Header

DAILY LIFE, Tankar m. överflödHej!
Det var längesedan jag skrev här, det har varit så mycket på senaste tiden. Både jobb, flytt, vänner osv. Det har blivit väldigt mycket jobb på senaste månaderna (upp till 12pass irad) därmed varit ypperligt trött när jag kommit hem. Sedan har jag samtidigt varit en vecka till Spanien och bara två dagar efter så påbörjade min flytt till min egna första lägenhet, kanske kommer ett inlägg om det under veckan.

Som sagt kroppen är helt slut och huvudet inte riktigt hänger med så har jag kommit underfund med att det är väldigt skönt att läsa och bara fokusera på det. För när jag kollar film så blir det faktiskt mycket tänkande ändå, även fast det kanske är om filmen men i slutändan så leder det alltid till ens egna problemen ändå.
I maj i år fick jag hem Therése Lindgrens bok, men inte öppnat den ännu. Så nu ska jag läsa och bara försöka släppa allt jag tänker på.

Hoppas ni alla har haft det bra och önskar er en fortsatt fin Tisdag!
/Josefin

Likes

Comments

DAILY LIFE, FOOD


Glass med jordgubbar framför en barnfilm, hur underbart? När man är lite nere så får man faktiskt äta glass.

Jag håller på och letar nytt så jag snart stupar haha, jag ska säga upp mig då det inte riktigt går längre efter 6 år på samma ställe. När man jobbar och jobbar, men bara får slut och så + på kanten när man får ett sommarschema på 55-60% så blir man faktiskt arg när man blivit lovad 100% och så har jag tackat nej till 2 andra jobb.

Så denna sommar blir min sista om jag inte hittar nytt jobb innan, för jag tänker inte skriva på några papper innan. Jag ska på intervju på torsdag nästa vecka på en förskola som är fast tjänst på 100%, framsteg iallafall. Det finns så många andra jobb jag sökt så hoppas nått nappar och vill ha nig.

Sökt i både butik, förskolor, inom vården, assistent och lite med mat. Så nappar ingen så vet jag inte vart jag ska ta vägen? Jag är redan ledsen och mår dåligt av att jag snart är arbetslös för första gången sen 2012???? Helt sjukt.

Annars får jag väl börja studera som jag har tänkt ett tag, men det kostar pengar och har man inget jobb på sidan av hur ska det funka då? Jag vill inte ta några lån och man kan få bidrag, men hur långt räcker det?? Inte långt alls.

Aja, hoppas ni alla har det bra iallafall. Ha en fortsatt fin national dag.

Hade

Likes

Comments

DAILY LIFE, Tankar m. överflöd9 maj 2008 lämnade min pappa livet och försvann upp bortom molnen och jag tänker mycket på honom och det har blivit mer och mer med tiden som gått. Idag exakt för några timmar sedan så somnade du in, och idag tänker jag extra på dig.

❤️

Likes

Comments

DAILY LIFE


Hej hallå allihopa!

Alarmet ringde kl. 07:00 idag för klockan 08:15 gick jag över till Ingvar och vi åkte och lämnade My på dagis sen vidare mot Östhammar där jag äntligen har tatuerat 3d ögonbryn. Ursäkta mitt ögonbryn på första bilden men jag skulle tydligen låta det vara och vänta och fixa till när brynen har läkt. Jag är sjukt nöjd, jag har bokat mitt återbesök redan om jag skulle vilka ha en annan färg så som mörkare osv och sen första gången man tatuerar brynen släpper oftast färgen 30-50% så återbesöket ingår i priset jag betalade idag!! 😃

Hoppas ni har haft en lika spännande dag som jag

Likes

Comments

DAILY LIFE, FAMILY & FRIENDS , FOOD


Hej, vaknade runt 07:00 imorse och hade ingen frukost alls hemma så ringde mamma och frågade om jag kunde komma över, haha. Så vid 10:00 möte jag mamma vid centrum så vi åkte och handlade och åkte hem till dem och fikade och pratade bara.

Skulle träffa Amanda vid 12:00 tiden så hon hämtade upp nig för det var så pass dåligt väder och vi åkte till Roberts pappa Tomas och umgicks med katterna för dem är borta på jobb denna vecka. Vi spelade lite kort bara och sen fick Amanda för sig att hon ville ha thaimat så vi åkte en tripp till Östhammar. Kom hem mycket senare än förväntat då men, det var helt okej men inte det godaste. Vi tog middag för två och det var så sjukt mycket mat, att vi lämnade mer än hälften.

Precis slagit på tvn och ligger bara på soffan nu och ska strax vika tvätten och tvätta av mig sminket osv. Imorgon väntas en jobbdag. SÅ JÄVLA SKÖNT!!! Den 2 maj går jag på schema på dagis på 100%. Ska bli så skönt att börja jobba mycket igen!!

På lördag ska jag ha tjejkväll med Amanda det ska bli skönt och trevligt att umgås utan att dricka alkohol. Jag ska göra gelénaglar på henne och vi ska göra ansiktsmasker, färga hennes hår osv.

Ha en fortsatt bra dag peeeps

Likes

Comments

DAILY LIFE, Tankar m. överflöd

Att behaga alla andra hela tiden är jag verkligen så less på, vad man än gör så blir det alltid nånting som inte är rätt. Vad är rätt och vad är fel?

Absolut jag är inte världens bästa.

Allvarligt, skulle jag börja göra vad alla tycker att jag ska göra hela tiden. Skulle jag ens vara nig själv då? Varför ska jag behöva sätta alla andra i centrum och bry mig hela tiden. När man inte visar tillbaka vad jag betyder för den?

Att alltid göra någon besviken? Jag orkar inte med allt tjafs och bråk hela tiden. Man lever en gång? Kan man inte bara göra det bästa utav situationen? Vem vet vad som händer? Vad som helst kan hända. Vi alla kan försvinna helst plötsligt från denna jord, ta vara på det vi har istället!

Vad får vi ut utav att bråka och klanka ner på varandra hela dagarna ut, jo ingenting. Jag mår seriöst dåligt utav att få skit för saker som jag inte ens borde få skit för.

Så imorgon tänker jag rensa och tabort folk från sociala medier och blocka dem som jag känner inte är bra för mig och som får mig att må dåligt.

Peace ☮️

Likes

Comments