Header

Personligt, Vardag

Oj, vad jag har pluggat idag! Jag är helt slut i huvudet och jag vill bara sova. Jag tror hela tiden att det är onsdag idag och jag vet inte varför. Varje gång jag tänker på det får jag ångest inför provet på fredag. Jag behöver mer tid!

Dock är det skönt att talet vi fick i engelska igår och skulle redovisa nästa vecka (Hur tänkte läraren där?) blev veckan därpå istället för min del. SÅ skönt för då kan jag fokusera på samhällen först och sedan gå över på engelskan under långhelgen.

Visst ser jag lite orange ut på dessa bilder?

Jag kan inte beskriva min längtan till sängen för att bara få sova. Imorgon startas dagen med ett träningspass och sedan ska jag plugga hela dagen igen. Oj, vilket roligt liv. Dock är det så lite kvar så jag kan känna känslan av lättnad mitt i alla stress ändå. Jag tackar mig själv för att jag har varit i restaurangbranschen i två år så jag vet hur man hanterar stress på ett bra sätt!

Har du haft en bra dag?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardag

Bra: Jag har hunnit med mycket plugg.

Dåligt: Jag drunknar i plugg.

Bra: Det brände rejält på gym passet innan!

Dåligt: Vårt WI-FI är så dåligt att jag blir så lack. Jag klarar inte av dålig teknik.

Bra: Mamma har köpt en ny blender!!!

Dåligt: Måste fixa resten av cykeln...

Bra: Snart ska jag sova.

Märks det att jag inte har något kul att erbjuda idag? Nej.

Likes

Comments

Tips, Vardag

Godkväll. Nu när kvällen börjar lida mot sitt slut är jag ganska slut. Migränen har börjat komma och det gör en ganska trött. Dock har jag hunnit plugga lite, städat och lagat min cykel. Jag känner mig så händig, haha! Jag vet inte hur många gånger jag har fått punka i hela mitt liv men detta är för första gången jag har lagat det själv, eller jag är halvägs färdig eftersom jag inte kunde köpa nytt däck idag.

Nu är det nog med däck-snack! Titta hur gott detta var? Det är en macka med avokado, tomat och stekt tofu. Supergott och nyttigt! Tipsar verkligen tofu, då det lätt tar upp kryddor och det är proteinrik.

Vad har du gjort idag då?

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon! Jag sitter och dricker mitt morgonkaffe samtidigt som tv:n står på. Idag blir det ingen träning, utan egentligen bara städning och plugg. Det är mycket nu men samtidigt inte. Denna vecka har vi ett stort prov, veckan därefter har vi matteprov och sedan återigen ett tal i svenska. Jag hoppas att det går bättre denna gången! Dock har jag fortfarande inte kommit på vad jag vill prata om...

Detta var min frukost idag! Det är ren lyx att ja jordgubbar hemma. Idag var jag varken hungrig eller sugen. Därför tog jag kvarg, banan, hemmagjord müsli, jordgubbar och chiafrön. Supergott och enkelt!

Efter två dagar med hetsätning för att jag har varit så socker och fettsugen (Existerar det ens?) har jag kommit fram till att jag måste skärpa mig med mitt ätande och sluta äta choklad varje dag. Jag vet inte vart det har kommit ifrån. Att äta nyttigt har aldrig varit ett problem för mig men nu går det riktigt illa...

Ha en bra dag och så hörs vi senare!

Likes

Comments

Tips, Träning

Hejsan, hur har din lördagsmorgonen varit? Min startade med nybakat bröd med en stor kopp kaffe. Efter frukosten åkte jag och mamma till affären och handlade lite. Jag vet inte varför men det är ganska roande och handla. Min mamma gillar nog inte att handla med mig dock eftersom jag hittar så mycket som jag "behöver", haha.

Efter shoppingrundan åkte jag till gymmet och körde armar och bröst med Nisse. En övning som verkligen bränner är denna:

Det är ingen vanlig armhävning utan en tricepsarmhävning! Den bränner verkligen, kan jag säga.

Sätt armarna tätt till kroppen och de ska vara där hela vägen. Fingrarna ska peka rakt fram och armbågarna ska peka bak och uppåt (se bilden).

Gå ner tills bröstet är så nära marken som möjligt och ha armbågarna stilla, låt endast triceps muskeln arbeta! Ha en stadig bål (mage och rygg) längs hela vägen för att inte hamna i fel riktning.

Det är så kul nu när resultatet på armarna börjar visa sig!

Likes

Comments

Vardag, Youtube

Nu är jag hemkommen och jag har redigerat lite, samt pluggat... Jag som sa igår att jag skulle ta paus ifrån pluggandet idag? Ångesten trippar fram när jag inte gör någonting och jag vet att jag har plugg...

Nu ska jag inte vara nedstämd. Jag fick veta att jag är ledig imorgon ifrån jobbet så det var en glad överraskning eftersom jag verkligen inte orkar denna helg. Det är ganska mycket nu och därför behöver jag helgerna till plugget.

Det är förmodligen så att du inte har missat denna vlogg men jag visar den ändå. Jag hade några bra dagar där och jag längtar redan tillbaka.

Imorgon ska jag träna och jag ska förmodligen ta lite bilder på övningarna som jag kommer visa här. Det var ett bra tag sedan och jag måste skärpa mig.

Likes

Comments

Contains affiliate links Tips, Vardag

Hejsan, efter en dag med väldigt mycket att göra kan jag nu sitta ner och andas ut. Jag hade ett test idag igen i engelskan och vi hade så lång tid på oss att man hade kunnat hinna med en powernap. Därför utnyttjade jag tiden till fullo och verkligen fokuserade så det känns ganska bra faktiskt.

Eftersom jag har varit upptagen hela dagen (jag har inte ens hunnit träna) har jag inga roliga bilder. Dock gjorde jag ett litet kollage med lite dekoration. Jag längtar ihjäl mig till när jag ska få dekorera min egna lägenhet! Det ska bli kul (och dyrt).

Imorgon lär jag vara upptagen hela dagen också eftersom jag ska jobba. Dock tänker jag ta ledigt ifrån plugget och träningen imorgon för att låta hjärnan vila eftersom det inväntar en ganska tuff vecka med en massa plugg... Dock har jag mer motivation nu än någonsin eftersom nu är det in i det sista!

Har du motivationen innan skolavslutningen eller semestern?

Likes

Comments