Header

​Alltså ser ni håret på tredje bilden på mig?? Det är så sjuukt slitet.. 😖 ​Måste verkligen till frissan snart

Igår hade jag verkligen en jätte bra dag!! Först på morgonen så jobbade jag från 07:00 till 11:00 och tjänade lite cash och jobbet gick verkligen as bra, hade bra flyt. Efter det gick jag hem till mig där William var och inte började på sitt jobb fören klockan 1 (vissa har lyxigare än andra..). Vi beställde iallafall sushi och det kunde ha vart det bästa beslutet på länge. Åh vad gott det var!! När William åkte och jobba så gick jag ner på Matstället och mötte upp Karin och Ida-Sofie på en fika. Vi satt och prata i cirka 1 och en halv timme, super mysigt! Jag gjorde även mitt första gympass på en månad pågrund av att jag gjorde illa min rygg på jobbet och har även haft svin ont i halsen. Jag var helt säker på att det skulle gå helt åt helvete nu när jag inte rört mig på länge men det gick bra som tur! Jag kommer dock inte köra så hårt nu på länge för är jätte rädd att göra illa ryggen igen..

På kvällen sen skulle jag och Liza göra tacos så vi gick ner på Ica med hennes hund Svea och satte henne utanför medan vi var inne och handla. När vi var klar och skulle gå ut pratade vi om nått jätte roligt och garvade sönder och gick hem till Liza. När vi kom hem och skulle låsa upp dörren vänder hon sig mot mig och skriker "SVEA!!". Vi hade alltså glömt hundjäveln på Ica :))). Vi kastade kassarna på bron och verkligen sprang tillbaks och där satt hon alldeles övergiven, usch vad hemska vi är.. :/

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

För en helg sen så åkte jag och Willeboy till Sundsvall direkt efter jag hade jobbat. Den helgen var planerna att gå på sensommarfestivalen och bo på hotell och bara mysa. Så vi kom fram mitt på dagen och checkade in och gick till närmaste ica vi kunde hitta för att köpa lite snacks osv. Första kvällen så spelade bland annat Norlie KVV och Galantis, är dock så jäkla besviken på Galantis.. Hade jätte stora förväntningar. Andra dagen var dock sviin lyckad!! Williams favvo Steve Angello skulle spela och hans set var helgrymt, vi hade as roligt och dansa under hela hans spelning. Tidigare spelade även bland annat Otto Knows🙏

En rolig grej jag och William kom på var att ta med bubbelmaskiner in till arenan och leka med under andra kvällen! Det vart väldigt populärt måste jag säga, "gör mer bubblor!!" kunde folk ropa så dom kunde knäppa kort. 😄

Likes

Comments

HALLÅ JAG HAR TAGIT FKN STUDENTEN!! Heelt sjukt!! Bara efter 2 dagar så kom jag in i vuxenlivet och började på mitt nya jobb. Sen dess har jag jobbat, tränat och varit med William. Nu i helgen hade jag sån fruktansvärt mysig helg med honom.

På midsommar så ska jag vara med bästa tjejerna men jag börjar dock klockan 07:00 nästa dag. Vi tänkte käka middag och mysa hela dagen. Förra midsommar var verkligen BÄST så hoppas det blir bra i år också, lika bra väder osv men det tvekar jag på..

Likes

Comments

Nu börjar rummet bli klart!! Jag är så sjukt nöjd och måste verkligen ta bättre och fler bilder på hela rummet så ni ser hur fint jag har fått det. Jag trivs jätte mycket, det känns som en liten mini lägenhet!

Gud vad skönt det är också med en extra ledig dag från skolan, hade inte passad mer.

Likes

Comments

Slutet av detta påsklov slutar i sängen. Både hela dagen igår och hela dagen idag har jag varit sängliggandes. Jag är verkligen jätte förkyld och snorig hela tiden, usch! Denna morgon har jag blött näsblod 3 gånger :)) det borde inte vara normalt haha!

Annars har detta lov vart väldigt lugnt! Det var påskhelgen som det var mest fart men resten av lovet har jag inte gjort speciellt mycket alls. Kanske var meningen att jag skulle vila nu innan allt med studenten, who knows!

En jätte läskig sak som jag såg att nån skrev på twitter!! Detta var mitt sista lov någonsin! Hur sjukt??

Likes

Comments

Nu när studenten är så nära så känns det verkligen som att jag redan har slutat! Man orkar inte ta tag i något längre eller orka sätta höga mål på betygen (vilket man borde nu i sista rycket) men istället slutar det alltid såhär: godis och film. Jag har ett prov + 2 uppgifter som måste göras klart innan lovet och gymnasiearbetet ska vara klart typ nyss. Jag måste verkligen bara ta tag i saker och bli mindre lat. OCH KÖRKORTET herregud!! Kan alla bara sluta fråga mig "hur går det med körkortet då?" för de går helt ärligt bara stilla just nu. Jag tar mina körlektioner men jag pluggar inte överhuvudtaget. Alltså tagga till lite nu Jossan

Likes

Comments

När jag väl har rött läppstift så trivs jag så himla bra i de!! Men de är inte ofta jag har de, man kan inte koncentrera sig på något annat än dom så de inte smetar ut sig.. As jobbigt att äta osv!

Men LOVE IT!!

Likes

Comments