Header

Nu börjar rummet bli klart!! Jag är så sjukt nöjd och måste verkligen ta bättre och fler bilder på hela rummet så ni ser hur fint jag har fått det. Jag trivs jätte mycket, det känns som en liten mini lägenhet!

Gud vad skönt det är också med en extra ledig dag från skolan, hade inte passad mer.

Likes

Comments

Slutet av detta påsklov slutar i sängen. Både hela dagen igår och hela dagen idag har jag varit sängliggandes. Jag är verkligen jätte förkyld och snorig hela tiden, usch! Denna morgon har jag blött näsblod 3 gånger :)) det borde inte vara normalt haha!

Annars har detta lov vart väldigt lugnt! Det var påskhelgen som det var mest fart men resten av lovet har jag inte gjort speciellt mycket alls. Kanske var meningen att jag skulle vila nu innan allt med studenten, who knows!

En jätte läskig sak som jag såg att nån skrev på twitter!! Detta var mitt sista lov någonsin! Hur sjukt??

Likes

Comments

Nu när studenten är så nära så känns det verkligen som att jag redan har slutat! Man orkar inte ta tag i något längre eller orka sätta höga mål på betygen (vilket man borde nu i sista rycket) men istället slutar det alltid såhär: godis och film. Jag har ett prov + 2 uppgifter som måste göras klart innan lovet och gymnasiearbetet ska vara klart typ nyss. Jag måste verkligen bara ta tag i saker och bli mindre lat. OCH KÖRKORTET herregud!! Kan alla bara sluta fråga mig "hur går det med körkortet då?" för de går helt ärligt bara stilla just nu. Jag tar mina körlektioner men jag pluggar inte överhuvudtaget. Alltså tagga till lite nu Jossan

Likes

Comments

När jag väl har rött läppstift så trivs jag så himla bra i de!! Men de är inte ofta jag har de, man kan inte koncentrera sig på något annat än dom så de inte smetar ut sig.. As jobbigt att äta osv!

Men LOVE IT!!

Likes

Comments

Bilden till höger längst ner är en av min favorit bilder under hela resan! 💗💗

Jag har varit i Paris nu för en vecka sen med mitt gamla lag Shiningstars för att stötta dom. Vi åkte dit pågrund av att vi skulle tävla men vi hann åka in till Paris, bodde på DisneyLand och spenderade dagarna/kvällarna på Disney. Jag tänkte dela med mig om våra dagar där och berätta vad vi gjorde och visa massor av fina bilder! Så vi börjar med resan dit.

Torsdag:

Klockan 03:00 gick jag upp på morgonen förra torsdagen och jag hade sovit cirka två timmar den natten. Jag vaknade hela tiden och var rädd att jag skulle försova mig, så är de alltid!

Klockan 5 skulle jag, mamma och Moa vara i Hudik där bussen till Arlanda väntade på oss och hela laget. Vi kom fram vid nio tiden till Arlanda och hade alltså mycket tid på oss att gå runt och titta. Klockan 2 lyfte planet till Paris!

Vårt hotell i Paris hörde till DisneyLand så vi bodde ungefär där, vi hade även åkkort som gällde alla dagar vi var där! Alla hotell på DisneyLand hade olika teman, vårt var vilda västern. Jag hade inga höga förväntningar alls men de SÅ coolt!! Hela hotellet var uppbyggt som vilda västern och det var uppbyggt som en stad med massa hus där alla rum fanns och man kunde rida på ponnys och hela köret! Man märkte under hela resan att Disney verkligen kör 110%. Vi checkade in och sen gick vi in till själva DisneyLand för att äta middag och åka några karuseller. Det som var ganska tråkigt var att dom stängde ganska tidigt om man jämför med Grönan som stänger 11 så kunde Disney sluta halv 9.

Men detta var första dagen i Paris eller resan dit rättare sagt!


Finaste Alva vid Törnrosas slott! 😢 Visste ni att de var Törnrosas slott de ska föreställa?? Jag har alltid trott att det var Askungens.

Likes

Comments

Igår redan på jobbet så kände jag i hela kroppen att jag var helt slut. När jag kom hem började jag frysa, skaka, få ont i huvudet och magen och började verkligen må skit. Jag kunde inte somna på natten och när jag vaknade imorse mådde jag så dåligt att jag låg och grät i sängen. Jag kan knappt kolla på datorn eller mobilen för jag mår så dåligt så jag bara sov nu idag minst 3 gånger. Ipren är verkligen räddaren i nöden just nu, så fort jag tar ipren så blir jag mycket bättre efter nån timme.

HOPPAS jag blir bättre tills i helgen när de händer så mycket då!!

Likes

Comments