Det finns flera olika typer av håravfall. Alopecia, där håret faller av fläckvis. Ärftligthet, dvs om ens föräldrar är tunnhårade eller började tappa hår efter en viss ålder finns det stor sannolikhet att även du drabbas. Sist men inte minst är medicinskt håravfall som orsakas av t.ex psykisk stress, kraftig bantning, förlossning, olika sjukdomar eller överansträngning.

Om man tappar mer hår än vanligt bör man se efter sin livsstil - stressar jag? äter jag bra mat? använder jag ett bra och milt schampo & balsam? sover jag bra?

Det finns flera sätt att försöka "hjälpa" hårrötterna att arbeta bättre och som även kan påverka hårets växtfas. Att massera hårbotten ökar blodcirkulationen samtidigt som det minskar stresshormonerna i kroppen.
Jag har provat att massera in hårbotten med olika oljor och använt en särskild massagehandske från FULLY, och har efter en månad märkt att jag tappat betydligt mindre hår än tidigare. Massagehandsken skulle jag främst rekomendera till korthåriga då jag inte får den effekt jag vill ha på grund av att mitt hår är så långt att det trasslar in sig i massagehandsken!
Mer om hur man kan behandla och förebygga håravfall kan ni läsa om HÄR! 😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fått hem dessa små söta produkterna och jag rekommenderar er varmt att handla era skönhetsprodukter på min favorit E-handel LYKO då dem har fraktfritt, snabb leverans, stort urval och alltid dem billigaste priserna!

Till att börja med så doftar båda oerhört gott och flaskorna är tillräckligt små att få plats i vilken handväska som helst.
Ni som känner mig vet att jag älskar söta dofter och jag hade absolut köpt dessa dofter om de fanns som parfym, så det får dem ett stort plus för.
Själva formulan är mer som en volymspray än torrschampo så är man trött på att volympuder fördelar sig ojämnt och ger en vit färg så skulle jag verkligen säga KÖP eftersom det ger ett jämt resultat och är färglös.
Klicka HÄR eller på bilden nedan för att komma till LYKO's hemsida.

Likes

Comments

Inatt, natten till måndag kan det vara värt att ställa klockan!

Först supermåne.

– Det är när det är fullmåne och månen dessutom befinner sig närmare oss i sin bana som den ser större ut än vanligt på stjärnhimmelen.

Sedan blodmåne.

– Det som är unikt att det just vid den här fullmånen också blir total månförmörkelse. Men månen blir inte helt mörk, den blir djupröd till färgen.

Tiderna att hålla koll på..
I Sverige börjar förmörkelsen kl 02.11 inatt, den totala fasen av förmörkelsen börjar kl 04.11 och håller på till och med 05.23

Likes

Comments

FULLY Hårfiber är till för att dölja håravfall och/eller utväxt efter hårfärgning.
Det finns två olika storlekar på burkarna och 9 olika färger att välja mellan för att passa just din hårfärg.

Kan börja med att jag verkligen gillar att håret ser betydligt tjockare och fylligare ut, benan syns knappt efter appliceringen som endast tar några sekunder. Dessutom innehåller den inga kemikalier eller skadliga ämnen, jag har själv väldigt känslig hårbotten och har inte fått någon reaktion.

Likes

Comments

Ska bli jättekul att testa hårfiber och en massagehanske till hårbottnet från FULLY. Tänker att man behöver ge massagehansken någon veckas användning innan man ser ett resultat så jag återkommer med recensioner så fort jag provat vardera produkt!
​​Klicka på någon utav produkterna på bilden nedan för att komma till deras hemsida!

Likes

Comments