Header

Dagens lunch fick bli det här innan jag kämpade iväg på jobbintroduktionen. Nu blir det fullt fokus på allt nytt i några timmar. Får egentligen inte göra det här då jag borde vila men kan inte missa chansen, någon mer som skulle gjort likadant?

Xoxo, Josefin

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har inte riktigt hunnit visa än men här är dom, mina presenter! Jag fick en hel del flytta hemifrån grejer, presentkort, en Levis tröja från min fina pojkvän, pengar, prydnader och några riktigt sjuka saker. Av mina kusiner fick jag Ebba Won Sydow och Emilia De Porets senaste bok 101 stiltips, tillsammans med en personlig hälsning och ett nagellack som de hade valt ut just för mig! Hur sjukt?

Den andra sjuka saken då.... ett fallskärmshopp! Var så nära till tårar när jag fick det. Vet inte om det var en blandning av för mycket alkohol och känslor eller att det kanske är något av de sjukaste jag kommer göra här i livet.

Alla presenter var förstås lika bra, tack alla som kom ❤

Xoxo, Josefin

Likes

Comments

Efter en dag på akuten igår fick jag reda på att jag har en akut yttre luftrörsinfektion som det heter... Blir en veckas sängliggande och dubbla doser av mina astmamediciner. Hur bloggningen blir framöver får vi se. Ta hand om er ❤️

Xoxo, Josefin

Likes

Comments

I fredags var jag som sagt en sväng hos frissan. Vi blekte håret och jag fick en kall, lite lila nyans. På bilden är nyansen ganska ojämn men det har redan gått över. Med mig hem köpte jag mousse som ska hålla håret kallt, så bra!

Ledsen för dålig uppdatering. Den senaste veckan har jag kämpat som bara den med min andning. Vaknat flera nätter med andnöd så nu sitter jag här på akuten och hoppas på att få hjälp. Hoppas ni förstår ❤

Xoxo, Josefin

Likes

Comments

Kolla min lightbox som jag fick av Maja i present. Tycker den passade så bra där eller vad tycker ni?

Fredag idag hörni! Så skönt. Nu på morgonen har jag varit på donken och hämtat ett introduktionskit. Ska faktiskt på introduktion nästa vecka 😊

Idag slutar vi 12 och då ska jag åka till frisören direkt. Planen är att bli ännu blondare, ni får se sen! Efter det åker jag till Gnesta och kollar på Samuels innebandymatch och sen stannar jag där i helgen.

Hoppas ni får en superbra helg!

Xoxo, Josefin

Likes

Comments