Header

Long time no seen.. denna påbörjande veckan har verkligen varit fantastisk. Vi har träffat på dessa två underbara människor som vi nu spenderar mycket tid med och bara skrattar och skrattar.. underbart! Igår åkte vi upp till en viewpoint med utsikt över hela koh samui, tyvärr blev de mörkt rätt fort men det var fortfarande såå vackert!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

(Bikini- H&M, Shades- Zaful)

Love my new bikini from H&M, det är så skönt att de blivit trend med högmidjade bikinitrosor haha så skönt att dem håller magen inne hehe...

Likes

Comments

En liten sneakpeak på denna outfit och bilderna vi tog mot denna mysiga solnedgång häromdagar.. älskar mitt röda läppstift btw, Mac ofc!

Likes

Comments

På den bästa platsen jag vet med den absolut finaste människan jag vet. Finns ingen jag hellre skulle vilja vara här med, finns ingen jag kan skratta så som jag skrattar med dig. (även om jag fortfarande hatar dig för du välte ner alla skipbo-korten i jacuzzin.....) Oh på tal om jacuzzi, vi har de på vår balkong i vårt nya rum... ITS FAB, imma show u later

Likes

Comments

Älskar ljuset på dessa bilderna.. Solnedgång.. Så himla mysigt! Vi hade vår sista natt på vårt fina Chaweng regent idag, vi bestämde oss därför för att åka upp till Koh phangan, varken jag eller natti har varit här så det blev super! Vi har haft en halvdag här och mer om de får ni veta imorgon.. Nu ska denna slagna hjälten nanna

Likes

Comments

Pommes och Caesarwraps till lunch idag.. Och alltid våra älskade läskisar, alltid sprite och cola haha, gissa vems som är vilken?..

Likes

Comments

Vårt absoluta nya favvoställe att äta på här i Koh samui, sååå goda sallader och maten, drinkar mmm allt verkligen! Och sen var vi tvungna att testa dem där ice cream rolls som man sett överallt på instagram. Det var supercoolt att kolla på och det smakade definitivt gott men jag personligen föredrar glass i dess normala format hehe, men Natti gillade detta mer!

Likes

Comments

(Natalia skrattade åt mig i 10 min för jag hade strumpor och flipflops, är jag den enda som har de så?? Superskönt ju.)

När man har varit duktig och gått på gymmet och tränat under sin semester så måste man dokumentera de, så himla flitiga har vi varit och gud vad bra man mår när man lägger in de i schemat som en vana!

Likes

Comments

Omg asså min pasta.. De är allt som behövs skrivas om dessa bilder! Och btw vi blev vänner med två supersnälla killar från hotellet som spelade fotboll med mig hela eftermiddagen (tacka Gud för de, Natalia ställer ju inte upp..) Awesome dinner with awesome pep's

Likes

Comments

Sooo... Natalia tvingade mig att handla en uppblåsbar flamingo, men jag ska ärligt säga att jag älskar den hahaha. Vi har döpt den till Flamme och den hänger med oss varje dag nu och sover med Natalia (så mycket tycker jag inte om den än haha) Annars då? Dag två i paradiset och vi njuter till fullo.. Somnade i solen dag 1 (orutti) och brände hela bröstet så jag väntar lite med fina outfit och strandbilder på mig, inte fint när man e tomato.. (Eller säger jag bara så för jag vill bli brunare innan jag expose myself hehe)

Likes

Comments

" Life is to precious to waste, eat much, love more and laugh often"

Nouw Magazine