Header

Igår hade jag en heldag tillsammans med min fina syssling Elin. Vi träffades i stan och åt frukost på Espresso House vid 10. Efter det blev det lite snabb shopping innan vi åkte till Oxelösund och hängde med några killkompisar resten av dagen.

Åkte därifrån någon gång vid 5 och då gick vi till Ät. och åt varsin hamburgare. Supergott och mysigt framförallt!

Nu är jag påväg till jobbet. Slutar vid 14 och då skulle jag gärna vilja städa lite och hinna med ett yogapass men vi får se hur trött jag är. Kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Min finaste vän ❤️

Tisdag: Jobb
Onsdag: Ledig - Träffa Vänner
Torsdag: Jobb - Yoga - Städa
Fredag: Ögonfranspåfyllning - Jobb
Lördag: Jobb - Pizzamiddag med vänner hos oss
Söndag: Middag med släkten för att fira farmor

Likes

Comments

Hej saknade ni! Det var ett tag sen sist. Jag har helt enkelt haft fullt upp med livet. I fredags jobbade jag sista passet för veckan innan jag drog hem till Julia för att sova där. Vi hade myskväll, köpte chips och dipp och kollade film. På lördagen fixade vi oss, tog lite bilder och snackade ännu mer innan mamma kom och hämtade mig.

Hemma fräschare jag snabbt upp mig innan vi åkte till min syssling i Ålberga för middag där. Det var kul för de var längesen vi sågs, dessutom är vi båda Håkan-fan haha ❤

Kom hem sent söndag morgon så var rätt så trött men vi tog ändå vårt pick och pack och åkte ut till Råby där det vankades kräftskiva hos mormor och morfar. Tycker faktiskt att det är riktigt gott med kräftor och räkor så de får de gärna bli någon mer gång i år. På kvällen skjutsade min storebror hem mig då jag ville sova i min egna säng haha.

De var min helg det. Imorgon drar en intensiv jobbvecka igång (alltid ledig måndagar) så just nu laddar jag bara upp inför det. Hoppas att ni får en bra vecka och glöm inte att vara med och tävla i veckans blogg!

Likes

Comments

Tänkte att vi kör igång en veckas blogg såhär sista veckan på sommarlovet. Vinnaren dras redan på fredag så passa på att tävla nu!

För att vara med ska du:

1. Följa mig här på nouw

2. Följa mig på Instagram där jag heter norbergjosefin

3. Kommentera att du är med!

Lycka till! Vinnaren får ett inlägg tillägnat sig och lite extra kärlek ❤

Likes

Comments