Header

DAILY LIFE, FAMILY & FRIENDS , FOOD


Bjöd hem Amanda på middag i fredags för hon fyller 23 år idag, men jag har jobb helg så då bjöd jag över henne hem till mig bara för middag & rödvin och avrundade med ost & kex.
Jerry, Rikard, Maja, Daniel & Christoffer kom över en sväng. Vi spelade lite beer Pong bara.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

DAILY LIFE, FAMILY & FRIENDS , FOOD


När man inte orkar laga mat för man har jobbat natt, så hår man till mamma & äter. Nu är det bara att tagga till för kliver på ett till natt pass om 3 timmar ☺️ lite jobbigt är det att jobba natt när man har svårt att sova innan och efter! Men det går! ☺️ 21-07 jobbar jag och sen är jag ledig en dag emellan!

Ha en fin kväll 🌸

Likes

Comments

DAILY LIFE, SHOPPINGFick hem en liten påse från Natural Care men hur bra saker som helst. Beställ därifrån ni kommer inte ångra er, jag lovar!! :-)

Kram på er allihopa

Likes

Comments

DAILY LIFE, FOOD


MATLÅDOR

Slängde ihop några matlådor när jag ändå ska jobba länge imorgon så. In med lite kyckling i ugnen, kokade ris & lite broccoli. Gjorde currysås till & hade gurka till på det jag skulle äta nu & så ett glas vatten till bara. Jag är inte jätte förtjust inatt äta mat dagen efter men orkar inte riktigt laga mat innan jobbet. För då ska man hinna fixa sig innan jobbet & det tar en halv timme att gå till mitt jobb, för tyvärr gick min cykel sönder igår & jag som hade köpt en ny för 2 veckor sedan.

Sen får jag komma på vad jag ska göra för matlådor på torsdag också. Hmm.
Ha en fin kväll nu.

Likes

Comments

DAILY LIFESnart är hela sleeven färdig, bara överarmen som det är lite kvar så & sen så att allt får ihop.
Vi kan ju hoppas att jag blir nöjd då, inte alls nöjd med något just nu på armen.

Likes

Comments

DAILY LIFE, Tankar m. överflöd , SHOPPING


JOAKIM LUNDELL - MONSTER
2017

Jag är egentligen inget stort fan utav Joakim Lundell & Jonna Lundell men kände att jag ville läsa Boken fast än jag inte är så förtjusta i dem & helt ärligt den är inte jätte bra skriven tycker jag, men jag tycker den är hemsk & tycker inte att någon människa förtjänar ett liv som Joakim hade som barn & tonåring.

Den är värd att läsa det tycker jag absolut & har man haft en jobbig uppväxt så är detta verkligen en bok för dig. Jag själv kan inte relatera mig mycket till boken alls, förrutom att min pappa när han levde var en alkolist som inte brydde sig speciellt om sina barn ( Ink. Mig ) .
Pappa använde sig inte enbart bara utav alkohol & han & hans vänner använde nog det mesta.

Men allvarligt läs denna bok
⬆️

Likes

Comments

DAILY LIFE, FAMILY & FRIENDS , FOOD


Hej!

Vi startar denna vecka med en ledig måndag, men haft en lång jobb helg på ungefär 30h så hyfsat skönt att vara ledig i en dag innan vi kör två långpass på tisdag & onsdag + jobb helg igen.

Idag står det tvätt på schemat & har ingen ork egentligen, men vet att jag måste. Så blir att köra två maskiner sen ska jag städa lite hemma & dusch o så innan en vän kommer över & kollar på en skräckis ikväll.

Imorgon får jag sovmorgon då jag börjar 12:00 och jobbar till 21:00. 🌸

Nu sitter jag i soffan & väntar på att Amanda ska ringa upp mig, sen börja gå mot mamma & Ingvar.

Puss & kram

Likes

Comments