Hej på er!

Jag har varit frånvarande från bloggen bra länge.
Men helt ärligt så mår jag inte alls bra. Många självmordstankar och svårigheter i vardagen.
Flyttat till min finaste Albin på heltid!

Men jag har valt att sluta blogga. Får sån stor ångest över det här. Så väljer att börja skriva mina svårigheter i min "dagbok" haha. Men eftersom jag inte får någon hjälp av läkare så måste jag ventilera mig på annat sätt och väljer att göra det på ett annat sätt. För bloggen är helt fel ställe att ventilera sig på. Så kommer sluta skriva här.

Vet inte om jag någonsin kommer tillbaka. Men som det ser ut nu så kommer jag inte tillbaka på länge iaf.

Ha det så bra så länge!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Min och Albins fredag vart inte riktigt som planerad.
Jag vaknar klockan två idag av att Albin står i dörröppningen och kollar på mig. Så först och främst har jag sovit över 12 timmar.

Vi klär på oss jag sminkar mig medans Albin duschar. Sen bytte vi sängkläder och diskade och packade. För vi skulle ju trots allt till knivsta. Hem till mamma och pappa❤️❤️

Så vi kom iväg vid tio över fyra. Vi hinner till Södertälje innan vi krockar. Med två andra bilar. Vi kör in i en bil som redan kört in i en annan bil. Så bil 1 tvärnitar för att en annan bil kommer sick sackandes över alla fyra körfälten. (Vi låg i höger körfält) så bil 2 tvärnitar pga bil 1 stannat. Bil 2 kör in i bil 1. Vi i bil 3 tvärnitar när bilen framför oss stannat. Vilket leder till att vi inte hinner stanna. Utan kör rätt in i bil nr 2. Så den som egentligen var vållande till hela olyckan, stack från platsen. Polisen, vägassistans och bärgare kom till platsen. Bilen vi körde in i var högre än våran bil. Så den åkte upp på vår motorhuv. Så den fick dras bort från vår bil.
Efter en halv timme ungefär kunde vi åka från platsen. Ingen kom till skada och våran bil är den som skadats mest.... jag och Albin mådde bra på plats. Antagligen för att vi fick sånt adrenalin i kroppen så vi inte kände nått. Men så fort vi lämnade platsen så kom smärtan i nacken för min del. Och smärtan i ryggen för Albins del.

Det vart en tripp till sjukhuset. Men vi fick typ vända i dörren. För dem tog inte emot oss. För "airbagsen har inte utlösts och vi uppfyllde inga krav" :)
Vi skulle bara hem och ta alvedon. Jo tack akademiska för att sjukvården aldrig någonsin tar mig seriöst!!!! Skapligt less

Problemet är bara att jag har nu hela natten legat rädd i sängen. Skakar, huvudvärk och mår illa. Ont i nacken och ryggen. Problemet är att Albin sover. Och jag vill bara ha bekräftelse på att han mår bra, jag vill ha kärlek. Vill få känna mig trygg!! Men jag gör inte det. Albin skällde precis på mig för att enligt honom vill jag bara att han ska tycka synd om mig för att jag tycker synd om mig själv, för att inte jag kan sova. Får inte ens förklara för honom. Utan han är bara sur på mig.

Så hade jag bara åkt själv som jag sa från början, hade det här aldrig hänt och vi hade mått bra…..

Likes

Comments

Livet har alltid varit svårt och komplicerat för mig. Och har alltid haft svårt att hitta den rätta och enkla vägen i livet.
Men någonstans i mitten av livet så träffade jag den mest underbaraste personen. Han har många gånger lärt mig att det finns saker som är värda att leva för. Han fick mig att uppleva lycka, glädje och kärlek. Men det har verkligen inte varit lätt för oss heller.
Ibland har vi inte pratat på flera dagar, veckor och månader. För att vi inte fick. Men vi löste det ändå. I fyra år lyckades vi vara enbart vänner. Även fast det fanns motgångar då. Så valde vi att börja träffa varandra.

Och det kan ha varit det bästa beslutet vi tagit. Och alla besluten efter det har bara varit bra. (Nästan alla)
Nu efter att vi nästan varit tillsammans i två år, så är jag lyckligare än någonsin. Ångrar inte en sekund att vi haft en sån bökig vänskap innan vårt förhållande. För vi klarar det. Vi klarar alla motgångar. Vi står fortfarande kvar starkare än någonsin efter att folk försöker få oss att göra slut. Fast vi är ännu starkare. Att motbevisa alla som tvekat på att det ska hålla eller att vi ens skulle bli tillsammans över huvudtaget. Du gör mig så otroligt lycklig!

Och Albin, jag älskar dig!

Likes

Comments

+ tog stundenten
+ opererade mig
+ förlovade mig med min finaste prins
+ påbörjade min utredning för mitt mående
+ va i Egypten
+ va på Rhodos
+ gick en intensivkurs för körkort
+ tog mitt körkort!! Kan ni fatta det!? Jag klarade mitt körkort
+flyttade till Nyköping till typ 75%

-opererade mig, aldrig upplevt sån grov smärta som då. Eller mått så dåligt!
- arbetslös
- förlorade min frasse
-förlorade någon jag ville lära känna
- mitt mående/beteende vart värre
- lögner
-personer som vill få mig och min prins att göra slut


Asså minns inte så jätte mycket dåliga saker. Det mesta har ju egentligen varit dåligt det senaste året. Början av 2016 så var det bara massa bråk mellan mig och Albin. Visste inte ens om vi skulle klara det. Men sen jag flyttade hit har vi haft det bra och jag är lycklig och har det bra!!

Likes

Comments

Att sova bredvid någon som konstant snarkar högt, som svettas, som skakar på sin fot...... det går inte!! Längtar så tills vi flyttar till en större lägenhet för då får vi fan ha separat sovrum. Kan inte sova bredvid han!! Helt omöjligt orkar verkligen inte. Så medans andra sovit en hel natts sömn. Så har jag sovit ingenting alls!! Det är kul.

Men nu har Albin gått till jobbet. Han bäddade ner mig i soffan. Han hämtade täcke och kudde åt mig innan han gick. Så nu tänker jag ligga här hela dagen. Så till han "du kommer antagligen hitta mig på samma plats här i soffan när du kommer hem, som när du lämnade mig imorse"
Kanske fixar en chai latte, eller juice. Får se. Har ett inlägg jag skulle skrivit i början på januari. Men ska nog sätta mig och skriva det idag

Likes

Comments

Jag har nu under en längre tid försökt vara stark och glad. Men sen kommer verkligheten i kapp där jag fightar och slåss med mig själv. Som två onda änglar som sitter på mina axlar. Den ena är god och den andra är ond. Jag har under en längre tid haft ett ganska bra självförtroende. Och jag kan själv tycka att jag gör något bra. Men sen händer något, kan vara vad som helst och då känner jag mig bara så otroligt misslyckad. Jag gråter!! Jag gråter på nätterna när Albin sover. Jag gråter när han inte är hemma. För vill inte visa mig svag. Men ibland brister det även där. Som nu. Jag sitter i soffan och återigen känner mig jobbig och dryg för att jag väcker honom när han sover, han suckar varje gång jag säger nått. Märks att han tycker jag är jobbig.

Jag äter sömntabletter. Som kostar mig 755kr och dem suger!! Dem är helt värdelösa!! Så slutade ta dem. Tog tabletterna mellan 11-01 men oftast somnade jag fortfarande inte förens vid halv fem, fem.

Jag är arbetslös, jag suger som flickvän. Jag har alltså flyttat till Nyköping till Albin nu. Hela förra veckan var jag bara glad om jag tog mig ur sängen och klädde på mig vid 16. När Albin kom hem. Jag gör absolut ingenting. Jag ligger i sängen och mår extremt dåligt. Jag orkar inte ta tag i mitt liv. Jag väntar på min remiss för en utredning hos läkaren. Jag tycker synd om Albin. Han kommer oftast hem till sin flickvän som ligger under ett täcke i vardagsrummet i mörkret och tittar på film. Då har jag inte diskat eller städat. Ingenting.......!! Jag fungerar inte som människa!! Hatar och skriva såna här deprimerande jävla inlägg som nått rop på hjälp. Men det är det inte, eller jag vet inte ens. Jag vet inte ens vad jag gör i den här staden. Jag kanske bara borde återvända hem och bo hos mamma och pappa.

Bara så trött på alla som tjatar om att jag måste söka ett jobb. Annars kan jag inte ta ett lån. Det enda jag alltid får höra är, har du sökt något jobb? Har du hört något? Hur går det med jobbsökandet? Och här är ett svar till er. Jag lider av en depression (enligt läkare) jag lider av en socialfobi (också enligt läkare) jag har isolerat mig från allt!!

Har också så otroligt dåligt samvete för att jag bara lämnat kvar Gustaf hos mamma och pappa. Men han ska flytta med oss. När vi kastrerat hon-katterna hos Albin. Mitt hjärta vad jag saknar honom!! Går sönder lite mer inombords. Varje gång mamma skickar en bild på honom😔❤️

Likes

Comments

Jo men tjena kommer ett inlägg om intensivkursen. Haha det kommer en vecka senare iaf haha!

Har nu gått två veckor av min intensivkurs. Har varit så fruktansvärt roligt!! Hittat så många nya vänner som jag faktiskt tror jag kommer prata med lite då och då efter åt också. Men körningen har gått otroligt bra! Utvecklats så mycket! När jag började förra måndagen, så trodde varken jag eller min kör lärare Stefan att det skulle gå så bra som det gjort. Och dem två senaste körlektionerna så har vi bara kört runt i cirklar för att leta situationer för att det finns inget som jag inte kan göra. Körde omkörningslektion idag. Med en helt annan lärare och bil!! Körde med chefen, hon som äger firman. Men hon va jätte snäll så gick bra.

Men teorin gick trögt i början. Klarade ett prov första veckan. Men den här veckan har jag klarat fem prov. Ett prov varje dag. Förutom idag för då klarade jag ett till prov precis innan jag skulle gå hem. Så fixat två prov idag. Måste ha åtta prov godkända för att få skriva. Men det klarar jag! Men är så otroligt jävla stolt över mig själv!! För jag kan också. Gått och känt mig typ rörd idag för att jag vet att jag kan! 

Tråkigt bara att dem här två veckorna gått så sjukt jäkla snabbt!! Och imorgon ska jag köra halkbanan. ​sen kör inte jag nå mer förarens utbildningskontrollen på onsdag!

Men ska bara krypa ner i sängen nu till en bra film eller serie kanske. 

Godnatt! <3

Likes

Comments

Hej på er!!

Imorgon kommer nog ett lite längre inlägg på vad som händer just nu osv. Men måste bara skriva ett kort inlägg om en super viktig sak!!

Efter sex års kämpande!! Har jag äntligen lyckats jag har fått två tider hos unga vuxna psykiatrin!! Så ska få träffa en läkare i slutet på december och det är ju snart!! Äntligen!! Hoppas verkligen jag får börja min utredning!! Men först två läkar besök i slutet av december och början på januari.

Asså helt sjukt!! JANUARI!! Det är ju om bara två månader liksom sjukt!

Likes

Comments

Hej på er!

Tänkte bara uppdatera er om varför det står stilla här. Men jag lider just nu av världens grovaste magkatarr. Så har så ont i min mage osv så kan inte äta osv. Så försöker bara varva ner i kroppen och inte tänka på så mycket grejer. Och framför allt tänka på vad jag äter. Märkt att det påverkar mig väldigt mycket.

Åt tacos nu på kvällen. Och det var extremt starkt så det tyckte inte magen om. Även fast det var gott. Så försöker just nu bara bli bra tills intensivkursen och Ullared!

Likes

Comments

Hej på er!

Pratade med fina Linnéa i måndags. Och då pratade vi om just bloggarna osv. (Hon har också en blogg)
Och då sa hon något till mig som jag tidigare inte tänkt på.
Hon sa "men du är så personlig på din blogg, vill också kunna vara det"

Men sanningen är att jag anser att jag inte är speciellt personlig. För mig handlar bloggen om att kunna prata om sina brister och om sin vardag. Och det här är min vardag!! Jag slåss jag är aggressiv jag kastar saker. Jag gråter jag skriker! Det är den jag är!! Tänker inte låtsas som att jag är perfekt eller att jag har ett perfekt liv och det perfekta förhållandet. Tvärtom!! Jag kan gå en hel vecka med bara massa bråk och problem. Och vissa veckor så är allt helt jävla underbart!! Mår liksom bra.

Förlåt med detta kommer bli ett långt inlägg!!

Men sanningen är att igår gick allt snett. Dagen hade varit hur bra som helst. Jag och Albin lagade mat tillsammans och kollade på serie och åt glass. Bara mös helt enkelt!! Men sen gick allt utför!! Vi skulle strax gå och lägga oss. När jag bara sa en sak (oviktigt vad jag sa) och vi vart sura på varandra. Han gick och duschade och jag gick och la mig. Sen ignorerar vi varandra i 10-15 min. Innan vi faktiskt börjar prata med varandra igen. Vi pratar ganska länge och sen känner jag själv hur klumpen i magen växer, gråten i halsen och jag visste precis vad som skulle hända. Jag börjar gråta av någon anledning, börjar hyperventilerar och får verkligen inte luft. Tårarna bara sprutar och jag kunde verkligen inte sluta och jag började bli alldeles yr för att jag inte kunde andas. Jag fick en, panikångest attack.
Det är bara tredje gången det händer och jag blir så rädd!! Men Albin var så himla gullig! Han klappade mig på ryggen och sa massa gulliga saker. Han var verkligen bäst!! Det är så svårt för alla andra att se hur dåligt jag mår.
Jag har blivit diagnostiserad med psykisk ohälsa och depression. Det är allt jag kan säga nu. Jag själv vet inte så mycket mer.

Men börjar bli så ledsen och trött på att folk säger att jag inte duger, att Albin inte duger för mig, att han kommer vara otrogen och att alla tvekar på oss!! Folk undrar varför vi är tillsammans? Folk tycker att vi inte ska vara tillsammans. Har folk inte bättre saker för sig!?

Likes

Comments