Vardag

Tänk att detta är min tredje sommar tillsammans med denna fina människa. Jag är så glad att ha han vid min sida igen. Jag är hel igen.

Har haft världens bästa dag med A! Vi har lagat mat, handlat, myst massor, ätit glass i kvällssolen och bara njutit av varandras sällskap. Han jobbar natt idag så åkte hem vid 21 tiden. Så just nu ligger jag och slö kollar på en film med mamma, men vi ska nog sova snart då jag ska upp tidigt imorgon! Vi hörs.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

Hade världens cravings tidigare idag efter kallrökt lax och gurka. Och för någon timme sen fick vi hem en matkasse, och vad innehöll den? Jo kallrökt lax och massa grönsaker! Slängde i hop en snabb sallad och satte mig framför SoA. Oj så gott det var! Har inte ätit riktigt på någon dag för min mage har krånglat, men nu är den som den ska igen. Så nu är jag propp mätt och ska dega på soffan framför serier resten av kvällen.

Likes

Comments

Vardag

- bilder ifrån den senaste tiden

Nu var det bra längesen ni hörde ifrån mig. Vad har hänt och vad har jag gjort? Dom sista månaderna i skolan jobbade jag väldigt mycket och fann aldrig tiden till att lämna in uppgifterna i tid, vilket resulterade panikgråt och utbrott dagar innan betygen skulle sättas. Men nu är det äntligen över och I made it! Jag trodde verkligen inte att jag någonsin skulle ta studenten, speciellt inte med min egna årskull! Men det gjorde jag, och jag är så himla stolt över mig själv som klarade av det här.

Så vad gör jag nu? Jag jobbar, jag vilar och funderar på vad jag ska göra med resten av mitt liv. Jag vill nog skaffa mig en annan utbildning, men inte nu. Nu ska jag bara jobba, ta det lugnt, resa, starta en framtid med personen jag tycker om och hitta mig själv igen!

Likes

Comments