Vilken tur Vincent har. Hans mormor aka min mamma har virkat dessa gosedjur och jag verkligen älskar dem. Så fina och så söta! Även mobilerna till Vincents vagn har hon virkat och jag tänkte faktiskt lägga upp några bilder här snart på lite som hon gjort som jag tänkte hjälpa henne att sälja.
Så håll utkik!

Och imorgon kommer antagligen ett väldigt viktigt inlägg.

Gällande Multipel skleros. MS

Likes

Comments

Var på en 6 timmars lång första hjälpen kurs som röda korset höll i,( inte alls van vid att sitta så länge nu när de snart var 2 år sedan jag slutade gymnasiet), vilket var lärorikt och samtidigt väldigt skönt att gå igenom. Vissa saker är ju ganska självklara. Exempelvis vid kvävning,
Hjärtstillestånd, blödning osv. Man har ju sett på nyheterna några gånger hur man ska göra, men med dockorna fick man ju faktiskt känna på hur tungt det var. Då var det endå bara från ålder 0-14 år som vi gick igenom idag.

Men det är skönt att ha gjort det.
Frågan är bara hur man skulle reagera i en sådan situation..
kanske blir man helt paralyserad och inte gör någonting? Eller hinner man ens reagera innan man har agerat just för att adrenalinet kickar in?

- hoppas dock aldrig att jag får uppleva något sådant, men det är endå skönt att ha fått lite kunskap kring LABC som jag hade glömt av. Minnet är bra men kort haha!

Livsfarligt läge
Andning
Blödning
Cirkulationsvikt

En minnesregel L-ABC L-ABC L-ABC

Har ni chans att gå på en första hjälpen kurs så ska ni absolut göra det!
Så det får jag tacka fina Moa för, att hon bjöd med mig.
Nu är det långt efter sovdags (och jag är helt uppe i varv?) men godnatt på er och sov så gott!

Likes

Comments

Älskar denna avskurna modell utav Eva solo. Ska allt samla på mig både dricksglas vitvinsglas, rödvinsglas
Och champagneglas såklart
För er som inte vet..
Jag har en stooor kärlek till glas, det är nog vad jag skulle kunna se mig själv samla på haha.

Likes

Comments

äntligen anlände min säng. Som jag har väntat! Nu ska här bli iordning i sovrummet! Men vill inte göra för mycket då jag endå ska leta efter en större lägenhet snart.

Nu ligger Lindy och Collin (bebisen som inte är Vincent) ute i soffan och nanar samtidigt som jag och Vincent ligger inne i sovrummet och gottar oss i nya sängen! Så nu är det dags för John blund att strö sitt sömnpulver över oss, så...
Godnatt på er vänner.

Likes

Comments