Godmorgon alla underbara läsare!!
Vaknade vid kl 07. Ställde mig och gjorde frukost för ett litet tag sedan, så nyss drog jag mig tillbaks ned i sängen. Kikar runt lite grann på Youtube just nu, hade egen kanal året 2013-2014. Funderar på att kanske börja igen men vet inte, har redan en Canon videokamera så det är inget större problem. Idag runt kl 14 så tänkte jag åka in till centrum och handla mat + lite annat som jag behöver. Senare efter det blir dagen bara lugn och hemma mys med god mat.

-Josefin

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla underbara läsare!
Tänkte nu skriva ihop ett till inlägg här. Just nu mår jag allmänt bra och är väldigt lycklig för har en väldigt underbar människa i mitt liv sedan Augusti -17, den människan har jag en relation med. Är jätte glad och tacksam över att få ha honom vid min sida, även att jag får kalla honom för min. Tänk att jag ändå har kommit oerhört långt senaste året nu bland annat med min flytt till egen lägenhet och att jag har träffat någon som jag trivs med. Just nu kan inte mitt liv bli bättre än såhär, älskar mitt liv och honom oerhört mycket. ~Lycklig och kär~

-Josefin
"Blev ett extra inlägg idag, var inte planerat"

Likes

Comments

Hej alla underbara läsare!
Idag är det sista dagen i denna vecka alltså Söndag. Tänkte att jag enbart ska ta det lugnt och troligtvis städa lite hemma, mer än så blir det nog inte för mig idag. Vaknade runt kl 11, då tog jag upp telefonen och kollade lite på sociala medier t.ex Snapchat. Knappt om ca 2 månader är det julafton och tiden bara springer iväg nästan hela tiden känns det som. Har börjat bli mer van vid att bo helt själv för varje dag som går. Tycker att jag har gjort väldigt många framsteg senaste 3 månaderna nu när det gäller vuxenlivet. Så är jätte stolt över mig själv för det och mer framsteg kommer göras. Mitt slutliga mål är att kunna påbörja Fordonsutbildning om 1-2 år för det är något som mitt hjärta slår lite extra för.

-Josefin
P,s Ska försöka skriva ett inlägg varje dag eller varannan dag framöver.

Likes

Comments

Hej alla underbara läsare!!
Jag har nu tagit beslut om att påbörja mitt bloggande igen som har legat på is sedan 2014/2015. Har varit några jobbiga år för mig senaste 4 åren nu, jag har varit med om en del händelser som en ung människa inte borde behöva gå igenom. Det är personliga saker som jag inte kommer gå in på så jätte mycket tills jag känner mig redo att komma ut med det offentligt. Är en väldigt glad och omtänksam person utåt, har alltid tyckt om att bry mig om andra människor och finnas där för dem som behöver det. Via mina kommande inlägg så kommer ni få läsa kring min vardag och få veta lite angående mitt liv. Kort information nedan:

Namn: Josefin "Jossan"
Ålder: 18 år -99
Hur mitt liv ser ut just nu: Bor själv i egen lägenhet. Är i en relation med en man sedan Augusti -17. Mina studier ligger för tillfället på is just nu.

- Josefin

Likes

Comments