Header
JOSEFIN MÅRTENSSON

Herregud får en klump i magen av att bara skriva det… Men den 26:e december ska jag och Lovisa upptäcka världen tillsammans. Jag är annars den personen som älskar att vara hemma, men detta känns bra, detta känns som det är precis vad jag behöver. Dels för att ta ett steg ur min komfortzon och verkligen få uppleva att jag står på helt egna fötter.


Så annandag jul bär det först av till Auckland, Nya Zeeland och planerar på att stanna där i kanske 2-3 veckor. Därefter är planen att vi tar oss till Australien och planen är sen att Vilma möter upp oss i Bangkok och där fortsätter vi tre resan tillsammans.

Jag har även valt att åka hem den 10:e april för då ska hela familjen samt släkt till Spanien tillsammans. Även fast jag inte är borta så länge så känns det ändå väldigt skönt att komma hem till en samlad familj.Så för min del blir det tre och en halv månad vilket är så galet spännande. Jag tycker nästan det är en stor lättnad att jag ska iväg och göra denna resa eftersom mer en hälften av mina närmsta ska vara iväg och att bara sitta hemma hade gjort mig galen!!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Att äta lunch ute må vara något av det bästa som finns!! Särskilt när det är med världens bästa person, pappa!

Likes

Comments

Herregud vad tiden går... Detta är snart tre månader sen vilket är galet. Som alla andra säger vill jag göra om dagen utan någon som helst tvekan. Bästa dagen i mitt liv

Likes

Comments

Hej mina kära vänner och er jag inte känner!

Kände idag att tiden var kommen då jag ska försöka mig på att blogga. Skolan är slut och jag är fri att göra precis vad som helst (!?). Nu även sommaren slut (känns det som) och det är dags att ta tag i livet vilket gör att de kändes som en perfekt tajming att starta upp en blogg inför allt som komma skall!

Excited to see how this will turn out! Likes

Comments