Hej,

Vilken värme vi äntligen har fått, i skrivandets stund sitter jag ute på altan och pluggar lite inför prov. Bara två veckor kvar efter denna tills sommarlov, vilket ska bli skönt. Att få sova ut lite, men det känns ändå som om man kommer bli lite uttråkad men men jag kommer nog att hitta på saker att göra!

För övrigt så känns det grymt att det snart bara är ett år kvar innan jag slutar gymnasiet och beger mig ut i arbetslivet, för än så länge har jag inga funderingar på att plugga vidare. Det tar jag nog senare om jag skulle vilja det.

Men nu får jag hoppas att ni har en fortsatt bra eftermiddag så hörs vi förmodligen senare!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Startade denna dag med att jag vakande ganska så tidigt så kunde ligga i sängen en bra stund innan jag var tvungen att gå upp! Det har varit en lugn dag och nu är det bara lite pluggande som behövs göras sen så är det dags att städa rummet en gång för alla.. Haha och imorgon är det ju äntligen fredag igen en helg till framför mig som jag inte riktigt har något bestämt för, men det blir säkert bra!
Senare ikväll så ska jag ta och uppdatera allt här med nya bilder och skriva lite nytt!
Tanken är väl att jag ska använda bloggen lite till att lägga upp dom bilder jag fotograferar men det kommer senare! :)
Ha en trevlig kväll, kanske att vi hörs senare!:)

Likes

Comments

Gokväll alla!:)

Den här dagen började med att jag vaknade imorse och hade panik, för jag var helt säkert på att de va skola idag, och att jag hade sovit över!;) men sen när jag tänkte efter så insåg jag att de inte alls va skola idag!:))

Sen så har jag väl städat lite och kollat på lite film, hmm.. Sen så har jag fotat lite men har inte hunnit föra över bilderna till datorn så kan inte lägga ut någon bild just nu, men dom kommer i nått annat inlägg, kanske lite senare men vi får se! Men just nu så har jag typ nyss ätit och ska snart försöka snacka Skype med någon social människa!;) eller så hittar jag på nått helt annat, de får vi se!;)

Och som ni kanske märker så har jag börjat försöka göra ett eller två inlägg per dag!:)))

Så att bloggen är ganska så uppdaterad

Men ni får ha en trevlig kväll!!:DD

Sen så om ni vill så fråga något ni undrar i kommentarerna, inga frågor är för dumma!

Och kom ihåg att man måste inte ha en blogg för att kunna kommentera!:*

Pussss!:*

Likes

Comments

Hejsan alla! 😄

Idag har de vart en väldigt lugn dag hittills..
Ja men, just nu så sitter jag på en lugn spanska lektion, men har inte så mycket att göra så gör ett kort och snabbt inlägg nu! :)
De blev inget mer inlägg igår eftersom att jag inte att hade någon att skriva, eller de berodde mest på att jag glömde bort de.
Men som jag "lovat" så ska jag göra minst 3 inlägg per vecka, jag gör ett inlägg så fort jag har tid.

Nej, men nu ska jag väl skriva om lite mer intressanta saker så ni inte tröttnar på att läsa! :)

Igår så fick jag höra av en kompis att hon nyss hade börjat kollat på en ny serie, så när jag kom hem så satte jag mig och kollade på den! :) (gossip girl)
Serien va väl ganska bra, men kollade bara på 4 avsnitt så vi får se hur den blir sen efter några fler avsnitt, men om man är sjuk eller bara vill ha nått att kolla på så kan jag rekommendera den serien, de finns även hela 8 säsonger så de är mycket att kolla på! :)

sen så ska jag låta er rösta för hur många inlägg jag ska göra per vecka så att de inte blir för mycke och inte för lite! :)

Likes

Comments

Godmorgon!
Hoppas ni alla har sovit gott och har haft en bra morgon, idag har vart en morgon som liknar många andra. Att man vaknar ligger i sängen en stund, och sen går upp för att fixa sig och sen kastar man i sig lite frukost innan de är dax att dra till skola, ja de va precis en sån morgon som de va idag!:)
Men just nu så är de ju skolan som gäller så vet inte riktigt allt va jag ska skriva just nu, men jag kanske kommer att göra nått inlägg senare ikväll med lite mer bilder, men jag kan lova er alla som läser att de kommer att bli minst 3-4 inlägg per vecka! Så fortsätt gärna läsa!:)

Likes

Comments