View tracker

Hej söndag du fina dag. Jag fick skrivabstinens men vet inte vad jag vill skriva om. Jag har inte loggat in på instagram på en månad idag, vet ni hur skönt det är för mig? Jag tror inte att jag själv har förstått hur mycket jag påverkats av alla extra intryck och information man får av att klicka sig runt bland tusentals bilder per vecka. Det ända som har varit jobbigt för mig är att jag känner så dåligt samvete för att jag inte går in och gillar mina kompisars bilder, men jag hoppas att min verkliga uppskattning räknas minst lika mycket. Jag har iallafall frigjort oanade utrymmen i hjärnan och det har helt seriöst varit så tydligt och så spännande. Idag tog jag bland annat ett revolutionerande och viktigt beslut om min hudvård! Jag har köpt min första produkt för ansiktet som innehåller starka syror. Jag älskar starka grejer som gör ont, så jag vet att det faktiskt händer magiska saker! Älskar hudvård och älskar att jag har en nära vän som jag kan dela ett av mina största intressen med. Ja, det var bara en av alla viktiga saker i mitt liv som har fått tagit mer plats i hjärnan helt enkelt! Godnatt

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej från ett lockigt påskägg tänkte jag skriva, jag vet inte varför men nu gjorde jag det ändå. Alla som känner mig vet att man inte får kalla mig söt, bara cool tack. Men idag känner jag mig som en mjukis helt klart. Huvudet är fullt med fluffig rosa vaddering och skulle jag rita en mindmap över vad som finns i min hjärna så skulle första strecket dras till kakor och Ebba skulle skratta för det har ju redan hänt en gång. Egentligen vill jag att mina fingertoppar ska flamma upp av något som är starkare än att hålla sig till glöden men idag finns bara strössel i fingrarna. Jag ska strössla hela världen. Glittrig, fluffig och rosa. "Oj, här har vi ett Lejon" sa en man som jag träffade när jag gick in i en butik idag och ja, han har ju helt rätt i det. Ett rosa fluffigt lejon med stenhård ryggrad. Varför är man så stolt över sitt stjärntecken? Eller är det bara jag.. Om någon vill ha strössel eller bli strösslad så säg bara till, jag har i överflöd! Ni kan få välja färg själv..

Likes

Comments

View tracker

Ingenting är finare än att få ta del av någons tid. Får man tid så får man också svar på många frågor som aldrig behöver ställas. Tid då man försvinner in i något som uppfyller en, eller tid tillsammans med någon som gör att tiden glöms bort. Att vara ensamma tillsammans. Att tillsammans skapa en tid som sen har varit. Att planera in vad tiden ska få bli och sen skynda sig för att inte missa tiden man har. Jag vet inte om tid bara är ett påhitt, men har man inte det som allra bäst då man för en stund glömmer bort att den finns? Tid som går alldeles för fort och tid som aldrig verkar gå någonstans. Ett liv är tid men att leva är då tid inte existerar.

Likes

Comments

Nu är det snart midnatt och som jag sa så är livets bästa känsla att jag aldrig dansar ensam. Jag hittade precis en bild på mig och mina systrar, jag undrar om det verkligen är sant att jag får dela mitt liv med dom? Det är så häftigt att två personer kan vara så lik mig i mina tankar och värderingar, samtidigt som dom är min raka motsatts. Att jag har två personer jag kan höra av mig till i precis alla känslolägen. Att jag har två personer som jag kan vara mig själv för utan att jag behöver vara rädd att dom inte ska tycka om mig. Ingenting är viktigare än tryggheten jag har i min familj och nu vill jag bara att det ska bli julafton så att jag kan flyga hem till dom. Godnatt!


Likes

Comments

Jag kan inte riktigt minnas hur det känns att vara bakfull av alkohol, men jag tror att det känns ungefär som det jag känner i min kropp just nu. Jag har drabbats av en social baksmälla tror jag? Jag har fått alldeles för mycket intryck i helgen, träffat så mycket människor och haft så kul men ingen tid för återhämtning. Det enda sättet för mig att återhämta mig är att vara ensam, stoppa i mina öronproppar av silikon och dansa till takten av min inre trumma som mina änglakort skulle ha uttryckt det. Så fint budskap tycker jag! Eller hur? Så idag har jag dansat i stillhet, dansat mig fri och dansat mig uppfylld. Jag har knappt rört mig ur min säng men ändå dansat mig runt i både tankar och känslor. Rensat bort och gjort plats för nya intryck. Accepterat händelser och andras beslut. Skickat iväg energiströssel åt själar jag vill omfamna. Drömt mig enda upp till stjärnorna. Jag ska dansa vidare fram till midnatt för att där och då sluta upp i den bästa känslan av dom alla, att jag aldrig dansar ensam..

Likes

Comments

Eftersom fler selfies på mig är så himla efterfrågat så kommer ett stort lass här åt er! Hehe. Skoja bara.. Tog mig friheten så här efter den svarta galna fredagen. Vet inte riktigt hur jag ska kunna varva ner efter en dag som glittrig säljare från topp till tå, men kul var det iallafall! Andas in, andas ut. Funderar på att omvandla min energi till en massa bra saker hela natten, jag tror man ska passa på att få utlopp för kreativiteten istället för att känna inre stress för sömnlöshet. Eller nåt. Äh.

Likes

Comments

Hej hej onsdag! Känner mig helt bubblande just nu, på gränsen till lite illamående och snurrig. Har ju varit ledig idag med så jag började dagen med ett 75 minuters yogapass och en långpromenad tillsammans med solen. När jag sen åt lunch så lyssnade jag på en intervju med Tomas Di Leva, en kärleksspridare som har fått en massa stenar kastade på sig för att han varit den han fortfarande är och det är så hemskt. Han pratade om att han ofta ser ufon och jag var då tvungen att smsa till min lillasyster att jag saknar hennes ufon som jag alltid såg på nätterna när vi var små. Jag brukade gå till hennes säng då hon hade somnat och då dansade alltid små filurer i en ring på hennes kudde. Jag kallade dom för tandtroll men jag vet egentligen inte vad det var för något och min familj har alltid skrattat åt mig för det här. Jaja, jag är bubblande för jag har haft en kväll som inspirerat mig från topp till tå, Stockholm är jättespännande! Vet ni det? Godnatt

Likes

Comments

Idag blev helt klart veckans sovdag, ni vet då jag tar igen all sömn jag inte behövt använda mig av tidigare. Det kändes skönt att vakna upp från det men att jag missade solen kändes faktiskt lite plågsamt på något vis. Jag gick iväg och dansade salsa i en timme och sen gick jag på ett 75 minuters yogapass och efter det kändes det som att solen hade flyttat in i mig, tänk att jag lyckades hitta den trots att den gömt sig så långt bort. Tack. Jag läste ett inlägg som jag skrev i våras, då jag hade tagit en promenad under solen i Hammarby sjöstad och lyssnade på fredagspodden där Hannah & Amanda uppmanade att komma ut som sitt inre jag. Jag ville det så gärna men kände mig rädd, rädd att både mina känslor och ord är för stora. Det slog mig att jag fortfarande känner så, att jag håller tillbaka mig själv så många gånger för att jag är rädd för hur jag ska bli bemött. Om jag ens blir det. Jag försöker hela tiden att vara som de flesta andra men jag misslyckas hela tiden, iallafall som jag upplever det i mitt inre. Knepet är säkert att inte försöka med det så mycket, men då måste jag bli mindre rädd först.

Likes

Comments

Hej hej måndag! Jag undrar just nu om facebook kan läsa ens tankar? Igår tänkte jag på en person som jag varken tänkt på eller träffat på säkert tio år. Idag ploppade hennes ansikte upp som "personer du kanske känner". Jag har hört att dom som ploppar upp så är personer som har varit inne på ens profil, så jag tänker att med tankens kraft kopplade vi upp oss mot varandra igår och hon kanske gick in och sökte på mitt namn för att kolla hur jag ser ut nu förtiden. Äh, jag tänker för mycket antar jag. Måndag var det ja. Min lyckodag! Jag fick tag på en bok som jag har försökt låna på biblioteket i snart ett halvår så nu känns det nästan som min födelsedag, plus att jag är ledig i två dagar så då kan jag läsa ut boken direkt! Känner mig rik och lycklig i en överväldigande värld! Hejdå

Likes

Comments

Jag ligger nedburrad under min sänghimmel och under min elfilt. Det smattrar regndroppar mot fönstret. Egentligen önskar jag att det var snö som slog emot fönstret istället men då hade jag ju gått miste om det mysiga ljudet. Jag kan inte tänka mig något finare än att bli inbjuden att komma in från regnet. Det blev jag igår. Regn gör något speciellt med en och att då bli välkomnad in i värmen blir extra varmt. Värmen som man i vanliga fall bara uppfattar som luft, eller ingenting alls. Det tomma intet man andas in och för sig i. Det tomma intet som är fullt av en massa oförklarliga saker - Igår var det både regn och värme.


Likes

Comments