Igår var jag på en hemmafest med Sanna och några andra härliga människor, idag firade jag Dila i efterskott med tacos och fika och nu är det dags för mig att avrunda den här veckan.

Likes

Comments

Insåg precis att jag inte har skrivit något här den här veckan, istället har jag gått runt med en hel del stress i kroppen och i tisdags fick jag feber = ännu mer panik och stress över mina skolarbeten. Jag mår dock bättre nu, min feber är i stort sätt borta och jag känner inte direkt någon panik över skolan heller. Allt löser sig i slutändan. Helt frisk är jag såklart inte, jag är fortfarande förkyld men jag är åtminstone på bättringsvägen. Det får mer än gärna fortsätta gå uppåt nu.

Likes

Comments

Igår var vi ett helt tjejgäng på O'learys för middag och utgång. Det var mestadels nya ansikten men några enstaka personer kände jag sen tidigare. Först var jag lite osäker på om jag vågade hänga med, inte för att det egentligen är läskigt utan för att jag ibland är väldigt blyg av mig inför okända människor, men jag bestämde mig för att delta ändå. Dila följde med mig dit så det var absolut ett plus i kanten. Det här var precis det jag behövde. Jag behövde få komma ut och lära känna nya människor i olika åldrar, surra på i flera timmar för att sedan besöka dansgolvet. Egentligen finns det säkert hur många bilder som helst från kvällen, jag vet att flera andra tog bilder på hela gruppen när vi satt och åt men själv slarvade jag tyvärr med fotandet. Jag antar att jag hade fullt upp med att lära känna tjejerna och njuta av sällskapet, men hellre två bilder från Snapchat än inga bilder alls. Min kväll blev verkligen hur lyckad som helst, tusen tack till alla inblandade!

Likes

Comments

Oj vad jag saknar er.

~~~~

Nog om den gamla bilden och mer om min dag istället, den bestod av en lektion och nu har jag helg, det känns bra och mitt humör har också varit bra idag. Trots att jag är medveten om mitt schema så blir jag lika förvånad varje torsdag när min lektion slutar och ba "oj, jag har ju helg nu". Den här helgen blir lite mer fartfylld av sig så det ser jag framemot, det ska bli kul med socialt umgänge utanför skolan igen. Nu tänker jag inleda helgen med lite skolarbeten, vi har ganska mycket att göra där men hittills rullar det på som det ska för min del. Trevlig helg!

Likes

Comments

Alltså kolla vilken fin himmel jag skådade imorse när jag var påväg till skolan! Observera att den var tusen gånger finare IRL. Bortsett från himlen så kände jag rent allmänt att det var en pissig morgon, jag sov verkligen jättedåligt inatt och fick därmed hälla i mig kaffe på morgonen för att ens orka ta mig till skolan. Mitt humör blir genast sämre när jag inte får sova tillräckligt länge, ganska störande ifall ni frågar mig. Men det gick ändå bra på lektionen och tur var väl det. Efter skolan hämtade jag ut mina nya glasögon, äntligen ser jag klart och tydligt igen. Imorgon är jag ledig från skolan då min lärare är sjuk så det blir en pluggdag här hemma istället.

Och ja, det är ju tydligen alla hjärtans dag idag. Jag har faktiskt aldrig firat den här dagen, eller jag har då inget minne av det. Kan absolut förstå folk som väljer att fira detta men själv har jag inte funnit någon anledning till att göra det. Eller vänta nu. Jag köpte ju faktiskt choklad till mig själv idag, räknas det?

Likes

Comments

Ni vet dessa dagar då man vaknar upp och det enda man känner för är att somna om? Bara få dra det där jävla täcket över huvudet och ignorera allt runt omkring en? Så har det varit för mig idag. Nu drog jag visserligen inte täcket över mig, jag lyckades ta mig ut och jag fick en del saker bortgjorda men sen så dök all ångest upp. Jag vet inte ens varför jag har känt såhär idag, jag kan bara hoppas på att den här vidriga känslan försvinner asap. Nu ska jag försöka sova, jag tar nya tag imorgon. Snart blir det bättre igen.

Likes

Comments

Gick snabbt förbi Espresso house innan jag tog bussen till skolan, viktigt att få vakna lite till liv. Tack och lov hann jag precis med sista bussen innan min lektion började..

.. för att sedan ha lektion och inse att ingen annan är där, endast läraren. Min första tanke innan läraren kom var "Varför är ingen annan här? Har vi ingen lektion eller?" för att sedan inse efter en halvtimme att det mest troligt bara kommer vara jag på lektionen. Äsch, det blev ju en lugn stund och jag lyckades plugga en del så jag ska inte klaga. Nu ska jag vila huvudet från skolarbeten och kolla på Paradise hotel då jag inte kollade på det igår, efter det fortsätter jag med pluggandet. Vi hörs.

Likes

Comments

Om det är någonting jag är bra på så är det att sikta mot högre mål, ibland går det inte hela vägen men då har jag åtminstone försökt. Jag gick från att vara missnöjd med nästan allt till att vilja bli bättre på... ja, allt. Jag vill bli ännu bättre i skolan, en bättre vän/dotter/syster/kusin/you name it och bättre på att hantera mina känslor. Alltså jag är inte missnöjd med livet nu men trots det siktar jag ändå mot något bättre, bara för att jag kan liksom.

Skolstressen börjar jag känna av lite smått men det är fortfarande hanterbart, min motivation är inte heller på topp just nu men det är okej. Däremot är mitt sociala liv så gott som bortblåst, det är absolut inget jag har strävat efter, jag råkade bara prioritera lite fel. Verkligen jättetråkigt men så är det. Jag har inte hittat på något speciellt på fritiden en endaste gång sedan nyår och den enda personen jag kan skylla på när det kommer till detta är mig själv.

Den här månaden tänker jag se till att fortsätta kämpa på i skolan men ändå finfördela min tid på ett bättre sätt, jag vill låta mitt sociala liv få ta lite mer plats igen. Visst, jag träffar folk i skolan och det är sällan som jag känner mig ensam där men det är ju som sagt bara på skoltid, jag vill hitta på saker utanför skolan också. Så ja, lite ensamt har det varit men det ska jag se till att ändra på. Det löser sig, allt brukar lösa sig i slutändan.

Likes

Comments