Header

Godmorgon på er, har haft en sån hemsk natt inatt. Har vaknat flera gånger av att jag har haft ont i magen och även huvudvärk. Är helt slut i kroppen nu och känner mig nästan lite febrig. Har även träningsvärk sen igår så livet är inte på topp för tillfället. Ska troligen bara vara hemma idag. Måste plugga en del, fixa lite grejer på rummet och kanske kolla någon film. En riktig söndag helt enkelt.

Kram Josefin

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Inatt sov jag hos Emira och det var supermysigt. Tanken var att vi skulle dra ut och träffa några vänner men sen blev det inte så, så vi stack istället hem till Emira och gjorde absolut ingenting. Vi låg mest och snackade vilket vad skönt de med. Hon har precis börjat med filosofi i skolan och herregud vad sjukt ämne. Vi diskuterade meningen med livet och efter 30 minuter diskution kom vi fram till att den inte finns någon mening med livet, asså verkligen, det finns ingen mening med livet. Man föds, lever, dör och det är också allt, helt meningslöst men andra ord.

Vid 10 tiden stack vi upp till gymmet för att träna ben och mage. Så skönt att äntligen få träna, dock väldigt jobbigt och jag kommer förmodligen få extremt mycket träningsvärk imorgon. Jag stack sedan hem och sen dess har jag gjort absolut ingenting. Jag har inte heller några planer inför ikväll utan jag ska bara vara hemma och mysa med familjen.

Kram Josefin

Likes

Comments

Sitter i cafeterian på skolan och väntar på att lektionen ska börja. Är så trött och vill bara hem men icke. Har engelska 12.45-14.00 och sen slutar jag för dagen, sååå skönt. Efter skolan ska jag direkt hem och packa för ska till mor i eftermiddag. Jonte hämtar mig vid 16.00 när han slutat och sen kör han mig till mamma. Har mycket att plugga så det får bli en pluggdag idag, trist men sant.

Kram Josefin

Likes

Comments

Kram Josefin

Likes

Comments

Kram Josefin

Likes

Comments

Vaknade för cirkus 30 minuter sedan och ligger fortfarande kvar i sängen. Älskar att ligga kvar i sängen på morgonen, verkligen så skönt och mysigt. Ska snart gå upp och käka frulle och kolla ett avsnitt PH till frukosten.

Har en fruktansvärt huvudvärk och är även superförkyld så ska bara ta det lugnt idag. Hatar att vara "sjuk" så vill bara bli frisk snabbast möjligt. Har väldigt mycket plugg som jag måste ta tag i idag också. Har prov i geografi och samhällskunskap, sen glosor i både engelska och spanska. Asså kill me, jag orkade verkligen inte.

Vill så gärna träna idag men det känns lite onödigt när jag mår som jag mår. Får se helt enkelt. Skippar jag konditionsträning så funkar det kanske.

Kram Josefin

Likes

Comments

Ligger i sängen nu och ska snart gå upp för att, käka, duscha osv. Ska sedan ner till gröningen för att träffa tjejerna och även Axel, Philip och Melvin en sista gång innan skolan börjar nu på måndag. Är så otaggad på skolan och är även jävulsk nervös. Har ingen aning om med vem jag ska gå med. Känner inte någon som ska gå på Olympia och som ska läsa samhälle. Olympia är inte heller skolan som jag vill gå på. Sökte ju campeon som 1 men snubblade precis på mållinjen. Så sjukt irriterande och nu känner jag bara nej till studier. Är inte alls motiverad och vill verkligen inte gå till Olympias Aula på måndag.

Kram Josefin

Likes

Comments

Som ni säkert redan vet så åker jag till Spanien inatt. Har därför inte möjlighet till att blogga då vi ska bo i morfars hus som saknar wifi. Lite segt men ska faktiskt bli ganska avkopplande att slippa vara då uppkopplad 25/7. Nu måste jag verkligen sova då taxin hämtar oss redan inatt. Alltså inte många timmars sömn för mig mig inatt.

Kram Josefin

Likes

Comments