Contains affiliate links

Det är inte bara hett med ränder i år, utan även rutigt! Jag måste köpa en snygg blus i rutigt nu till sommaren, Gina Tricot kommer få in några stycken men det finns redan fina på hemsidan!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Klänning - Gina Tricot

Gissa hur lycklig jag blev i lördags när jag öppnade dörren på jobbet och möttes av en värmande sol, så glad!! Släkten skulle komma för att fira mig, så då åkte klänningen på, äntligen!

Likes

Comments

Måste visa er vad jag fick i födelsedagspresent av min storasyster, jag blev hur glad som helst.
I augusti åker bara hon och jag till Alicante över en weekend, helt perfekt efter en sommar med massor av jobb. Är så otroligt tacksam och hade inte alls förväntat mig detta.

Likes

Comments

Här ser ni en glad nybliven 20 åring! Tänk att det äntligen blev 8 maj och jag fick gå till systemet, har dock inte riktigt hunnit längta för att tiden har gått så otroligt fort.
På tal om att tiden går fort, hur längesen var det inte jag bloggade? Har knappt tänkt på att jag har en blogg haha 🙈
Jag har inte all tid i världen till att blogga så jag kikar in när jag känner för det, som idag typ, idag blev jag riktigt sugen på att uppdatera. Så, nu får vi se hur länge detta håller. Jag är snart klar med min utbildning, flyttar hemifrån och sommaren är på ingång, life is good! Häng med mig på vägen om ni vill 😍

Likes

Comments

Vardag

Besök hos frisören förra veckan / Fina Leksand!

Förra veckan så var jag på första träffen i Leksand, där jag ska plugga fram till juni, på distans. Här fick vi göra moodboards och börja jobba i sketch-up!

En löjligt glad Josefin som äntligen fick ha en hel helg ledigt och umgås med familjen, flera veckor sedan vi alla fick umgås tillsammans. Dagen bestod av våfflor hos mormor och skridskoåkning. På kvällen blev det utgång med några tjejer också, en perfekt lördag!

Den klassiska frukostbilden!

Likes

Comments

Vardag, Inredning

Igår var det en riktig myssöndag, trots att jag var lite sliten från lördagens fest. Jag, min syster och Ida träffades på Skåres och åt brunch, sen körde vi och handlade. Min syster hade fått lite nya saker och ville ändra om i lägenheten, så det gjorde vi! Här är bara en liten del, men det blev väldigt fint och fräscht!

Likes

Comments

Inredning

De rosa möblerna - i sammet. Senaste tiden har det varit inne med mörkblå soffor och fåtöljer, nu är det dags att få fram fler färger - så som ljusrosa! Har även sett senapsgula och ljusblå, men jag gillar rosa bäst.

Den ljusblå väggen, samt mintgrönt.

Mörka rum, att ha mörka väggar och mörka möbler.

Bruna möbler och trä, funkar ju ihop med både ljusa och mörka väggar/golv.

Likes

Comments

Vardag

Bilder: weheartit.

Hej på er! Idag körde utbildningen igång och jag var riktigt nervös i morse när jag vaknade, som när man började högstadiet typ haha. Dagen har varit hur inspirerande som helst, med jättebra lärare som har massor och erfarenheter att dela med sig av. Idag har vi pratat mycket om själva utbildningen och hur planen ser ut, men vi fick även en retorik-lektion på engelska, så roligt!
Jag är helt full av information och inspiration, väldigt slut i huvudet. Så nu ska jag somna till en serie, imorgon fortsätter utbildningen 08.30. Godnatt!

Likes

Comments