Header

Det var värst vad dålig jag har varit på att vara aktiv här. Har haft fullt upp non-stop i princip så har inte lagt någon energi på att uppdatera här.

I lördags tog jag iallafall ett break från allt och åkte till campus i Växjö på inflyttningsfest. Inte helt utan svårigheter dock, på grund av flera timmars strömavbrott i hela stan samt inställda tåg.

I söndags samt måndags innan och efter jobbet grejade vi i Jontes lägenhet, igår jobbade jag 12 timmar och idag har vi varit iväg och slängt en full släpkärra med grejer från lägenheten, hjälpt min bror att hitta kläder till studenten, packat en massa och väldigt mycket mer. Ett par ganska intensiva dagar, och så lär det fortsätta ett tag till.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Alltså hjälp, så mycket att göra, så lite tid. Jag känner att jag inte hinner med det där med att bli vuxen. Har varit totalt speedad hela kvällen, hjärnan går på högvarv och allt bara snurrar i huvudet. Har nu ikväll suttit och strukturerat upp ett schema över hur dom närmsta 14 dagarna kommer se ut och planerat allt in i minsta detalj. Kommer bli hektiskt nu ett tag så då gäller det att ha lite koll och få allt gjort i rätt ordning och pussla med mina och Jontes arbetstider för att få det att gå ihop. Nu känns det dock som jag har någorlunda koll på läget så jag ska försöka varva ner, ta en sömntablett och sova ett par timmar innan morgondagens jobb. Börjar ju redan vid 6 imorgon så snacka om att min hjärna valde heeelt fel natt att bli hyper på.

Likes

Comments

Då var påsken officiellt över. Gick på helg redan i torsdags på förmiddagen, så himla skönt och välbehövligt! Har hunnit med en massa påskmat, fått och gett påskägg, lite shopping, utgång och annat roligt under helgen. Lyckades även slänga in ett nattpass i söndags, så lite nytta har jag gjort också 😉

Likes

Comments

Dåligt med uppdateringar igen, men har haft 0 ork till något alls så.. Hade ingen röst alls från i fredags kväll till igår, men har haft helt galet ont i halsen nu istället, plus en dag med feber och lite andra roligheter. Så det blev två sjukdagar från jobbet. Jobbade dock idag, 9 timmar så det var ganska (fruktansvärt) jobbigt och halsen känns ju inte bättre. Imorgon får jag bita ihop 8 timmar och sen är jag lite ledig så då hoppas jag på att bli frisk och få tillbaka min energi.

Likes

Comments

Mitt senaste beroende är vit chokladglass med varma hallon, så gott att jag dör, nästan iallafall.

Anyways, min hals tycks inte vilja samarbeta med mig längre, det blev spontant utgång igår och sen dess har jag inte haft någon röst alls, så jobbigt 😭

Likes

Comments