View tracker

Hello
Det va ett tag sedan nu, men jag har verkligen inte orkat. De senaste dagarna har jag legat framför tvn och tittat på gossipgirl, ätit tonvis av halstabletter och sovit. Hatar detta med att vara sjuk för man missar så mycket. Men det värsta av allt är träningen. Jag känner hur dålig jag kommer vara när jag väl kommer tillbaka men en sak i taget antar jag. Hoppas iaf nu mår bra:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Tidigt imorse tog jag färjan för att hälsa på min farmor och farfar. Vi drack kaffe och åt rostbiff och potatissallad till frukost. Senare på dagen åkte vi och handla lite ingredienser för att laga en mexikanskgryta(blev sjukt god). Nu skall jag åter gå till mitt pluggande..

Likes

Comments

Denna dagen har verkligen inte varit särskilt ansträngande. Efter några timmar på en mässa är jag nu påväg till Frölundatorg för att ära på mitt och casses favoritställe. Skall verkligen bli så gott med mat nu!
Ha det bäst, puss

Likes

Comments

Godmorgon på er, nu är jag påväg till skolan(suck) för att i princip gå 3 lektioner. Tycker bara det är så härligt att det äntligen är december och att min surf kommer idag. Men jag tycker faktiskt att snön borde komma nu. Aja ha en toppen dag!

Likes

Comments

Älskar mangos kläder verkligen. Hur fina är inte dessa? Jag har verkligen gått och älskat ner mig i den översta kappan. Tror den skulle matcha mina svarta kläder;) Den lär nog beställas i veckan.

Likes

Comments

Några bilder från imorse då jag och Sofia var i stan och gick på gudstjänst. Låter jättekonstigt men det var faktiskt väldigt trevligt. Vi tog en latte på stan och sedan åkte vi till smyrnakyrkan. Nu är jag dock hemma igen och ska försöka plugga lite. Ha det bra:)

Likes

Comments

Nu har jag precis ätit en jättegod lunch här ute på hönö. Det blev pastasallad och cider. Har nämligen varit på dop och sitter nu och väntar på mitt efterlängtade kaffe. Idag blir det nog en liten mys dag då jag först skall se när vi skall åka hem. Men ikväll blir det nog lite julpynt och en myskväll med ansiktsmask och lite sådant. Mysigt att det är första advent imorgon tycker jag. Men ha det bäst så hörs vi, puss

Likes

Comments

Instagram @josefinhanson