Hverdag

Nå har jeg vært i praksis i to uker og jeg syntes det er helt fantastisk! jeg elsker virkelig hverdagen i barnehagen. Jeg merker jeg er veldig sliten når jeg kommer hjem, derfor blir det ofte bare etterarbeid, middag og senga!

I helgen var jeg hjemme for å feire min 22års dag, jeg hadde nemlig bursdag i går. jeg fikk Sushi, muffins og film av Tim etter praksis så det ble en veldig fin og rolig feiring. Til helgen skal jeg feire med venner, det blir hyggelig.

Legger ved noen bilder fra perioden jeg ikke har blogget.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Hverdag

Det er ikke så lett å ta seg tid til alt man skal her i hverdagen. De siste dagene har det vært ekstremt mye skole og arbeid med det utenfor skoletid. Det har også vært kvelder hvor jeg har vært kjempetrøtt og rett og slett lager meg middag før jeg legger meg. Det er rett og slett veldig lite som skjer her for tiden. I morgen er det praksisdag før jeg endelig skal hjem til mor og far. Gleder meg til de grader til å komme hjem, spise mat og slappe av litt. Mamma skal også ta meg med på en liten fjelltur fra mandag til tirsdag så det blir hyggelig. Neste uke er det studieuke for oss, så jeg har mye jeg må gjøre med både lesing av pensum, men også skrive oppgaver. Det blir slitsomt, men deilig å bli ferdig med alt som henger over meg for tiden. Skal prøve å skrive inn noen treningsøkter denne uken også. Neste uke skal Tim og jeg registrere oss på treningssenteret på skolen, hvor det også er badebasseng. Da får vi litt mer trening inn i hverdagen og kanskje noen svømmeturer også, det er jo fantastisk på morningen.


Samtidig som alt dette pågår, drømmer jeg meg bort til skiferie i alpene. Jeg gleder meg skikkelig til det kommer ordentlig vinter og vi kan endelig gjøre litt vinteraktiviteter!

Håper dere har det bra og får en fin uke!


Likes

Comments

God morgen!

Jeg har dessverre ikke blogget på en stund pga. mye skole og lite tid til andre ting. Som sagt har jeg flere innleveringer som jeg jobber iherdig med for tiden, i tillegg jobber jeg og jeg skal også ha tid til å bare slappe av litt før jeg legger meg. De siste dagene har rett og slett bare gått til skole og lesing. Det er mye pensum og lite tid.

Håper alle sammen har hatt en fin uke. Endelig nærmer det seg helg noe som betyr pause. Pause fra skole og jobb for min del. I morgen drar jeg tilbake til Oslo for å feire min bestevenninne - GLEDE!


​Dette er det Tim og jeg har gjort sent på kvelden. Slappet av i sofaen med film og Tv. 

Se så fint vær det har vært i Tønsberg, det er jo helt fantastisk. I går var det der i mot mye tåke og i dag har det regnet en del på morningen. Håper være forbedrer seg og at det er fint i morgen. 

Ha en fin helg alle sammen! 

 - J. 

 • 18 lesere

Likes

Comments

Som sagt er det mye denne uken som må gjøres på skolen. I går kveld avsluttet Tim og jeg med taco og filmkveld før vi la oss tidlig. Det var deilig å bare slappe av litt, de to siste timene på kvelden. I dag har jeg vært på skolen fra 08.00 og sittet på biblioteket for å lese pensum. Jeg kom godt i gang med bilder ol. til oppgaven vi har i naturfag. Jeg fikk også lest pensum som vi trenger til torsdag. Etter lunsj hadde jeg en tre timer lang forelesning om mat og pedagogikk i barnehagen, det var veldig interessant. Nå har jeg akkurat kommet hjem til Tim som har vasket kjøleskapet, støvsugd og ryddet - For en flott fyr!

Nå er det vasking av klær og middag før det blir en tidlig kveld.​Håper dere har hatt en fin dag! 


 • 18 lesere

Likes

Comments

I dag hadde vi vår andre dag i praksis. Denne gangen skulle vi se på lekemulighetene både i barnehagen og i nærområdet. Dette skal vi bruke i en stor oppgave på 10 sider i natur, helse og bevegelse.

Etter skolen dro jeg hjem for å lese meg opp på pensum til oppgaven. Nå er det snart Taco. Jeg har endelig fått tak i The Sims 4! Det blir gøy å prøve igjen!

Håper alle hadde en fin mandag ❤

 • 22 lesere

Likes

Comments

I går var en kjempemorsom kveld. Tim og jeg dro til Sverige for å fylle opp kjøleskapet, og gjett om det ble fult. 12 esker med capriSonne, kostet 15 kr stykk. masse kjøtt og snacks ble handlet inn også.

Senere på kvelden inviterte Tim og jeg noen venner fra klassene våre til å ha et fellesvors.  vi var vel opp mot 15 stykker og hadde det veldig gøy! Quiz, musikk og masse gode folk. Senere dro vi ut på byen og danset! Veldig koselig kveld!
håper alle hadde en fin lørdag!

 • 20 lesere

Likes

Comments

Hverdag

hei!
etter en lang dag på skolen med undervisning og oppgavelevering dro vi hjem for å vaske leiligheten. Så deilig med ren og fin leilighet før helgen😊
i morgen er det Sverige med venner for å shoppe litt før vi stiller med vors! Det blir nok en super dag!
håper alle har hatt en bra dag og får en fin helg 🤗

Likes

Comments

Hverdag

God ettermiddag fine folk!
i dag har det vært en lang dag med skole. startet dagen med forelesning halv 9 til klokken 2. Etter skolen dro jeg til byen med sarah for å kjøpe matbokser, det har vi ikke nok av.

senere dro jeg hjem og tok en kort joggetur og litt armøvelser før jeg gjorde klart for en innlevering i morgen. Alt i alt en lang dag med mye teori. Nå er det Pizza med kjæresten før vi tar kvelden tidlig.

håper dere har en fin ettermiddag og kveld!

Likes

Comments

God formiddag flotte folk. I dag har jeg hatt en kort dag på skolen med undervisning før jeg dro hjem for å rydde litt. Tenkte å legge ut noen ønsker som jeg har sett på. Håper dere finner de interessante.


 • 22 lesere

Likes

Comments

Hverdag

Nå er jeg i en periode hvor det ikke skjer så mye annet enn skole, men jeg har så mye å se frem til. Her er en liste over det jeg gleder meg mest til.

 • Gode kvelder inne med kakao, snacks og serie. Ingenting er som en skikkelig kveld med kakao og kos inne når det nærmer seg kaldere vær ute.
 • Bade i store, tykke strikkegensere. Er dere ikke enig? Det er nok noe av det jeg gleder meg mest til.
 • Morsomme helger ute med både gamle og nye venner. Jeg gleder meg masse til å bli bedre kjent med de i Tønsberg. Der i mot gleder jeg meg ikke noe mindre til å komme hjem til mine kjære venner i Oslo.


 • Dra i praksis. Vi har allerede fått praksisplass, og vi har hatt en dag i barnehagen allerede, men jeg gleder meg skikkelig til å komme ordentlig i gang.
 • Bli ferdig med min første eksamen i studiet. I år skal vi ha eksamen i Barns utvikling, lek og læring. Det er kjempespennende, men må si jeg gleder meg til å overstå min første eksamen. Det er også muntlig eksamen, noe jeg blir ekstra nervøs for, men jeg skal jobbe hardt.
 • Bake pepperkaker med familien. Å komme hjem til jul er det beste. Bake kaker med familien og spise så utrolig mye pepperkakedeig.
 • Pynte juletreet lille julaften. Ingenting er som når Elton John går på full guffe hjemme hos oss. Da er det tid for Henge-opp-mester Josefine og storebror som dirigerer hvor kulene skal henge. En pappa som setter på stjerna og på slutten av kvelden skrur på lysene. Ingenting er som det.
 • Ingenting er som å resie. Jeg har flere turer jeg gleder meg til.
 • Stå på ski i alpene. Hvert år drar jeg til alpene for å stå på ski, det er fantastisk. De beste feriene jeg har hatt er der nede.
 • Skal forhåpentligvis besøke min beste venninne som har flyttet til San Francisco. Det blir fantastisk. Ferie og bestevenn på samme tid.

Likes

Comments