Header

DAILY LIFE

Just nu känns livet väldigt tungt, ingenting går framåt.  Känns som att jag bara tar steg bakåt hela tiden och aldrig framåt.  Jag känner ingen glädje i livet förtillfället, tråkigt men sant. 

Livet kan inte alltid vara lätt,  som att glida på ett bananskal genom livet. 

Fuck it känner jag

Likes

Comments

DAILY LIFE

Jag tänker extra mycket på dig idag min pappa och hoppas du har det bättre nu än förut.  Jag önskar jag kunde se dig eller höra din röst en dag som denna.
Jag älskar dig. 

Likes

Comments

DAILY LIFE

Noll 
Hejsan. 
Jag har inte orkat skriva på länge som vanligt,  hehe 😊 Inte direkt så jätte mycket som har hänt i mitt liv.  Förutom att jag har börjat studera igen,  två ämnen sen så jävlar.  Psykologin tar kål på mig redan... Idag har jag jobbat 07:00-12:00 sen efter jobbet umgicks jag med My till 16:00 för mamma hande mycket att göra hon och Ingvar,  min morbror Stefan och hans fru Åsa skulle åka till Uppsala och äta middag och bowla. Så jag fick äran att sminka mamma lite grann och "passa" My så dem skulle hinna med allt. Vi har bara lekt o gosat hela eftermiddagen, den lilla gosfian.  Idag måste jag försöka hålla mig vaken en stund för jag vaknade i natt vid 02:30 och efter det har jag inte sovit, helst vill man inte somna tidigt idag igen och sen vakna i natt. Jo för det är så att imorgon jobbar jag 12:00-21:15. 

Nästa veckas planering ser ut så att på måndag ska jag träffa Majsan en sväng inte setts sen jag kom hem från Oslo 🇳🇴 det här va

rit så mycket annat ivägen.  På tisdag ska jag bara plugga för jag har prov på onsdag klockan 10:00 och måste klara detta. Sedan på torsdag ska jag börja på min sista uppgift i psykologin så jag startar någon gång.  Ööööh,  lördag så blir det troligtvis att fira Amanda som fyller 22år.  Det är väl så min vecka ser ut.

Hoppas ni haft det bra. 

Likes

Comments

DAILY LIFE, FOOD

Hejhopp
Idag har jag bara varit hemma och legat i sängen har väldigt högfeber med snuva och hosta från helvetet.  Det är väldigt länge sen jag mådde så här dåligt helt ärligt. Mått så dåligt så inte varit något sugen på mat,  men gjorde en sallad nu på kvällskvisten med jalanpenos för att känna någon smak.  Haha. 

Imorgon ska jag ut på äventyr, sen vet jag inte vad som händer. Ska tröst shoppa lite saker kanske. 

Oslo levereras inte lika bra som det gjorde sist jag var här,  haha det är som att börja om allt igen,  man känner sig ensam och så.. 😈

Hoppas ni har haft det bra. 

Likes

Comments

DAILY LIFE, FOOD

Hej hopp. 

Igår kom vi äntligen till Oslo,  efter en riktigt lång dag. Precis vaknat har jag gjort,  jag har sovit 10 h utan att vakna en enda gång.  DRÖMMEN!!

Idag finns det lite ärenden och sånt som ska göras sen bara ta det lugnt.  På måndag börjar jag jobba igen :) hehe. 

Hade

Likes

Comments