Vardag

Ikväll är Vilma och Maja här, vi har ätit tacos och har nu myst ner oss i soffan framför Idol (och lite plugg...), snart ska vi fixa fram lite chips och dipp också. Älskar såna här kvällar och älskar dem. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vardag

Idag är verkligen en trött-dag deluxe, har enda sen jag gick upp velat krypa ner i sängen igen. Började dock dagen med att äta frukost på MC med Hanna (vad hände med att bli nyttig Josefin?) Håkans nya har fått gått i lurarna under dagen och hjälp vad bra det är. Ikväll kommer min morfar hit så jag ska få umgås lite med honom och mamma, myskväll helt enkelt. puss! 

Likes

Comments

Vardag

​Hej på er!! Idag vaknade jag sent eftersom jag också somnade väldigt sent. Åt frukost på sängen och mös. Vid tre var det dock dags att åka in till stan och jobba ett par timmar på ÖSK. Mamma hämtade upp mig när jag slutat så åkte vi och handlade lite grejer till veckan. Imorgon drar skolan igång på riktigt för oss och det är det riktiga schemat som gäller då. Känns faktiskt lite läskigt haha, är varken redo för att stressa och plugga eller ta studenten, puss. 

Likes

Comments

Igår var det äntligen världens finaste tjejs tur att bli 18. Hon hade fixat så otroligt fint och så god mat och kvällen var verkligen så lyckad. Vi började med att äta bara umgås och sen åkte vi till Frimis. Hade verkligen jättekul och var så roligt att träffa så mycket folk bland annat min saknade Vilma! PUSS

Likes

Comments

​Igår var det spi-dag på skolan när idrottsprogrammet gick och gjorde massa uppdrag på stan för att samla poäng, kul!! När vi slutat åkte jag och fikade vid naturens hus med en vän och på kvällen gjorde jag inte mycket alls. Idag är planerna att jobba ett par timmar för att sen åka vidare och fira Linnéa. Hoppas ni får en jättebra helg, puss!!

Likes

Comments

Vardag

Igår så sov vi som sagt i skogen och vi hade sån himla tur med vädret på kvällen. Vi lekte lekar, hade musikquiz och bara pratade. Imorse började det dock ösregna precis när vi gick upp men vi kom ju hem, lite tröttare än innan men kul hade vi! Sen jag kom hem har jag verkligen bara sovit och försökt ladda om inför imorgon. PUSS

Likes

Comments

Mat&träning, Vardag

God morgon på er! Jag hade en avokado kvar sen igår så jag testade att mosa den på en macka eftersom alla mina vänner ÄLSKAR det och det var väldigt gott faktiskt, positivt överraskad! Idag är det onsdag och stå alltså hajk med min klass på schemat, vi ska ut och sova i skogen utan tält etc så vi får se hur det här slutar. Det enda jag vet är att jag alltid har det jättekul med min klass så det kommer nog att bli jättebra. Vi hörs, puss! 

Likes

Comments