View tracker

Tänkte göra en 20 days challenge där jag följer en lista med olika frågor per dag. Så får ni veta lite mer om mig.

Den första frågan är :
"Skriv och Berätta om ditt favoritcitat"
-
Forgive but never forget

Anledningen till detta citatet är för att Jag tror alldeles för gott om människor som har gjort mig väldigt illa.
"nej men h*n är en fin människa egentligen, alla gör misstag" brukar jag tänka. Men ibland går det snäppet för långt och jag blir sådär dumsnäll och korkad.
Så jag har lärt mig av mina misstag, men istället för att gå runt och vara besviken eller arg på en människa som tar väldigt mycket tid och energi så väljer jag istället att förlåta, men försöker ALLTID ha i åtanke vad personen gjort.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Älskar att fota denna krabat (ni som läser lär märka, min modell alltså) och de värsta är att han är en riktig hejare på det också. Han älskar att vi tar selfies och han älskar att se sig själv i spegeln, det hade i o för sig jag också gjort om jag var så jävla söt haha!! Efter en mysig och relativt lugn dag där jag bland annat fått handla och träffa en vån från högstadiet så känner jag mig nöjd här.
Natti time för oss nu såå sleep tight y'all

  • 38 readers

Likes

Comments

View tracker

Denna plats med dessa tavlor är för mig det finaste i lägenheten!

  • 49 readers

Likes

Comments

Måste bara såga att jag tycker verkligen om Newbie. Passformen är nästintill perfekt på Vinnie och dess Mönster är inte för mycket eller för lite. Så idag köpte vi Vincents julkläder och det var ju lite gubbig stil på de hela men det är så gulligt.
Älskar bebiskläder och att få klä Vincent hur jag vill. Hade kunnat köpa hur mycket som helst men måste begränsa mig haha!

  • 61 readers

Likes

Comments

This mama har idag kirrat jobb. Så när jag väl känner mig redo att börja jobba så ska jag bara säga till. Phu, nu kan jag andas ut! Och min lilla charmör var även med idag när jag var på intervjun, han är duktig på att stjäla uppmärksamheten.
Så vi tar o bjuder på två fina fina bilder på Vincent. Så ska vi åka hem till Vincents mormor nu en stund.
Hoppas ni har en fin dag!

  • 90 readers

Likes

Comments

"The only time i get to eat warm food nowdays is when I tanke the drive thru"

Likes

Comments

  • 314 readers

Likes

Comments

Vincent i sitt esse, här med mormor.
Vilodags för oss alla tre, Vincent åkte på lite feber efter sprutorna igår. Han var jätte ledsen igår kväll men glad idag som tur är! Så då får vi göra det som vi, framförallt jag gillar mest och det är att mysa. Ännu mysigare är det självklart när mormor är här!
Kram på er!

Likes

Comments

Men som du kände av lite för väl efter förlossningen.

1. För det första, så är det sååå många jag vet som inte visste att det är livmodermunnen som öppnar sig och alltså då inte själva fiffi. För fiffin är väldigt expanderande och det hade varit en dröm om det vore så enkelt.
2. Första gången man ska göra nr 2 på toa, då är man så nervös. Man tror att det ska komma ut en bebis till. Men här kan jag lugna dig. Det är inte så farligt!
3. Man är såklart öm och det är olika för alla, men när du sätter dig ner, sätt dig inte ner för snabbt haha!
4. När du väl sitter så vill du helst sitta kvar där ett par timmar innan du måste göra ett toalettbesök.
5. Toalett besöken kan innebära lite sveda, ja typ som urinvägsinfektion. Kan hålla i typ 1-2 veckor. (Nu talar jag för en som inte sprack från Ystad till Haparanda)
6. Brösten ökar ca 2-3 storlekar och du känner dig som Dolly Parton när du vaknar och brösten är sprängfyllda utav all mjölk.
7. "Mjölkstockning är väll inte så farligt" - jo tänk dig att du sätter 2 klädnypor på bröstvårtan med 2 stora hinkar fyllda med vatten och låter dem hänga där ett tag.
- först då, kan du komma och säga "det är väll inte så farligt".
8. Första gången man verkligen skiter i underkläderna är efter en förlossning. Jag gick med nättrosor i typ en vecka. Snodde med mig ett gäng från BB.
9. Man blöder flera veckor efteråt så man får ladda upp med bindor!

10. "Allt går över så fort bebisen är ute" förlåt att jag släpper bomben! Men nej! Eftervärkar och ömhet och att ta hand om en nyfödd bebis på det? För att inte tala om, innan moderkakan har släppt och bebisen ligger på bröstet? I mitt fall vad navelsträngen ganska kort så barnmorskan fick inte röra honom förens den var ute och mamma hade klippt navelsträngen.

Visst är det de mest underbara?! Men mest kämpiga! 

Förlossningen var inte något man vill göra varje dag, jag hade tur att de gick så bra! 

Men det var efteråt allt ordentligt slit började! 

Och vet ni? Jag älskar att vara mamma!

  • 176 readers

Likes

Comments