​Hey bloggen.

I går d. 9 Marts 2017, blev jeg konfirmeret. Dagen startede ud med at jeg vågnede kl. 07.06. Jeg gik ned og spiste morgenmad og startede med lige så stille at gøre mig klar. Da klokken var mange kørte vi ud på min rideskole og fik taget nogle billeder med hesten. Efter det kørte vi hjem igen, ventede en times tid og kørte derefter i kirken og blev konfirmeret. 

Efter kirken kørte jeg hjem med min far og mine fire veninder, som sad adskilt i tog biler. Da jeg ankom hjemme i teltet, blev der taget godt imod mig med en varm, dejlige velkomst. Velkomstdrinken blev serveret og alle hyggede sig med snakken og sludren. 

Hele maden havde jeg selv bestemt. Til forret fik vi laksetatar samt rucola-salat, citroner og brød. Vi havde også sat en mini køleskab op fyldt med vin, sodavand, mokai, somersby osv. Hovedretten var laks, flødekartofler, salat, tomatsalat osv. samt noget kød min mor havde valgt da jeg ikke spiser kød, men kan vi komme ind på i et andet indlæg. Midt i hovedretten holdte min far en tale, hvor vandet ikke kunne blive i øjnene, da han kom ind på nogle meget rørende emner omkring min mobning osv, men igen det kan vi komme ind på i et andet indlæg. Min gudmor havde også lavet en sang, hvilket var ret sødt gjort. Til dessert fik vi jordbær, bananer, skumfiduser, vindruer og kage med et billede af mig på og selvfølgelig også kaffe og te.

Efter alt maden gik vi udenfor og fik taget nogle billeder på en rød løber og solen i ansigtet. Jeg fik taget billeder med alle gæsterne, mine veninder og min familie. Efter det gik mig og mine veninder egentlig bare lidt rundt på vejene osv. Senere på aftenen da alle gæsterne var taget hjem og det var blevet mørkt lavede mine veninder og jeg samt min søster og hendes veninder dåseskul i mørket, hvilket lyder rigtig barnligt, men det var faktisk pisse sjovt.

Det var lidt om min konfirmation. Det var en helt igennem fantastisk dag og jeg håber selvfølgelig også for jer (hvis der er nogen) der er blevet eller skal konfirmeres at i får en helt fantastisk dag.

-XOXO Jose

Likes

Comments