Header

Vardag

Godmorgon!

Måndag igen och jag kommer få en bra dag, känner jag. Med en fullsatt bil i eftermiddag åker jag och ett par tjejer till Jönköping för lite mat. Det ska bli så mysigt och gott. Har aldrig ätit där så ikväll försvinner min bada bing-oskuld. Jag försöker att inte ha några förväntningar eftersom det många gånger blir gott bara för att man förväntar sig det. Det är förmodligen gott men jag försöker tänka att det inte är SÅ gott.

Igår var det en fullspäckad dag igen. Jag tog en spontanare till Jönköping med Nisse, pluggade, städade och tittade på film. Jag hade så himla roligt åt allt igår eftersom jag var så trött. Jag grät av skratt för det minsta lilla och han vi var hos i Jönköping måste tyckt att jag var, rent ut sagt, dum i huvudet. Livet som mig.

Titta vilken god frukost jag gjorde! Tänkte först göra en smoothie bowl men jag orkade inte. Jag hade redan lite strul med avokadon så jag orkade inte göra det värre.

Ha en jättebra dag, det ska jag ha i alla fall!

Likes

Comments

Personligt, Q/A

Godmorgon!! Jag tänkte starta denna söndagsmorgon med att svara på några frågor. Om du läser många bloggar vet du att det finns en tagg här som jag har blivit taggad i av @Nora_Nilsson! Vi kör en liten snabbis på denna. Kul, kul!

1. Skulle du kunna byta liv med någon?

Vet inte riktigt, det är ingen jag har reflekterat över.

2. I sådana fall vem då?

Ingen aning, bara den har en penis, känner jag mest spontant. Jag vill banga en tjej med en penis, hade varit kul att få ett annat perspektiv, haha.

3. Vill du ha ett förhållande?

Inget jag söker. Har inget behov av det precis, ska ändå inte skaffa barn eller gifta mig förrän typ 8 år, haha. Egentligen har jag ingen anledning att ha det då, eller? Det är väl mysigt men man kan göra allt som de i ett förhållande gör utan att faktiskt ha pojk- eller flickvän så jag klarar mig. Om jag träffar någon så gör jag men det är absolut inget jag söker.

4. Vad är du stolt över?

Mig själv, helt klart. Att jag vågar vara den jag är och ens står här på jorden idag. Är så stolt över mig själv att jag har startat en Youtubekanal i min lilla stad, där allt man gör, sprider sig och sedan är allt man gör fel, hela jävla tiden. Är så trött på människor som inte har några egna drömmar och är rent utav efterbliven och därför måste kritisera andras liv. Till dig som kritiserar mig men ändå går in på bloggen, du, jag tjänar pengar på dig. Puss.

5. Tre st Ingredienser till en perfekt dag?

Träning, skratt och mys. Perfekt.

6. Är du blyg eller utåtriktad?

Jag är blyg i stora grupper, t.ex. i klassrummet och med nya personer men jag är riktigt framåt egentligen!

7. Något som kan göra din dag?

När någon säger att man är bra på något eller gjort något bra. Varje gång någon säger att min blogg är bra eller att jag är stark är så motiverande och kul! Speciellt när man lägger ned tid på sakerna! De små sakerna i vardagen är det bästa.

8. Ditt to-go snapchatfilter?

Titta inte igenom filerna faktiskt... Tycker de är roliga ibland men inget mer än så.

9. En osäkerhet du har om dig själv?

Är så osäker på mig själv att jag kan känna att jag enbart är i vägen. T.ex. att mina vänner inte vill vara mina vänner egentligen, utan att de känner sig påtvingade.

10. Vad är det bästa med dig?

Jag bryr mig om alla men det har också varit en nackdel många gånger.

11. Favorittid på dygnet?

Morgonen! Att få vakna upp och inse att en helt ny dag är framför en. Tror de flesta tycker helt tvärtom.

Jag taggar:

@MittLivOmMig

@Madelenethelander

@matildacarlssoon

till att svara på dessa frågor:

1. Ditt bästa minne?

2. Vad är din största dröm?

3. Vad tror du händer efter döden?

4. Hur mår du nu?

5. Vad ångrar du mest av allt?

6. Något du gör när ingen ser?

Likes

Comments

Hejsan!

Har din lördag varit bra hittills? Min har varit bra men lite stressat. Jag har varit på innebandymatch, köpt gymkort och hunnit plugga en del. Sist jag kände att jag var sälvsäker till provet fick jag endast E, så jag får väl plugga tills jag spyr på böckerna för att ens få ett D i redovisning. Måste man så måste man.

Jag funderar på att göra en morgonrutin. Själv tycker jag att morgonen är den bästa och jag tycker att min morgon är så mysig. Skulle du vilja ha en morgonrutin? I video eller bilder? Det skulle egentligen inte spela någon roll för mig, jag tycker det är riktigt roligt att redigera videor men det är svårt att hitta tid till att filma, med bra ljus och när jag inte blir störd av någon...

Likes

Comments

Vardag

Usch vad trött jag är! Var hos Adam igår, kom inte hem förrän klockan ett och väcktes av klockan vid 07.45. Jag kände verkligen att jag behövde gå upp tidigt idag efter jag har lovat Adam att gå och kolla på hans innebandymatch, plugga, träna, träffa Eve och åka till farfar ikväll. Det är så mycket idag och jag har prov på måndag. Men frågan är, hade jag verkligen pluggat om jag inte hade gjort dessa saker idag?

Ha det bra och så ska jag försöka uppdatera senare idag!

Likes

Comments

Vardag

Hallå, på kvällskvisten!

Idag blev det ett sent inlägg då jag inte hade något bloggmaterial efter skolan och skulle jobba innan klockan sex. Det borde inte varit det men det var så grymt mycket folk. Det är inte ens löning? Mycket jobb men det gick verkligen bra faktiskt. Inga problem, vilket är ganska skönt. Att äntligen vara lite självgående på jobbet gör jobbet så mycket roligare.

Jag har precis ätit lite varma mackor som mamma hade gjort när jag kom hem. Riktigt gott och mysigt. Ligger just för tillfället i sängen och ska titta lite på youtube under kvällen.

Ha en bra kväll och ta hand om dig.

Likes

Comments

Vardag

Hej, bara jag som är så sjukt trött? Jag har haft grymt mycket migrän under hela dagen och verkligen slitit för att orka stanna kvar i skolan. Stannade mycket för att jag knappt klarade av att ta mig hem på grund av huvudvärken. Illamående, ont i halva ansiktet och tappar nästan balansen. Bara du med migrän kan relatera till smärtan och hur jobbigt det är. Man kan inte föreställa sig det om man själv inte har det. Om man ska vara mer negativ så har jag matteprov imorgon! Ja, vad roligt. Jag som kan allt :))

Vet inte riktigt hur jag ska göra nu, jag kan verkligen inte plugga med denna migrän men jag måste för att jag ska få det betyget jag vill ha. Förmodligen struntar jag i första lektionen och pluggar lite istället. Jag vet att jag inte borde, men jag känner nästan att jag måste...

Likes

Comments

Recept, Tips, Vardag

Hej!

Onsdag igen och jag har hunnit med att träna, bakat pizza, pluggat matte, redigerat en video och nu bloggar jag. Ikväll ska jag kanske köra lite backlöpning med Nisse men jag får se hur det blir med det.

Älskar onsdagar då jag alltid är så produktiv och har mycket tid. Jag kan inte klaga direkt över att jag slutar innan tio. <3

Som sagt så bakade jag pizza och bjöd Radde på det. Den var riktigt god och recept hittar du HÄR, snabbt och smidigt. Jag blandade i en dl fullkorns mjöl också. Det var det enda jag ändrade på. Vi blev riktigt mätta på den satsen!

Likes

Comments