Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Efter att ha jobbat till 6 på morgonen satt en Caesarsallad med dessa finisarna mycket bra..

Likes

Comments

​Födelsedagsmiddag för min fina papi som blir gammal gubbe idag, underbart käk på Monster med familjen och massa tuggande..

Topp och brallor från Lager 157, (100 spänn stycke:O), Kofta bikbok, Hatt, H&M, Skor Nike air max Nude.

Likes

Comments

Nu när man kommit tillbaka till fotbollen är de dax att få kroppen i trim, Gym + vintersäsong hoppas jag kommer ge mig bra förutsättningar för nästa säsong, både för kondition, styrka men främst för mitt knä. Jag ska försöka ta med mig kameran mer så kan jag visa lite övningar jag kör för mitt knä/korsband men även träning utöver de, kanske kommer en video snart om jag vågar starta en liten kanal kanske?.. hehe vi får väl se, nu ska jag ut och äta middag, pappsen fyller nämligen år, gamle gubben..

Likes

Comments

Min favvo-högtid, halloween🎃🎃
Ni kan ju undra vad jag ska klä ut mig till hihi..

Likes

Comments

It's time for some klotter.. Min favoritdel med att ha en egen sida, jag kan skriva exakt precis vad jag vill, det kan vara hur oklart,opersonligt eller personligt som helst men jag har fortfarande all rätt att bara spotta lite klotter.. Idag är en sådan kväll, idag är en sådan kväll där jag legat i två timmar och kollat på en massa olika inspo-sidor och bara myst runt i drömmarna. Jag har konstaterat för mig själv att idag är de yngsta jag någonsin kommer att vara, jag kommer aldrig bli yngre än vad jag är idag och idag kommer aldrig kunna återupplevas. Jag har varit en utav de människor som alltid levt för dagen, jag har till och med alltid klassat mig som omtänksam, spontan och galen när man ska säga 3 ord om sig själv. Jag vill aldrig känna att jag inte levt livet, att jag inte tagit livet för vad de är. Jag är 20 år gammal, nu och i några år framöver ska vara några utav de bästa åren i mitt liv, det är nu för första gången jag har chansen att stå på mina egna ben och göra exakt vad jag vill, innan jag behöver ta något speciellt ansvar, innnan jag behöver betala räkning och innan jag vill stabilisera mig och skaffa familj.

För mig är att leva livet att uppleva världen, på alla möjliga sätt. Det är exakt allt jag har i mitt huvud just nu, jag är ledig varannan helg och ska försöka lägga in en resa i månaden/varannan månad beroende på vart de är. Jag vill ta små weekends till stockholm, göteborg, linköping, jönköping, växjö och uppleva Sverige påriktigt. Jag kikar på flyg ner till California för att möjligtvis åka ner till thanksgiving.. Usa är ju min kärlek och jag hatar mig själv för att jag inte prioriterat mer pengar på att resa dit. Därför funderar jag även på att spendera nyår i NYC, hur mäktigt hade inte de varit? (bucketlist) kanske kan flörta med mig min vapendragare Natalia? Då hade de blivit kaos.. En resa till Norge ska också bokas in innan året är slut, har kollat så många videor och Norge är så underskattat, för mig som älskar natur är de ett helt makalöst land och jag skulle tom våga kalla de nya zeelands lillebrossa! Min plan i livet är att besöka så många ställen som möjligt och framtiden kommer förmodligen ta mig ett år i USA, antingen på universitet eller som au pair, pirrar lite i magen när jag skriver de. Kan inte förstå att jag äntligen har chansen att uppfylla min största dröm. Wow, life is but a dream..

And it's always when i'm in bed, having a really good movie on the screen and just the right feeling in my body, then i can write my script of life..

Likes

Comments

​Camouflage

Linne: Bikbok, Trenchcoat: Gina Tricot, Byxor: Zara, Skor: Adidas NMD

Likes

Comments

Dress and shades in september? Well i aint complaining..

Likes

Comments

Wow, long time no seen... Det är sånt som händer med mig ibland hehe, ibland så bara försvinner jag ut i rymden i några veckor men nu är jag tillbaka!

Massvis har hänt sedan vi sist sågs, jag har varit dålig med kameran så har tyvärr inte många bevis på att jag levt under de senaste veckorna haha.. Den största händelsen för mig är att jag fått ett nytt jobb, jag har fått ett fast vikariat på ett år som förskolelärare. Jag börjar äntligen komma in i jobbet och är så nöjd, trivs superbra på skolan, med kollegorna och barnen! Utöver de har jag precis börjat spela fotboll igen, en sådan enorm lycka för mig, trots att de inte är många övningar jag kan delta i så är de en befrielse att få gå dit och bara mysa med bollen lite. Jag överraskade min bästis natti med en resa till hennes andra hem i torrevieja, där hon jobbar och spenderat mer än ett år i!.. Så jag tyckte att det kändes som en passande födelsedagspresent!! Vi måste tillbaka ASAP.

Ingen gillar text så jag håller de kort och lite spännande och lämnar "the catch up" där. Jag är tillbaka och lovar er massa bilder framöver, uppdatering av lite design och programmering på sidan hihi coming up.. :*


Likes

Comments

" Life is to precious to waste, eat much, love more and laugh often"