Jo men tjena kommer ett inlägg om intensivkursen. Haha det kommer en vecka senare iaf haha!

Har nu gått två veckor av min intensivkurs. Har varit så fruktansvärt roligt!! Hittat så många nya vänner som jag faktiskt tror jag kommer prata med lite då och då efter åt också. Men körningen har gått otroligt bra! Utvecklats så mycket! När jag började förra måndagen, så trodde varken jag eller min kör lärare Stefan att det skulle gå så bra som det gjort. Och dem två senaste körlektionerna så har vi bara kört runt i cirklar för att leta situationer för att det finns inget som jag inte kan göra. Körde omkörningslektion idag. Med en helt annan lärare och bil!! Körde med chefen, hon som äger firman. Men hon va jätte snäll så gick bra.

Men teorin gick trögt i början. Klarade ett prov första veckan. Men den här veckan har jag klarat fem prov. Ett prov varje dag. Förutom idag för då klarade jag ett till prov precis innan jag skulle gå hem. Så fixat två prov idag. Måste ha åtta prov godkända för att få skriva. Men det klarar jag! Men är så otroligt jävla stolt över mig själv!! För jag kan också. Gått och känt mig typ rörd idag för att jag vet att jag kan! 

Tråkigt bara att dem här två veckorna gått så sjukt jäkla snabbt!! Och imorgon ska jag köra halkbanan. ​sen kör inte jag nå mer förarens utbildningskontrollen på onsdag!

Men ska bara krypa ner i sängen nu till en bra film eller serie kanske. 

Godnatt! <3

Likes

Comments

Hej på er!!

Imorgon kommer nog ett lite längre inlägg på vad som händer just nu osv. Men måste bara skriva ett kort inlägg om en super viktig sak!!

Efter sex års kämpande!! Har jag äntligen lyckats jag har fått två tider hos unga vuxna psykiatrin!! Så ska få träffa en läkare i slutet på december och det är ju snart!! Äntligen!! Hoppas verkligen jag får börja min utredning!! Men först två läkar besök i slutet av december och början på januari.

Asså helt sjukt!! JANUARI!! Det är ju om bara två månader liksom sjukt!

Likes

Comments

Hej på er!

Tänkte bara uppdatera er om varför det står stilla här. Men jag lider just nu av världens grovaste magkatarr. Så har så ont i min mage osv så kan inte äta osv. Så försöker bara varva ner i kroppen och inte tänka på så mycket grejer. Och framför allt tänka på vad jag äter. Märkt att det påverkar mig väldigt mycket.

Åt tacos nu på kvällen. Och det var extremt starkt så det tyckte inte magen om. Även fast det var gott. Så försöker just nu bara bli bra tills intensivkursen och Ullared!

Likes

Comments

Hej på er!

Pratade med fina Linnéa i måndags. Och då pratade vi om just bloggarna osv. (Hon har också en blogg)
Och då sa hon något till mig som jag tidigare inte tänkt på.
Hon sa "men du är så personlig på din blogg, vill också kunna vara det"

Men sanningen är att jag anser att jag inte är speciellt personlig. För mig handlar bloggen om att kunna prata om sina brister och om sin vardag. Och det här är min vardag!! Jag slåss jag är aggressiv jag kastar saker. Jag gråter jag skriker! Det är den jag är!! Tänker inte låtsas som att jag är perfekt eller att jag har ett perfekt liv och det perfekta förhållandet. Tvärtom!! Jag kan gå en hel vecka med bara massa bråk och problem. Och vissa veckor så är allt helt jävla underbart!! Mår liksom bra.

Förlåt med detta kommer bli ett långt inlägg!!

Men sanningen är att igår gick allt snett. Dagen hade varit hur bra som helst. Jag och Albin lagade mat tillsammans och kollade på serie och åt glass. Bara mös helt enkelt!! Men sen gick allt utför!! Vi skulle strax gå och lägga oss. När jag bara sa en sak (oviktigt vad jag sa) och vi vart sura på varandra. Han gick och duschade och jag gick och la mig. Sen ignorerar vi varandra i 10-15 min. Innan vi faktiskt börjar prata med varandra igen. Vi pratar ganska länge och sen känner jag själv hur klumpen i magen växer, gråten i halsen och jag visste precis vad som skulle hända. Jag börjar gråta av någon anledning, börjar hyperventilerar och får verkligen inte luft. Tårarna bara sprutar och jag kunde verkligen inte sluta och jag började bli alldeles yr för att jag inte kunde andas. Jag fick en, panikångest attack.
Det är bara tredje gången det händer och jag blir så rädd!! Men Albin var så himla gullig! Han klappade mig på ryggen och sa massa gulliga saker. Han var verkligen bäst!! Det är så svårt för alla andra att se hur dåligt jag mår.
Jag har blivit diagnostiserad med psykisk ohälsa och depression. Det är allt jag kan säga nu. Jag själv vet inte så mycket mer.

Men börjar bli så ledsen och trött på att folk säger att jag inte duger, att Albin inte duger för mig, att han kommer vara otrogen och att alla tvekar på oss!! Folk undrar varför vi är tillsammans? Folk tycker att vi inte ska vara tillsammans. Har folk inte bättre saker för sig!?

Likes

Comments

Ett liv utan den personen du älskar allra mest finns inte!

Va så mysigt i helgen när jag bara fick ligga i sängen bredvid Albin och bara prata. Och jag fick förklara om alla gånger som han faktiskt stöttat mig och funnits för mig. Detta började för nästan fem års sen när han och jag började prata. Det var precis under den tiden som jag både förlorade min fina farfar och som jag vart mobbad. Men han visste bara om del där jag förlorat farfar. men mobbningen berättade jag aldrig om. Men det hjälpte att veta att han fanns där. Och han va en anledning till att leva. Han var en anledning till att fortsätta kämpa. Han var anledning till att jag gick från 7 F i åttan till 2 F och 3 A när jag gick ut gymnasiet. Det är han som hjälpte mig att komma hit idag.
(Fel att säga var, han är fortfarande)

Han har hjälpt mig att skapa den personen som jag är idag. (dem positiva sidorna iaf) Vore det inte för honom skulle inte jag stå här idag.
Jag älskar honom så fruktansvärt mycket! Ser så mycket fram emot vad framtiden har att erbjuda oss.
Så tacksam över att jag får dela mitt liv med dig! Min bästa vän och soulmate!!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag ska jag faktiskt ta tag i mitt liv och storstäda mitt rum. Så började med att rensa ut lite underkläder jag tröttnat på och inte kan ha.

Likes

Comments

Ena dagen så går man och är som världens lyckligaste!! Som att leva i en dröm när man är med honom. Men sen går allt utför och allt fler börjar säga negativa saker om vårt förhållande. Att det är pga vårt förhållande som jag blivit såhär nedstämd. Att han kommer vara otrogen att det aldrig kommer hålla. Att jag kommer förstöra vårt förhållande? Ska alla bara få ha rätt? Ska alla bara få vinna?
Betyder det att det här är över nu? Vann alla över oss? Har jag förlorat den personen som jag älskar mest av allt??

Likes

Comments

Idag var jag bara hos barnmorskan. det tog ju typ 10-15. Men trodde inte att jag skulle få ut nya p-piller. För hon började prata om psykisk ohälsa och om nedstämdhet. Men fick ut nya p-piller för ett år. Så det var ju bra. Ljög för henne också lite. Hon fråga om jag rökte. Och det gör jag ju (ibland)
Sen åkte jag bara hem. Mamma kom hem typ precis efter mig. Så pratat med henne hela eftermiddagen. Sen åkte hon och jag och handla för att jag var tvungen att fixa matlåda och köpa ny tandborste.
Så fyra matlådor med pasta sallad senare. Så måste jag nu packa. För imorgon 05.15 bär det av till Linköping..... För jobb. Men kommer nog hem torsdag igen. Det är planen!!

Likes

Comments

Hej på er!

Tog en rejäl sovmorgon idag.
Igår var jag hos psykologen!! Och Äntligen ska jag få en remiss skickad!! För en utredning på både ADD och Bipolär!! Ingen förstår hur glad jag är att jag äntligen får hjälpen jag behöver!!

Idag ska jag ner till ungdomsmottagningen och förnya mina p-piller. Ringde igår och skulle boka tid. Men trodde aldrig att jag skulle få en tid såhär snabbt!! Så det gick jätte snabbt! Sen måste jag hem och städa och tvätta.

Va på thuns igår också!! Köpte Calvin Klein under kläder!! Så nu kan jag stryka det från inköpslistan!! Har nog ingen bra bild på det. Men kan fixa bättre ikväll. Sen åkte jag till h&m också och köpte lite mer under kläder haha.

Men nu måste jag bege mig till barnmorskan så får vi höras senare.

Likes

Comments

Vet inte riktigt hur jag ska börja detta inlägget. För kommer inte ihåg vad jag redan skrivit.
Men jag skriver bara och så blir det som det blir.

Men är så jäkla trött på folk!! Ja finns speciella personer som jag menar nu. Men att gå från att först verkligen tvär hata en. Sen förlovar vi oss och då helt plötsligt så känns allt okej. Jag är inte så dum. Det märks klart och tydligt att ni ändrade strategi. För först ska man lösa saker men sen, då är min pojkvän en dålig människa, "tvingar alla tidigare flickvänner att förlova sig med dem", vägrar göra sig av med ringen från ett tidigare förhållande, han ska vara otrogen osv osv.

Ett litet tips till er!
Så jävla trött på er! Ni kan försöka förstöra bäst ni vill mellan mig och Albin. Vi är lyckliga som vi är. Sånt som är förflutet finns inte i vårt liv. Utan bara han och jag just nu! Ingen annan!! Vi älskar varandra! Vi har det bra! Så trött på att ni ska försöka få oss att göra slut. Av vilken anledning?? Gör det så ont i era ögon och att få se han lycklig? Vafan!!

Förresten får ju inte glömma, den där ringen som han aldrig gjorde sig av med. Den har han kastat nu!! Inte så svårt att få han att göra sig av med den!

Likes

Comments