Fighter, Tävling

Är verkligen supernöjd med Fighter idag! Nu ska vi träna vidare.
70cm - Börjar bra men ett stopp på 2:an. Sedan fick vi ett bra flyt och det kändes jättebra trots att han var lite ängslig.
80cm (KM) - Än en gång stopp på 2:an, 3a som jag helt tar på mig själv och 5:an. Tyckte inte riktigt att han lyssnade på mig utan körde sitt egna race så jag bestämde mig för att hoppa 60cm pay and jump efter.
60cm - Stor skillnad mot första klassen nu tog han tag i hindren och var modigare! Men då slutar jag rida mot 4:an så det blev ett stopp där annars är jag supernöjd!
Nu kan det bara bli bättre!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Fighter, Tävling

Nu har jag klippt Fighter och vi är redo för KM i hoppning imorgon!
Rider uppvärmningsklass 70cm och sedan KM i 80 cm. Målet är att komma runt, har inga krav alls på oss utan vi ska bara ha kul. Känns inte ens som tävling utan mer mer som en träning på att tävla vilket är precis vad Fighter behöver. Han börjar lita på mig mer och mer när det kommer till hoppningen och då måste jag också lita på att vi faktiskt kan. För innerst inne vet jag ju det men hjärnspökena sätter lite stopp ibland.
Håll tummarna för två bra ritter imorgon!✊

Likes

Comments

Fighter, Tävling

Under sommaren har jag varit med och tävlat på olika nationella meeting och de är utan tvekan de roligaste tävlingarna. Man åker dit på fredagar, packar upp och trimmar hästen inför sina starter. Sedan går man upp tidigt och ger hästen frukost innan man tar en morgonpromenad. Tycker bara allt är så mysigt och lugnt.

Och eftersom det inte finns några nationella meeting nu under hösten gör att vi helt enkelt får träna inför nästa år! Har en dressyrtävling inplanerad och det är DM som går i LA:1. Hade önskat lite fler tävlingar nu på hösten men som det ser ut nu så är det bara DM i oktober och Hammarö i november! Hammarö har LA:3 och LA:P1 så då kanske det blir debut i ännu ett nytt program! Känns som jag har debuterat nya program hela året. Men det är kul att våran utveckling gick så fort från LA-FEI!

Likes

Comments

Vardag, Fighter, Träning

Idag har jag haft prov i svenska, läsförståelse. Jag satt i aulan och vi fick läsa hela texthäftet i 1 timme innan vi fick 20 min rast. Sedan var vi tillbaka och skulle svara på alla frågor i 2 timmar. Det gick faktiskt ganska bra så det känns bra!
Nu är jag hemma och ska snart äta mat och sedan åka till stallet, Fighter får vila idag för jag har matte prov imorgon. Kul med matte prov sista timmen på fredag.
Igår var jag till ridskolan och hoppade Fighter och han var superduktig, verkligen en helt ny häst! Han har sån energi och verkligen spetsar öronen mot hindren och suger tag i dom! Den känslan är obeskrivlig. Han har blivit så modig och jag kan rida samlat mot hindren, bara mjukna i handen med benen om och han tar tag i hindren och löser uppgiften lite mer själv! Superkul verkligen.
Efter första åkturen med nya transporten kan jag säga att jag är mer än nöjd, har ingenting att klaga på! Den är stor och rymlig och sadelkammaren är det bästa som har hänt mig haha.. Nej men den underlättar väldigt mycket tycker jag. Fighter verkade också vara nöjd!

Film från söndags när vi flög över 110 lekande lätt!

Likes

Comments

Hej!

Igår när jag var och hämtade transporten passade jag på att köpa lite grejer till den.

På Hööks köpte jag två transportgrimskaft, en höpåse att ha i transporten, en större höpåse, rakblad och en stövelhöngare.

På Biltema köpte jag ett lås och kniv till transporten och en låda till Fighters vinterbrodd.

Nu ska jag åka till stallet och rida. Får hoppa själv idag vid ridskolan för träningen blev inställd!

Kram❤️


Likes

Comments

Vardag

Hej!
Nu är jag i Karlstad och ska gå in på Biltema. Och nu kan jag äntligen berätta att vi har hämtat en ny hästtransport hos Värmlandsvagnen i Kristinehamn!
En Cheval Liberte Gold X-line och jag är så sjukt nöjd och glad! Imorgon får Fighter provåka nya vrålåket när vi ska på hoppträning, tror han kommer bli supernöjd!
Kram❤️

Likes

Comments

Shopping, Vardag

Hej!

Jag är supernöjd över denna handduken och nyckelbandet som jag beställde från Öjeberg Brodyr! Nyckelbandet tänkte jag ha till min sadelskåpsnyckel så jag bara kan hänga den runt halsen på meeting. Blir lite lättare att hålla ordning på den då.

Sedan var jag på granngården igår och där hittade jag en supersnygg svart jacka från BR! Det var dessutom 50% rabatt på den så den får bli min "Team Walfridson" jacka! Köpte även ridbyxor, tröja och en väst från Covalliero.

Under veckan kommer vi åka och hämta något större så håll utkik här på bloggen! Spännande!

Kram❤

Likes

Comments

Shopping, Vardag

Hej!

Igår var jag i Karlstad och shoppade lite nya kläder som jag tänkte visa er nu. Fyra pottor och en nummerlapp följde också med hem. Pottorna ska jag använda mig av när jag rider över upphöjda bommar så idag tänkte jag prova det.

Sedan var jag också inne på Gina Tricot, Vila och Pondus!

Dessa stövlarna köpte jag inte i Karlstad utan jag beställde dom.

Likes

Comments