Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Irish coffe by pappa 

Likes

Comments

Nu har vi flyttat in, finally. Ett nytt kök är beställt och lite annat småfix är kvar att göra innan allt är klart. Eter det ska det firas och inflyttningsfest ska arrangeras! 


Likes

Comments

Underbara fjällen, bästa fjällen. Jag älskar verkligen att vara här när detta ställe visar sig från sin bästa sida. Idag har jag hunnit med både skidor och skoter och imorgon väntar en lång tur på skoter över till Helags.

Likes

Comments


I Lördags firade jag och Fanny ordentligt. Grabbarna kvalade och vann vilket gör att dem får vara kvar i superelit nästa år också. Vi stod och klappade länge på läktaren, så stolta var vi. Efter det var det fest tillsammans med laget och skoj hade vi verkligen. Det är tråkigt att säsongen är över. Många minnen och vänner har vi skaffat oss, men till hösten sitter vi på läktaren och hejar på våra killar igen.

Likes

Comments

Idag stod brunch med mamma på schemat. Vi passade på att mysa ner oss i soffan framför tv:n och såg när Sverige kammade hem ett guld! Heja! Det var länge sedan vi fick sätta oss ner bara vi två och prata och bara mysa. Vi båda har bott på varsitt håll och haft massor av saker för oss. Jag och Wille spenderade dock helgen i Stockholm hos henne, men vi fick inte så mycket tid för det. Jag och Wille passade på att göra stan där vi fick med oss några av vårens nyheter hem.
-

Likes

Comments

Idag sitter jag och Fanny på läktaren och kikar på våra grabbar som ska spela match.

-


Bästa Fansan & Jag

Likes

Comments