Header

Nu kör vi en lifeupdate. Det har hänt en del sen sist vi hördes. Just nu är jag mitt inne i en flytt. Ja ni hör ju. Flyttar hem till brorsan på obestämd tid då jag fick ett samtal från läkaren som sa att jag verkligen inte får ha någon som helst kontakt med hundar längre och som ni vet har vi inte lämnat bort Fiffi än så vi får se hur framtiden blir... En jobbig tid har det varit iallafall men snart flyttar nog Fiffi tillbaka till sin kennel och då kan jag förhoppningsvis komma hem igen.

Det har varit ganska stressigt att flytta runt men samtidigt en hel del ansvar som jag får lära mig att ta. Snart är det jullov och jag vet inte men det känns så stressigt att ta studenten. Jag har inte tagit tag i någonting än vilket verkligen är på tiden. Försöker ta hand om mig själv så gott som det går just nu.

Jag vet inte vad ni tycker men för mig är lifeupdates inlägg så sköna att skriva. Det är skönt att skriva av sig! Uppskattar ni det? Berätta!

Xoxo, Josefin

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej fina ni! Det var länge sen och jag har tänkt flera gånger att jag ska ta en stund med er och bara snacka lite om livet men det har tagit emot.

Igår var jag iallafall på studentfest. Vi var ett gäng som träffades hemma hos en tjejkompis och förade. Vi körde en del dricklekar och jag förlorade en hel del vilket gjorde att det spårade lite. Däckade ett tag innan det var dags för krogen där jag dansade så mycket med mina fina tjejkompisar.

Idag har jag varit rätt så bakis så det har varit skönt med en lugn dag. Jag är hemma hos Samuel och laddar upp inför en helg i Stockholm. Mer om det på söndag, lifeupdate kommer imorn ❤

Önskar er en grym helg!

Xoxo, Josefin

  • Livsstil
  • 22 Readers

Likes

Comments

Ibland tror jag på ödet. När jag skulle åka hem imorse krånglade det med lokaltrafiken och gissa vem som blev kvar i Gnesta, jo jag. Eftermiddagen spenderade jag själv i soffan tillsammans med en bok framför ögonen. Funkar det också ❤️ Jag tror att alla människor tycker att det är skönt att tro på något och det kanske är därför som jag tror på ödet. När jobbiga saker händer är det skönt att försöka se en anledning till varför det blir som det blir, hur skrockfullt det än låter.

Nu ska vi strax åka in till Nyköping för att sova hos mig några nätter. Såhär är det ganska mycket just nu, skönt att snart få ta studenten och skaffa sig något eget. Efter högskolemässan igår började tankarna gå allt mer mot Umeå/Luleå. Vi får se helt enkelt...

Xoxo, Josefin

Likes

Comments

Godmorgon fina ni. Är påväg till högskolemässan just nu och lär spendera dagen där. Mycket tankar i huvudet nu så hoppas verkligen på att få mer klarhet i hur framtiden kan bli för mig. Ska bla spana in Luleås universitet och KTH, så spännande. Någon mer som ska dit eller står inför ett val om att plugga vidare just nu?

Xoxo, Josefin

Likes

Comments

Hur mysigt hade jag inte det när jag kom hem från jobbet igårkväll?! Så skönt att ta en dusch, smörja in sig och lägga sig och dricka ens favoritté. Just boken är en bok vi läser i samband med skolan. Någon annan som har läst den?

Onsdag idag men det är ingen vanlig dag. Idag fyller Felicia 18 år! Sjukt. Ser så fram emot att se henne komma åkandes i gula faran.

Framför mig har jag en ganska lång skoldag och sen ska jag bara ta det lugnt med Samuel ikväll. Har lust att julpynta men vi får se. Vad ska ni göra idag?

Xoxo, Josefin

Likes

Comments