Header

​I lördag var jag på halloweenfest och var maleficent som ni ser, haha! Jag och 13 till brudar samlades innan i den minsta lägenheten jag har sett och hade så jäkla rolig. Förra året var jag en katt på halloween så var lite roligare att vara något som inte är så standard i år. Älskar att klä ut mig, bästa som finns! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Detta var en av de roligaste sakerna som jag har gjort i hela mitt liv. De var så sjukt underbart! Jag bodde i en lägenhet med 10 pers i två dagar och det kändes som en vecka. Så sjuka dagar och nästa år kommer vi igen!

Likes

Comments

Igår efter skolan så åkte jag Sandra och Anna till jarse och skulle äta tacos hos Johanna. Senare kom Ida och vi kollade på lights out. Första skräckfilmen som jag faktiskt tyckte var bra! Rekommenderar staaarkt!! Ser ni paketet från NA-KD på bilden över? Min väska och tjocktröja har äntligen kommit, yaaayy!!

Likes

Comments

GRÖNT! Varför vill jag ha allt i grönt nu haha. Jag tycker de är så hiiimla snyggt med lite mörkgröna kläder och så inser jag själv att jag inte äger ett enda gröntplagg. Då fick man beställa hem några ist ;) Sen köpte jag en väska som jag har velat haft så himla länge, super fin verkligen!!

Likes

Comments

Alltså hur mysigt hade inte vi de?? Det kändes som vi var på minispa haha! Jag och mina tjejer samlades hos Ellen i lördags och hon hade fixat massa gott till allihopa och så bada vi i hennes nya bubbelbad. Så jäkla mysigt och behövligt!

Likes

Comments

Somna 12, vakna 2 och kunde inte sova efter de. När klockan tickade vid 5 på morgonen gav jag upp och börja kolla på Percy Jackson, haha! Så himla tur att jag hade en lektion idag så jag kunde hem och sova sen. 

Likes

Comments

Den här helgen har vart stressig, kaos men väldigt väldigt rolig. Jag har så roligt med dom här tjejerna också, glädjespridare! 

Vi åkte i torsdags efter skolan och kom hem på kvällen på lördag. I fredags när vi skulle på Bieber har jag aldrig haft de så stressigt. Vi bodde hos Lizas faster och när vi skulle gå från stan och hem till fastern hittade vi inte ALLS! Så vi sprang runt i typ 2 timmar ":)". Men vi åt vid tele 2 arena där justin skulle spela och började köa vid 5. Från att stå nästan längst bak i kön till att stå längst fram! Nästa dag gick vi runt i stan och shoppade och tog tåget hem 15:15.

Likes

Comments

Jag kan inte mer än säga att konserten i fredags var heeelt fantastiskt. De är nå sjukt hur duktig han är och vilket stort hjärta han har. Jag är mållös och finner inga ord. Helt magsikt!

Likes

Comments

När jag var i stockholm i helgen så köpte jag produkter från too faced som jag har velat haft sååå länge.. Det är en ögonskuggspalett och en super fin bronzer. Det är så sjukt fina färger i paletten som jag kommer använda jämt typ, jag stod och vela mellan chocolate soleil och dark chocolate soleil som är då mörkare. Jag tog den mörka men den vart för mörk för mig. Så man måste ta väldigt lite produkt, men den har en super fin varm färg och luktar nå så sjukt gott! Super nöjd!!

Likes

Comments