Header

När jag väl har rött läppstift så trivs jag så himla bra i de!! Men de är inte ofta jag har de, man kan inte koncentrera sig på något annat än dom så de inte smetar ut sig.. As jobbigt att äta osv!

Men LOVE IT!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Bilden till höger längst ner är en av min favorit bilder under hela resan! 💗💗

Jag har varit i Paris nu för en vecka sen med mitt gamla lag Shiningstars för att stötta dom. Vi åkte dit pågrund av att vi skulle tävla men vi hann åka in till Paris, bodde på DisneyLand och spenderade dagarna/kvällarna på Disney. Jag tänkte dela med mig om våra dagar där och berätta vad vi gjorde och visa massor av fina bilder! Så vi börjar med resan dit.

Torsdag:

Klockan 03:00 gick jag upp på morgonen förra torsdagen och jag hade sovit cirka två timmar den natten. Jag vaknade hela tiden och var rädd att jag skulle försova mig, så är de alltid!

Klockan 5 skulle jag, mamma och Moa vara i Hudik där bussen till Arlanda väntade på oss och hela laget. Vi kom fram vid nio tiden till Arlanda och hade alltså mycket tid på oss att gå runt och titta. Klockan 2 lyfte planet till Paris!

Vårt hotell i Paris hörde till DisneyLand så vi bodde ungefär där, vi hade även åkkort som gällde alla dagar vi var där! Alla hotell på DisneyLand hade olika teman, vårt var vilda västern. Jag hade inga höga förväntningar alls men de SÅ coolt!! Hela hotellet var uppbyggt som vilda västern och det var uppbyggt som en stad med massa hus där alla rum fanns och man kunde rida på ponnys och hela köret! Man märkte under hela resan att Disney verkligen kör 110%. Vi checkade in och sen gick vi in till själva DisneyLand för att äta middag och åka några karuseller. Det som var ganska tråkigt var att dom stängde ganska tidigt om man jämför med Grönan som stänger 11 så kunde Disney sluta halv 9.

Men detta var första dagen i Paris eller resan dit rättare sagt!


Finaste Alva vid Törnrosas slott! 😢 Visste ni att de var Törnrosas slott de ska föreställa?? Jag har alltid trott att det var Askungens.

Likes

Comments

Igår redan på jobbet så kände jag i hela kroppen att jag var helt slut. När jag kom hem började jag frysa, skaka, få ont i huvudet och magen och började verkligen må skit. Jag kunde inte somna på natten och när jag vaknade imorse mådde jag så dåligt att jag låg och grät i sängen. Jag kan knappt kolla på datorn eller mobilen för jag mår så dåligt så jag bara sov nu idag minst 3 gånger. Ipren är verkligen räddaren i nöden just nu, så fort jag tar ipren så blir jag mycket bättre efter nån timme.

HOPPAS jag blir bättre tills i helgen när de händer så mycket då!!

Likes

Comments

​Igår firade vi världens finaste Alva och vi avsluta kvällen med Alvas första gång på O'learys!

Likes

Comments

I började jag mig känna förkyld igen (ingen nyhet är typ alltid sjuk känns de som..) och de måste ha vart för vi sprang med julle dagen före och då blåste de jätte mycket och var jätte kallt och ingen hade riktiga kläder på sig. Så igår när jag kom till skolan kände jag bara efter en halvtimme att det här inte skulle gå och Danne kom och hämta mig. Så jag var ensam hela dagen och så skulle jag vara de på kvällen så jag åkte och sov hos Johanna som inte skulle till skolan heller idag. Så när jag kom till Johanna så hade hon stekt halloumi och gjort pommes till middag åt oss och hon hade även köpt chokladglass och massa naturgodis!! 😢

Idag känns det lite bättre iallafall, jag nyser och snorar dock hela tiden och det rinner i ögonen hela tiden, så helt frisk är jag ju inte. Hoppas jag blir bättre tills imorgon när vi ska fira bästa alvis som har fyllt 18!!

Likes

Comments

Jag och Johanna har vart på matstället väldigt mycket denna vecka haha, mysigaste kafét jag vet. Ena gången var Anna med och vi alla tog en varsin hälsoboll som var såååå god!


Sen var jag och sov med Anja och Joanna i deras lägenhet efter julle träningen i tisdags. Jag får sånt lyckorusch när jag är med dom, behöver de oftare <3


Jag sov även med Johanna och Anna i onsdags och igår så var jag med alla tjejerna i Elins lägenhet. Bild på mig och Julia när vi myser med katten, haha!


Jag har äv en gjort naglar, är så himla nöjd!! Alltid gjort fransk manikyr så de var dags med något annorlunda.

Den sista bilden är just nu! Ligger i sängen och måste egentligen städa rummet, ikväll ska alla tjejerna vara hos Lizus och förbereda tills hennes fest på lördag, taggad!!


HA EN BRA HELG

Likes

Comments