Hej på er!

Förlåt för att jag varit lite frånvarande!!
Men har två jätte bra nyheter att berätta!!
Men vi börjar först med min remiss för adhd/add. Dem har haft åtta månader på sig att skicka ut den. Men dem skickar en tid till mig samma dag som jag skriver på jobb!!😍😍

Hörni!! Jag har fått jobb!!
Butikssäljare precis som jag ville😍
Skulle prov jobba måndag-onsdag. Men jag hann bara jobba tre timmar i måndags så skrev jag och chefen på papper!!

Så jag är anställd som behovsanställd i sex månader. Sen finns det möjlighet till kanske fast tjänst hoppas jag!!
Ååh äntligen!! Jag är så jäkla glad!! Och lättad!! Bästa någonsin. Därför har jag varit frånvarande. För jag har varit upptagen med jobb. Albin köpte till och med blommor, trisslotter och godis som "grattis till jobbet"

OKQ8, jag ser fram emot att få jobba hos er och jag har redan jätte kul!! Är så otroligt glad och tacksam för detta jobb!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!!

Idag är det äntligen fredag!!
Jag är så trött idag. Jag har haft en liten bebis sovandes på axeln med sin stora tratt typ hela natten!! Haha stackars Gustaf!! Han skulle ligga nära och han skulle bli klappad hela natten.
Så jag hade svårt att somna om för låg inte bekvämt med en plastbit i ansiktet.

Men idag har jag varit hos en "arbetscoach" på möte. I typ 20 min sen gick jag hem igen. Så nu funderar jag på om jag ska sova en stund! för behöver åka och handla nånting till maten sen. Men måste vänta tills Albin kommer hem. För mitt kort har slutat fungera. Så måste beställa ett nytt. Och sen måste jag "lösa in en avi".

Men först sova tills albin kommer hem!

Likes

Comments

Hej på er!

Jag är Såå trött idag. Jag började morgonen med att kliva upp klockan halv sju. Eller kliva upp, låg i sängen och pratade och bara myste med Albin i en kvart.sen sminkade jag mig och kollade serie. Sen bar det av till veterinären med katten G.

Och hur slutade det då? Med mig hem fick jag en katt med tratt. Haha stackarn!! Svullet öga, och ögondroppar och salva i sju dagar. Så tratt på och sen återbesök den andra maj.

Nu för min del blir det lite lunch innan det är dags för ett möte och lite jobb sökningar.

Så vi får höras lite senare ikväll!

Likes

Comments

Hej på er!

Imorgon ska jag och Gustaf åka till veterinären. Då Gustaf har ett sår i ögat som inte vill läka. Så får kolla upp det. Så han måste fasta åtta timmar innan. I fall han får lugnande eller måste sövas. Kan ju bara säga att det här med att vara hos veterinären är ju inte min starkaste sida. Speciellt inte själv eftersom Albin måste jobba. Men det ska nog gå bra. Hoppas jag!

Fick roliga besked idag också! Kommer bli jätte bra det här❤️

Likes

Comments

Hej på er!

Igår vart det tacos här hemma. Och det var nog allt som hände under kvällen. Vi käkade och satt vid datorn typ.

Men idag så är det en hel ledig dag för mig. Där inget är planerat utanför hemmet. Vi har enbart bokat tvättstugan HEEEEELA dagen. Och jag ska träna lite. Det är nog allt. Men först blir det lite lunch.

Taco rester från igår 😍

Likes

Comments

Hej på er!

Efter ett uppehåll på två månader så är jag tillbaka.
Jag kan ju inte påstå att jag mår bättre. Men jag är mycket lyckligare. Visst inte jätte mycket som ändrats sen jag bloggade sist. Jag står nu permanent skriven i Nyköping tillsammans med Albin. Så vi är sambos. För tre veckor sen flyttade Gustaf ner till oss också. Så just nu är vi vår egna lilla familj på mig och Albin och våra tre katter, Gustaf, Elsa och Sally.

Jag är fortfarande arbetslös. Men söker konstant hela tiden. Jag har mina mål i livet. Men förhoppningsvis om en månad så kommer jag ha ett jobb. Har jätte mycket planerat dem fem närmaste åren.

Jag får återkomma lite senare ikväll kanske❤️

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har varit frånvarande från bloggen bra länge.
Men helt ärligt så mår jag inte alls bra. Många självmordstankar och svårigheter i vardagen.
Flyttat till min finaste Albin på heltid!

Men jag har valt att sluta blogga. Får sån stor ångest över det här. Så väljer att börja skriva mina svårigheter i min "dagbok" haha. Men eftersom jag inte får någon hjälp av läkare så måste jag ventilera mig på annat sätt och väljer att göra det på ett annat sätt. För bloggen är helt fel ställe att ventilera sig på. Så kommer sluta skriva här.

Vet inte om jag någonsin kommer tillbaka. Men som det ser ut nu så kommer jag inte tillbaka på länge iaf.

Ha det så bra så länge!

Likes

Comments

Hej på er!

Min och Albins fredag vart inte riktigt som planerad.
Jag vaknar klockan två idag av att Albin står i dörröppningen och kollar på mig. Så först och främst har jag sovit över 12 timmar.

Vi klär på oss jag sminkar mig medans Albin duschar. Sen bytte vi sängkläder och diskade och packade. För vi skulle ju trots allt till knivsta. Hem till mamma och pappa❤️❤️

Så vi kom iväg vid tio över fyra. Vi hinner till Södertälje innan vi krockar. Med två andra bilar. Vi kör in i en bil som redan kört in i en annan bil. Så bil 1 tvärnitar för att en annan bil kommer sick sackandes över alla fyra körfälten. (Vi låg i höger körfält) så bil 2 tvärnitar pga bil 1 stannat. Bil 2 kör in i bil 1. Vi i bil 3 tvärnitar när bilen framför oss stannat. Vilket leder till att vi inte hinner stanna. Utan kör rätt in i bil nr 2. Så den som egentligen var vållande till hela olyckan, stack från platsen. Polisen, vägassistans och bärgare kom till platsen. Bilen vi körde in i var högre än våran bil. Så den åkte upp på vår motorhuv. Så den fick dras bort från vår bil.
Efter en halv timme ungefär kunde vi åka från platsen. Ingen kom till skada och våran bil är den som skadats mest.... jag och Albin mådde bra på plats. Antagligen för att vi fick sånt adrenalin i kroppen så vi inte kände nått. Men så fort vi lämnade platsen så kom smärtan i nacken för min del. Och smärtan i ryggen för Albins del.

Det vart en tripp till sjukhuset. Men vi fick typ vända i dörren. För dem tog inte emot oss. För "airbagsen har inte utlösts och vi uppfyllde inga krav" :)
Vi skulle bara hem och ta alvedon. Jo tack akademiska för att sjukvården aldrig någonsin tar mig seriöst!!!! Skapligt less

Problemet är bara att jag har nu hela natten legat rädd i sängen. Skakar, huvudvärk och mår illa. Ont i nacken och ryggen. Problemet är att Albin sover. Och jag vill bara ha bekräftelse på att han mår bra, jag vill ha kärlek. Vill få känna mig trygg!! Men jag gör inte det. Albin skällde precis på mig för att enligt honom vill jag bara att han ska tycka synd om mig för att jag tycker synd om mig själv, för att inte jag kan sova. Får inte ens förklara för honom. Utan han är bara sur på mig.

Så hade jag bara åkt själv som jag sa från början, hade det här aldrig hänt och vi hade mått bra…..

Likes

Comments

Livet har alltid varit svårt och komplicerat för mig. Och har alltid haft svårt att hitta den rätta och enkla vägen i livet.
Men någonstans i mitten av livet så träffade jag den mest underbaraste personen. Han har många gånger lärt mig att det finns saker som är värda att leva för. Han fick mig att uppleva lycka, glädje och kärlek. Men det har verkligen inte varit lätt för oss heller.
Ibland har vi inte pratat på flera dagar, veckor och månader. För att vi inte fick. Men vi löste det ändå. I fyra år lyckades vi vara enbart vänner. Även fast det fanns motgångar då. Så valde vi att börja träffa varandra.

Och det kan ha varit det bästa beslutet vi tagit. Och alla besluten efter det har bara varit bra. (Nästan alla)
Nu efter att vi nästan varit tillsammans i två år, så är jag lyckligare än någonsin. Ångrar inte en sekund att vi haft en sån bökig vänskap innan vårt förhållande. För vi klarar det. Vi klarar alla motgångar. Vi står fortfarande kvar starkare än någonsin efter att folk försöker få oss att göra slut. Fast vi är ännu starkare. Att motbevisa alla som tvekat på att det ska hålla eller att vi ens skulle bli tillsammans över huvudtaget. Du gör mig så otroligt lycklig!

Och Albin, jag älskar dig!

Likes

Comments

+ tog stundenten
+ opererade mig
+ förlovade mig med min finaste prins
+ påbörjade min utredning för mitt mående
+ va i Egypten
+ va på Rhodos
+ gick en intensivkurs för körkort
+ tog mitt körkort!! Kan ni fatta det!? Jag klarade mitt körkort
+flyttade till Nyköping till typ 75%

-opererade mig, aldrig upplevt sån grov smärta som då. Eller mått så dåligt!
- arbetslös
- förlorade min frasse
-förlorade någon jag ville lära känna
- mitt mående/beteende vart värre
- lögner
-personer som vill få mig och min prins att göra slut


Asså minns inte så jätte mycket dåliga saker. Det mesta har ju egentligen varit dåligt det senaste året. Början av 2016 så var det bara massa bråk mellan mig och Albin. Visste inte ens om vi skulle klara det. Men sen jag flyttade hit har vi haft det bra och jag är lycklig och har det bra!!

Likes

Comments