Så, resan är nu påbörjad. Den började sisådär då jag fick magsjuka på planet. Resan tog 8 timmar från Sydney till Singapore så ni kan ju tänka er hur trött och svag jag var när vi väl var framme. Bless me. Jag och Lauren har dock haft en riktigt bra och mysig dag i Singapore. Vi gick runt i Botanical garden, åt lunch på Raffels, träffade en av Laurens vänner och nu sitter vi på flygplatsen påväg till Bali. Hon dricker en öl medan jag sipprar vatten. Hörs från Bali!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

The winter air is crisp. Ja, nu är det officiellt vinter i Sydney och från ena sidan av myntet tycker jag det är så mysigt. Vi myser i lägenheten med täcken och ljus och för första gången sedan jag flyttade hit kan jag andas frisk luft. Den andra sidan säger att jag redan saknar att kunna bada i havet oavsett vilken tid på dygnet det är. Jag kan dock skatta mig lycklig då jag om fem dagar förflyttar mig sex timmar med flyg över till Bali där 42 grader och strålade sol väntar. Och minst en Espresso martini om dan. Lauren och jag kommer mellanlanda i Singapore för att få se lite av den staden, vi kommer bo hos hennes kompis som så snällt erbjöd oss boende. När vi fortsätter mot Bali och sen har landat kommer Faye och Tim ta emot oss i huset där vi ska bo, i Canggu. Ser så mycket fram emot att åka tillbaka igen. Lina kommer vara med hon också, även fast hon denna gång inte är med kroppsligt.

Likes

Comments

Ett gäng vi drog, till Australiens soliga centrala kust. Underbart. Inga turister (förutom vi själva, minus Josh Rob och Dan). Första dagen tog killarna oss (mig, Wendy, Betty och Evelina) till Soldiers beach. Där såg vi oberäkneligt många hoppande delfiner till att börja med, följt av en vit strand med nästan klarblått vatten. I flera timmar stannade vi där för att ta kopiösa mängder kort, äventyra och hoppa från klippor samt bara njuta av dagen och sällskapet.

Likes

Comments

Kyligare vindar och fler regniga dagar än vad det är soliga, det är höst i Sydney. Varje år hamnar jag i någon slags höstdepression, men tydligen inte i år. Jag är genuint lycklig och jag har de finaste människorna omkring mig. Ibland trycker jag på paus och tänker för mig själv: får jag vara såhär glad jämt?

Vad är faktorn till mitt välmående?
Med risk för att låta skrytsam och jobbig har jag då för det första träffat kärleken, som på alla plan är perfekt, absolutely flawless. En av de anledningar till att jag trivs så bra här borta.
Mina vänner finns alltid nära till hands, de är ett gäng fantastiska tjejer och killar.
Jag har lärt mig att tro på mig själv och finna ro och bekvämlighet till min egen kropp. En aning lång historia som fick kortas ned till en mening.

När jag tänker efter varför jag egentligen mår bra, vill jag knäppa till mig själv på näsan och säga att det var dumt av mig att ens tänka att det ovannämnda skulle låta skrytsamt. Jag är värd att må bra, precis som alla ni andra.

Likes

Comments

Dessa två. Faye och Lauren.

Likes

Comments

"Det är inte ditt fel. Det är väldigt viktigt att du förstår det - att det här inte är ditt fel", sa en ambulanskvinna till mig en gång. Och jag var så rädd. Jag var hela tiden så rädd. Hjärtat så otroligt. Känslan av att inte få komma in. Att stå utanför och vara rädd för att mörkret ska ta över allting tillslut. Att allt ljus tillslut ska försvinna helt. 

Likes

Comments

Världens bästa dagar, med världens bästa gäng.

Likes

Comments

En riktig åt-helvete-bra-dag har det varit. Vaknade upp hemma hos Lauren, redan vid 7. Solen sken och det var behaglig temperatur. Lite varmare än svensk sommar, så skönt! Vi hade bestämt oss för att gå coastal walk. Det är när man går från en strand (Coogee i vårt fall) för att att nå en annan (Bondi) med flera andra stränder påväg dit. Vi snörade på oss träningsskorna och gick först till Laurens jobb för kaffe och frukost. Där träffade vi Anna som gjorde oss sällskap. Det tog oss 2 timmar att gå till Bondi beach. Bättrade på brännan med min 50+ solskyddsfaktor. Det är galet hur fort det går...

Väl i Bondi mötte vi upp Faye, vi gick till ett ställe som heter Porch & Parlour och sedan till bucketlist för öl och mojitos. En bloody monday.

Likes

Comments