View tracker

Är hemma på min rast nu, kände att det behövdes idag. Har så ont i huvudet och jobbar till 5, så det var ganska skönt att komma bort från allt ljud en liten stund. Det blir en lång dag, men det är ju fredag och sen är jag ledig fram till söndag kväll!

Likes

Comments

5 pass på 4 dagar, vem är jag ens? Var riktigt jobbigt idag eftersom jag redan hade träningsvärk i hela kroppen, men efteråt kändes det gutt! Brukar vara så, haha. Imorgon och lördag blir vilodagar iallafall.

Likes

Comments

Hejsan! Idag är jag ledig, känner att jag behövde det idag. Igår var det full rulle hela dagen. Jobbade 8-16 i Bredaryd. Vid 16.15 skulle jag vara i Lanna och vara med på planeringen på förskolan och däremellan fick jag byta om till träningskläder för vid 17.30 skulle jag träna i Anderstorp. Hade en väldigt stressig eftermiddag med andra ord. Lyckades iallafall orka med två träningspass! Hade ju redan träningsvärk sen måndagens HIIT pass och tisdagens boxning så det kändes i kroppen kan man ju säga. Idag har jag varit helt död fram tills nu i princip.

Likes

Comments

Idag har jag hunnit med en hel del. Hade ju en del ärenden inne i Värnamo som jag hann fixa innan jobbet. Jag jobbar korta dagar på måndagar så det är en bra mjukstart på veckan. Har även lyckats organisera lite i min kalender, blir så sjukt rörigt att komma ihåg allt när man har vikariat på så många olika ställen haha. Nu under kvällen var jag på mitt första träningspass för i år. Sjukt jobbigt men det var verkligen på tiden att jag kom igång igen!

Likes

Comments

Finns det något bättre än att vakna upp på en måndag och veta att man har flera timmar kvar innan man ska upp och jobba? Börjar inte förrän halv 2 idag, så jag tog en snabb dusch för att vakna till, sen fixade jag frukost och kröp tillbaka ner i sängen framför family guy. Tänkte dock snart gå upp, har lite ärenden att fixa här i Värnamo innan jag börjar :)

Likes

Comments

Åhh, idag läkande vi kimchi bulgogi till middag. En av de godaste rätterna jag vet, iallafall när pappa gör den. Var sjukt längesen vi åt det senast så det satt inte fel!

Likes

Comments

Hej på er! Det är en smått trött Josefin som skriver. Blev väckt ett antal gånger inatt av att en viss liten herre som lekte rövare. Välte ner saker från fönstret på oss, hoppade på oss, trängde ut mig från sängen och slickade mig i ansiktet tills jag vaknade och en massa annat. Tror Ludde var lite smått uttråkad haha.

Likes

Comments

Det var visst ett tag sen jag var inne här. Senast jag skrev gick jag bredvid för att jobba natt, 2 dagar efter jobbade jag min första natt och nu har jag fått ett vikariat till natten. Förövrigt så har jag jobbat på förskola hela veckan, och på måndag börjar officiellt mitt vikariat där med. Annars rullar det på som vanligt haha, är lite småförkyld som alltid men är sugen på att komma igång med träningen igen så snart som möjligt, så jag hoppas verkligen jag blir frisk snart! Imorgon börjar jag klarar 6, så nu ska jag krypa ner i sängen framför Netflix och sen blir det att sova för min del.

Likes

Comments