Phew, trodde det var dags igår.. Hade värkar ganska ofta men inte så onda att jag inte kunde klara av dem.
Men de började runt 22 tiden. Samtidigt som min väns, som har gått över stackars 7 dagar.

Det var inte dags för mig, men det var det för henne. Så roligt. Så idag kom hennes lille pojke.

Har sovit hos mamma nu inatt, jag känner inte att jag vill vara hemma i min lägenhet själv just nu.

Förstföderska= nojig för allting. Då är det skönt att ha mamma vid sin sida.
Hittade en mysig liten promenad väg i närheten där jag bor, sjön är ett stenkast nedanför mig. Så underbart.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 567 readers

Likes

Comments

45 dagar kvar..
Sjukt vad fort tiden går, men ska bli så härligt när det äntligen är över. Vill ha min kropp tillbaka, vill vara glad och pigg och taggad på livet igen. Och det bästa av allt, jag ska uppleva det med min son.

Man känner verkligen hur man tappat kontrollen över sin kropp under graviditeten. Man tar dag för dag och många gånger när man väl planerat något med en vän exempelvis, nej men då ligger man antingen med huvudet i toastolen eller nerkurad i en massa täcken och bara Försöker vila, samtidigt som man måste puffa upp massa kuddar under magen, mellan låren och vid sidan av ryggen? Och när man väl är färdig så vill man byta viloposition?
Gravidlivet är ju så underbart.

Nu är jag glad om kroppen ens har kraft att skjuta sig upp från sängen på morgonen för en stor jävla vattenmelon till mage är inget lätt att sätta sig upp med. Kanske ska fråga mina kollegor om hjälp? (Hemtjänsten) har ju till och med fått ett draglakan från sjukgymnasten vilket jag och dem är vana vid. Skämt åsido.

Nej nu är det dags att försöka sova, Fort det också för om jag inte vill spy så har jag ca 20 minuter på mig att somna annars vill inte järntabletterna stanna i magen.
Som sagt, det är underbart att vara gravid 👍🏻👍🏻 godnatt på er
  • 568 readers

Likes

Comments

Ja hur gick det nu med att börja blogga?
Lite kass på att komma igång haha.

Iallafall, nu befinner jag mig i gravid vecka 32 och imorgon får jag nyckeln till min lägenhet. Ska bli så underbart att äntligen få komma till ro i ett helt eget boende. Imorgon tar vi förmodligen och börjar flytta sängen och kör en mysig pizza-dejt på golvet jag och Mattias. Vi får passa på att göra det lite extra mysigt nu innan lillkillen kommer. Sedan kommer vi inte alltid ha tid för varandra, när vår nya älskling kommer in i bilden.

Tänk, om allt mellan 6-10 veckor så finns det en till liten krabat här hos oss. Jag kan nästan inte ens föreställa mig känslan att få hålla i sitt eget barn.
Han är ju så otroligt nära fast endå inte, jag vill se hur han ser ut och kunna hålla om honom på riktigt.
Namnet är bestämt och allt är klart inför flytten med barnvagn, spjälsäng babynest och massor av prylar som behövs för att han ska få det bra hos oss.
Framförallt så känner man att kärleken redan växer för var dag!

Han får komma när han vill men inte tidigare än om 4-5 veckor så att man hinner flytta och komma iordning.

  • 575 readers

Likes

Comments

Gravid, inte alltid en dröm.

Tankar just nu:

Gravid i vecka 27

Att vara gravid är verkligen inte som jag trodde att det skulle vara, det är verkligen ingen dans på rosor.

Ena sekunden så har man så ont i rumpan och ryggen att man bara vill lägga sig ner och gråta. Andra sekunden känner man bebisen sparka och man blir helt till sig utav lycka. Sedan kommer ångesten. ångesten över att hela mitt liv kommer att ställas om helt och hållet inom en väldigt kort tid

Är jag redo att ta hand om ett barn? Kan jag ens ta hand om mig själv? Kommer jag klara mig, känslomässigt och ekonomiskt?

Ja tankar som dessa flyger runt i huvet som en tornado.

När jag plussade i december så var bara tanken: Klart jag ska behålla detta barnet.

Ingen mer tanke bakom det hela mer än så för självklart kommer jag ju bara att fixa det. Ju längre in man kommer så märker man hur pressen stressen och oron tränger sig igenom. Jag, lilla jag ska faktiskt ha barn.

Jag är livrädd men så taggad på detta. Ska strax skriva en för / nackdels lista över graviditeten.

Jag tänker inte vara en sådan som spelar att livet är perfekt och att man är/ kommer bli en supermorsa, för så är det inte. Jag kommer skriva vad jag känner, positivt som negativt.

kram på er.


Likes

Comments

Hej, mitt namn är Josefin jag är 20 år och bor i en håla strax utanför Göteborg.

Tänkte start blogg här igen där jag delar med mig utav mitt liv som ung och nu då, gravid. Mestadels för att jag själv ska kunna blicka tillbaka sedan och se vad som hänt och hur jag känt.

I augusti väntar jag mitt första barn, en liten pojke. Självklart är jag hur lycklig som helst, men jag tänker inte ljuga, det är en stooooor omställning från ett sorts liv till ett helt annat. Men jag är så redo för detta och längtar ihjäl mig.

Ni som läser bloggen är hjärtligt välkomna, men detta gör jag mest för nära och kära. Inte för att försöka bli en stor ung gravid/mamma bloggare. Det kan därför bli lite mer personligare.Likes

Comments