Header

Vardag

Nu kommer matbilder återigen, haha! Igår spenderade jag min kväll med Nisse och jag  gjorde en äppelpaj lite spontant och tittade på en serie som heter "Please like me". Super mysigt som vanligt.

Jag har precis pluggat och jag ska nu ta en paus och sedan gå till gymmet för ett ryggpass. Efter det blir det att tvätta håret och sedan plugga igen. Jag har aldrig pluggat så mycket som till detta provet. Dock har jag aldrig varit så stolt över mig själv att jag har kämpat även om jag fattade noll och kände hopplöshet i början av detta kapitel.

Ha det superbra!

Likes

Comments

Personligt

Jag lever! Det trodde jag nästan inte igår. Igår kväll hade jag planer att skita totalt i skolan, isolera mig och lägga mig någonstans ute så jag frös ihjäl. Igår var det en perfekt bild av min onsdag för mig.

Jag fattar verkligen inte varför jag kan få sådana extrema dippar. Under tidigare år har jag haft tur med PMS och mensvärk. Jag har i princip inte lidit alls av det men det kanske börjar komma nu när jag har blivit mycket äldre? Är det möjligt att det utvecklas till värre?

Bästa juicen som jag alltid dricker nu för tiden, haha!

Igår somnade jag i alla fall gott med en bättre person i andra änden av telefonen. När han inte kunde ta sig till mig för att få mig på bra humör, fick han göra det bästa av situationen och hålla mig sällskap via rösten. Älskar hans röst. Den lugnar mig alltid, oavsett vad.

Likes

Comments

Youtube

Idag är det en dålig dag, därav inget engagemang på bloggen eller andra sociala medier. Berättar kanske mer imorgon men idag orkar jag verkligen inte.

Prenumerera HÄR.

Likes

Comments

Vardag

Hejsan! Herre min tid vad trött jag var idag på morgonen. Jag hade en tid att passa klockan åtta när jag egentligen hade sovmorgon. Eftersom mina föräldrar jobbade hade jag inte tillgång till bil och därför fick jag cykla :) i :) minus :) 11 :) grader :). Har jag sagt att jag ääälskar vintern?

Knäppte lite bilder idag på mig själv för att jag är ego. Här har du mitt fantastiska ansikte.

Vilka kontraster det kan vara på dagar. Igår var det en sådan dålig dag men idag har den varit väldigt bra? Dock ganska mycket huvudvärk för att jag har sovit för lite och spänt mig lite för mycket för att jag mådde dåligt igår. Men den ska nog gå över till träningen ikväll! Idag står det mage och kondition på schemat. Jag har verkligen börjat älska dem passen igen.

Ha en fortsatt bra kväll!

Likes

Comments

Personligt, Vardag

Idag har det varit den sämsta dagen på väldigt länge. Dagen började bra med sol och en god frukost. Skulle sedan sätta mig och plugga men orkade verkligen inte. Såklart tänker jag för mycket och blev stressad över framtiden bland annat. Snart är det ansökan till högskolan som gäller och den tanken gör mig illamående.

Jag köpte Vecko Revyn igår. Det var ett bra tag sedan som jag köpte den men jag kände att jag behöver ha någonting att läsa som inte kräver någon ansträngning. Har märkt det senaste att jag inte kan koncentrera mig längre och jag tror verkligen hjärnan behöver en paus.

Som sagt, min dag har varit så dålig men har din dag varit bra hittills?

Likes

Comments

Hejsan! Oj, vad förvirrad jag var idag när jag vaknade. Jag var redo att gå upp för att gå till skolan men kom på i sista minuten att det är lördag idag. Var så beredd på en sista dag i skolan innan jag skulle ta helg.

Jag har redan tränat, trots ganska mycket migrän. Snart kommer Nisse och sen ska vi äta tacos. Ikväll ska jag jobba igen, som är riktigt skönt. Ska du göra någonting idag?

Jag hade helt glömt bort att smoothie bowl existerar. Igår när jag läste lite bloggar såg jag en och då insåg jag hur länge sedan det var sen jag åt en sådan. Därför tog jag mig en till frukost men vi hade tyvärr ingen müsli...

Har du ätit smoothie bowl någon gång?

Likes

Comments

Vardag

Hejsan, hur är det med dig? Äntligen har jag börjat jobba igen efter ledigheten över jul och nyår. Idag är första gången jag verkligen har njutit över att stå och diska. Är i ett stort behov av pengar framöver och vill verkligen komma igång igen.

I brist på bilder så tänker jag visa bilder på scones (IGEN) som jag åt i onsdags med Radde (IGEN). Haha, min blogg består av en massa mat, kanske för att jag äter mycket och gillar att testa nya grejer. Borde kanske skaffa en äkta mat och bakblogg. Det får dock bli i nästa liv.

Ska du göra någonting speciellt ikväll? Jag har inga planer för kvällen. Det är bandy i stan men de är ingenting för mig, tyvärr. Vill ha någonting att göra en kväll som denna!

Likes

Comments