Header

DAILY LIFE, FOOD

Hej.

Som sagt idag har jag jobbat till 16 sen efter gick jag till sporthallen och möte Majsan och Madde. Efter 10 minuter åkte jag och Malin till Uppsala för shopping & middag. ❤️ inte ofta vi hinner ses, vi går om varandra med jobb.

Imorgon ringer alarmet 05:00 så ska hem och kolla på tv.

Hoppas ni haft en bra dag & en fortsatt bra kväll

Likes

Comments

DAILY LIFE, FOOD

Hej.

Just nu sitter jag på jobbet och har rast o äter lite food. 12:00-21:15 ser mitt jobbpass ut idag. Imorgon 06:45-16:00 och samma tid på söndag. SÅ JÄKLA SKÖNT ATT JOBBA HELG.

Nästa helg jobbar jag också, det är väl mindre skönt, löningshelgen o så. Men äsch vad gör det, pengar behöver man!

Hoppas ni haft en bra dag o får en fin kväll.

Likes

Comments

DAILY LIFE, NAILS

Hejhallå

Dagen idag började med att Madde kom över så jag fick öva på att göra naglar. Det går snabbar och snabbare, men måste verkligen öva på formen och det. Så imorgon innan jag kliver på ett kvällspass så ska jag öva på ett sånt finger jag har köpt. Ska även beställa massa mer saker imorgon, hehe.

Nu ligger jag på soffan och kollar skräckis med Nordan, vi var och handla lite gott tills ikväll också då vi ska kolla på TWD.

Hoppas ni haft en bra dag och får en lika bra kväll.
🎀

Likes

Comments

DAILY LIFE, NAILS

Gokväll, höhöh

Efter en riktigt lång dag så har jag äntligen tvättat av mig sminket och lagt mig under täcket framför en film som går på kanal 6, men jag känner mig faktiskt nöjd med denna fullspäckade dag.

Imorse klev jag upp 07:30 och var riktigt trött men kunde inte somna om och det blev lite tokigt då för jag kunde inte sova igår kväll pga över jag och Malin gick över till Etriz från kl.21:00-00:00 och spelade spel och snackade strunt. En bra kväll helt enkelt! Tyvärr så hade jag svårt att sova när jag väl kom hem till Nordan.

Min dag idag har varit att jag var som sagt över till Mamma & Ingvar och firade My's 3 årsdag, det var jätte mysigt och efter jag varit dör från 10:00-14:00 så kom Hannah älskling och hämtade mig så åkte vi och hämtade mitt paket som äntligen hade kommit. (LYCKLIG)

& i detta paket var det massvis med nagelsaker, géler, redskap och en uv-lampa, så jag provade att göra naglar på Hannah, vart väl sisådär. Men det var mina första så. Kommer bilder här nere sen. Efter det gick jag över till CC (Rebecca) och bara pratade.

Nu måste jag sova, godnatt. 💤

Likes

Comments

DAILY LIFE, FOOD

Godmorgon!
Jag är ledig idag och kliver på en jobb helg på fredag med 30 timmar. Det ska bli skönt att jobba en helg och så jobbar jag nästa helg igen, men då ser man mer framemot att det blir helg sen när man är ledig. Hehe.

Idag fyller min lillasyster hela 3 år, omg var tog tiden vägen? På eftermiddagen ska jag dit och fika och ge My presenter.

Så igår bakade jag blåbärsbullar, kanelbullar, syltkakor och så gjorde jag även en hallon prinsess. När mamma ligger med feber självklart man ställer upp en ledig dag och bakar. Tog bara från 10:50-15:00 haha men det vart väl bra tycker jag.

Ha en bra dag, för det tänkte jag!

Likes

Comments

Likes

Comments

DAILY LIFE

Just nu känns livet väldigt tungt, ingenting går framåt.  Känns som att jag bara tar steg bakåt hela tiden och aldrig framåt.  Jag känner ingen glädje i livet förtillfället, tråkigt men sant. 

Livet kan inte alltid vara lätt,  som att glida på ett bananskal genom livet. 

Fuck it känner jag

Likes

Comments