Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Tyvärr är jag sjuk igen.. Kände redan igår påväg till tävlingen att jag inte mådde bra. Men jag låg ju etta inför kombinationstävlingen, så ville inte hoppa av. Men igår efter vi kom hem från stallet, somna jag i 1-2 timmar. Och sen har jag blivit sämre igen. Så det blir ingen träning idag tyvärr.
Ska vila idag för att kunna bli frisk igen.. Vi hörs ikväll med ett till inlägg!

Likes

Comments

Aramis var grym idag, han gick så fint och avslappnat. Och jag har nog faktiskt aldrig ridit såhär bra! Och inne på banan gick det sjukt bra! Nästan alla moment satt riktigt bra! Och vi fick poängen 67,300% och vann där med klassen. Är så sjukt nöjd med honom, och han var så duktig idag! Och efter det vann vi även kombinationstävlingen, så mycket fina priser har vi med oss idag!
Och jag är så glad och nöjd med dom här 2 underbara dagarna!

Likes

Comments

En grej jag vill berätta innan resultaten är att jag deltar i kombinationstävlingen. Men bara med Aramis. Kombinationstävlingen går ut på att rida hoppning ena dagen och dressyr andra dagen! Så imorgon så ska jag rida dressyr med Aramis.
Och idag kom vi 3:a i LC! Och Aramis var grym och hoppade super! Och jag var först av dom som deltog kombinationstävlingen! Så ligger 1:a tills imorgon!
Stu hoppade också super idag trots en kort framridning och framhoppning. Så nollade båda faserna och segra i klassen!
I LB:n med Aramis var han grym! Dubbelnollade och segra även i denna klass. Grym är han! Stu hoppade också super fint! Ett pet i omhoppningen, men han var superfin! Och vi segra även i denna klass! Är så stolt över mina ponnyer idag!

Mina guldklimpar❤️

Likes

Comments

Idag känner jag mig lite bättre, så imorgon bär det av till tävling! Båda ponnyerna är trimmande och klara. Dom båda gick sjukt bra idag, kändes väldigt uppmjukande väldigt fort! Trodde att dagens pass skulle bli jobbigare då dom stått så mycket den här veckan. Men det var kanske bara bra för dom att få vila lite. Precis som det var för mig! Så nu taggar både jag och ponnyerna tävling imorgon!:D

Likes

Comments

Hej på er! Är fortfarande sjuk, men idag får ponnyerna vila, jag måste vila idag för att hinna bli frisk till tävlingen! Så idag blir det en lugn dag, kommer kolla lite på tv, spela lite och mysa med ponnyerna. Så dagen blir inte helt tokig ändå! Men vill så gärna bli frisk nu.. Får verkligen hoppas att jag vaknar imorgon frisk och glad:)!

Hoppas ni har en strålande dag, så hörs vi med fler inlägg sen!

Alltid när skrutten ska på tävling👌🏻

Likes

Comments

För några timmar sen gick jag ut till ponnyerna tog in och borstade dom. Var nästan bestämd att jag inte skulle rida. Men på nått sett åkte sadeln på och jag red båda 2. Men väldigt korta pass, som faktiskt gick riktigt bra! Men nu är jag väldigt trött och träningen som är inplanerad till imorgon blir nog inte av. Kommer att spara på mig själv imorgon, så jag blir frisk till tävlingen.
Fick ju också några kommentarer på förra inlägget, då alla tyckte jag skulle vila. Och dom har ju helt rätt! Men på nått sett kunde jag inte låta bli att hoppa i sadeln! Men imorgon lyssnar jag på era råd och kommer troligtvis vila från ponnyerna!:) Jag har nu varit inne ett tag och redigerat lite bilder jag tog från Kumlas tävlingar i storhäst! Och några bilder blev faktiskt rätt bra!

Likes

Comments

Är hemma idag precis som igår, har feber och ont i magen.. Men vet inte hur jag ska göra med ponnyerna idag. Min hälsa säger NEJ till att rida idag men mitt psyke säger JA till att rida. Ponnyerna behöver trimmas inför tävlingen till helgen. Men om jag går ut och rider idag kanske jag blir mer sjuk.. Och inte blir frisk till helgen. Hur skulle ni göra? Jag har ingen aning över huvudtaget hur jag ska göra.. Ska jag tänka på att jag ska vara på tipp top till tävlingen, eller att hästarna ska vara på tip topp?

Likes

Comments