Header

Hörni, jag har varit totalt borta från bloggandet senaste veckan. Jag har skrivit på uppsatsen, tränat och umgås med vänner. Exempelvis torsdagslyxade jag och Mathilda på guldkant vilket var ett fantastisk avbrott på veckans rutiner.

Min helg har varit väldigt lugn, och det har varit riktigt välbehövligt. Det har varit så skönt att bara andas ut och ladda inför en ny vecka. Nu ska jag cykla iväg till gymmet för att avsluta veckan med ett spinningpass!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

På bussen mot Öland med alldeles för mycket packning. Såg någon mig släpa på alla grejer påväg till bussen bjuder jag på den roliga synen.

När man räknas som "artist" på lunchstället(haha?!)
En liten del av min vägg med konst.

Time to go home.

Jag är så tacksam över denna helg. Den gav inte riktigt det resultatet jag hoppats på, men den gav mig ändå så mycket mer. Jag fick möjligheten att träffa fantastiska konstnärer, kreatörer och besökare.
När jag satte foten innanför dörren hemma igår så gick luften ur mig. Alla intryck sköljde över mig och jag var mer än glad när jag somnade. Är så stolt över att jag vågade, och det är en av de bästa helgerna detta år.

Likes

Comments

Hej hörni!
Imorgon bär det av mot Öland, och skördefesten.
Jag ska ställa ut min konst för första gången och är så nervös så jag mår illa. Men det ska bli så himla kul, och avsett hur det går så är jag stolt att jag vågat satsa på detta!

Skulle ni ha vägarna förbi står jag på Strand Hotell i Borgholm på fredag mellan 10-22 och lördag mellan 10-20.

Likes

Comments

Min helg var toppen.
Jag och mamma åkte på loppisrunda, jag hängde med Thilda ut på en promenad i det fina vädret. Avslutade helgen i vanlig ordning med ett spinningpass, så härligt!

Imorse när klockan ringde var jag allt annat än pigg och jag råkade snooza för många gånger.. Men det är ju trots allt måndag och då brukar man va lite seg haha.
Nu ska jag sätta mig framför datorn och förbereda inför helgens evenemang. Mer om det i nästa inlägg!

Likes

Comments

Min middag igår/ C-uppsatsplugg

Hej! Äntligen helg, och veckan gick i högfart.
Jag och min skrivkompis har kommit igång lite smått med uppsatsen; provat att söka artiklar och deltagit på diverse grupphandledning och seminarium.
Som ni hör så är det full fart i skolan vilket är både läskigt och intressant!

Igår kom mamma och Claes hit och dom stannar över helgen, vilket är jättekul! Tyvärr träffar jag inte familjen lika ofta som jag önskar så varje tillfälle blir extra roligt. Ser ni svampen förresten?! Det är en fjällskivling som jag fick, som vi marinerade med kryddor och ost. Och den ser väldigt skum ut MEN det var bland det godaste jag ätit!

Planerna för dagen är att gå en sväng på stan, kolla på loppisarna som finns och luncha.
Vad hittar ni på denna lördag?

Likes

Comments

Hej hörni!

Denna vecka har startat i full fart, för nu har vi dragit igång med C-uppsatsen. Uppsatsen skrivs alltså för att vi ska få en kandidatexamen från universitet. Det känns så spännande och vuxet att dra igång med detta - men samtidigt är jag nervös. Men som tur är har jag en riktigt bra skrivpartner! Så vi kommer nog slå våra kloka huvuden ihop och koka ihop en bra uppsats tillslut.


Nu ska jag titta på kvalveckan i idol. Följer ni programmet och isåfall har ni någon favorit?

Likes

Comments

Filmen "storkarna" och mat/ jag och bestie.

Helgen går mot sitt slut, och jag har haft en toppenhelg. Hur har er helg varit? Igår mötte jag upp Thilda på stan för en fika och lite ärenden. På kvällen kom vankades tjejkväll - vilket var välbehövligt och underbart!

Nu laddar jag inför ett spinningpass ikväll och att imorgon börjar vi med C-uppsatsen - galet!

Likes

Comments

Gårdagens "efter gymmet snack"/ Sminkning från igår

Den kliniska examinationen är gjord! Så skönt att ha den ur världen. Nu är det bara en salstentamen kvar för den här kursen. Min kväll har bestått av att laga mat, matlåda, tvätta och dammsuga. Jag tycker verkligen det är skönt att få allt gjort hemma så är det avklarat!

Nu ska jag koka en kopp te och titta på en film medan regnet smattrar ner på rutan. Vad gör ni ikväll?

Likes

Comments

Nyttig hemgjord glass.

Hej hörni! Solen lyser, jag sitter hemma och läser inför kommande tenta och unnade mig egen glass. Jag blandade soygurt med hallon och kiwi - och det blev sååå gott! Ungefär som fryst yoghurt.

Tentavecka är alltid lika nervöst - och speciellt när det både är en praktisk examination och salstentamen. Så nu ska jag återgå till plugget. Ha en fin dag!

Likes

Comments

Pannkaksmiddag är det bästa - det känns som att äta efterrätt till middag.

När jag var liten åt vi alltid pannkakor efter soppa, så nu när jag lagar bara pannkakor till middag känns det som en riktig festmåltid. Charmen med att äta pannkakor är att man kan ha allt möjligt gott på som bär, glass, nutella, sylt. Mums!

Ikväll ska jag på ett nytt pass på gymmet som har premiär. Jag går alltid annars på samma pass så det ska bli intressant med något nytt.
Vad hittar ni på idag?

Likes

Comments