Likes

Comments

Det är vad min och Dilas eftermiddag har bestått av, en bra eftermiddag med andra ord. Bortsett från pluggandet så skypade vi även med Nila ett litet tag, det är sällan vi tre pratar med varandra samtidigt men ibland så händer det, sen kan det också vara nyttigt att få catcha upp lite. Dilas lillebror var nog lite mer peppad på att plugga än vad vi var men med lite kaffe på sidan om så gick det ändå bra för oss båda.

Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon har jag sovmorgon och jag blir alltid lika tacksam varje gång jag tänker på mitt schema haha. Hoppas ni har haft en fin dag!

Likes

Comments

Tre saker jag skulle vilja uppleva igen

1. Studentveckan fast utan mensen och humörsvängningarna som jag handskades med då. Visst, jag hade en fantastisk vecka då men det hade kunnat bli SÅ mycket bättre utan den där vidriga veckan som dyker upp varje månad.

2. Första skoldagen på gymnasiet, ibland kan jag sakna känslan av att allt är nytt. Ny skola, ny klass, nya vänner, you name it. Efter några år av kaos i grundskolan så var det verkligen en befrielse för mig att börja om på nytt och umgås med klasskompisar som direkt inkluderade mig, som såg mig. Det var fint och jag hade ändå tur med båda mina gymnasieklasser.

3. Alltså det här var ju jättesvårt, finns säkert massvis med saker jag vill uppleva igen men kan ändå inte komma på något speciellt?? Min första utomlandsresa kanske?

Tre saker jag uppskattar

1. Min familj

2. Mina vänner

3. Små saker i vardagen som man egentligen ganska ofta tar för givet.

Tre saker som jag vill ha

1. Jag har garanterat nämnt en egen lägenhet minst femtio gånger men jag måste faktiskt nämna det igen, det är ju trots allt min allra största önskan just nu.

2. Just nu skulle jag inte alls tacka nej till en Stockholmsresa.

3. Körkort. Tanken var ju att jag skulle komma igång med det ordentligt nu under hösten men det har fortfarande inte blivit av och jag vill inte heller stressa på den fronten, jag ska skaffa det där kortet men det får ta sin tid. Mvh Josefin, snart 21 år. Haha men hjälp, skrev jag precis 21? Nu går det verkligen undan.

Tre saker jag älskar att göra

1. Roadtrips, speciellt låååånga bilresor. Älskar det!

2. Och nu när vi ändå är inne på roadtrips är det nog också en självklarhet att jag älskar att resa. Det spelar ingen roll vart jag reser, bara det blir lite miljöombyte så blir jag nöjd.

3. Att göra bort alla ärenden på en förmiddag är det bästa jag vet, känner mig så fri då resten av dagen.

Tre saker som beskriver mig

1. Ärlig.

2. Envis.

3. Pratglad.

Tre saker jag vill bli bättre på

1. Att fota mer. Liksom, jag har en systemkamera som jag fick i födelsedagspresent för snart två år sedan men trots det tappade jag all motivation till att fota efter ett tag. Det är alltid lika tråkigt att tappa intresse för något som man en gång i tiden älskade men jag hoppas ju såklart på att finna intresse till fotandet igen.

2. Att sluta nedvärdera mig själv. Absolut, jag mår bättre idag än för några år sedan men det förändrar inte det faktum att jag fortfarande vid vissa tillfällen är min egna värsta fiende.

3. Att hålla koll på rätt datum. Jag vet inte, det kanske låter konstigt men jag har en tendens att blanda ihop viktiga datum och ibland även glömma bort datumet. Ganska irriterande faktiskt.

Tre saker jag inte kan vara utan

1. Glasögon/linser, nog för att jag egentligen KAN vara utan det men min syn är ju helt fruktansvärd så det blir bara jobbigt.

2. Deo och parfym, måste alltid ha med mig det i min väska vart jag än går haha.

3. Koffein.

Tre saker jag hoppas blir verkliga

1. Att få en fullständig gymnasieexamen men jag jobbar på det. Det är ingenting jag bara hoppas på, jag SKA få den. Efter matten har jag tre ämnen kvar, sen är jag äntligen klar och kan därmed plugga vidare.

2. Att få bilda en egen familj.

3. Att bli min egna bästa vän istället för min värsta fiende och att jag fortsätter växa som person.

Sådärja, nu blev jag äntligen klar med denna lista men det tog sin lilla tid.

Likes

Comments

En ny vecka är igång och jag hänger knappt med i svängarna, antingen flyger tiden iväg för snabbt eller så hängde jag inte med tidigare idag på grund av det faktum att jag endast fick två timmars sömn inatt. Förmodligen både och. Trots sömnbristen for jag ändå iväg till skolan för att sedan dra vidare mot gymmet efter ett långt uppehåll, jag sade till och med upp medlemskapet för någon månad sen då jag ansåg att det var ovärt pengarna men ångrade mig lika snabbt och blev medlem igen. Impulsivt.

Blev klar med allt redan på förmiddagen så det kändes superbra, även en powernap lyckades jag klämma in där. Bortsett från detta har jag endast tagit det lugnt och jag lär nog fortsätta på det spåret resten av kvällen.

Likes

Comments

Det blev som sagt middag på Waldorf med Matilda, Alexandra och Emmy, vi firade Emmy i efterskott och det var hur gott som helst, supermysigt var det också. Förrätten bestod av vitlöksbröd och varmrätten blev biff med bambuskott, ni hör ju själva hur fint det låter.

Senare under kvällen blev det en spontan utgång för min del med några andra saknade vänner, min fredag blev med andra ord väldigt lyckad av sig.

Likes

Comments

Passar på att skriva ett litet inlägg nu efter en veckas uppehåll, det kändes ovärt att försöka skriva på en daglig basis då mina dagar i stort sätt bara består av skola, powernaps, återigen skola.. you name it. Jag hoppas dock att blogglusten snart vaknar till liv igen, har ju trots allt några enstaka inlägg på lager. Nu har jag helg och snart är det middag på Waldorf med några vänner som gäller, blir säkert jättemysigt!

Likes

Comments

Hej på er! Imorse hade jag matteprov, har känt mig så orolig och stressad över detta men det kändes ändå.... helt okej? I vanliga fall blir jag aldrig godkänd när det kommer till matten men jag hoppas att det går bra den här gången, får hålla tummarna. Efter skolan for jag in mot stan för lite shopping och ärenden, det är verkligen hur skönt som helst att göra bort allting under förmiddagen för att sedan känna sig fri resten av dagen.

Annars då? Tänkte faktiskt dra ut ikväll med Sanna och Florence trots att jag egentligen hade planerat att bara vara hemma, det känns bra och det ska bli kul att få komma ut lite.

Fick även för mig att trixa lite med mina naglar tidigare under veckan, dock är de inte mörkgröna längre utan snarare mörkgrå/silver nu. Har bytt färg kanske tre gånger under dessa få dagar, om jag har beslutsångest? Ja.

Likes

Comments

Min dag i punktform.

• For iväg till polisstationen och fixade ett nytt legitimation då mitt nuvarande går ut i november. Önskar dock att jag kunde behålla den för evigt, ser ut som en oskyldig liten ängel där till skillnad från kortet som togs idag. Oh well, det är bara att stå ut med den onda blicken i fem år nu, det kunde ju ha varit värre.

• Lyckades somna under eftermiddagen och jag är inte ens förvånad längre, både igår och idag har det hänt och känner jag mig själv rätt lär det väl ske resten av veckan också. Dock varar dessa powernaps i max en timme och tur är väl det, vill inte riskera att sova bort dagen.

Endast två punkter blev det den här gången men hellre det än inga punkter alls, alla dagar kan ju inte vara fullspäckade.

Nu tänkte jag se till att gå och lägga mig, imorgon har jag en lång sovmorgon så förhoppningsvis hinner jag få tillräckligt med sömn, det hade varit trevligt. God natt!

Likes

Comments

Inleder den nya veckan med matte och kaffe, mycket viktigt att nämna kaffet på en måndag morgon efter endast några enstaka timmars sömn. God morgon förresten!

Likes

Comments