Header

Tycker det är så kul när David engagerar sig i mitt intresse. Han har innan följt med mig varje dag och mockat när min rygg var som värst. Nu delar vi på det, så jag inte förstör ryggen igen då mockning är väldigt dåligt för ryggen.
Det började med att han var livrädd för hästar. Fråga om han ville borsta Wendy, då går han och hämtar en sopkvast och står typ 1,5 meter bort och '' borstar '' haha, dog lite då.
Wendy och David har ett otroligt band idag, David är hennes favorit så hon är typ extra snäll mot honom. Kan vara för han oftare skämmer bort med godis ;)
Han kratsar hovarna åt mig, borstar benen osv, klarar av att ta stallet helt själv när jag är sjuk.
Igår ville han testa på att longera, och gud så kul det var! Wendy lyssnade självklart direkt även om David hade lite andra ljud för sig haha! Bara att han flög efter henne när hon galoppera, och så hade bella provridning i ridhuset samtidigt, så pinsamt att störa så. Men man kan inte styra att man har en pigg häst..

Gå in på min instagram (@pagerydse ) så får ni se en film på mystories när David lär sig att longera, och hur han låter när han saktar av, han använder seriöst hela ansiktet haha!! Ni måste se.

Sån gentleman till man <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

HAR DU?

Folköl i kylen: Ja men det är Davids. Dricker inte öl.
Något husdjur: Såklart, 1 hund (saga) 2 katter (smulan och sotis) 1 häst om det räknas utanför huset (Wendy)
Någon favoriträtt: Tacooos (tills jag träffa David som vill ha taco jämt haha..) och lasange
Puder på dig: Nope.
Några framtidsplaner: Förutom att bli svinrik lycklig och jobba med media? Köpa hästgård och äga en (flera mohaha) till häst
Någon sjukdom: Nej.
Gymkort: Nej
Några MVG:n: Jo en hel del faktiskt, plugghästen..
Något beroende: mina djur haha.
Fikat idag: Nej.
Nagellack: Nej, jag har gelé
Någon vän som bor i ett annat land: Nope inte än.

VEM?
Avskyr du: Vore lite roligt om jag skrev ut för och efternamn på alla jag avskyr? Haha nej då jag avskyr ingen.
Delar du mest minnen med: Pojkvän, föräldrar och bästavän!
Längtar du mest efter: Pappa, 60 mil bort :(
Stör du dig på: Folk som lyssnar på rykten utan att bilda sig en egen uppfattning..
Gosar du med: Saga
Lagar mat: Jag!
Diskar: Diskmaskinen

VILKEN?
Tidning läser du: Läser inte tidningar så ofta.
Buss åker du oftast: Åker inte kommunalt. Hatar det. Bil <3
Dag fyller du år: 22:a Mars
Årstid föredrar du: Sommar!
Stad är du uppväxt i: Stockholm.

VAD?
Gör du nu: Bloggar, sitter i soffan och kollar på tv samtidigt.
Gör dig till en bra människa: Jag tar hand om människor, ser det bästa i alla och har ett gott hjärta.
Gör dig till en dålig människa: Jag är ingen dålig människa, jag har dålig sidor och vanor. Jag sätter mig själv sist.
Vill du arbeta med: Marknadsföring, bloggare. Det jag gör idag.
Är roligast just nu: Att jag börjat satsa på bloggen igen ;)
Har du på dig nu: Mjukis
Äger du för skor: Allt möjligt.
Har du för storlek i skor: 36-37
Läser du för bok: Läser in böcker tyvärr..
Ska du göra nu: Göra egen juice och svara på jobb mejl. Seees snart igen!

Likes

Comments

Just nu mår jag bra och dåligt, efter en uteritt som gick likadant. Om vi frågar ryggen så mår den dåligt, om vi frågar mig så mår jag sååååå bra. Det är så kul att rida igen, och det blir lite extra spännande med en superpigg häst. Wendy har alltid varit lugn och snäll att rida ut på, den hästen som går förbi allt även när andra hästar tvekar. Men idag var allt läskigt, vi stod både på bakbenen, var nere i diken och sprang och slängde oss samtidigt. Så att folk vid villorna kom ut och fråga hur det gick. Men jag hann knappt svara innan vi var 50 meter bort haha. Rundan tar cirka 45 min att skritta, den tog 20 min för oss idag ;) Efter lite mer än halva rundan när hon såg sitt hem igen så kunde hon slappna av. Hon har inte ridit ut på väldigt länge, och är inte igång men det gick bra ändå. Ryggen fick några stötar men jag är glad att jag satt kvar. Kommer ha sån träningsvärk efter allt mitt ' knipa sig fast i sadeln ' idag.

Imorgon får hon jogga lite i ridhuset igen, är så taggad på att komma igång nu så vi snart är redo att åka iväg på träningar. Jag är så glad för min fantastiska häst, som jag älskar henne. Hon gör mig lycklig varje dag!

Likes

Comments


Lite mer än två år har jag ägt Wendy, och jag har knappt kunna rida henne på grund av min rygg.
Det var när jag köpte henne som den blev värre. Har kämpat med så många tårar, att ha en frisk häst man inte kan rida på grund av sig själv har tagit så hårt på mig. Jag opererades för ryggen i somras, och har sen dess gått hos sjukgymnast minst 1 gång i veckan för att träna upp ryggen och musklerna. Under operationen visade det sig vara mer trasigt än man trott, så tyvärr skadades en nerv vilket har lett till att mitt högra ben sover. Inte på ett stickande sätt, utan att det är bortdomnat med kraftig nedsatt känsel.
Har varit en så lång väntan, i hela två år. Men jag har inte gett upp, trots alla som sagt att jag ska sälja Wendy för hon bara står. Hon är min bästavän, en familjemedlem och dom lämnar man inte bara för att man har stött på en motgång. Jag visste att jag skulle kunna rida igen, även om läkaren sa tvärtom så visste jag och gav inte upp. När jag väl skulle börja rida så var det Wendy jag ville ha, hon är min drömhäst och har gett mig så himla mycket. Vi har fått sånt otroligt band, även om man inte rider så kan man pyssla om och träna från marken, vilket stärker relationen massor.

Nu har jag äntligen fått hoppa upp på henne, och hon stod helt stilla! Vilket hon inte brukar när andra ridit, det var som om hon hade längtat till denna dagen precis som jag.
Lyckan var obeskrivlig, som ni ser i klippet så var jag rätt ivrig. Har kliat i kroppen sedan dess och velat rida varje dag, men har tagit det lugnt. Bara '' råkat '' galoppera några gånger ;) Att sitta på Wendy's rygg, den känslan är magisk!

Ska bli så kul att få börja blogga om ridningen också, just nu går det vääääldigt fort, så inte ens kameran kan fånga oss. Pigg liten dam ;)

Likes

Comments

Jag tog beslutet, jag tog steget och valde att gå vidare och nu har jag hamnat här - hos nouw! Ska bli spännande att se vad portalen har att erbjuda och hur jag trivs, det känns bra såhär långt.

Spotlife har bara massa buggar och personal som är omöjlig att få tag på, jag har tyvärr inte lyckats flytta över mina tidigare tusentals inlägg men jag jobbar på de. De har varit så fula att ta bort den inställningen så att man inte kan flytta inläggen därifrån, men accepterar inte det!!

Som ni ser så har jag även fixat en ny header, vad tycker ni om den? Tycker den speglar bra om vad bloggen handlar om, hästar, vardagslivet och egen företagare. Sandra följde med till stallet igår och hjälpte till med bilder, så snällt! Här hittar ni henne - sandrasg.se
På headern till vänster går det att klicka fram en meny med presentation och där hittar ni även min instagram och youtube-kanal som kommer igång så småningom.

Jag har även bytt domännamn till josefinpageryd.se, en ny start, ett nytt bloggnamn!

Ska bli såååå kul att börja blogga igen och testa på vingarna. Kasta sig ut och se vad det finns mer i denna grymma bloggvärld :)

Likes

Comments

Kontakta mig på - pageryd@live.se 

Min vision är att göra det man drömmer om och därför har jag min blogg och min youtubekanal (youtube.com/josefinpageryd) där jag skriver om det som ligger mig närmast hjärtat; hästar, mode, egen företagare. Visar mycket av min vardag och hur fartfylld, (halvt galen) men härlig person jag är. Välkomna!

Likes

Comments