Idag känns som en sådan där dag där man skall vara lite kreativ. Så jag började gå igenom några tidningar och började sedan klippa ihop ett litet kollage/moodboard. Tanken med detta var att det skulle kännas som en för middag i Paris, låter smörigt men det var väldigt roligt!
Nu skall jag sätta mig och gå igenom lite bilder och sedan skall vi till några gäster. Mysig fredag helt enkelt!

Likes

Comments

Gott nytt år på er!
Nu sitter jag i bilen påväg ut till Hälsö för att äta god mat och dricka massor av cider(älskar det). I morgon är det 2017! Rätt sjukt egentligen, men imorgon lägger jag upp vad jag åt och lite sådant. Men ha det nu bäst.
Många kramar

Likes

Comments

Åå jag blir verkligen lycklig av att bara titta på omslaget. Har dock inte hunnit läsa särkilt mycket men det lilla jag läst är super! Men det är ju lov nu så snart är nog denna utläst.

Likes

Comments

Så då har jag precis proppat i mig en massa mat, bland annat en fransk oxgryta och en mangomousse med champagne. Det var verkligen sååå gott. Imorgon har jag planer på att shoppa på mellandagsrean och sedan blir det träning.

  • 39 readers

Likes

Comments

God jul på er!(lite sen?)
Detta är en av alla fina julklappar jag fick. Jag har önskar mig detta berlockarmband ett tag och äntligen fick jag det! Nu saknas det bara några snygga berlocker. Efter som att det idag är annandagen så innebär det mat hos farmor och farfar så vi får se vad det bjuds på.
Ha det bra, kram

Likes

Comments

Hello
Det va ett tag sedan nu, men jag har verkligen inte orkat. De senaste dagarna har jag legat framför tvn och tittat på gossipgirl, ätit tonvis av halstabletter och sovit. Hatar detta med att vara sjuk för man missar så mycket. Men det värsta av allt är träningen. Jag känner hur dålig jag kommer vara när jag väl kommer tillbaka men en sak i taget antar jag. Hoppas iaf nu mår bra:)

Likes

Comments

Godmorgon på er, nu är jag påväg till skolan(suck) för att i princip gå 3 lektioner. Tycker bara det är så härligt att det äntligen är december och att min surf kommer idag. Men jag tycker faktiskt att snön borde komma nu. Aja ha en toppen dag!

Likes

Comments

Älskar mangos kläder verkligen. Hur fina är inte dessa? Jag har verkligen gått och älskat ner mig i den översta kappan. Tror den skulle matcha mina svarta kläder;) Den lär nog beställas i veckan.

Likes

Comments

Instagram @josefinhanson