Header
YouTube
josefin rask

Följ med mig i denna vloggen genom min barndom i min hemort Vellinge och de platser jag minns mest därifrån..

Glöm inte att gilla videon och prenumerera på min kanal loviiies :*

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Glöm inte att gilla denna video och prenumerera på min kanal här.

Likes

Comments

Asså vill bara börja med att säga all kärlek till er som är inne och kollar min blogg varje dag trots att ni hamnat i skymundan för tillfället. Jag har lagt all min tid och energi åt youtube, så jag hoppas verkligen ni stöttar mig där också och kollar mina videor för jag lägger ner så mycket tid och engagemang på videorna.här hittar ni min kanal och alla videor.

Mitt liv är ungefär som New Yorks tunnelbana för tillfället, de är kaos, stressigt och tar sig an hundra olika destinationer om dagen. Precis så som jag vill att det ska vara, men även för en dampunge som mig kan de ibland gå lite för fort haha.. Under de senaste veckorna har jag haft så mycket i mitt liv att jag knappt hunnit andas (och en LITEN ögoninflammation på de liksom). Jag har jobbat varje dag i veckan i princip och utöver de försökt underhålla den här sidan och min andra nya hobby, youtuban! Men just nu har jag lyckats få undan en massa saker som ligger och stör mig och tillför stress i min vardag. Jag har betalat några räkningar (hrmfff.. böter som legat och väntat i några veckor..), städat och organiserat i mitt rum och rensat alla bilder från Thailand och även lagt över dem på min andra data där jag tycker de är enklare att organisera och redigera dem. Kan ni tänka er att de var kanske två månader sedan jag var i Thailand och jag har inte kollat på ALLA dem bilderna än? Jag tänkte prata lite mer om varför i videon som kommer på söndag!

Annars då? Jag jobbar kvar på min fina skola med mina söta 6åringar, nu är det 5 veckor kvar av skolan tills barnen går på sommarlov och mitt vikariat som förskolelärare är slut. Bittersweet.. verkligen! Jag älskar mitt jobb, jag älskar miljön, kollegorna och barnen som om dem vore mina egna. Det kommer bli konstigt att inte träffa dem varje dag, men förhoppningsvis kommer jag jobba lite då och då och att dem inte glömt mig helt.. <3
Men de som gör mig glad i den här situationen är att för första gången sedan studenten står jag utan några som helst krav, de känns lite som att de är först nu jag kan börja leva livet fullt ut och bara åka ut i världen och upptäcka de lärorika äventyr som ligger och väntar på mig. Jag har en tid framöver där jag lovat mig själv att ingenting ska få hålla tillbaka mig från mina drömmar. Den här tiden har jag längtat och siktat emot sedan jag var mycket ung för jag visste redan då att jag ville ut och resa och besöka alla världens hörn.
Så när min tjänst tar slut på skolan står jag för första gången någonsin utan fast jobb vilket gör mig nervös, ska jag erkänna. Men jag har lovat mig själv att inte leva efter de som ger en trygghet utan att kasta sig ut i världen och sedan hoppas att jag nyttjar min frihet och tar mig an de utmaningar som infaller sig i mitt liv.

Något annat som ligger och pirrar i min mage just nu är att jag kommer förhoppningsvis spela min första fotbollsmatch på 4 år på söndag. Asså min mage vände sig medan jag skrev den meningen... Jag har dragits med en tuff historik gällande skador och jag hoppas verkligen att jag ska få spela denna säsongen helt friktionsfritt och utan några skador. De hade gjort mig så oerhört glad. Fotboll är verkligen något som jag brunnit och brinner för så mycket, jag var verkligen den seriösa ungen som hellre stack till konstgräset och lirade boll än gick ut och festade. Det är så sorgligt när jag tänker på att mina korsbandsskador rövade bort de som tillbringade mig mest lycka i livet.

Men på söndag är det dags (ler stort när jag skriver detta), det är dags för min comeback, klockan 1 på Höllviken IP drar jag på mig fotbollsskorna igen och ska försöka leverera lite show.. Det var väldigt längesedan sist hihi! Jag vill passa på att tacka samtliga som stöttat och hjälpt mig under mina skador, det finns inte tillräckligt med ord för att tacka er men att jag står där på söndag efter 4 år och ska spela match kommer vara min revansch och mitt sätt att ge tillbaka till er som trodde på mig när alla andra sa att de var kört och att jag skulle lägga ner fotbollen helt. Att jag står där på söndag är så mycket tack vare er och det kommer jag alltid ha med mig. Jag hoppas verkligen att om ni inte har något för er att ni kommer förbi och hejar på mig så ska jag ge er allt jag fått hålla tillbaka på under dessa år..

Nu har jag fått skriva av mig för denna gång, until next time. Take care and see y'all on sunday, on my game and on youtube :*

Likes

Comments

omg this one was the funniest video EEEEEVER to do haha, I will absolutely do this one again!! haha

Likes

Comments

Nyyyy video uppe på min kanal! Denna gång med min franska polare Mehdi, har så sjukt kul med den här människan... De går verkligen inte många minuter mellan mina asgarv haha, exakt så det ska vara! Enjoy loviedovies

Likes

Comments

Har typ knappt börjat rensa och redigera bilderna från Thailand.. De är fortfarande så många minnen jag bara vill hämta tillbaka in i mitt liv typ imorgon.. Shit vad bra vi hade det! Får räkna ner till vintern, har hört att en liten fågel sagt att samma resa kanske upprepas hihi, we'll see, we'll see

Likes

Comments

WATCH MY FIRST YOUTUBE VIDEO AND VLOGG EVER!

Woooow, hur länge har jag längtat efter att få publicera denna underbara video och Vlogg från Thailand. Den skulle egenligen komma upp i söndags men det har varit en massa klydd men nu är den äntligen klar!! Jag har verkligen försökt korta ner den så mycket som möjligt men mer än så här var inte möjligt. Där finns för många fina minnen som jag ville dela med mig av.

Jag hoppas verkligen att ni alla uppskattar denna videon, det har varit ett nöje att båda spela in och redigera och jag känner verkligen att detta kan vara mitt forum! Jag kommer fortsätta att posta videor VARJE SÖNDAG och dem kommer innehålla allt mellan himmel och jord!

DON'T FORGET TO GIVE THIS VIDEO A THUMBS UP AND SUBSCRIBE TO MY CHANNEL LOVIES

Likes

Comments

Ligger hemma med extrem ögoninflammation, jag blir sällan sjuk men när jag väl blir det är de så illa det bara kan bli.. Så mitt öga är helt rött och igensvullet och de har börjat bli blått/rött/grönt runt ögat precis som jag fått en blåklocka.. Jag var på vårdcentralen innan idag och fick utskrivet antibiotika så vi får hoppas de blir bättre för jag ser ju knappt något så mina kassa ögon har börjat sätta sig som huvudvärk nu.. Man tackar liksom! Bjuder på några bilder från när livet var lite bättre!

Likes

Comments

" Life is to precious to waste, eat much, love more and laugh often"

Nouw Magazine