Header

Blev inte mer än 4 timmars sömn i morse men jag känner mig förvånansvärt pigg ändå! Var precis i Bredaryd där jag hade lite ärenden. Hämtade upp lite grejer på mammas jobb, hämtade ut ett paket och handlade. Resten av dagen har jag varit ute med Ludde, så galet skönt väder ute, och Ludde uppskattade verkligen att få vara ute så länge. Nu har jag en tacogratäng i ugnen, ska hinna käka lite innan nästa jobbpass börjar😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej hörni! Rockade ni sockorna igår? 😉 Jag jobbade på förskolan igår så det var en självklarhet för mig. På kvällen hoppade jag in lite extra i hemtjänsten och idag har jag varit på äldreboendet ett par timmar. Fick dock gå hem tidigare eftersom jag ska jobba natt med, och det behövdes lite extra hjälp till helgen så då tar jag igen timmarna då.

På väg hem åkte jag och handlande lite. Ludde hade ingen mjölk hemma så han var helt förfärad i morse haha. Köpte med mig en räkmacka som fick bli min lunch. Ibland måste man ju lyxa till det lite till vardagen med eller vad säger ni?

Likes

Comments

Hej på er! Då var denna måndagen snart slut och vi är ett steg närmare helgen. Som vanligt på måndagar började jag inte jobba förrän 13.30, så jag hann med en mysig förmiddag med Jonte, bra start på veckan ☺ Tog med mig Ludde hem till mig innan jag började jobba, han hatar verkligen att åka bil så han sitter bara och klagar hela vägen, varje gång.

Efter jobbet var jag hemma knappt en timme innan jag åkte till nästa jobb, så ja, typ så har min eftermiddag/kväll sett ut.

Likes

Comments

Mina 14 timmars sömn igår resulterade i att det knappt blev någon sömn i natt. Så efter att ha spenderat hela natten med att vrida och vända på mig gick jag tillslut upp vid 9 tiden. Nu har jag precis käkat lunch, tortellini med pesto, mums! Jonte är på jobbet så jag sitter bara och glor på Netflix. Hade tänkt gå ut en sväng med Ludde men han gör ju inte annat än sover haha.

Likes

Comments