Älskar dig mest av allt världens bästa människa!!❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Om jag inte har alla dessa skor innan jag kommer hem från USA... Så kommer jag inte hem alls!

Likes

Comments


Detta är från gårdagens football match som råkade vara den största high school matchen i USA.
Efter skolan igår skulle jag egentligen åka hem eftersom att jag inte längre har cross country träningar, jag hade inga planer alls på att gå på matchen. Men Caprii frågade mig om jag ville komma in gratis med hennes yearbook pass och jag tackar aldrig nej till något som är gratis! Jag behövde bara låtsas som att jag var där för att ta kort till skolans yearbook och då fick jag stå där alla spelarna, cheerleaders och dansarna stod. Det var så kul!
Vi var där från klockan 3 till klockan 9 på kvällen men matchen var bara två timmar lång så för det mesta var vi bara där och umgicks med människor. Jag kan inte riktigt fatta hur många människor som går på dom här matcherna, och alla är helt crazy! Som jag har sagt förut och som jag kommer att fortätta säga, jag är så ofattbart glad och tacksam att jag är här för att uppleva allt detta. I'm living the American dream!
För övrigt så vann vi med god marginal!

Likes

Comments

Anledningen till att jag inte har skrivit så mycket på senaste är för att jag faktiskt inte har gjort så mycket. Eftersom att jag har varit här i snart 3 månader (vilket det inte alls känns som) så är jag van vid allt och har mina vardagliga rutiner. Jag går till skolan, sen till träningen, sen åker jag hem och sover i stort sätt.
Idag var jag som vanligt i skolan och alla lektioner gick jättesnabbt. Och en än gång blev jag dresscode checked för att hon trodde att min jeans inte hade fickor vilket tydligen betyder att man har tights på sig och det är heeelt oacceptabelt! Men mina jeans hade fickor bara det att jag hade min tröja över så hon blev lagom ägd, det kändes underbart. Efter skolan gick jag iallafall till träningen och vi behövde bara springa 3 Miles (5 km) för att spara energi till vår sista cross country tävling imorgon. Känns så skönt att det äntligen är över även fast jag verkligen gillar att vara där. Efter thanksgiving tror jag att track season startar så jag kommer förmodligen börja med det. Hur som helst var vi klara väldigt tidigt så vi gick till Sonic och köpte varsin milkshake, det bästa jag gjorde på hela dagen. Vi satt där ute i kylan i ungefär en timme innan vi åkte till Caprii och kollade på film tills Brittany och Aaron kom och hämtade mig.
Imorgon åker laget till tävlingen efter lunch så det blir bara en halv dag för mig i skolan. Tjejerna springer självklart först så solen kommer vara tortyr för oss, men ni får hålla tummarna att vi inte dör och så får vi hoppas att det går bra imorgon!

Likes

Comments


Igår åkte hela cross country laget till Alabama för ett race. Jag sov hos Caprii dagen innan för att alla i laget skulle ses vid skolan klockan fem på morgonen och jag tänkte att Aaron och Brittany kanske inte ville vakna så tidigt. Det tog ungefär 3 timma med bussen dit och alla sov hela vägen. Det fanns inte en chans att jag skulle orka springa utan min sömn!
När vi kom fram så trodde jag att jag skulle springa junior varsity (det är för dom långsamma människorna) men tydligen inte. Jag skulle springa varisty med dom andra tjejerna i laget som är ytterst duktiga på att springa. Det trodde jag inte alls att jag var redo för men uppenbarligen så var jag det, jag sprang 2 minuter snabbare än vad jag gjorde förra gången så jag är faktiskt ganska stolt över mig själv.
Vid ett tiden åkte gick vi på bussen och åkte tillbaka till Tennessee. När jag äntligen var hemma igen gick jag och Brittany till the mall för att hitta en homecoming dress, och gissa vad... Jag hittade en! Så nu har jag det roligaste kvar, skorna som också är det viktigaste av allt!
Idag ska jag nog gå till gospel kyrkan med Caprii och Imami om jag inte redan har missat det. Senare blir det iallafall att jag kollar om jag kan hitta en present till Brittany och Aaron innan det blir försent. Åker ju upp till hennes familj i Missouri på onsdag och där kommer jag inte ha tid för present letande.

Likes

Comments


Från balen i nian, sista dagen med världens bästa klass!
Idag är det då första oktober, jag kan inte förstå att jag har varit här i två månader. Tiden går så snabbt, nu är det bara åtta månader kvar. Jag vill inte hem!
I alla fall så har jag som vanligt varit i skolan idag och gjort saker som man gör i skolan. Fick reda på att jag har A (högsta betyg) i alla ämnen förutom algebra...självklart... Det är så lätt att få A här eftersom att allting under bara räknas som godkänt eller underkänt.
Efter skolan gick jag hem och var med Yazmin och hennes kusin istället för att gå på träningen. Kändes inte kul att gå dit och vi skulle ändå spring 1,2 mil vilket jag absolut inte klarar av.

Nästa vecka är det äntligen fall break så vi får ledigt från skolan hela den veckan. Jag har inte riktigt några planer för den veckan förutom att åka till Brittanys familj för hennes baby shower. Jag har inte heller någon aning om vad jag ska ge till dom, vet verkligen inte vad man vill ha när man ska ha barn. Jag vet i alla fall att det är en flicka så det gör det hela lite lättare.
Veckan efter fall break är homecoming week(!!!!) så den 17 oktober, på en fredag, är det homecoming. Hela den veckan kallas för Sprirt Week vilket innebär att vi kommer att ha olika teman varje dag. Först har vi Mikael Jackson Monday där vi ska klä ut oss till Mikaela Jackson, sen är det country Tuesday så vi klär oss country. Efter det är det rock n' roll Wednesday, throw back Thursday (60s och 70s) och spirit Friday då vi bara ska klä oss i skolans färger. Jag är ganska säker på att Brittany ,som älskar klänningar och att klä ut sig, ser fram emot homecoming week liiitte mer än vad jag gör. Men hon kommer garanterat att hjälpa mig hitta en klänning för homecoming!

Likes

Comments