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Alltså jag har fortfarande svårt att kolla på bilder, eller filmen jag gjorde från Thailand. Jag har SÅ MÅNGA bilder som jag inte rört, jag brukar älska att gå igenom bilderna, redigera dem osv men i detta fall har jag lagt dem i en mapp och låtit dem vara där. Ibland blir jag sugen och går in i mappen men varje gång jag gör de så får jag typ ont i magen, den resan var förmodligen den bästa jag gjort och jag hade velat spola tillbaka tiden och stanna den där föralltid.

Lyckligtvis ska jag och mina två tjejer åka ner till Nice (där en utav de fina människorna vi lärde känna under resans gång) och hälsa på honom, där nere möter den andra vännen som vi också lärde känna i Thaithai, så de blir en slags reunion på Monjos hemmaplan :* CAAAN'T WAAIT! Enda som suger är att flygpriserna är helt sjukt just nu.. Får hoppas att sommarvärmen bara smäller på så alla flygpriserna sjunker till botten :p

Likes

Comments

Top: H&M, Shorts: BikBok, Shoes: Missguided, Necklace: Zaful, Jacket: Forever 21.

Jag kan lova att minst ett skrattanfall utlöses varje gång jag fotas. Jag försöker vara professionell och seriös men när vissa personer står bakom kameran så går de absolut inte.. Undra vem som står bakom kameran här.. Hehe det håller jag hemligt ett tag till..

Likes

Comments

Vilken midsommar jag hade med mina fina barndomsvänner, massa lekar, mat och dans hela natten lång. Precis som det ska vara!

Likes

Comments

Nyyyyy video är uppe och denna gången avslöjar jag 15 sanningar om mig själv och flamsar runt lite som vanligt..

ENJOOOOY :*

Likes

Comments

Följ med mig i denna vloggen genom min barndom i min hemort Vellinge och de platser jag minns mest därifrån..

Glöm inte att gilla videon och prenumerera på min kanal loviiies :*

Likes

Comments

Glöm inte att gilla denna video och prenumerera på min kanal här.

Likes

Comments

Asså vill bara börja med att säga all kärlek till er som är inne och kollar min blogg varje dag trots att ni hamnat i skymundan för tillfället. Jag har lagt all min tid och energi åt youtube, så jag hoppas verkligen ni stöttar mig där också och kollar mina videor för jag lägger ner så mycket tid och engagemang på videorna.här hittar ni min kanal och alla videor.

Mitt liv är ungefär som New Yorks tunnelbana för tillfället, de är kaos, stressigt och tar sig an hundra olika destinationer om dagen. Precis så som jag vill att det ska vara, men även för en dampunge som mig kan de ibland gå lite för fort haha.. Under de senaste veckorna har jag haft så mycket i mitt liv att jag knappt hunnit andas (och en LITEN ögoninflammation på de liksom). Jag har jobbat varje dag i veckan i princip och utöver de försökt underhålla den här sidan och min andra nya hobby, youtuban! Men just nu har jag lyckats få undan en massa saker som ligger och stör mig och tillför stress i min vardag. Jag har betalat några räkningar (hrmfff.. böter som legat och väntat i några veckor..), städat och organiserat i mitt rum och rensat alla bilder från Thailand och även lagt över dem på min andra data där jag tycker de är enklare att organisera och redigera dem. Kan ni tänka er att de var kanske två månader sedan jag var i Thailand och jag har inte kollat på ALLA dem bilderna än? Jag tänkte prata lite mer om varför i videon som kommer på söndag!

Annars då? Jag jobbar kvar på min fina skola med mina söta 6åringar, nu är det 5 veckor kvar av skolan tills barnen går på sommarlov och mitt vikariat som förskolelärare är slut. Bittersweet.. verkligen! Jag älskar mitt jobb, jag älskar miljön, kollegorna och barnen som om dem vore mina egna. Det kommer bli konstigt att inte träffa dem varje dag, men förhoppningsvis kommer jag jobba lite då och då och att dem inte glömt mig helt.. <3
Men de som gör mig glad i den här situationen är att för första gången sedan studenten står jag utan några som helst krav, de känns lite som att de är först nu jag kan börja leva livet fullt ut och bara åka ut i världen och upptäcka de lärorika äventyr som ligger och väntar på mig. Jag har en tid framöver där jag lovat mig själv att ingenting ska få hålla tillbaka mig från mina drömmar. Den här tiden har jag längtat och siktat emot sedan jag var mycket ung för jag visste redan då att jag ville ut och resa och besöka alla världens hörn.
Så när min tjänst tar slut på skolan står jag för första gången någonsin utan fast jobb vilket gör mig nervös, ska jag erkänna. Men jag har lovat mig själv att inte leva efter de som ger en trygghet utan att kasta sig ut i världen och sedan hoppas att jag nyttjar min frihet och tar mig an de utmaningar som infaller sig i mitt liv.

Något annat som ligger och pirrar i min mage just nu är att jag kommer förhoppningsvis spela min första fotbollsmatch på 4 år på söndag. Asså min mage vände sig medan jag skrev den meningen... Jag har dragits med en tuff historik gällande skador och jag hoppas verkligen att jag ska få spela denna säsongen helt friktionsfritt och utan några skador. De hade gjort mig så oerhört glad. Fotboll är verkligen något som jag brunnit och brinner för så mycket, jag var verkligen den seriösa ungen som hellre stack till konstgräset och lirade boll än gick ut och festade. Det är så sorgligt när jag tänker på att mina korsbandsskador rövade bort de som tillbringade mig mest lycka i livet.

Men på söndag är det dags (ler stort när jag skriver detta), det är dags för min comeback, klockan 1 på Höllviken IP drar jag på mig fotbollsskorna igen och ska försöka leverera lite show.. Det var väldigt längesedan sist hihi! Jag vill passa på att tacka samtliga som stöttat och hjälpt mig under mina skador, det finns inte tillräckligt med ord för att tacka er men att jag står där på söndag efter 4 år och ska spela match kommer vara min revansch och mitt sätt att ge tillbaka till er som trodde på mig när alla andra sa att de var kört och att jag skulle lägga ner fotbollen helt. Att jag står där på söndag är så mycket tack vare er och det kommer jag alltid ha med mig. Jag hoppas verkligen att om ni inte har något för er att ni kommer förbi och hejar på mig så ska jag ge er allt jag fått hålla tillbaka på under dessa år..

Nu har jag fått skriva av mig för denna gång, until next time. Take care and see y'all on sunday, on my game and on youtube :*

Likes

Comments

" Life is to precious to waste, eat much, love more and laugh often"

Nouw Magazine