Igår firade vi Sanna i efterskott, det blev en väldigt rolig kväll och ikväll är det också fest som gäller. Både Denise och Matilda fyllde år i augusti och ska nu ha sin gemensamma 20-årsfest. Tänk att Denise äntligen är hemma i Sverige igen efter ett helt år i USA, tiden har gått så fort. Inte nog med att det var partaj igår och att det blir partaj ikväll, imorgon fyller morfar 81 år och då är det födelsedagsfika som gäller. Det här kommer minsann bli en rolig helg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Och jag for hit med mamma, Johanna och Sari. Lyckades hitta en hel del fina grejer och självklart plockade jag på mig doftljus också, det är ett måste när jag besöker Ikea. Det blev en väldigt bra start på den här veckan och imorgon ska jag iväg till skolan för registrering. Just nu känner jag mig väldigt taggad inför höstterminen, jag vet inte exakt hur många ämnen jag har kvar på komvux men det ska jag se till att kolla upp så snart som möjligt, det enda jag vet är att det inte alls är mycket kvar innan jag får en fullständig gymnasieexamen. Nu kör vi!

Likes

Comments

Idag fyller Sanna år så jag for förbi henne och fikade, det var mycket trevligt. Lyckades inte särskilt bra med fotandet när jag väl var där men den här bilden lyckades jag med. Hahaha, lilla Lexie ❤

Likes

Comments

Just nu tittar jag och Dila på Idol och ikväll är det sleepover som gäller, en mycket bra kväll helt enkelt. Hoppas ni har fått en bra start på veckan!

Likes

Comments

Egentligen hade jag inga planer alls den här helgen, jag tänkte endast vara hemma men istället blev det en spontan utgång igår. Kvällen bestod av förfest med bland annat dessa tjejer för att sedan bege oss mot båten och fortsätta festa där. Det blev en väldigt lyckad kväll, mina vänner är fantastiska och jag träffade på en hel del bekanta ansikten under kvällens gång. Jag är lyckligt lottad.

Likes

Comments

Och här är det som vanligt brist på uppdatering, ganska tråkigt med tanke på att jag annars har tyckt om att blogga rätt så regelbundet och snart gjort det på olika bloggar i snart åtta år. Alltså åtta år! Ganska sjukt att det intresset har funnits med mig såpass länge, jag som annars blir trött på olika hobbys efter bara några veckor.

Jag har verkligen saknat att skriva, varje dag får jag känslan av att jag vill ta tag i det men när jag väl bestämmer mig för att börja skriva så blir det helt tomt i hjärnan. Inte ett ord får jag fram trots att min hjärna annars är på gränsen till att sprängas, för om det är någonting som jag har gjort extra mycket den här sommaren så är det att reflektera över allt som har med mitt liv att göra, både på gott och på ont.

Annars då? Vissa dagar har jag besökt gymmet, igår fick jag ett positivt antagningsbesked från komvux, så den här hösten sätter jag igång med engelska 6 vilket känns jättebra och nästa torsdag ska jag på introduktionsutbildning inför körkortet. Jag är verkligen världens segaste människa på körkortsfronten men först nu börjar jag på riktigt få motivationen till att satsa på detta, nog för att jag redan har försökt satsa på det flera år i rad men istället hittade jag bara ursäkter till att inte ta tag i det på en gång. Jaja, snart är jag igång. På riktigt den här gången för nu jävlar skall det där kortet tas och jag är så taggad inför att börja övningsköra.

Det mesta rullar på som det ska nu och jag ser fram emot hösten.

Likes

Comments

Tidigare idag umgicks jag med Sanna, Johanna och Amelia. Vi for till Sannas kyrkstuga och fikade lite där innan vi promenerade till Hägnan för att spana in djuren där, efter ett tag kände vi att det var dags för maxmat så då for vi dit istället. Det blev en lyckad eftermiddag och kväll med dessa tre fantastiska tjejer!

Likes

Comments

Min kväll spenderades med Alexandra, Matilda och Emmy. Det första vi gjorde var att äta middag på BBB, vi tog varsin vitlöksbröd till förrätt för att sedan även njuta av våra varmrätter där jag valde oxfilé, hur gott som helst! Efter middagen begav vi oss till Södra hamn för lite kubbspel och det är alltid lika roligt att spela kubb med dessa damer. Sist vi umgicks med varandra var på midsommar så det var trevligt att få ta igen lite missad tid!

Likes

Comments