Dessa två. Faye och Lauren.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

"Det är inte ditt fel. Det är väldigt viktigt att du förstår det - att det här inte är ditt fel", sa en ambulanskvinna till mig en gång. Och jag var så rädd. Jag var hela tiden så rädd. Hjärtat så otroligt. Känslan av att inte få komma in. Att stå utanför och vara rädd för att mörkret ska ta över allting tillslut. Att allt ljus tillslut ska försvinna helt. 

Likes

Comments

Världens bästa dagar, med världens bästa gäng.

Likes

Comments

En riktig åt-helvete-bra-dag har det varit. Vaknade upp hemma hos Lauren, redan vid 7. Solen sken och det var behaglig temperatur. Lite varmare än svensk sommar, så skönt! Vi hade bestämt oss för att gå coastal walk. Det är när man går från en strand (Coogee i vårt fall) för att att nå en annan (Bondi) med flera andra stränder påväg dit. Vi snörade på oss träningsskorna och gick först till Laurens jobb för kaffe och frukost. Där träffade vi Anna som gjorde oss sällskap. Det tog oss 2 timmar att gå till Bondi beach. Bättrade på brännan med min 50+ solskyddsfaktor. Det är galet hur fort det går...

Väl i Bondi mötte vi upp Faye, vi gick till ett ställe som heter Porch & Parlour och sedan till bucketlist för öl och mojitos. En bloody monday.

Likes

Comments

Tar vara på de sista dagarna av mitt sommarlov. Dricker öl, umgås med vänner, solar och badar, går på museum och lyckas slå upp mina knän då och då. De är trasigare än trasigast. För någon timme sedan skedde det igen, och blodet bara rinner. Jag och några andra var i parken när det hände och när vi skulle bada var olyckan framme. På exakt samma plats för några veckor sedan hände detta. Då föll jag ihop påväg hem, mitt på gatan och fick lift hem. Idag gick jag med Franca, höll på att svimma på samma ställe. Men satte mig ner och fick isvatten för att sedan fortsätta hem. Det är 40 grader varmt och ibland glömmer jag att dricka vatten, kan vara så att skadan hade inverkan, eftersom jag inte pallade med när det sist hände. Who knows.

Likes

Comments

Jeans och långärmat i 30+ är inget jag rekommenderar.

Likes

Comments

Best pals

Australia Day

Likes

Comments