Hej på er!
Nu befinner jag mig i Spanien i Alicante. Det är verkligen så så skönt här och det är riktigt varmt. Idag har vi badat ätit tapas och jag har även sprungit. Det är verkligen så härligt att det är sommar nu! Har inte riktigt fattat det än då jag hela förra veckan jobbade. Vi skall bara vara kvar här i Spanien i en vecka men det gör inte så mycket eftersom vi åker till Paris, London och champagne om precis en månad! Åå vad jag är taggad. Planerna för denna veckan är dock att bada, sola, shoppa och äta god mat. Får se vad som händer imorgon!
Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Untitled #10


Untitled #10 by Josefinhanson featuring a destroyed t shirt

Svart svart och svart. Jag älskar verkligen färgen! Men vem gör inte? För mig börjar det kanske gå lite överstyr då hela min garderob är helt svart, men men vad gör det. Ovan gjorde jag ett kollage med lite olika grejer som jag verkligen gillar. Favoriten är väskan från Zadig and Voltaire tycker verkligen den är så snygg! Föresten har ni luktat på parfymen? Om inte, gör det. Den luktar verkligen helt underbart. Tror verkligen jag skall köpa den.

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag knappt gått i skolan alls. Jag fick lite problem så jag gick hem lite tidigare. Eftermiddagen har spenderats med min dator och med suits. Har ni tittat på suits förresten? Den är så bra, gillar verkligen deras kläder och livsstil. Nu ikväll skall jag in till träningen, ska bli väldigt skönt att träna då det känns som att det är precis det jag behöver. Imorgon är det bal så jag tror nog jag ska lägga mig tidigt ikväll. Inte långt kvar nu tills grundskolan är över!!
Kram

Likes

Comments

Street couture x orange


Street couture x orange by Josefinhanson featuring an alaia skirt

Årets färger eller iallafall våren och sommarens är gul och orange. Jag har tidigare inte riktigt gillat dessa färger men nu tycker jag det är riktigt snyggt! Mina favoriter i detta collaget är väskan från YSL och den gula blusen från Celine. Tycker verkligen om materialet på väskan, det är något som kan lyfta en outfit.

Likes

Comments

@Da Mateo

Hejhej! Idag har jag verkligen haft en väldigt lugn dag. I skolan har vi inget att göra då allt äntligen är färdigt. Det var verkligen så skönt att lämna in den sista uppgiften förra veckan så att man bara kan njuta nu. Idag har jag bara varit i skolan på en liten information, det är nämligen så att vi skall åka på klassresa i eftermiddag. Så ikväll närmare bestämt vid 7 skall hela klassen åka till Kiel, planen är att vi skall äta och shoppa tror jag. Jag har dock inte riktigt bestämt mig än om jag tycker det skall bli kul eller inte, men vi får se!

Bilderna ovan är tagna för någon vecka sedan då jag, Ylva och Anna satte oss på Da Mateo och fika. Det var riktigt mysig och väldigt bra väder, jag älskar verkligen deras espresso med skummad mjölk och salladen är inte så dum den heller. Nu tror jag att jag måste fortsätta att packa, men ni får ha det så bra.

Kram

Likes

Comments