Alltså, hur snygga är inte dessa? Jag dör. Trillade över dem när jag nätfönstershoppade lite häromdagen. Det är det jag får göra nu när jag inte har någon inkomst, fönstershoppa genom nätet. Men dessa kan jag faktiskt inte bara titta på. Jag måste ha dem! Det blir absolut ett kommande inköp.

Xx, joos

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I skrivande stund pirrar det så mycket i min mage. Jag är förväntansfull, nervös och supertaggad inför vad som komma skall. Imorgon är det min första dag som praktikant på Nouw. Jag har väntat på den här dagen i flera veckor och nu plötsligt är det dags. I fredags kramade jag mina kollegor hejdå och vinkade även hejdå till Volvofabriken. Det var faktiskt jobbigare än vad jag trodde att det skulle vara. Jag har varit där i tre år nu (två år på heltid) och det har givetvis blivit en trygg punkt för mig. Man vet att man kan och är duktig på det man gör, man vet vilka man möter varje dag och man har även kommit många kollegor nära. Men det är verkligen på tiden att jag tar mig vidare i livet. Gör något nytt, någonting jag brinner för och även börjar sträva efter mina drömmar och mål. Jag är så jäkla redo för att öppna det här nya kapitlet i mitt liv.

Likes

Comments

I lördags var jag och K och kollade på väggfärg till sovrummet. Vi har varit ute efter någon dustig blå/grön/gråaktig färg och jag tror vi hittat den vi vill ha nu. Därefter åkte vi och köpte lite träningskläder och mötte upp ett gäng vänner för lunch. Sedan åkte vi till vår kommande lägenhetsförening för att gå en rundvandring som styrelsen hade bjudit in till. Så gulliga! Det blev en lugn kväll hemma i soffan. Vi köpte hämtmat och såg på Chris Browns nya dokumentär som precis släppts på Netflix. Både jag och Koffe är väldigt stora fans av honom och hans musik!

Söndagen startade jag med en prommis i solen med Eliinsa. Vi gick en ganska kort runda innan vi gick tillbaka till mig, där Koffe precis hade vaknat.

Vi tre bestämde oss för att åka in och käka på Butcher's Market. Burgare, pommes, chilli cheese och milkshake..... Mmmmmm..... Alltså det måste vara ett av de bästa hamburgeställena i Göteborg.

Efter maten tog vi en spontanbio. Vi såg Girls Trip och den var såå rolig! Snacka om sunday funday.
Måndag och ny vecka idag! Hoppas ni får en fin sådan.

Xx Joos

Likes

Comments

Hej lördag och helg! Och bloggen såklart. Jag är så himla oregelbunden i min bloggning nu mera. Trots det är det några som är här inne varje dag vilket ör så kul.

Jag har sovit väldigt gott inatt och vaknade utvilad och pigg trots min rethosta som kväver mig till och från. Under dagen idag är det fullt schema så jag startade med en redig frukost. Gjorde en avokado- och kesoblandning som jag lade på mina knäckemackor tillsammans med vitlökspulver, salt och tomat. Även någon äggskiva åkte på. Det var såå himla gott, ett jättetips till er som gillar både avokado och krämiga grejer.

Nu ska jag återgå till mina schemalagda aktiviteter, vi hörs senare!

Xx, Jooos

Likes

Comments

Förra helgens födelsedagsfirande. Vickan fyllde 25 år i fredags förra veckan och då var vi ute och åt med familjen och några nära familjevänner. På lördagen vankades det partaj, vilket var superkul! Min älskade fina syster, hela 25 år. Så himla vuxen nu. Så älskvärd och fantastisk.

Xx, joos

Likes

Comments

När jag jobbar kväll är mina morgnar/förmiddagar för det mesta ganska händelselösa. I måndags startade jag dagen med ett träningspass, likaså igår. Idag ställde jag inte ens klockan och ända sedan jag vaknade har jag legat på soffan och tittat på serier och youtube. Men i tisdags tog jag mig in till stan för frukost/lunch/brunch, call it what you want, med två vänner i solen. Ungefär såhär såg det ut. Supermys. Om man bortser från den p-bot jag fick. Använde parkeringsappen som vanligt men jag har tydligen skrivit helt fel siffror på min regskylt (??? typiskt mig). Jag har klantat mig så mycket när jag använt denna app så det var ju inte direkt min första bot, förmodligen inte heller den sista. Haha.....

Likes

Comments

Lördag morgon

" Hej lördag och helg! Och bloggen såklart. Jag är så himla oregelbunden i min bloggning nu mera. Trots det är det några som är här inne var…"

LOW HEELS

" Trendspaning Mango // Zara // Nelly On my mind: Låga klackar i stretchtyg och lack. "

BIRTHDAY CELEBRATION

" Förra helgens födelsedagsfirande. Vickan fyllde 25 år i fredags förra veckan och då var vi ute och åt med familjen och några nära familjev…"

Mornings

" När jag jobbar kväll är mina morgnar/förmiddagar för det mesta ganska händelselösa. I måndags startade jag dagen med ett träningspass, lik…"

Jag är Nouw's nya praktikant

" Jag har fått en praktikplats på Nouw! Alltså på den här härliga bloggportalen. Jag ska bland annat få jobba med olika kampanjer och med de…"