Tänker nu dra en kort sammanfattning om vad som hänt i mitt liv på sistone, eller ja, de små händelserna. Mitt liv har inte direkt varit fullspäckat.

Jag klippte mig i tisdags för att sedan gråta över det misslyckade resultatet direkt när jag kom hem, gick tillbaka till frisersalongen igår för att rätta till håret så nu ser det ändå helt okej ut. Tack och lov. Har dock ingen bild på resultatet då jag inte kände för att ta en bild den här gången. Det blev inte helt perfekt den här gången men mitt hår växer ändå som snabbast under vintern/våren så det ska nog inte vara något problem.

Började gymma igen efter ett ganska så långt uppehåll (eller ja, det känns som en evighet), tappade verkligen all motivation där ett tag men nu börjar den komma tillbaka vilket känns jättebra.

Jag har också hunnit rannsaka mig själv ganska mycket på sistone, starten på 2017 blev tyvärr ganska ångestfylld av sig och jag tappade motivationen till allt. Motivationen till att plugga, träffa folk eller ens göra något över huvudtaget. Men det är också sant det folk säger, att stormar inte varar för evigt. Jag mår bättre nu och allt börjar klarna för mig igen. Jag vet vad jag vill uppnå med mitt liv och jag tänker inte låta mina hjärnspöken få ta det ifrån mig. Starten kanske inte blev den bästa men jag har fortfarande massvis med tid på mig till att göra resten av året bra, det gäller att ha rätt inställning.

Det var nog allt för den här gången, ett bildlöst inlägg blev det också. Vi hörs.

Likes

Comments

Netflix istället för utgång men jag klagar inte, Gilmore girls bjuder ju också på underhållning. Trevlig helg på er!

Likes

Comments

Jag har tyvärr varit väldigt nedstämd av mig de senaste dagarna, kanske inte den roligaste starten på året men nu är så. Jag har försökt rannsaka mig själv och jag har även fått världens beslutsångest när det kommer till min vardag och vad det är som jag egentligen borde fokusera på, det enda jag vet är att jag vill satsa på flera saker samtidigt. Det var så enformigt för mig i höstas när jag endast pluggade matte, väldigt ensamt var det också. Nej fy, det misstaget gör jag inte om igen. Visst, jag fick mitt betyg och det är såklart en positiv grej men jag vill ju kunna må bra samtidigt som jag pluggar.

Jag har fortfarande kvar mina planer när det kommer till skolan, jag ska fortsätta plugga men jag vill hitta på något annat också. Vad det nu blir får vi se, nu ska jag bara andas lite innan jag skickar in diverse ansökningar. Förhoppningsvis kanske jag mår lite bättre snart igen. Ta hand om er.

Likes

Comments

Inledde nyårsafton med tacomiddag innan vi började förfesta, supermysigt och gott var det.

Förfesten blev också väldigt lyckad och jag är lyckligt lottad som fick inviga 2017 med dessa fina människor.

Efter förfesten gick vi ut och kollade på fyrverkerierna för att sedan avsluta natten på Allstar.

Det blev ändå en väldigt fin kväll när jag tänker efter, det kanske inte var on top hela tiden men trots det så vinner det positiva överlägset. Jag var lycklig och lättad över att 2016 äntligen var över, även fast jag har fina minnen därifrån så var det samtidigt ett ganska så turbulent år. Det ska verkligen bli spännande att se vad 2017 har att erbjuda! I år ska jag se till att försöka prioritera och ta hand om mig själv mer, framför allt tänker jag se till att fokusera mer på sånt som får mig att må bra för att sedan kasta iväg allt annat, sakta men säkert. Det blir nog ett bra år, jag hoppas det iallafall.

Likes

Comments

Jag har alltid varit den som älskar årsresuméer, för min del har det alltid varit intressant att blicka tillbaka och på sätt och vis få ta del av minnena igen.

2016 har inte varit det sämsta året men det har inte varit det bästa året heller, samtidigt som jag inte ångrar något så finns det ändå så mycket som jag bara skulle vilja ändra på. Det låter säkert konstigt men det är lite grann så mina känslor fungerar, ena stunden är jag uppe bland molnen för att sedan bryta ihop av förtvivlan och därmed inte se något ljus alls. Det har inte varit ett fullspäckat år men nog finns det en hel del minnen som jag ändå kommer ta med mig. Jag umgicks mycket med mina vänner, kämpade på med skolan, tog studenten och fortsatte med pluggandet efteråt. Jag slutade även med mina antidepressiva medel i höstas och det var absolut det rätta valet nu när jag tänker efter, det har inte varit enkelt men det hindrade inte mig från att fortsätta kämpa. Nu vågar jag ta emot alla känslor på ett annat sätt, tidigare försökte jag väl mest ignorera så mycket känslor som möjligt med "hjälp" av medicinerna tills det eskalerade.

Alltså.. nu när jag tänker efter så har det ändå varit ett ganska bra år, helt okej faktiskt. Kanske inte det bästa men fortfarande bra. Jag har en del planer inför det kommande året, bland annat att fortsätta plugga upp vissa kärnämnen för att sedan få en fullständig gymnasieexamen. Jag vill fortsätta växa och utvecklas som människa, bli bättre på att hantera mina humörsvängningar och finna lite mer livsglädje. Jag saknar absolut inte livsglädjen men jag vill alltid ha mer av allt som är positivt. Jag både tror och hoppas på att 2017 är året då saker och ting fortsätter gå uppåt och att jag fortsätter göra framsteg.

Och självklart delar jag med mig av en hel del bilder från året som varit. Varsågod, bläddra på.

Likes

Comments

Det här har hänt på sistone:

I lördags firade vi som sagt julen hos morfar och det var väldigt trevligt, sen finns det väl inte så jättemycket mer att säga om den dagen. Bra sällskap, god mat och fina julklappar summerar dagen ganska så bra.

I söndags var det hemmafest med dessa damer + flera andra nya ansikten som gällde, jag som först trodde att det bara var en förfest blev med andra ord glatt överraskad haha. Det är sällsynt med hemmafester nu på grund av krogen, tråkigt nog. Hur som helst så blev det en väldigt lyckad kväll, jag är nöjd.

Igår gjorde jag inget speciellt alls, hela gårdagen trodde jag att det var söndag tills jag insåg att det faktiskt var måndag. Är man dagvild av sig så är man. Idag däremot fick jag för mig att fara in mot stan och mellandagsrean, trodde inte att jag skulle hitta något speciellt men jag lyckades ändå komma hem med en hel del fina (och nödvändiga) saker. Nu väntar jag bara på att min nyårsklänning från Nelly som jag beställde förra veckan ska komma hem, hoppas verkligen att den ser lika bra ut IRL. Nu däremot ekar det i lillhjärnan så jag får ta och tacka för mig den här gången, på återseende!

Likes

Comments

.. och jag saknar fortfarande lite julkänsla men om jag känner mig själv rätt så dyker den upp imorgon istället. Det blir andra året i rad som vi firar julen hos morfar, sist var det supermysigt och det blir säkert minst lika bra i år också!

Just det! I förrgår var det NP i matte som gällde. Jag hade sjukt mycket ångest över det hela dagen och jag var helt övertygad om att jag hade misslyckats på provet men nope, jag klarade mig och jag har nu äntligen fått betyg i den kursen. Det om något är en lättnad! Jag har nu fått ett bevis på att all slit faktiskt lönade sig, det har varit jobbigt och jag har känt mig ensam den här terminen men det var värt det i slutändan. Jag är nu ledig i nästan en månad innan jag börjar plugga igen, den här gången blir det engelska och naturkunskap. Det går framåt för mig, som det ser ut nu så blir jag klar med allt nästa år och får därmed en fullständig gymnasieexamen. Snart är jag i mål. God jul förresten!

Likes

Comments

Jag tog med mig Sanna till Waldorf för att fira henne i efterskott, nu fyllde hon ju egentligen år i augusti men den här gången råkade vi skjuta fram firandet lite väl mycket haha. Men bättre sent än aldrig, right?

Vi lyckades iallafall ta igen en del missad tid och det var först när vi började catcha upp lite som jag också inser vilket tråkigt liv jag har haft den här hösten. Vad har ens hänt de senaste månaderna? Jag har i stort sätt bara pluggat matte, sovit och varit allmänt nere. Skitroligt, mycket händelserikt. Jag hoppas innerligt att 2017 blir ett bättre år, känner att en hel del saknades 2016. Det har inte varit ett dåligt år men det har inte varit någon större höjdare heller, men mer om det i ett annat inlägg istället.

Och istället för att fortsätta tynga ner inlägget som jag nyss råkade göra så vill jag nämna att det blev en väldigt lyckad förmiddag, lunchen slank ner fint i magen kan jag tala om för er och det finns inga nackdelar alls med den här dagen. Insåg precis att jag borde fara in mot stan igen då jag tidigare idag glömde bort att kolla på vissa grejer så det ska jag göra nu, hej sålänge!

Likes

Comments