Vardag

Besök hos frisören förra veckan / Fina Leksand!

Förra veckan så var jag på första träffen i Leksand, där jag ska plugga fram till juni, på distans. Här fick vi göra moodboards och börja jobba i sketch-up!

En löjligt glad Josefin som äntligen fick ha en hel helg ledigt och umgås med familjen, flera veckor sedan vi alla fick umgås tillsammans. Dagen bestod av våfflor hos mormor och skridskoåkning. På kvällen blev det utgång med några tjejer också, en perfekt lördag!

Den klassiska frukostbilden!

Likes

Comments

Vardag, Inredning

Igår var det en riktig myssöndag, trots att jag var lite sliten från lördagens fest. Jag, min syster och Ida träffades på Skåres och åt brunch, sen körde vi och handlade. Min syster hade fått lite nya saker och ville ändra om i lägenheten, så det gjorde vi! Här är bara en liten del, men det blev väldigt fint och fräscht!

Likes

Comments

Inredning

De rosa möblerna - i sammet. Senaste tiden har det varit inne med mörkblå soffor och fåtöljer, nu är det dags att få fram fler färger - så som ljusrosa! Har även sett senapsgula och ljusblå, men jag gillar rosa bäst.

Den ljusblå väggen, samt mintgrönt.

Mörka rum, att ha mörka väggar och mörka möbler.

Bruna möbler och trä, funkar ju ihop med både ljusa och mörka väggar/golv.

Likes

Comments

Vardag

Bilder: weheartit.

Hej på er! Idag körde utbildningen igång och jag var riktigt nervös i morse när jag vaknade, som när man började högstadiet typ haha. Dagen har varit hur inspirerande som helst, med jättebra lärare som har massor och erfarenheter att dela med sig av. Idag har vi pratat mycket om själva utbildningen och hur planen ser ut, men vi fick även en retorik-lektion på engelska, så roligt!
Jag är helt full av information och inspiration, väldigt slut i huvudet. Så nu ska jag somna till en serie, imorgon fortsätter utbildningen 08.30. Godnatt!

Likes

Comments

Resor

Efter två dagars storm på stranden så var det väldigt långgrunt i havet, så då kunde man hitta massvis av fina och stora snäckor. Ingen blev gladare än jag som kunde ta lite fina bilder 🙈

Likes

Comments

Vardag

Måste ju berätta vad för spännande som händer i mitt liv kommande halvåret, en stor förändring! Jag har alltså kommit in på Entreprenörskolan i Leksand på distanslinjen - Visual Merchandiser (Butikskommunikatör på svenska). En kurs som håller på till Juni men som bara kommer ha träffar en gång i månaden, sammanlagt 19 utbildningsdagar.
Denna utbildningen passar mig perfekt som lätt blir rastlös och gillar att ha mycket att göra. Sen så älskar jag att jobba med det visuella i butiken, att bygga upp butiken ut efter kundens behov. Jag är super taggad och åker till Leksand redan imorgon, så stannar jag där till fredag. Wiiie!

Likes

Comments

Vardag, Resor

Men hallå, välkomna tillbaka! Nu är tanken att jag ska bli duktig på att publicera inlägg igen, hoppas jag kan hålla det också (brukar ju gå helt fel när jag tänker så).
Igår kom jag iallafall hem från två veckor i Mexico, hur underbar resa som helst! Vi har fått massvis av sol men ändå storm, lite shopping men mest slappande, utflykter men mest hotellhäng. Japp, en helt perfekt resa för mig!
Jag bjuder er på lite bilder men ni kommer att få se mer lite efter hand, inte så roligt att lägga upp allt direkt.
Imorgon är jag tillbaka på jobbet igen, vilket ska bli jätteroligt, bra tecken på att man trivs med sitt jobb! Men först ska jag sätta mig i frisörstolen klockan 09.00, då ska det klippas och färgas minsann. Jag vill såklart bli lite fin i håret nu när jag ska ta mig upp till Leksand och börja plugga, pirr i magen! (Tänker skriva ett separat inlägg om detta.)
Nähe, dags för mig att sova. PUSS

Likes

Comments