I helgen var jag och tävlade i Köpenhamn. Det var Danska mästerskapen så vi vinner inga medaljer, men äran är bra nog för mig. Det gick riktigt bra och jag fyllde på mitt självförtroende konto med tre av tre vinster.

De tre grenar jag simmade var: 100 räddning med torped och fenor. 100 bogsering med fenor samt 50 bogsering med fenor.

Första grenen var 100 torpedräddning, gjorde en tid som var 1 sekund över personbästa. Kopplingen var inte så bra men simningen var stark. Jag hade legat på personbästa ifall jag hade fixat kopplingen.

Andra grenen ut var 100 bogsering med fenor. Jag gjorde 1,5 sekunders pers vilket också var 1,3 sekunders nordiskt rekord. Det kändes sjukt bra och jag märkte att det gick fort. När jag gick i mål vågade jag inte titta på scoreboarden men jag kunde höra massa skrik från läktaren.. Jag tittade och blev riktigt glad. Vilken känsla! 55.32 blev den nya tiden.

50 bogsering gick sådär, jag var helt inne i mitt rus sedan rekordet. Hela dagen hade jag velat fram och tillbaka ifall jag ens skulle simma grenen. Jag valde att göra det i alla fall bara för att. Jag vann men det blev 1,5 sekunder över personbästa.

Mitt fokus ligger på fen-grenarna och det är där jag gör mina resultat. Men det är kul att kunna göra ett lopp helt kravlöst också. En vinst är bara en bonus.

Sjukt kul att få detta formbesked när jag är nertränad som jag är. Jag är sjukt spänd på hur denna säsongen kommer att sluta. Jag jobbar vidare och sätter upp nya mål för kommande tävlingar!
Om jag får tag på filmer med bra kvalitet så kommer jag att lägga upp dem under fliken "tävlingar" inom kort.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Så, då har jag publicerat videos från tävlingen i Dordrecht, dessa finner ni under fliken tävling, resultat 2017.

kvaliten är väl sådär, hoppas att man kan se någonting i alla fall.


Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag är väldigt färgglad när det kommer till min klädstil.... eller inte.. allt är svart vitt eller grått. När det gäller träningskläder är det samma visa. Allting är svart. Det är i det jag trivs bäst i.

Häromdagen köpte jag dock ett par nya skins tights på stadium. Jag var lite tveksam först då de var både svarta och gula men jag älskar skins kläder så jag kunde inte låta bli! Det var dessutom REA på tightsen och det är det fortfarande!
Dom ligger ute för 499:- och har kostat 1299:- vilket kap!!! Du kommer till tightsen och kan köpa ditt par genom att trycka på bilden.

................................................................................................Skins tights 499:-(stadium)

Sjukt snygga och riktigt sköna att träna i! För mig går komfort alltid före när det gäller träningskläder. Men kan man få två i ett är det bara ett plus!

Likes

Comments

Är det bara jag eller är måndagar bara såå härliga? Det är starten på en ny vecka, starten på något nytt! Har man haft en dålig vecka får man en ny chans. Man har ny energi och ny kraft att spendera!
Det är bara DU som kan bestämma över vad DU ska lägga energin och kraften på! Har man fokuserat på fel saker tidigare har man chansen förändra det! Du har kontrollen över ditt eget liv!

Idag gick jag upp vid 8 tiden för att äta frukost! Äter alltid havregrynsgröt med bär och ägg! Efter det bar det av till Burlövsbadet för träning! En perfekt start på dagen med andra ord. Precis som jag vill ha det!


Bild från tävlingen 3-4 mars i Holland, mer om resultat hittar du under fliken "tävling"

Likes

Comments

Söndagsmiddag själv i sängen.
Som vanligt på söndagar så ska jag iväg på simträning kl 19,30. Därför får jag äta en tidig middag och då får jag oftast äta själv. Idag lyxade jag till min sallad med halloumiost och balsamico på toppen. Jag bytte även ut kycklingen mot fläskytterfilé! Gott!


Likes

Comments