Header

Växjö denna tisdags eftermiddag. Jag fick ett sms imorse att mina glasögon hade anlänt till Synsam i vxo. Ivrig som man är drar man direkt.. haha! Då fick Hanna en lysande idé "Kom hit idag & sov hos mig så kollar vi hockey ikväll". Växjö lakers har nämligen seriepremiär mot Brynäs så vi köpte oss en varsin biljett. Skräll!

KramJ

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Avslutade min fredag i den kalla hallen & ni förstår nog vilken hall jag pratar om..

Tingsryd såklart!

Ställde klockan tidigt på lördagsmorgonen för då hade vi planerat brunch hemma hos Nilsson. Samtidigt som vi hade bestämt att vi skulle bli fina i håret av bästa Tina! Den kombon!!

Hur vackra blommor?!?💛

Brunchen bestod av pizzabullar, pannkakor, frukt, bär, smootihe, jucie, chockladbollar, grädde, kaffe & sist men inte minst NUTELLA!

Titta vad Therese har skapat!! OMG vad god den var! Om jag hade fått bestämma hade jag velat haft denna dröm nutella-brownie varje gång till kaffet!

& Tina gör magi i håret igen. Klippt av de slitna & slingat luggen. Mer än så behövs inte för att fräscha upp håret! Tips!

Tillbringade hela dagen hemma hos Nilssons & ingen orkade ställa sig i köket.. så vi beställde lite pizza. Enkelt & smarrigt!

Några bilder från min helg. Det har varit en kanonhelg även fast man kände att man inte hade något planerat. Helt plötsligt var den fullbokad! Blir ju dock bäst då!

Nu: Däckad i soffan!

Kramis💛

Likes

Comments

@Skåres i Växjö

Landade i Hannas lägenhet igårkväll efter eventet på Synsam i Vxo. (Mer om det i nästa inlägg!) Bestämde oss då för brunch efter Hanna hade gått i skolan. Så nu sitter vi på Skåres i Växjö & myser jag, Hanna & Gustin. Efter vi har degat här ett tag blir det att göra stan & sedan hem till Kallinge/Ronneby för lite fix innan det är derby i hockeyn ikväll! Blir att besöka Tingsryd som möter Krif. Spännande!!

Hoppas er fredag blir minst lika bra som min!

Kram💛

Likes

Comments

Tog bilen vid lunchtid idag för en liten trip till Smålands skogar för lite barnpassning till mina troll. Har spenderat hela dagen i här & kommer spendera hela natten här också.

Peggan sviker aldrig. Ta mig vart jag vill och när jag vill! Guld!

När jag hade kommit till syrran hade hon redan bestämt att vi skulle åka och handla, så vi kunde laga soppan hon hade hittat på nätet. Ack så god den var!! Var bland annat cocosmjölk, torsk, räkor, purjolök i.. Lätt att jag kommer ta receptet iallafall! Mums

Runt 6 tiden skulle syrran och Martin iväg, det var då min uppgift kom alltså barnpassningen. Vi började med lite konst, som jag vet att ofta uppskattas. Fast det tar ju inte lång tid innan dem tröttnar... men lite kladd blev det iallafall.

Riktigt kreativa! Blev en täckning var till mamma och pappa.

Nu sover småttingarna och jag sitter bänkad framför idol. Att få spendera tid med mina små är något utöver det vanliga, underbart!

💛💛💛

Godnatt alla följare!

Likes

Comments

Nya inlägg