En ny vecka är igång, vårterminen lider mot sitt slut och sommaren börjar närma sig med stormsteg. Endast positiva saker men ändå kunde jag inte riktigt glädjas åt det under eftermiddagen. Jag var på ett bra humör tidigare idag. Jag for till skolan en snabb sväng och insåg i samma veva att jag inte ens hade någon lektion men det störde mig inte alls, jag for dit ändå och pratade lite med min lärare innan jag promenerade hem i det fina vädret. Det var livskvalité på hög nivå att bara få promenera, njuta av vädret och för en gångs skull trivas i mitt eget sällskap. Good vibes only. Har ingen aning om vad som hände efteråt, helt plötsligt försvann min energi och jag blev genast nedstämd. Lyckades även få ihop en hel bibel om min svacka men valde istället att sudda bort det, inte för att jag på något sätt skäms över det utan snarare för att jag inte kände för att ha det kvar då jag började må bättre igen medan jag skrev. Nedstämdheten försvann dock lika snabbt som den dök upp och tack och lov för det, nu får jag hoppas på att det fortsätter på det spåret.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Alltså brukar ni också få dessa dagar då ni verkligen vill skriva något men inte alls känner er motiverade till det och vet därmed inte heller hur ni ska starta inlägget? Så har det varit för mig hela dagen, ganska frustrerande. Men nog om det nu.

Min skoldag har bestått av en skogsexkursion på förmiddagen där vi även hade ett prov och engelska på eftermiddagen där jag hade betygssnack. Alltså jag är fan rätt så imponerad över mig själv, trodde inte för en sekund att det skulle gå så bra för mig i skolan den här våren som det faktiskt har gjort. Jag har mått dåligt men jag har ändå klarat mig. Dock har jag aldrig riktigt vågat tro på mig själv när det kommer till skolan så det är nog inte så konstigt att en del av mig tvivlade nu också, men det är så skönt att kunna motbevisa sina hjärnspöken och det var precis det jag gjorde idag. Den här vårterminen blev ändå lyckad till slut.

Likes

Comments

+ Jag är klar med allt på engelskan och den lättnaden går inte att beskriva med ord, nu har jag endast naturkunskapen kvar att tänka på.

- Jag har haft en fruktansvärd mensvärk både igår och idag.

+ Har gått runt med världens glädjerus i kroppen i flera dagar nu.

- .. förutom igår på kvällen då jag helt plötsligt började gråta utan någon som helst anledning? Är dock ganska övertygad om att det har med första minuset att göra, haha.

+ Är väldigt nöjd med min hårfärg nu, två frisörbesök och silverschampo har absolut gjort susen.

- Mitt ansikte ser tyvärr ut som en prickig korv när jag är osminkad.

+ Egentligen har jag inget speciellt planerat inom kort men ändå ser jag fram emot allt som komma skall, det är en väldigt härlig känsla.

Likes

Comments

Min lördag spenderades på en lokalfest med ett helt gäng med superhärliga tjejer, vissa kände jag sen tidigare, andra inte. Vi åt pizza, festade, hade Cheap Suits som liveband och hade det hur trevligt som helst. Är väldigt nöjd med kvällen.

Likes

Comments

Dessa skönheter beställde jag hem för ca en vecka sedan, har typ bara hört positiva saker om detta märke så jag råkar ha ganska höga förhoppningar nu. Det ska bli spännande att se hur resultatet blir på mitt hår.

Likes

Comments

Hörni, livet leker just nu! Jag har börjat må bättre igen, jag är inte lika stressad längre och nu är det helg. Igår hade jag NP i engelska, jag har skickat in en inlämningsuppgift och tidigare idag gjorde jag bort en redovisning som jag har haft så sjukt mycket ångest inför. Alltså det är så skönt att jag inte behöver grubbla inför en redovisning längre, sen är det också skönt att successivt kunna bocka av flera andra saker på listan. Självklart har jag fortfarande en del kvar i skolan men ändå, det är inte lika ångestframkallande + att jag känner mig mer motiverad nu. Standard såhär i sista minuten, haha. Den här vintern var ingen höjdare för min del men det är nog ingen nyhet, tack och lov börjar vi gå mot ljusare tider. Det får gärna fortsätta såhär.

Likes

Comments

Jag skulle egentligen inte ens hitta på något igår, tanken var att jag skulle plugga resten av kvällen men det blev ändrade planer och tur var väl ändå det. Först for jag och Matilda till Allstar för att hålla Alexandra sällskap tills hon slutade jobba, efter det blev vi bjudna på en förfest innan vi skulle bege oss till Savoy. Dock ångrade vi oss väldigt snabbt när vi såg den enorma kön dit så vi for tillbaka till Alexandra och var där resten av kvällen. Jag är helt klart nöjd med gårdagen!

Likes

Comments

For förbi stan en snabb sväng tidigare idag, besökte solariet och promenerade sen hem i det fina vädret. En härlig lördag helt enkelt! Nu däremot tänker jag ta tag i lite skolarbeten, kanske inte den roligaste sysselsättningen på en lördagkväll men ibland är det nödvändigt. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Likes

Comments