Idag mår jag faktiskt lite bättre än vad jag gjorde igår så jo, det känns skönt och jag är väldigt tacksam för det. Jag trodde att jag skulle må sämre med tanke på att det blev en sömnlös natt för min del men nej. Min natt spenderades framför Tumblr och jag tog igen missade avsnitt av Paradise Hotel, har jag tur kanske jag lyckas somna extra tidigt ikväll och kan därmed vända tillbaka på dygnsrytmen. Jag håller tummarna. Idag har jag lyckats ta i pluggandet och tanken är att jag ska fortsätta med det, vill hinna plugga så mycket som möjligt innan jag far till Alexandra imorgon. Det ska verkligen bli skönt att få åka iväg, även om det bara är en helg. Det blir ju en liten paus från vardagen, sen har jag inte heller träffat henne sedan nyår så jag känner att det är dags nu.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Let's just face it, den här månaden har varit allt annat än en dans på rosor. Jag har inte mått bra, jag känner mig stressad varje dag och jag som inte har haft regelbundna panikattacker på flera månader har nu börjat få det igen. Jag har inte uppdaterat min blogg på två veckor och det var nog lika bra, det händer inget speciellt i mitt liv just nu och hur roligt är det egentligen att läsa om skolångest och stress varje dag? Jag har gått från att vara målmedveten och kämpa i skolan till att nästan bryta ihop på plats. Jag hatar att jag inte klarar av att prestera lika mycket som jag hoppades på att få göra. Jag hatar att större delen av den här vårterminen har bestått av prestationsångest. Jag hatar att min dygnsrytm är helt förstörd och att jag knappt tar mig upp ur sängen på morgonen. Egentligen borde jag vara tacksam över att det inte ens är två månader kvar av den här terminen men nej, istället blir jag mer stressad av att tänka på det. Det var inte alls såhär jag ville att det skulle bli men nu får jag se till göra det bästa av situationen. Just nu känner jag mig vilse och det skrämmer mig, även fast jag vet att det absolut inte är kört för mig någonstans så känns det ändå skrämmande. Jag hoppas innerligt på att jag snart får må lite bättre igen, jag vet att det här med skolan kommer lösa sig i slutändan och jag vet att jag kommer klara av vårterminen. Jag är väl medveten om att det kommer vara tufft ett tag till men jag ska fan se till att klara av detta, det finns inte ens på världskartan att jag ger upp nu.

Likes

Comments

.. och det finns ingen anledning till det heller, bloggen råkade bara vara det sista jag prioriterade. Jag vet inte ens ifall det har hänt något speciellt de senaste dagarna förutom skola, jag tror inte det. Hjärnsläpp deluxe. Skolstressen är fortfarande kvar, obviously, men jag kan inte göra mer än mitt bästa. Försöker ha i åtanke att det endast är två(!!) månader kvar av den här terminen så det är inte alls länge kvar. Tack och lov mår jag bättre nu psykiskt till skillnad från förra veckan, jag är inte på topp men det går iallafall åt rätt håll. Jag lever och mår och imorgon ska jag umgås med Sanna efter skolan, blir säkert hur bra som helst.

Likes

Comments

Helt ärligt nu, jag mår inte särskilt bra och jag har inte gjort det på ett tag men jag kämpar på ändå. Tyvärr har både skolan och sömnen fått ta väldigt mycket skit för att jag mår som jag mår men jag jobbar på det. Men trots att jag inte är på topp så har det inte bara varit dåligt på sistone, en bra sak har hänt och det är att jag igår fick hem mitt körkortstillstånd. Japp, äntligen tog jag tag i detta. Skulle egentligen göra det för längesen men har saknat motivationen till det. Snart är det äntligen min tur att få börja övningsköra!! Med vänliga hälsningar Josefin, 21 år.

Nä men alltså allting ordnar ju sig till slut, det må vara tufft och jävligt nu och jag har fått skolstress på köpet men det blir bättre. Det vet jag.

Likes

Comments

"Hela jag har varit en känslostorm de senaste dagarna utan någon anledning, för trots att mitt liv är så mycket bättre nu än vad det var för ett år sedan så hamnar jag fortfarande i svackor och alla möjliga vidriga känslor tar över min kropp. Men jag har klarat mig förr och jag klarar mig nu också. En dag i taget."

Detta skrev jag för några dagar sedan, nu såhär i efterhand misstänker jag att det kan vara PMS på gång. Det slår tyvärr aldrig fel och jag reagerar lika starkt varje månad, dock lever jag i förnekelse under dessa jobbiga perioder men det är en annan femma. Men och andra sidan så vet jag inte ifall det var just PMS den här gången, det kan lika gärna ha varit något annat tillfälligt. Det återstå att se, just nu kan jag då inte relatera till någon känslostorm så det är väldigt skönt.

Just det, en ny vecka är igång och den här veckan är jag dessutom ledig från skolan, det om något är hur skönt som helst. Dock blir det inte en pluggfri vecka men sånt får man räkna med. Kickade igång den nya veckan med ett gympass, eller ja, "kickade igång" är nog inte det rätta uttrycket. Jag släpade snarare iväg mig själv dit för att inte tappa motivationen helt och hållet. Man kan inte alltid vara på topp men förhoppningsvis blir jag lite mer motiverad snart igen. Bortsett från gymmet har jag även hunnit plugga lite, gjort bort vissa ärenden och nu ska jag avrunda kvällen med Paradise Hotel. Ha det!

Likes

Comments

Efter skolan kände jag ett stort behov av att besöka gymmet så gymmet fick det bli, hade dessutom stället för mig själv under större delen av tiden så det kändes superbra. Det här var precis det jag behövde och nu är tanken att jag ska fortsätta med pluggandet, jag har ju trots allt ett prov imorgon.

Likes

Comments