Pröva på restaurangen Llama i Köpenhamn. Lyxigt ställe med smårätter. Blev inte helt mätt dock, men det kan ju va för man är stor i käften haha! Mycket trevlig dag och kväll!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 17 readers

Likes

Comments

Äälskar färgen, skiftar lite i lila också men syns inte på bilden.

Idag är det lite deg och mys, laga god mat och se på film hemma.

Likes

Comments

Men har ändå hunnit sitta en sväng vid datan, nu ska jag städa lite. Är i en period jag städar lite varje dag, vilket känns kul för då är det alltid rent och snyggt. Imorgon blir det ett träningspass i alla fall, men också en annan kul grej, handla lite bubbel till resan på fredag och så kommer J hem. Untz!

Likes

Comments

Promenad och handla käka tidigare idag. Först jobb självklart, wopwop. Gjorde matlåda på potatis och grillad kyckling, kanske lite sååås till det imorgon. Får hoppas det blir en bra dag imorgon, har lite att göra.

Blev influerad av #thereselindgren , som gör listor varje dag på vad som ska göras, och när det är klart stryker hon uppgiften. Hinner man inte med det får man flytta till nästa dag. Tror det systemet funkar bättre på mig, då får man lite gjort varje dag som på lång sikt lönar sig.

Kram o god natt!

Likes

Comments

Vi körde gokart på Östra stranden idag, så jävla fett!!

Likes

Comments

Vi var ju som sagt och lunchade på Söderfamiljen idag, sen köpte vi med oss danska wienerbröd från Paulssons bageri ett stenkast från oss. Vi satte oss på innergården hos oss, var ju för fan närmare 30 C där, så härligt!!

Rådiggar ni min kopp? Tänkte väl det 😉

Glömde ta kort nu ikväll, men vi gick till Harrys och käkade med Sandra, Fidde och Chriko. Och HÖR OCH HÄPNA, Josefin tog en vegetarisk sallad!! Whaat?! Var skitgod, full med valnötter, päron, massa sallad och gottigheter! Nu är vi hemma igen, ska tvätta av smink och sen lägga mig. Pensionär? Ja, proud AF som man så fint säger!

Likes

Comments