Golf och lurre på Pelles Rökeri. En liten promenix och bara njutning hela dagen! Imorgon bär det av mot nya äventyr!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 31 readers

Likes

Comments

Photography - Olympus E-PL7, Love, Inspiration, Everyday

Hade fått pistolskytte i födelsedagspresent i november, så bokade in ett 3-timmarspass i slutet på maj. Så satans kul det var! Goa gubbar som visade hur allt gick till, allt från säkerhet till de olika skjutteknikerna. Eventet tog några timmar, rekommenderar verkligen!!!!! Falsterbo/Skanör skytteklubb. Kolla deras hemsida.

Sen åkte vi in till Malmö och checkade in på Elite Hotel Savoy, ligger precis vid stationen! Vi knallade omkring en stund i stan innan vi bestämde oss för La Brasserie. Låg på en liten tvärgata, så inte mitt i smeten (för oss pensionärer som vill höra vad vi äter, höhöhöhö).

5/5 toasters. Natti nu! Kram på er!

Likes

Comments

Food & Drink, Photography - Olympus E-PL7, Inspiration, Everyday

Försökte mig på amerikanska pannkakor imorse. Trots lite vin igår kväll och ganska sent ute i Haverdal så var jag uppe vid halv nio, J jobbade ett par timmar så jag hann gå till Coop o köpa frulle. Gjorde pannkisarna utan ägg, eftersom jag är senil och glömde köpa det.

Goda blev dom i alla fall! Du gör dom som vanliga pannkakor fast med bakpulver, socker och lite annat i. Länkar sidan till Ica där jag tog receptet från! http://www.ica.se/recept/amerikanska-pannkakor-713437/

Annars får ni ha en trevlig kväll!

Likes

Comments

Tapasbuffé på Zigges garage i onsdags med jobbet! Supertrevlig kväll som vanligt. Kolla bara in allt gött käk! Drack en go drink ur en totempåle, bara det är spännande! Vi gick vidare till Shotluckan en snabbis också (ovanligt). Köpte pasta framåt ett-tiden, jag spiller ut halva men jag var glad ändå!

Rekommenderar le tapas på Zigges, mycket gött!

  • 98 readers

Likes

Comments

Inspiration, Photography - Olympus E-PL7, Workout, Travel

Ett litet utsläpp i pappas gamla maratonkeps innan start

I mååål!! Skönt och stelare än stelast, orkar inte resa på mig, så vi skiter i det. På vägen hem snabbmat och öl, det var gott, väldigt gott.

Tur man såg glad ut genom loppet! Alltid en sån underbar folkfest (lite fyllefest från åskådarna) haha! Men är så glad över all glädje, pepp från kända och okända och euforin efterråt! (Nästa år får vi se 😉)

Likes

Comments