Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er<3

Hur härlig t-shirt? och JA jag längtar ihjäl mig till sommaren och värme!

Hoppas ni mår bra!

Min dag startade med att jag vaknade upp till ett typ snö-kaos här i Göteborg, riktigt knasigt! Jag tog mig iallafall till jobbet och jobbade på hela dagen för att efteråt bege mig till gymmet med laget och svettas lite tillsammans. Nu ligger jag och myser under mitt täcke och funderar på att sätta på någon bra film och lyssna till regnet(snön???)

Kramis kramis

Likes

Comments

Japp en resa är bokad, WIHO!!!!!! Den 24 april åker jag och Albin till....

THAILAND i ca tre veckor, sååå j*vla gött alltså längtar redan ihjäl mig!

Åh vad härligt det ska bli, tänk sol och värme i tre veckor! Nu har jag verkligen något att längta till :-)


Hoppas ni annars haft en bra helg, det har jag!! I fredags hängde jag med mamma och åt middag! I lördags spelade jag match här hemma i Göteborg, vi vann tillslut vilket var riktigt skönt! Sedan på lördagkväll hängde jag med lite vänner för att säga hejdå till två kompisar som drar iväg till Asien om någon vecka. Idag har jag chillat, chillat och chillat!


Puss!

Likes

Comments

1 / 2  / 3

4 / 5 /6

Snygga träningskläder gör det mycket roligare att träna och det är inget skämt! Man blir så otroligt mycket mer motiverad till att svettas och göra sin grej om man får känna sig lite fin. Om jag känner att jag behöver röra på mig brukar jag faktist slänga på mig lite snygga träningskläder för då är chansen betydligt större att jag tar tag i det och rör på mig.

Sedan är jag en sån person som använder träningstights som mjukiskläder också, jag kan strosa runt en hel dag med träningstights och någon skön tröja, supernice!

Kram på er

Likes

Comments

Hej finaste!

Alltså kolla på bilderna jag SMÄLTER, jag älskar älskar älskar älskar mopsar och vill ha en sååå himla gärna!!! Jag tycker verkligen att det är den sötaste hunden, kolla bara!

Hade spruckit av glädje om jag fick en mops alltså. Hade jag haft tid hade jag lätt köpt en vid de här laget. Men känns inte som det passar för tillfället i mitt liv då jag inte har möjlighet till att kunna ta hand om den på dagarna då jag jobbar och hunden inte kan följa med. MEN i framtiden så kommer det hända, jag ska ha min egna mops!

Sedan kan jag dock inte bestämma mig om jag tycker de ljusa eller mörka är sötast? Har egentligen altid vart inställd på den ljusa färgen men de svarta är ju så söta med!!!!!! Går ju inte att välja<3

Hihi kramis på er

Likes

Comments