Header
JOSEFIN MÅRTENSSON
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Top and shoes- ZARA. Skirt- H&M. Sunglasses- market in Australia. Bag- YSL

Godmorgon söndag!

Idag står som vanligt jobb på schemat och därefter grillkvälls-reunion hos Isabella som varit borta i USA ett år, hur mysigt?! Sitter även just nu och filar på veckans schema. Som ni nu förstått finns det nog inget mer som ger mig ro än struktur. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, duscha och sen göra mig i ordning.

Chaaaio/ J


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

07.15 Upp och hoppa!

- Då vaknar jag bokstavligt talat av fågelkvitter, hur mysigt?? Anledningen till att jag alltid går upp så tidigt är för att jag vill ha en härlig rutin där jag hinner med så mycket som möjligt. Börjar väldigt ofta vid lunchtid i Lund och hur tråkigt vore det inte om jag bara hade gått upp precis innan och fixat mig och sedan dragit dit?

07.30 Coffeee time

- Utan en kaffe på morgonen så känner jag mig som en zombie så varje morgon sätter jag mig alltid på ett mysigt ställe i huset och dricker min kaffe i lugn och ro samtidigt som jag läser bloggar och kollar igenom mobilen. Detta är såååå min favvo stund på dagen.

08.00 Powerwalk

(cirka 45min)

- Varje morgon försöker jag hinna med min PW på morgonen särskilt nu när det är fint väder! Det enda som är jobbigt med denna morgonstund är min pollenallergi haha, annars är detta underbart!!! Om jag har tur lyckas jag även få med en kompis!!

09.00 Breaaaakfast

- Jag är verkligen inte en frukost människa, jag har så länge jag kan minnas alltid avskytt frukost. Men nu när jag kommit hem från min resa och börjat med att gå upp så tidigt så blir jag alltid hungrig och frukost är ju "den viktigaste måltiden på dagen" haha... Så till frukost lagar jag allt från bananpannkakor, avokadomackor eller smoothie beroende på hur hungrig jag är/ hur mycket tid jag har.

Likes

Comments

Sunset dinner at Kajutan - Pants- NA-KD. Bag and Top- H&M. Jewelry- (Bracelet-Efwa Attling. Rings- from a market in Bali). Sunglasses- Ray Ban

Likes

Comments

Bag- Yves Saint Laurent. Shoes- Rizzo. Scarf- Mango. Jeans and T-shirt- H&M. Sunglasses- ZARA

Gula väggar= KÄRLEK

Oj vad härlig dag jag hade igår, syns det kanske på mitt stora leende? Jag hade en ledig dag och den spenderade jag med många fina kompisar! En fika på Lilla Torg i den stekande solen, lite sådär spontan shopping, lite solning hemma hos Elsa och sen avslutades dagen med en ischai i den varma kvällssolen i Västra Hamnen, åh underbart!

Likes

Comments

Shoes- Nike. Sport bra- H&M. Sport top and pants- SOC.

Godmorgon idag är en solig och ledig dag tjoho!! På schemat idag står träning som fokus. Jag har så extremt svårt för att ta tag i träningen om jag inte bestämt när, var och hur. Därför, tar jag fram min kalender och skriver in exakt hur veckans träningar kommer att se ut, annars blir det aldrig av... Så ett stort tips är verkligen- sätt dig ner och kolla när du har tid för ett träningspass och skriv ner det and do it!!

Likes

Comments

Ännu en solig dag, är det nu sommaren är här? Jag älskar verkligen hur ens (eller mitt) humör & inställning till allt förändras bara för det är härligt väder ute. Idag började jag dagen med en "goalsfrukost" som jag brukar kalla det. Jag har fått en extrem craving för passionsfrukt sedan jag kom hem från vår resa, love it!

Adiósss / J

Likes

Comments

Sunglasses- Ray Ban. Jeans- H&M. Top- Mango. Jewelry- Efwa Attling. Shoes- Vagabond

Åh så underbart med sol och värme!!! Min dag började med en kopp kaffe i solen med fina Anna på ett mysigt fik här i närheten. Efter ett härligt catch-up snack så gick jag hem och njöt av solen resten av dagen innan jag tvingade mig själv ut på en löprunda. Idag har verkligen varit en dag precis precis som jag vill ha den, underbart!

Pusss på er solstrålar

Likes

Comments

Hola godingar!

Förlåt för extremt dålig uppdatering ska verkligen skärpa mig!! Jag har endast jobbat vilket innebär att jag inte har något att skriva om eller något att fotografera... Men nu mina damer och herrar har jag köpt mig en kalender så jag kan strukturera upp mitt liv in i minsta detalj (jaaapp, jag är en sån). Jag får verkligen så mycket ro i kroppen av att skriva upp en dagsplanering så jag hinner med kompisar, träning, jobb och även bloggisen. Hoppas nu att min nya dagsstruktur hjälper så att jag hinner med att blogga!

Ciao Bellaaaa

Likes

Comments

Maten i Bali förtjänar verkligen ett eget inlägg! Har ni någon gång funderat på att åka till Bali? Isåfall, GÖR DET!! Av alla ställen jag åkte till, så är det nog Bali jag först skulle vilja åka tillbaka till eftersom vi bara var där i cirka åtta dagar och det räckte inte alls... Jag vill exempelvis gå i surfskola och ta mig runt i hela landet vilket jag inte hann denna gång. Anledningen till varför jag föll för Bali så mycket, var nog eftersom det var en blandning mellan Asien och Australien. Ett varmt land med mysig miljö och goals mat som ni kan se på bilderna ovan. Bali har verkligen extremt god mat, likt Australien och priserna är låga som i Asien. Bali är verkligen helt underbart! Åk dit! För det ska jag, snart!


Mina favoritställen att äta på i Bali:

1. Montagu

- Här åt vi nog runt fem gånger och vi var där åtta dagar haha, det förklarar den resturangen rätt enkelt! Supergott, allt från mackor, soppor, acaibowls mm.

2. Café organic

- Ett måste!! Detta är nog den resturang med den mest fotovänliga maten och inredningen. Denna resturang var ett måste från mig sedan långt tillbaka. Kolla bara deras instagram!!

3. Watercress

- Ett ställe väldigt likt Café organic men också extremt gott och fotovänligt!

Likes

Comments