Postad i: Workout, Everyday, Inspiration

Jobb --- sen träning! Vi körde 5 varv med 400m -> 20 airsquats och så fortsatte det. Lagom rivig start på veckan. Förutom nya avsnittet av säsong 7. Harre min värld.... 😳😳 kanske inte ska säga för mycket. Väntar tills imorgon!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Såå lugn och skön helg. Tagit det lugnt, myst, handlat lite till ett kommande kalas (inte mitt). Planerat mitt eget kalas och lite annat.

Nu chill i onepiecen i soffan och snart läggdags. Lovar bättre uppdatering i veckan, såvida det händer något förutom workwork. Träning och mathandling blir det, lite matlagning också. Längtar redan till nästa helg.. någon mer?

  • 17 readers

Likes

Comments

Postad i: Food & Drink, Inspiration

1 kg äpplen
1/2 dl socker
1/2 dl vatten


Skala o klyfta äpplena. Inte för hårda och inte för mosiga. Koka upp äpplena med vattnet, inte för hög värme! När du känner att äppelklyftorna börjar bli mjuka så töm i sockret och rör runt. Jag klämde in lite kanel i moset också, blev görgött! Jag mosade med en vanlig slev i grytan efter, funkade super. Du kan mixa det, trycka ihop det med en slev i bunke eller vad som helst.

Så gött att slänga på det på gröten på morgonen! 😊

Likes

Comments

Postad i: Everyday, Workout

Kolla texten efter. Döda mig. MEN vi klarade det. Körde på galgberget. Nu är jag helt slut, orkar inte lyfta en fena till. God natt!

Likes

Comments

Postad i: Photography - Olympus E-PL7, Food & Drink, Shopping

Började dagen på Ikea igår, nu är lägenheten finito! Härligt 😊 Nu ska det städad undan lite idag, slängas lite, sen finns det alltid smågrejer o pilla med. Sen stack vi vidare till Väla. Blev bara en toblerone/chokladsås milkshake där hehe.. yogiboost!

Snickrat och hållt på efter Ikea igår (läs JR). Sen svidade vi om, mötte upp Lelle o Sam och drog till Pinchos för käk och chill. Myskväll deluxe.

Likes

Comments

Postad i: Everyday

Sämsta bilderna i världshistorien. Jobb till 12, sen drog vi och handlade käk och handlade på Stadium Outlet. Löparkit för gubben! Drog sen ca 4km, vi hade varken klocka eller runkeeper eller nåt med oss, men tippar på det. Ner i Alevallen, runt o förbi haha! Sen hade vi faktiskt bokat bastun, så satt där en timme och bara slappnade av.

Gött vare! Nu film --> Mike & Dave

Likes

Comments

Postad i: Workout, Everyday, Inspiration

Igår körde vi dropset (10-9-8-7-6-5-4-3-2-1)

Marklyft
Militärpress (gotta be better on that)
Repswing

________________________

Alltså denna underbara träningsvärken idag. Överkropp, armar, axlar, rygg. Vilar idag - imorgon löpning och FRIYAY!

Likes

Comments

Postad i: Photography - Olympus E-PL7, Shopping, Food & Drink

Stan med slinkis idag. Tanken var att vi skulle leta vinterskor till henne, men det slutade med att vi köpte likadan modell, i olika färger. 😄 Jag är jättenöjd med kängorna, första Bullsen. Ni får se dom en annan dag.

Bakat smulpaj idag. Det får ni också se imorgon, för nu ska vi käka och dricka vin. Puss!

Likes

Comments

Lunch på Olearys, och nu tänkte jag bara chilla i soffan och lyssna på la musica. Sedan handla käk och en lugn hemmakväll förmodligen. Kanske baka smulpaj? Mums.

  • 69 readers

Likes

Comments