Header

OMMMMMGMGMMGMGMG här har ni resultatet, visst blev de fint? Asså jag älskar mitt rum nu verkligen. Jag har alltid varit en skrivbordsmänniska, älskar att sitta vid datorn där, äta, sjunga, allt! Och hur fin är inte min nya hylla? med mitt lilla "natti" fack, bästa!

Likes

Comments

When i found this t-shirt at H&M i wasn't even thinking twice about buying it or nah, this tshirt is all mine. I'm the definition of a snapchap queen hihi. At least i give that label to myself, but I think all of my friends think i'm the worst one on snapchat because i never answear on their snaps to me but I always have 2 hours long mystorys haha. I'm thinking about making my snapstories official but i'm afraid that i won't be able to be as personal as i am right now, well we'll see about that.. Lot's of projects in the making right now and I love it, I have a few collabs that i'm working on and i'm working so hard on my youtube-chanel aswell. The first video will be a traveling vlog from Thailand! So excited..

Likes

Comments

För första gången på några dagar hade jag en ledig eftermiddag, välbehövligt tänkte jag då jag hade en massa småsaker att pula med. Hur mycket har jag fått gjort? klockan är 20.09 när jag skriver detta och jag har inte gjort ett jota haha.. Känns som jag är mer effektiv när jag är stressad än när jag har all tid i världen! Jag handlade lite nya möbler och inredningsdetaljer i söndags och har hunnit bygga ihop dem men inte längre än så, de var lite förvaringsmöbler så dem inköptes för en anledning (att sortera och få bort allt skit!!) Så det är väl bara för mig att sätta igång med de nu! Snart.. Nu luktar de som mamsen gör mat där nere mmm, to be continued...

Likes

Comments

Herregud så glad man blir när solen skiner, trots att de är typ storm och fortfarande superkallt ute så gör solen så himla mycket för ens humör, allting blir så mycket roligare. Fast de hade ju gärna fått vara ruggigt och hemskt när jag och Natti åker iväg hehe..

Likes

Comments

Mina topp tre låtar som lyssnas mest på min spotify just nu.

Nr 1 är så grym, jag tycker han lägger varje line så klockrent och sen är de även härligt gung! Nr 2 med snygga snygga Amanda Winberg går på repeat för mig just nu, älskar låten, den klingar in ganska bra i mitt liv och sen att hon rappar gör låten 15 gånger bättre. Och nummer 3 får mig så glad, jag kan liksom inte sluta dansa när denna låten sätts på, och de är ju inte helt fel att Danny är en riktig pudding iheller hihi.

Likes

Comments

Sweater- here, Pants- Bikbok, Shoes- Adidas nmd, Jacket- Gstar, Cap & Bag- h&m

Har en liten bakgrundshistoria till min fina tröja som jag tänkte dela med mig utav, jag kommer ihåg när jag var yngre att folk ständigt kallade mig pojkflicka i negativ bemärkelse, att jag bara hängde med killar var något negativt och jag var inte alls lika tjejig som alla andra. De var aldrig grabbarna som jag hängde med som sa något, dem är de bästa människorna jag någonsin hade kunnat önska mig att växa upp med, dem såg mig som en i gänget oberoende av mitt kön, men folk runt om kring har alltid väldigt mycket att säga... Jag fick även höra att det var 98% chans att jag skulle bli lesbisk (inte för de är någon negativt men att vara lesbisk definieras inte utav hur du ser ut eller vem du umgås med och det var ganska störigt att ständigt höra de när jag var säker på att jag var straight) och även att jag bara hängde med killar för att få ut något utav de. Som tur är har de orden aldrig påverkat mig, jag älskar att jag är en pojkflicka, jag är stolt över de och ser inte de som något negativt alls. Vi alla är olika och varesig man leker med bilar eller dockor, bär rosa eller blått, umgås med killar eller tjejer oavsett kön, så är vi alla lika mycket värda. De personlighetsdrag som definierar oss gör oss bara unika så jag tänkte let's embrace my tomboyish karaktär och gör de till något bra istället och jag kommer aldrig låta någon tala om vem eller hur jag ska vara så jag handlade denna vackra tröja för att sätta punkt till alla som försökt ändra på mig :*

Likes

Comments

Det bara vattnas i munnen när jag ser dessa bilderna, jag och frugan testade en ny restaurang igår, vi lyxade till söndagen och åt en sen lunch på Piccolomondo och det var så j*kla gott! Sen åkte vi vidare till emporia där vi skulle shoppa lite inför Thailand, Natti hittade en massa bra saker men jag har nog insett att internet är mitt sätt att shoppa numera.. Får panik utav butiker, först och främst för att där är så mycket folk men även för att jag aldrig orkar prova eller stå i köer till att handla haha, på internet är de jag som bestämmer, de gillar vi..;)
Istället åkte vi till Ikea och handlade lite möbler och förvaring till mina lilla arbetshörna som jag håller på att bygga, ska visa er allt när de är klart! De kommer bli så himla fint!

Likes

Comments

Photo: Ludde Sjögren

Pants & shoes - Missguided, Tshirt- Ebay, Coat- Gina tricot, Earrings- Nelly.com

Älskar att kunna mixa kvinnliga och "classy" kläder med en liten hint av street, de markerar verkligen vem jag är. Och hur fet är inte min yeezus tischa?..

Likes

Comments

Collected a few of my latest outfit pictures, and im just thinkin about how much time i've spent on that but also how much I really love showing my art through my clothing and inspire other people.. Can't wait until tomorrow so i can shoot more!
Nighty lovies

Likes

Comments

" Life is to precious to waste, eat much, love more and laugh often"

Nouw Magazine