Förra söndagen (26/2) så firade jag och min underbara kille ett år tillsammans. Vi firade med att äta god (!!!) mat och se lite bio, en standard dejt men fungerar för oss. Vi så Rogue One, vi är så sega då det här var första gången vi såg den men den var så bra! Maten var också sjukt god, jag tog Oumph burgaren med extra guacamole. Jag har ätit den tidigare och den är så god. Den är helt vegansk, även fast det mer eller mindre smakar som riktigt kött. Vill man börja äta vegetariskt men inte tycker om quorn så är Oumph något jag tipsar om!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag har jag faktiskt sagt upp mig från mitt jobb. Jag har jobbat över ett år på Donken och nu har jag faktiskt bestämt mig för att det var nog. Mcdonalds är ett riktigt bra jobb som första jobb, vilket det var för mig, men efter ett tag blev det faktiskt för mycket och jag tyckte inte att det var lika kul som det brukade vara. Så mitt mål för de närmaste månaderna är att försöka hitta ett nytt jobb som inte innehåller att servera mat till folk! 

Apropå att vara redo för nytt så har jag kollat lite på Nyx Soft Matte Lip Cream och förälskat mig lite i färgen Abu Dhabi, men när jag skulle köpa den på Kicks i Mall of Scandinavia så var Nyx hyllar mer eller mindre tom, det var lite hårprodukter från andra märken så det var lite tråkigt. Får åka tillbaka och försöka igen! 

Likes

Comments

Trots att skolan precis börjat och man är trött och saknar sommarlovet så har jag haft en extremt mysig helg! Den började med att jag och Gabbe firade ett halvår (!!) i fredags. Det känns helt sjukt hur snabbt tiden går! Vi började iallafall kvällen med att vi åt middag på Konstnärsbaren i Stockholm, extremt god mat och trevlig personal! Efter det så blev det bio, vi såg Suicide Squad. Riktigt rolig film! Nedan är en bild på efterrätten jag åt, lite kaffe och chokladmousse.

​Sen har det inte hänt så mycket fören idag då jag och Emma bestämde oss för att kolla på Hitta Doris och äta middag på Vapiano. Vi beställde en basilika pasta och en salamipizza som vi delade på, men båda var lite besviken på pastan. Pizzan smakade riktigt gott!

Likes

Comments