Vardag

Idag när jag låg hemma hos min syster vart jag så sugen på att göra om i mitt rum, så direkt när jag kom hem börja jag möblera. Tyckte det vart super! Iaf med mina möbler..sen har jag ju så sjukligt mycket inredning. Sen jag flyttade hem igen har jag 6 kartonger med inredning, no joke. Men nu är det iaf mycket mer space här inne. Undra hur länge jag vill ha det såhär tills jag blir missnöjd? Ska försöka ta tag i livet och börja dammsuga nu också..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Shopping

Jag lovade mig själv att ha köp stopp. Eller ja, det ända jag får lägga pengar på är ju saker till min student. Men jag hittade den perfekta klänningen som matchar till mina silvriga detaljer på min studentmössa. Klänningen kostar i vanliga fall 899:- på DM retro, men nu var den på rea. Var ju självklart att klicka hem den. Nu är det inte långt kvar!

Likes

Comments

Vardag

Både i fredags och lördags jobbade jag långa pass. Men det är så himla kul och jobba när man trivs på en arbetsplats. Tiden går fortare när man har kul! Efter jobbet igår åkte jag hem till André och Erik. Vi gjorde lite mat och sen kikade vi på en massa film. Super mysigt! Och idag har vi gjort absolut ingenting. Precis som det ska vara på en söndag tycker jag.

Likes

Comments

Vardag

Idag hade jag praktik på förskolan som vanligt, med som vanligt menar jag varje torsdag. Vart en kort dag med massa mys på morgonen och sen strax innan lunch hade jag ett gymnastikpass med några ur gruppen. Jätte roligt hade vi! Efter praktiken knallade jag över vägen hem till Clara. Vi bubblade och satt snackade lite skit. En riktigt härlig förmiddag!

När jag kom hem var jag tröttast i världen, sängen har nog aldrig lockat så mycket som då. Men hade en hel hög med tvätt och eftersom att jag har en hel jobb helg så vill man ju ha rena arbetskläder, så det var bara och börja tvätta. Önskar att jag kunde säga skönt med fredag imorgon, men nej ingen ledighet för mig inte. Men trots de så hinner jag ändå klämma in tid med min fina. ♡

Likes

Comments

Vardag

Slutade precis jobbet. Jobbade ett 5 timmars pass idag, varken för lite eller för länge. Utan lagomt, mycket folk idag också så tiden rullade på fort! Nu är jag ledig i två dagar från både jobb och skola. Så nu ska jag bara njuta av min ledighet! Nog för att jag redan njutit för mycket av ledighet denna vecka. Men jag klagar inte! Nu blir det hockey och mat hemma hos Anna & Robert!

Likes

Comments

Vardag

- Ha minst två sparkonton
- Ta körkort
- Sluta små handla
- Börja träna
- Må bra

Likes

Comments

Vardag, Shopping, Frisör

Idag har det varit en lång dag på förskolan! Börjar ganska tidigt, vilket jag inte är så van med. Så oftast är jag är väldigt trött. Men det så mysigt och vara ute halva dagarna, spela, rita och bara mysa med barnen. Jag trivs verkligen! Efter praktiken kom syster och skjutsa hem mig, så har sedan jag kommit hem hängt med henne och barnen. Det är så skönt att jag bor nära dom igen ♡ Imorgon är jag ledig igen (!!) Så ikväll blir jag nog vaken lite extra länge och sover ännu längre imorgon. Har alltså varit ledig 3 av 5 dagar. Skönt!

Förresten så måste jag tipsa er om detta schampo och balsam! Jag fick lyko boxen i julas och då var detta kit med, fast i test. Och det är helt ärligt det bästa jag någonsin testat. Sedan jag började frisör linjen har jag testat alla möjliga olika märken och alla möjliga olika produkter. Men detta kit är helt underbart! Kommer nog aldrig gå över till något annat! Klickade hem detta för endast 199:- tipstipstips!!

Likes

Comments

Vardag

Idag hade jag studiedag, riktigt skönt! Har även hunnit med en hel del. Jag hann sova ut, åka iväg på affärer, städa och tvätta. Och ändå är klockan knappt 18:00. En riktigt produktiv dag! Resten av kvällen har jag inga måsten, så kommer förmodligen häcka framför House. En bättre onsdags kväll helt enkelt!

Denna lampa fick följa med mig hem idag, så fin!

Likes

Comments

Shopping

Har väldigt länge kikat efter att par röda sneakers, säkert över ett år. Aldrig funnit några för rätt pris eller som fallit mig i smaken. Men så fann jag dessa på Zalandos rea. Oj vad dessa skönheter ska få pryda mina fossingar när snön är borta!

Likes

Comments