Contains affiliate links

(Klicka på bilderna för att se vart sakerna kommer ifrån)

Vad som står högt upp på min önskelista till jultomten just nu.. Plus lite resorb, första hjälpen kit, ett mini schackspel, skipbo, uno och annat tråkigt jag behöver inför min kommande världen runt resa..

Klockan från Mikael kors är too die for och tänk er de rosa skalet när man är brun i Australien... mm! Älskar 2 pieces också om ni inte märkt de hihi..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Asså hur snygg är inte min nya data!?.. Jag har ju min stationära Imac som jag försöker sälja, känner ni någon som behöver en stationär imac data som är som ny (bara 6 mån gammal) så holla at your girl:*

Men iallafall igår var jag med Natalia på Emporia och skulle handla lite småsaker inför vår resa och då passade jag på att gå in på mac för att se om man kunde fixa min data men så blev de att jag köpte denna bebisen istället! Såå nöjd, nu ska jag se till att ha ännu mer uppdatering på både bloggen och på youtube!

Until next time lovies :*

Likes

Comments

​I min nya video får ni hänga med mig och mitt fotbollslag till London. Jag har aldrig varit i London tidigare och jag blev verkligen helt förälskad i staden och längtar tills jag åker dit igen.. Enjoy denna videon som är en liten inblick i hur vi hade de :*​

Likes

Comments

Mössa- Calvin Klein, Hoodie & byxor- Ellesse från JD sports, Skor- Adidas

En typiskt josy-outfit.. älskar verkligen denna dressen från Ellesse, såå snygg och bekväm och mina nya glittriga adidas skor är guuld..

Likes

Comments

​Svensk HipHop leverar i mina lurar just nu, första låten får mig på bra humör närsom och man kan ju inte sitta still när man hör beatet.. 
Jireel är LIIIIIIT så han fick vara med på nummer 2 som är man of the year och jag kan inte ta ifrån han den titeln. Högsta volym i bilen = kaos.
Nummer 3 är en så fin och välbehövlig låt som kom ut när det var som mest skottlossningar och skit i Malmö, så fint att incorporate de i ens musik och låta hela världen höra verkligheten.. Så fin och bra låt..

Likes

Comments

Lördag, klockan är 00.42 när jag börjar skriva detta inlägg. Egentligen borde jag sovit för längesedan, men idag svamlar tankarna över i mitt huvud och det har dem har faktiskt gjort de senaste dagarna. När "tanke-kaos" överrumplar mitt huvud brukar jag låta fingrarna tala för vad jag känner, och med hjälp av tangentbordet få de samlat i skrift. And since it was a time ago since i did this, i'll give it a try again..

Jag är en människa som har svårt för stora förändringar, jag söker extremt mycket trygghet i mitt liv, i mina vänner, i mitt hem och i min vardag. Jag vet att jag ofta nämner det till min pojkvän att jag älskar honom för att han är min stora trygghet i livet. Han är den jag kan luta mig emot när vinden blåser hårt eller den som jag bara känner mig helt hemma hos och varje gång jag befinner mig i hans famn finner jag någon slags värme som inte kan beskrivas utan endast kännas.
Trygghet för mig är en nödvändig ingrediens i mitt liv och jag förlorar lätt min trygghet när förändringar sker.
Tro mig, i alla fall är inte denna egenskapen givande, det är lätt att man fastnar i gamla mönster och inte vågar kasta sig ut i olika äventyr pga rädsla för att tappa sin trygghet. Men då finns det även en stor risk till att man missar många av livets fina godbitar.

Den 2 Januari sker förmodligen den största förändringen i mitt liv, jag och min allra bästa vän, Natalia ska ut på våran världen runt resa. Detta är något som vi pratat om, längtar och sett fram emot sedan vi varit 17 år gamla. Jag längtar extremt mycket tills jag får uppleva världen med min andra halva, men jag ska vara ärlig och säga att desto närmare resan kommer, desto mer tankar fylls i mitt huvud.
Jag kan säkert verka väldigt självständig, och det är jag som person dock faller vi tillbaka i att tryggheten som är så väsentlig för mig, finner jag inte bara hos mig själv utan ofta med hjälp av de människor jag har omkring mig.

Min familj, min älskade mamma, pappa och bror. Jag vet att dagen då man klipper banden till sin föräldrar är oundviklig, men att jag verkligen ska leva utan dem i 6 månader kan jag inte förneka gör en lite orolig och att inte äta pappas goda mat, eller att sitta och prata i flera timmar om allt och ingenting kommer jag sakna. Min mamma är den sötaste som finns och hon fyller vårt lilla radhus med energi och att inte få kliva in där och pussa på mamsen kommer även de vara saknat.

Fotboll, mitt rum, min bil, min stad, mina jobb, att tjäna pengar är även en trygghet som jag kommer att lämna och det är nog den som kommer vara tuffast..
Sedan jag tog studenten har jag jobbat extremt mycket (lite för mycket ibland och glömt bort att leva livet) Men jag har blivit extremt ambitiös OCH även lite girig efter pengar. För mig är det en speciell, obeskrivlig känsla när pengarna smyger in på kontot den 25e, det är inte bara pengarna i sig utan för mig är det som ett kvitto på att jag jobbat hårt, varit extra ambitiös och jag gläds även åt att sparkontot kan höjas en stänk..

Men det som gör mest ont i mig är att jag ska behöva lämna mannen som jag blivit förälskad i. Den människan som visat mig ett helt nytt spektrum av kärlek och förändrat min värld helt. Jag tvivlar inte en sekund på att sann kärlek inte kan förstöras utav någonting, jag är en romantiker och jag må vara naiv eller är det en klyscha men i min värld övervinner kärlek allt, oavsett tid eller avstånd. Men det tar inte ifrån mig verkligheten om att jag ska vara utan honom i 6 månader, och bara tanken av de gör så ont i mig.

Wow, det blev långt. Men jag tror det var välbehövligt för mig. And don't get me wrong, detta kan låta lite dubbelmoral efter dagens inlägg, men jag hade aldrig velat byta ut denna resan mot att vara hemma. Jag vet att den här resan kommer göra mig så gott och jag kommer komma tillbaka till Sverige med så mycket erfarenhet, glädje, minnen och med så mycket ny energi. Jag har drömt om att uppleva världen sedan jag var en liten flicka och nu ska jag äntligen få göra det med min andra halva. Det kommer bli fantastiskt, men jag har förmodligen svävat på den vågen och glömt bort verkligheten, och de faktum att det faktiskt kommer vara tufft att lämna Sverige och tryggheten jag funnit här hemma bakom sig för ett litet tag.

Men förändringar i denna aspekten som jag kommer uppleva är bara gynnsam och jag hoppas att jag kommer landa i detta och kunna njuta av tiden fram tills planet lyfter den 2a Januari och därefter, förmodligen få uppleva min livs största händelse.

Nu ska denna grubblaren gå till sängs, med Lilo and Stitch på Tv, Josy i sitt esse hihi..
Goodnight lovies:*


Likes

Comments

Det tog lite tid innan min nyblivna mästerfotograf @EmelieRydelius lärde sig att hitta fokus men när hon väl lärde sig blev fotona sååå bra! Kolla vilken mysig park vi hittade i London, har fler bilder härifrån när jag badar i löv.. Typ men dem håller vi lite på hihi

Jacket- Primark, Long T-shirt- carlings, Shoes - Adidas

Likes

Comments

Kärlek är det absolut finaste jag vet och jag önskar att alla människor hittar sin kärlek i livet.

Jag är avundsjuk på mig själv för att jag hade turen att få träffa denna kille. Han får mig att känna mig behövlig, vacker och så uppskattad varje morgon, kväll och varje dag. Jag har aldrig stött på någon som är så uppmärksam på hur jag är som person och människa och gör allt för att anpassa sig för att passa min livsstil och min personlighet. Han är en så fin människa och inspirerar mig till att bli en bättre människa varje dag. Det är officiellt, jag har hittat min kärlek och det är killen i denna videon hihi enjoy.. :*

Likes

Comments

Ett matställe jag verkligen kan rekommendera i London, sushi och tillbehör på rullband. Man kunde även beställa varm mat genom personalen som då också åkte på rullbandet fram till en. Ett mysigt och roligt lunchställe precis i min smak!

Likes

Comments

​Sneakpeak på min senaste outfit... More to come :*

Likes

Comments

" Life is to precious to waste, eat much, love more and laugh often"

Nouw Magazine