Det är fredag, det är underbart. Har inte gjort något från och med när jag kom hem från skolan. har sovit, tittat på TV, dator, varit social med familjen. Vi titta på Sverige - Portugal matchen, händer sällan att jag kollar på fotboll, men det var kul, men Sverige förlora, men ja.

Nu sitter jag här fixar mina naglar, chattar med vänner, och min fina pojke.

Finns inte så mycket att säga om skolan idag, sovmorgon, matteprov (😓🔫), ledarskap, sedan natur, sen slut, jag åkte hem. Har varit seg hela dagen, förmodligen för jag börja den med ett matteprov, brukar ju vara så, är man inte trött och seg innan matten så är man det i varje fall efter.

Men nu orkar jag inte skriva mer,
ciao
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag var en rätt dålig dag, jag är stressad över matteprovet som är på fredag, Hello F. Sen har vi en hemtenta i sociologin till på fredag, sen håller jag på med en ledarkspasrapport, som fuckade upp sig när människan jag intervjua inte svara. Men min lärare är chill så han förstår varför den är sen.
Men ja, dagen var lång, tråkig, gått ut på att plugga sönder, har pluggat sen jag kom hem. Var dock på Subway med Ditte efter skolan i typ 1,5 timmar, titta på matten lite, sen åt. Sedan åkte jag hem.

Men när jag väl kom hem lyckades jag efter 1,5 timmar bränna handen av mig när jag skulle göra varm choklad, så har rätt ont i handen nu, så klart var det högerhanden och jag var tvungen att förstätta plugga efter.. 😪

But anyway, vet inte vart jag ska börja, eftersom både matten och sociologin är till på fredag, så är sur och stressad, not my day, sen vakna jag till regn imorse, not fun.

Förlåt, för att jag är negativ. Men sometimes är man det, alla är det.

Nu ska jag fortsätta plugga sociologi tror jag, är otroligt sugen på glass. Men jag ska inte äta, så det är lugnt. Är sugen på allt man kan tänka sig, aa sött då. Så jag antar att lingonveckan snart är här, underbart...

Jag lyckades knäppa en bra bild idag, var faktiskt på rätt bra humör imorse, så bjuder på den. Bilderna på tisdagsmorgonen på naturkunskapen blir ALLTID bäst, konstigt nog.

I'm out

Likes

Comments

Idag var en bra dag, jag har varit trött men ändå inte för trött, är fortfarande trött, men inte så trött att jag kommer somna. Har en betydligt mer positiv inställning idag. Dagen har gått rätt fort, dagen börja med en mattelektion som gick rätt snabbt ändå.. förmodligen för att jag faktiskt förstod, och det var nog en av de första gångerna. Sedan hade vi engelska, ett litet engelska förhör där i början sen en stencil, efter det idrott, lunch, samhäll och kommunikation. Nu ska jag väl plugga lite naturkunskap medan jag pratar med Denis i luren, intressant, intressant.

Men innan jag pluggar så måste jag äta, vet inte varför, var inte hungrig för några minuter sen, nu är jag typ jätte hungrig. Min mage typ gnäller, den håller inte tyst, så bäst att äta, för känner mig ihålig också. Inte bra. Men nu ska jag dra, skriver sen people

Adios


Likes

Comments

iPhone aporna, ja bilden ska föreställa aporna som finns iPhone, tycker vi är väldigt kreativa.

Denna dag har vart så otroligt seg att jag inte längre vet vart jag ska ta vägen. Jag sov 50-45 minuter inatt, kunde inte somna, så ja. Jag överdriver inte ens, sov inte ens en timme, låter otroligt. Men jag har ledarskap nu, och jag längtar verkligen hem till min säng. Ska sååå sova, sen plugga engelskan till imorgon, trevligt, trevligt.


Idag måste jag verkligen plugga sönder, btw, vilket suger för jag vill bara sova resten av dagen som sagt. Är på ett otroligt klaghumör idag också, men det kan jag lova att ni alla märkt.

Men nu måste jag sätta mig med min grupp och skriva lite grann. Så bäst att jag gör det, så vi inte sackar efter, och att jag får skäll av min lärare, amagad.

Peace out bröder ✌

Likes

Comments


Känns otroligt jobbigt att komma tillbaka efter höstlovet, vill ha längre, men det är som det är. Bara att börja plugga igen, sen längta som fan till jullovet.

Har i varje fall spanska nu, ska snart göra ett spanskaprov , sen hem och sova lite förmodligen är så extremt trött, ska försöka plugga och dra till gymmet, efter jag däckat antar jag

Mitt lov har varit intressant vissa dagar och andra urtråkiga men otroligt sköna. Jag har varit med killen, mina vänner, familjen. Lite fester och sånt.

Kan lägga in lite bilder från mitt lov sen om jag hittar och orkar lägga över alla till datorn. Men jag får väl be mina vänner påminna mig, och om jag inte orkar så lär dom väl tvinga mig eller något liknande.

Men nu måste jag stänga datorn, innan min lärare kommer tillbaka med provet och ordagrant mördar mig för jag har datorn uppe.

Men jarå, positiv och grejer, eller hur ;)
ciao peeps

Likes

Comments

Denna fredag har varit wonderful fått höstlov, och spenderat hela min kväll med Denis. Så underbart, men nu ska jag kolla på film, få se vilken film, han sa att han visste en bra sååå, vi får väl se, hoppas att det inte är en skräckfilm i varje fall, då lär jag dö.

Men puss people

Likes

Comments

Denna dag har varit en av dom bättre, legat i sängen, kollat på TV, kollat datan, film och liknande. Varit ensam hemma, hela dagen, har varit så skönt, finner inga ord för hur skönt det är att inte göra någonting ibland. Dock har jag rätt sur, av en anledning, orka inte mer ville typ dö, eller nej, men jag hade stängt av om ni förstår vad jag menar. Så jag antar att inte göra någonting är min helande medicin, I feel great typ nu.

Men nu ska jag fortsätta med min underbara chill lördag. Hoppas ni alla har haft en bra lördag och en fortsatt lyckad lördag, chilla, festa eller vad ni nu alla ska göra.

Ciao


Likes

Comments

Ligger just nu i sängen och tittar på idol, är helt död, har absolut ingen energi kvar överhuvudtaget, och ändå har jag sovit.. Ska verkligen sova imorgon, sen får vi se vad som händer. Inget intressant har hänt idag, har jag för mig.

Igår så fyllde min lillebror Sebastian 9år, så släkten kom och lite så, sååå mycket prat, och jag hade huvudvärk när alla gått senare på kvällen. Men han verkade glad över allt han fick av folket, han var lycklig igår, det såg man.

Tre bilder igår på min gullunge.
Likes

Comments


Psykologi baby,
Här sitter jag 00.20 och pluggar lite grann ja. Det ända som händer i mitt liv just nu är plugg, plugg, plugg och lite mer plugg. Aja antar att mitt IQ höjs en del i varje fall, eller? ;)

Nej men slut snackat om skolan, tråkigt ämne. Jag vet inte vad jag ska säga, kommer inte kunna sova på ett tag i varje fall, i 2,5 - 3 timmar när jag kom hem, SÅ JÄVLA SKÖNT(sorry för svordomen), ångrar i varje fall inte en minut.

Likes

Comments