Café De Flore

172 Boulevard Saint-Germain, 75006 Paris


Wow vad man önskade att denna brunchen serverades idag. Åker ni till Paris får ni inte missa att gå till Café de Flore för frukost, lunch, vin eller bara en fika. Det är ett lite dyrare ställe men helt klart ett måste när man är i Paris. Det är väldigt franskt och mysigt.

Hej på er förresten och glad lördag. Jag har absolut inga planer den här helgen förutom att ligga på soffan, träna och ta tag i smågrejer som jag skjutit upp då jag har varit borta i både Paris och Stockholm senaste veckan. Ah, njuter så mycket av en lugn helg hemma. Hoppas ni får en fin lööördag och helg! PUSS.


  • Resor

Gillar

Kommentarer

Outfit by the Eiffel Tower


Jag är kär i denna linnekavajen som jag köpte på herravdelningen i en vintage-butik i Toronto. Den var perfekt att bära i ett 22-gradigt Paris i helgen. Nu däremot sitter jag på tåget till Stockholm. Jag åker upp för jobb och stannar tills imorgon kväll. Det ska bli trevligt att hänga på vårt nya kontor där uppe tillsammans med mina kollegor. Och ikväll blir det middag med mina Göteborgsvänner som numera bor i Stockholm. Väldigt trevligt!


Ha en fin dag!


Gillar

Kommentarer

Hej på er,

Nu är jag hemkommen från Paris efter 4 härliga dagar med mamma och Sebbe. Vi har verkligen haft en så rolig och bra resa! Ätit gott, druckit en jäkla massa champagne, haft soligt och fint väder, strosat på stan och partajat. Nu är jag så trött att ögonen går igen vilken sekund som helst, så vi hörs senare i veckan med fler bilder och mer uppdatering om Paris.

Puss och godnatt.


  • Resor

Gillar

Kommentarer