Header

DAILY LIFE, FOOD

Hej igen!

Nu ligger jag helt utslagen på soffan efter en långdag med städ,  pack och rensning utav kläder.  Usch. 

Som sagt följde med Malin till Norrtälje och efter mötet så åt vi middag på esplanaden och sen åkte vi hem och kollade på en film och bara pratade. 

Mitt alarm står på klockan 07:00 imorgon bitti form klockan 08:00 åker vi och ska storhandla jag och mamma,  My o Ingvar.  Så det blir en långdag imorgon också.. 😈

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

DAILY LIFE, FOOD

Hejsan

Ifredags gjorde jag en smörgåstårta till familjen bara för att jag kände att jag ville bjuda på något. Mums. Så då åt vi det och bara pratade, sen efter blev det thuns med Nordan och efter det kollade vi på Hockey med Åbom och för varje mål det var så blev det en shoot tequila, det var roligt då men inte dagen efter,  heheh. 

I lördags låg jag bara på soffan hela dagen och mådde inte alls bra. Igår var jag hemma hos mamma bara. Och nu sitter jag och väntar på att Malin ska sluta jobbet så ska jag, Malin och Hannah åka till Norrtälje. 

Malin hade något ärende där inne så hon frågade om jag ville följa med. 

Jag har hittat en ny serie jag vill se,  så den ska jag börja med ikväll.  Imorgon ska jag iväg och handla med mamma,  Ingvar o My.  Dem ska stor handla så jag ska passa på att handla då jag med.  Hehe. 

Hoppas ni alla får en bra dag. 

Likes

Comments

HAPPY LIFE

Döskallen är den nya tatueringen inte rosorna därav dem är ljusare.  Väldigt gt dåliga bilder,  men svårt att ta bra bilder själv. 

Likes

Comments

DAILY LIFE, FOOD


Hejsan. 

Idag har jag bara tagit det lugnt efter helgen då den bestod utav jobb.  Varit hemma hos mamma hela dagen sen så träffade jag Rebecca och Alexandra en stund. Haft en riktigt tråkig kväll idag,  så fick för mig att baka hehehe.  Så det vart kolakakor och syltgrottor.  Tycker bara om kolakakor,  men när jag ändå var i farten så kan jag bjuda mamma på det imorgon då jag tänkt att hänga där hela dagen för jag är ledig.  Hoppas ni andra haft en bra dag,  hej hopp

Likes

Comments

DAILY LIFE

Hejsan allihopa 😊

Idag har verkligen haft en heldag med Amanda från klockan 09:00 då åt vi frukost på blixten som jag berättade igår,  sen åkte vi runt och satt och mest bara umgåtts och suttit ute hela dagen.  Följde med Amanda till Harry så hon fick göra sin första tatuering också,  blev super snyggt. 

Jag gjorde även en tatuering idag,  men tänker inte lägga upp någon bild på den än för nu har jag precis smörjt den och sitter i soffan och fortsätter kolla serien jag påbörjat.  Men jag är sjukt nöjd med min faktiskt,  nu fattas det bara att fortsätta på min tatuering  på nere armen som är en sittning kvar.  Men det drar jag mig för det gjorde så ont sist och redan suttit 2 sittningar... Efter det så är hela armen täckt.

Under 2 sittningar har Harry fått gjort hela överarmen så sjukt billig och jävligt bra!  Medans den på nedre armen gör jag på en studio i Stockholm så det är betydligt dyrare och längre att åka. 

Vid nästa löning ska jag köra färdigt så jag blir helt nöjd än att gå med en halvfärdig tatuering.  Slut tjatat om det..

I morgon är en ny dag,  och jag är helt slut efter denna dag. 

Likes

Comments

DAILY LIFE

Hej igen. 

Äntligen kommit hem från både mötet och en jobbkväll. Nu ligger jag i soffan och kollar på en serie bara,  och taggar tills imorgon!!! Woho!! Klockan ringer halv 9 och klockan 10 smäller det. Jag är tacksam för Amanda som kör mig.

Innan vi åker iväg på äventyr så ska vi äta frukost på ⚡blixtens. 

Nu är jag ledig några dagar fram till helgen så om det är någon som vill ses så får vi passa på nu då jag jobbar helger denna månad!

Hoppas ni alla haft en super bra dag! För det har jag, myste hemma hos Amanda innan mötet/jobbet och sen mötet var riktigt bra faktiskt och även jobbpasset gick ruskigt bra. 

Likes

Comments

DAILY LIFE

Hej. 


Jag ligger på soffan framför tvn bara och väntar på att jag ska på möte med chefen och sen efter det kliver jag på ett kort kvällspass 😊 är rastlös då ligger och kollar igenom instagram alla bilder och rensar mina "vänner".  Varför är alla människor så falska för? Jag känner vara väx upp någon gång och ta tag i ditt liv än att klaga på att andra människor är så jävla dåliga och tänka att det är kanske du som borde ändra på dig? #fjortisfasoner..


Ja precis,  exakt så känner jag. 


Ha en bra dag

Likes

Comments

DAILY LIFE

Så efterbliven så jag vill slå dig i ansiktet. 
Tro på att du är bättre än alla andra,  men saken är alla är bra på sina sätt. 

Likes

Comments