Header

Personligt, Vardag

Åh, jag är så trött! Jag arbetade förmiddag idag igen och jag kände redan på morgonen att allt inte var som de skulle. Hängig hela dagen, illamående och huvudvärk ledde till att jag somnade när jag kom hem och det var ett utav de bästa besluten jag har gjort på länge. Dock är jag så hängig att jag inte ens orkar att mig upp ur sängen, vilket passar perfekt till midsommar. Heja livet!

När jag hade sovit en stund tittade jag färdigt på säsong fem av Orange is the new black och jag tycker att säsongen blev bättre med varje avsnitt. Jag har lite svårt för den serien och den började allmänt konstigt men nu längtar jag faktiskt tills nästa år!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Recept

Äntligen kommer jag tillbaka till vanliga rutiner igen! Efter resan, studenten och förkylning orkar jag ta tag i mina tidigare matvanor och jag kunde inte må bättre. Jag hatar att äta en massa skräp, hela jag känner mig tung, sliskig och trött. Det är väl på grund av att jag inte kan sluta äta skräp när jag väl har börjat...

Detta blev en salig blandning eftersom jag tog en fel ingrediens och var tvungen att äta upp bladspenaten i kylskåpet. Därav blev det inte riktigt så som jag hade tänkt mig. Jag hade i en fryst banan, frysta hallon, frysta blåbär, en handfull spenat, havredryck och kvarg med... gissa gärna vilken smak. Har du gissat? LEMON CURD. Jag var ute efter vaniljsmak men jag tog för givet att den gula var vanilj men icke. Det var bara att gilla läget. Dock blev det inte illa, men det hade blivit tusen gånger bättre med vanilj.

Nu ska jag sova. Vi hörs imorgon!

Likes

Comments

Vardag

Hej, på dig! Åh, vilket fint väder det är idag! Jag kan inte beskriva med ord hur lycklig jag är på sommaren. Min morgon har spenderats lite i solen och jag ska gå ut snart igen innan jag jobbar. Det var guldvärt med lite sovmorgon idag även om jag hellre jobbar förmiddag. I alla fall, jag har hunnit med en stor frukost, lite serier och fotograferat. Det är den mest fotovänliga årstiderna här, enligt mig, och därför får man passa på!

Nu ska jag ta det lugnt resten av min lediga tid och sedan blir det jobb till tio ikväll. Imorgon jobbar jag förmiddag och det ska bli riktigt skönt.

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Vardag

Hejsan, efter en hel dag på utbildning är jag helt slut. Det har varit en utav de jobbigaste dagarna på länge eftersom jag fick feber igår och jag var och är tvungen att gå till både utbildningen och jobbet. Som tur är arbetar jag eftermiddag imorgon och jag kan därför sova ut och ta det lugnt under förmiddagen. Det behövs verkligen!

Förra veckan kom den nya tidningen av VeckoRevyn och det är alltid lika kul att få hem den i brevlådan. Jag har dock inte läst mycket ännu, då jag inte har haft tid. Ikväll blir det nog en del med tanke på att jag ändå måste vila upp mig ifrån förkylningen,

Nu ska jag lyssna lite på Game of thrones och sedan blir det sängen för min del med lite läsning. Hur härligt är det inte att känna press ifrån plugget?

Likes

Comments

Här kommer några FÅ bilder ifrån min student, som lovat. Helt ärligt, fokuserade jag inte överhuvudtaget på att ta bilder under denna dag. Jag blev så överrumplad över alla gosedjur och blommor när jag väl hade sprungit ut att jag inte alls hade något tanke på att ta bilder, förutom när någon i släkten tvingade mig, haha.

När Jeeno insåg att han skulle vara med på bloggen...

Dessutom höll jag i champangefrukosten, som gjorde att jag inte riktigt kunde fotografera så mycket som jag ville eftersom det var ganska mycket spring för min del.

Min fina (före detta) klass.

En mupp till bror som stör oss vid bilderna. Kul att detta var den enda bilden då både Radde och jag blev godkända... Eller ser vi inte lite drogade ut?

Jag hade en bra dag med stipendium och flak , som dessvärre höll på att sluta ganska tråkigt då jag fick extrem migrän. Det blev många mediciner och framåt kvällen gick den nästan över helt.

Jag är glad över att studenttiden är över eftersom det har varit stressande för min del. Nu är jag redo för arbetslivet en sommar och sedan för en eventuell framtid i Malmö. Nu inväntas bara beskedet ifrån högskolan. Nervöst!

Likes

Comments

Vardag

Hejsan, hur har din dag varit hittills? Min har varit bra och ganska lugn. Vi har precis ätit buffé eftersom vi firar min student hemma idag för att jag skulle få göra vad jag ville igår och när jag ville. Studenten blev helt okej, det bästa var flaket, resterande var kanske inte jätteroligt precis men jag är nöjd! För övrigt fick jag ett stipendie för goda kunskaper i redovisning, hur stolt tror du att jag är på skala ett till tio? Allt slit har verkligen givit mig någonting tillbaka.

Jag tänker att studentbilderna (de få jag har) kommer imorgon istället eftersom jag nu ska gå och ta efterrätt. Tårta, jordgubbar, kladdkaka med mera. Det kommer bli mycket mat framåt kvällen.

Jag hoppas att du får en fin lördagseftermiddag och kväll!

Likes

Comments

Träning, Vardag

God morgon. Hur kunde jag missa att blogga igår? Jag hade ett förberett inlägg och allting? Jaja, så är det när man är lite snurrig efter resan.

Idag är det dagen jag tar studenten och tröttheten överskrider allt roliga eftersom jag inte ens sov fem timmar i natt. Hemskt att vakna såhär trött på sin student. Dock tror jag att det går över om en stund.

Igår var jag för övrigt på gymmet där jag körde ett riktigt intensivt benpass. Redan på kvällen kände jag träningsvärken tränga in och oj, vilken känsla! Jag har saknat det under semestern. Övningarna som jag gjorde kommer förmodligen nästa vecka.

Efter träningspasset tog jag en efterlängtade smoothie med en celcius, endast för att lyxa till det lite.

Jag hoppas att du får en superfin dag oavsett vad du gör idag. Kram.

Likes

Comments