Header
View tracker

Ser ni lilla högen med highligter?? Jag tappade min Mary Lou-manizer igår så den gick sönder, buhuu :/ så jag har klickat hem en ny som jag inte har testat förr som såg så himal fin ut!! Exciting 💗

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Denna tisdag spenderades i Gävle med världens finaste Liza. Vi tog 10 över 8 tåget så vi kom fram vid 10 tiden så vi kunde shoppa länge. Både jag och Liza kan gå runt i butiker hur länge som helst och shoppa hur mycket som helst (love it!!). Vi åt lunch på Java och jag tog en jätte god sallad som hette typ "Aubergine, halloumi, valnötter" och var SVIIN god men fick panik när jag fick maten för själva auberginen var brun och såg ut som kött haha! Vid 4 tiden tog vi en fika på Wayne's och prata jätte länge så tiden sprang iväg. Vi skulle ta vårt tåg hem vid 17:10 och inser sen att dom har ersatt tåget med en ersättningsbuss.. Jag är för det första så jäkla trött på att åka buss och sen så tog det dubbelt så lång tid att komma hem. Jag börja få ont i magen på bussen för jag drack en nocco (som jag vet själv att jag får ont av när jag dricker den.) och börja sen må illa och så hade jag fått min mens precis :))

förutom de så hade jag en sån himla mysig dag och shoppa as mkt så är svin nöjd. Nu ska jag ha minispa hemma och städa rummet som ser ut som en soptipp för tillfället och bara ta de lugnt ikväll, hoppas ni får en bra kväll också puss!

Likes

Comments

​I lördag var jag på halloweenfest och var maleficent som ni ser, haha! Jag och 13 till brudar samlades innan i den minsta lägenheten jag har sett och hade så jäkla rolig. Förra året var jag en katt på halloween så var lite roligare att vara något som inte är så standard i år. Älskar att klä ut mig, bästa som finns! 

Likes

Comments

Detta var en av de roligaste sakerna som jag har gjort i hela mitt liv. De var så sjukt underbart! Jag bodde i en lägenhet med 10 pers i två dagar och det kändes som en vecka. Så sjuka dagar och nästa år kommer vi igen!

Likes

Comments

Igår efter skolan så åkte jag Sandra och Anna till jarse och skulle äta tacos hos Johanna. Senare kom Ida och vi kollade på lights out. Första skräckfilmen som jag faktiskt tyckte var bra! Rekommenderar staaarkt!! Ser ni paketet från NA-KD på bilden över? Min väska och tjocktröja har äntligen kommit, yaaayy!!

Likes

Comments

GRÖNT! Varför vill jag ha allt i grönt nu haha. Jag tycker de är så hiiimla snyggt med lite mörkgröna kläder och så inser jag själv att jag inte äger ett enda gröntplagg. Då fick man beställa hem några ist ;) Sen köpte jag en väska som jag har velat haft så himla länge, super fin verkligen!!

Likes

Comments

Alltså hur mysigt hade inte vi de?? Det kändes som vi var på minispa haha! Jag och mina tjejer samlades hos Ellen i lördags och hon hade fixat massa gott till allihopa och så bada vi i hennes nya bubbelbad. Så jäkla mysigt och behövligt!

Likes

Comments

Somna 12, vakna 2 och kunde inte sova efter de. När klockan tickade vid 5 på morgonen gav jag upp och börja kolla på Percy Jackson, haha! Så himla tur att jag hade en lektion idag så jag kunde hem och sova sen. 

Likes

Comments

Den här helgen har vart stressig, kaos men väldigt väldigt rolig. Jag har så roligt med dom här tjejerna också, glädjespridare! 

Vi åkte i torsdags efter skolan och kom hem på kvällen på lördag. I fredags när vi skulle på Bieber har jag aldrig haft de så stressigt. Vi bodde hos Lizas faster och när vi skulle gå från stan och hem till fastern hittade vi inte ALLS! Så vi sprang runt i typ 2 timmar ":)". Men vi åt vid tele 2 arena där justin skulle spela och började köa vid 5. Från att stå nästan längst bak i kön till att stå längst fram! Nästa dag gick vi runt i stan och shoppade och tog tåget hem 15:15.

Likes

Comments