Ibland känner jag att jag måste lära mig att säga nej, nu har jag varit uppe 30 timmar i sträck igen på grund av för många jobb pass tätt inpå varandra, definitivt ingenting jag tänker fortsätta göra... Nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig, för ikväll blir det 10 timmars jobb till innan jag får ta lite ledigt.

Likes

Comments

Alltsååå, kan inte ens beskriva hur gött det var att sova inatt! Somnade vid 17, och gick upp vid 5, fick alltså 12 välbehövliga timmar sömn. Började jobba vid 6 i morse och det var fullt upp under morgonen, men det blev bättre under dagen tack och lov. Slutade för ungefär en timme sen och om en liten stund ska jag in till Bredaryd för lite ärenden. Efter ska jag lägga mig och sova en lite, för gissa vem som ska jobba natt ikväll igen? Jo jaaag!

Likes

Comments

Ibland blir det ganska mycket på en gång, har pretty much varit vaken sen 9.30 igår på morgonen, förutom min powernap på 45 minuter i morse. Alltså närmare 30 timmar (tror jag iallafall, börjar bli lite jobbigt att tänka nu, haha) Jobbade nämligen natt och sen jobbade jag ett par timmar nu under dagen så det har varit rätt intensivt. Dock gick det förvånansvärt bra, men tänker nog inte göra så här igen. Längtar så mycket tills jag kan gå och lägga mig haha.

Likes

Comments

Hej hörni! Det märks ju att det har varit en lång dag för lilla mig. Blir alltid antingen tjurig och trött eller övertrött och flummig och idag har varit en riktigt flummig och flamsig kväll. Aja, det har ju varit mycket skratt och udda samtalsämnen iallafall ^^

Nu har jag lugnat ner mig någorlunda och fixat mig för kvällen, så jag och Ludde har precis bäddat ner oss i sängen framför en serie, myspys.

Kvalitén på bilden går väl att diskutera, men Ludde älskar att ligga på ikkapikkas rygg sådär, ser så roligt ut haha, knas katt ;)

Likes

Comments

Nu säger jag och Ludde godnatt, börjar 7.30 istället för 13.30 imorgon så det blir en lång dag.

Likes

Comments

Ibland får man faktiskt gotta sig lite när man laddar upp inför en ny vecka ;)

Likes

Comments

Godkväll! Kom precis hem från Jönköping efter en kväll där med bästa. Gick runt lite på A6 och sen åkte vi ner till centrum och kollade efter något roligt ställe att äta. Var nästan fullt överallt där vi kollade dock men till slut blev det en mysig pub med god mat :) Så skönt att komma bort lite även om det bara var ett par timmar.

Likes

Comments

Pheww, idag har varit en lååång dag. Egentligen inte, men det känns ju i kroppen att jag inte är helt 100% än. Jobbade till fyra och har varit totalt död sen dess. Tog en varm dusch och nu är jag nerbäddad framför datorn, ikväll tänker jag gå och lägga mig tidigt, och imorgon är det redan fredag igen???

Likes

Comments

Vilket väder!? Så underbart när solen skiner och det nästan är varmt ute, Love it! Ludde tyckte inte heller att det var så dumt, först satt han ute på balkongen med oss och spanade på fåglar och sen gick vi ut till trädgården så han fick leka och klättra och springa av sig. Det var en väldigt nöjd kisse som fick utforska i solen :)

Likes

Comments

När man har brist på ork och energi får man faktiskt fuska lite. Hade ju egentligen tänkt göra en trerätters med planka å grejer igår men eftersom jag blev sjuk hade jag varken lust eller ork att stå i köket flera timmar. Så det fick bli lövbiff med kroketter och färdigsås, men det var ju inte så dumt det heller en vanlig tisdag ^^ Självklart fick Ludde lite rå lövbiff med, det uppskattades minst sagt.

Förrätt skippade vi och till efterrätt blev det varsitt wienerbröd med vaniljkräm och jordgubbar. Inte helt fel, och med bästa sällskapet blev det en mysig kväll ändå.

Likes

Comments