bilder från tumblr

Hej på er, det var längesen! Senare idag ska jag in till stan och besöka barnmorskan för att förnya p-piller. Det känns läskigt för innan har man gått till UMO. Fast såhär känns det ju alltid när man ska göra något för första gången så det kommer nog gå bra! Har ett litet dilemma.. vet inte om jag ska äta lunch hemma eller köpa med mig mat hem från stan. Hmm... Kanske kan käka något litet hemma, köpa hem och äta det till middag istället? (såg att pappa tagit fram fisk, blä!) Hoppas ni har haft det bra under tiden jag varit borta från bloggen, kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

selfie från igår

Hej bästa ni!! Snart är det dags att sätta sig i bilen och brumma iväg till farfar och Västerås. Är helt hundra på att det kommer bjudas på god lunch och någon liten efterrätt. Har inget planerat ikväll och har ingen lust att bara vara hemma så vi får se hur det slutar helt enkelt. Kram!

Likes

Comments

FÖRE:

EFTER:

Det gick fort att göra naglarna idag, Alice är så duktig! Valde mellan denna färgen och en mer "skrikig" orange, ni ser ju hur det slutade. Hade nog tröttnat på den orangea ganska snabbt. Det blev så fint!

Likes

Comments

Hej på er! Sov verkligen hela dagen igår, det enda som jag gick upp ur sängen för var att äta middag.. sen gick jag och la mig igen. Otroligt nog sov jag även hela natten så idag är jag rätt pigg.

Alla andra i familjen har åkt in till stan, varför vet jag inte. Jag stannade hemma iallafall, gick till ICA, köpte lunch och annat gott. Det var så längesen jag åt Nutella direkt ur burken, himla gott!

Imorgon blir det lite mer fart på livet. Ska in till salongen och fylla på naglarna hos Alice, det bästa jag vet! Hoppas ni har det bra, kram!

Likes

Comments

från Glassmagasinet i Visby den 27 juli

Hej på er! Kom hem igår. Himmel vad skönt det är att vara hemma även om jag älskade att vara på Gotland. Var så trött de sista dagarna därför kom det inte upp några mer inlägg. Vi gjorde faktiskt inte så mycket mer än att vi åkte till stranden i Ljugarn, kollade fotboll och spelade plump.

Har lite planerat den här veckan.. Imorgon kommer min farbror och kusin över till middag som tack för att de var kattvakt åt oss. På fredag ska jag till Alice för att fylla på naglarna och kanske åker till farfar i Västerås med familjen någon dag. Hoppas ni har det bra, kram!

Likes

Comments