Egentligen finns det inte så mycket att skriva om här då mina dagar i stort sätt ser likadana ut men på sistone har jag umgåtts en del med Sanna. Tidigare idag bestämde jag även för att besöka gymmet igen efter ett alldeles för långt uppehåll, det kändes bättre än vad jag trodde att det skulle göra så jag är nöjd. Den här veckan fick en bra start och jag får en känsla av att den här positiva känslan kommer vara kvar resten av veckan också. Har dessutom en del planer inför midsommar så det ser jag framemot. Hoppas att ni som läser detta också fick en bra start på veckan!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Överallt ser jag nu bilder på årets blivande studenter, det är allt från bal till mösspåtagningar och det fick mig såklart att börja tänka på min studentvecka för ett år sedan. Jag saknar inte gymnasiet, däremot saknar jag vissa minnen från den tiden och vännerna jag lärde känna där. Men gymnasiet i sig? Nej. Jag är dock tacksam över att jag ändå fick uppleva dessa år, det har inte varit enkelt men jag kämpade på ändå och fick lite erfarenheter på köpet. Det kanske låter konstigt, vad vet jag, men jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva mina känslor kring gymnasietiden på ett bättre sätt.

Här har ni iallafall mina favoritbilder från studentveckan.

Likes

Comments

Min eftermiddag blev ganska så spontan av sig, Moa skrev till mig på snapchat och frågade ifall vi skulle träffas och med tanke på att vi inte har umgåtts med varandra på flera år så tackade jag självklart ja. Sist vi umgicks måste ha varit när vi for till Taizé för ca fem år sedan, annars har det ju mest varit via sociala medier eller om vi någon gång av en ren slump träffat på varandra IRL. Haha, så sjukt ändå. Fem år. Hur som helst så var det superkul att få ta igen missad tid med varsin pizza på Gültzaudden, sen var vädret ju också fantastiskt. Detta måste göras om!

Likes

Comments

Men hej och hallå, nu var det ett litet tag sedan jag skrev här sist. Insåg precis att jag inte alls har uppdaterat den här månaden men hittills under Juni månad har jag..

- Hunnit hänga med Matilda, Julia och Alexandra, vi åt pizza till middag, förfestade och avslutade sedan kvällen på BBB. Superkul.

- Cyklat, cyklat och återigen cyklat på grund av att jag köpte mig en ny cykel när jag fick lön. Alltså oj vad jag älskar min cykel.

- Umgåtts med Sanna och varit förbi hennes kyrkstuga i Gammelstad, vi tog med oss fika dit och bara mådde.

- Och självklart har jag även tagit vara på sommarvärmen för som jag har längtat efter den.

Likes

Comments

Alltså på tal om rubriken, det känns overkligt att det är Juni imorgon. Hjälp vad tiden flyger iväg. Imorse köpte jag äntligen(!!!) nya linser i rätt styrka, det fick bli månadslinser den här gången istället för endagslinser och det känns bra. Senare under dagen träffade jag Sanna för lite shopping och fika, supertrevligt var det. Vill även tillägga att det är otroligt skönt att bara kunna få umgås med folk nu utan att behöva stressa över skolarbeten samtidigt. Den här månaden fick minsann ett bra avslut!

Likes

Comments

Den här helgen har det varit tivoli i Luleå och igår var jag där med Dila och Mansour, det var inte särskilt många där och förutom mitt sällskap kände jag inte en enda kotte men det blev en bra kväll ändå. Alltid lika roligt att åka karuseller.

Likes

Comments

Min dag har varit bra. Jag har egentligen inte gjort något speciellt, eller jo, jag köpte nya kläder men annars har det inte hänt något. Jag råkar bara må kanonbra för tillfället. Det är någonting speciellt som händer med mitt psyke när sommaren börjar närma sig, kan liksom inte beskriva med ord hur mycket bättre jag mår vid den här tiden på året.

Jag har känt mig extra nostalgisk under kvällen. Tänk att jag, precis för ett år sedan, satt och räknade ner dagarna till studenten. Herregud, det är snart ett år sedan jag tog farväl av Lärkan. Tiden har gått så fort. Jag pluggade på som bara den in i det sista, stressigt var det men jag var samtidigt så obeskrivligt lycklig. Jag längtade så himla mycket efter att få avsluta det där kapitlet i mitt liv, även fast jag hade mina positiva stunder där och fann vissa vänner för livet så kände jag mig redo att gå vidare. Lite separationsångest hann jag få men den känslan varade i ungefär en vecka, efter det var jag back on track igen och jag började blicka framåt. Det har varit lite krokigt efteråt och ibland har jag känt mig vilse men jag har ändå alltid försökt göra det bästa av situationen.

Egentligen var jag sugen på att gå ut ikväll men det blev aldrig av då mina vänner var upptagna med jobb eller andra hade andra förhinder, nu såhär i efterhand är jag glad över att jag stannade hemma. Det känns skönt att vara för mig själv och bara trivas i mitt egna sällskap, vilket jag har börjat göra allt mer. Skulle någon säga till mig för bara ett år sedan att jag en dag kommer trivas i med att vara själv hade jag garanterat skrattat åt människan.

Tiden går fort när man för en gångs skull kommer igång med skrivandet och glömmer bort att kolla klockan. Det blev en hel del nu men det är så skönt att få skriva av sig ibland, jag känner mig lite mer motiverad nu när det kommer till skrivandet vilket känns jättebra. Äntligen. Känner jag mig själv rätt så lär det bli en del texter framöver, sen om jag publicerar texterna på min blogg eller i något dokument på datorn som endast jag har tillgång till återstår att se. Det vet jag inte ens själv. Nu däremot ska jag sova.

Likes

Comments

En ny vecka är igång, vårterminen lider mot sitt slut och sommaren börjar närma sig med stormsteg. Endast positiva saker men ändå kunde jag inte riktigt glädjas åt det under eftermiddagen. Jag var på ett bra humör tidigare idag. Jag for till skolan en snabb sväng och insåg i samma veva att jag inte ens hade någon lektion men det störde mig inte alls, jag for dit ändå och pratade lite med min lärare innan jag promenerade hem i det fina vädret. Det var livskvalité på hög nivå att bara få promenera, njuta av vädret och för en gångs skull trivas i mitt eget sällskap. Good vibes only. Har ingen aning om vad som hände efteråt, helt plötsligt försvann min energi och jag blev genast nedstämd. Lyckades även få ihop en hel bibel om min svacka men valde istället att sudda bort det, inte för att jag skäms över det utan snarare för att jag inte kände för att ha det kvar då jag började må bättre igen medan jag skrev. Nedstämdheten försvann dock lika snabbt som den dök upp och tack och lov för det, nu får jag hoppas på att det fortsätter på det spåret.

Likes

Comments