Bra egenskaper

1. Jag vill att alla ska känna sig sedda, ingen ska känna sig utanför. Jag är expert på att få skuldkänslor om jag bara går förbi någon som sitter ensam, vilket kanske både är bra och dåligt.

2. Många av mina vänner ger mig "mamma-rollen" för att jag anses omtänksam och ansvarsfull.

3. Istället för att se en massa problem försöker jag hitta lösningar.


Mindre bra egenskaper

1. Ja... just nu ligger jag och käkar godis, klockan säger frukost....

2. Jag är en mästare på att glömma och slarva bort saker! Minst fem gånger per dag frågar jag "har någon sätt min mobil"

3. Mitt självförtroende är inte alls starkt och jag har så mycket enklare att hitta fel på mig själv än vad som är positivt.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hallå där!
Det är så mycket som försiggår i mitt liv just nu, både positiva och negativa saker. Det positiva är att jag och André är tillsammans igen, allt vi behövde var ett break ifrån varandra i drygt fem veckor.
En annan positiv sak är att vi snart flyttar till en stor gård!
Och juste ja, jag har blivit med katt också!!! Han är världens sötaste ❤️ om några veckor flyttar han hem till oss. Han ska heta Sebbe! Egentligen är jag ingen kattmänniska för fem öre men det här lilla lilla livet fick mig att bli fäst direkt.


Lilla söta Sebbe

Det jobbiga i livet just nu är att det är så sjukt mycket i skolan med alla prov och inlämningar. När jag har mycket plugg och blir stressad har jag lättare för att bara strunta i det istället (konstigt nog)
Och på fredag ska jag på en helt fantastisk människas begravning... Begravningar är alltid jobbiga, men det kan samtidigt kännas skönt eftersom det är ett sätt att säga hejdå på!

Likes

Comments

• Familj & Vänner
Att ha en bra kontakt med vänner och familj ligger absolut bland mina största intressen. Enligt mig är det super viktigt!

• Djur
Alltid har jag haft en nära relation till djur så detta är självklart ett intresse!

• Odling, självhushållning och miljö
Tycker inte ni det är coolt att naturen kan sköta sig själv? Synd bara att vi människor förstör den med giftiga utsläpp och proppar djuren fulla med onödiga "mediciner"

• Politik
Eftersom att jag är väldigt engagerad i frågorna ang miljö, jämställdhet, utbildning, jobb och så vidare vill jag vara med och påverka så detta är något jag absolut ska ta ställning i.

• Shopping
Jag älskar att shoppa. Mest köper jag kläder i de vanliga klädbutiker men jag trivs sådär med det egentligen, jag vet ju att de flesta kläder kommer från länder där människorna lever under förskräckliga förhållanden. Nej, att shoppa mer second hand ska jag bli bättre på!

Likes

Comments

Ny dag, ännu mer förkylning! Igår kom vi fram till Stockholm och efter att vi checkat in på stället vi skulle bo åkte vi till SVT. Äntligen fick jag träffa Bolibompadraken!!! Det är faktiskt roligt att åka iväg såhär med skolan och få se saker man inte gjort annars.

Nu är vi påväg till riksdagen och efter det ska vi gå på Dramaten för att se teater, vilket jag tycker ska bli ytterst intressant.

Så fint det var i Kungsträdgården med alla de rosa blommorna

Drottninggatan var något speciellt! Det var så vackert mer alla de fina lapparna

Mina fina tjejer i Gamla stan

Likes

Comments

Snart är vi framme i sommaren! Jag längtar så himla mycket till de sena, varma och ljusa kvällarna när man kan sitta vid en sjö och grilla med sina vänner.
Jag fattar inte att det snöade igår(???) och att det är dubbla siffror på termometern idag! Det kallas väl aprilväder om jag förstått det rätt.

Snart ska jag dra till mina vänner och mysa men först ska jag städa mitt rum... Det märks att jag är singel nu för tiden. Tidigare var jag noga med att städa rummet men nu orkar jag inte bry mig längre... Jaja det går väl över snart!

Likes

Comments


• hitta ett unikt namn som är lätt för läsaren att komma ihåg

• översätt ord som t.ex blomma till språket latin.

• läs olika namns betydelse: finns hur många sidor på nätet som helst

Jag valde namnet Trixy. Enligt mig är det ett annorlunda och coolt namn som dessutom betyder "ger glädje" vilket är det jag vill! Därför tycker jag att det passade mig bra.

En liten del av Times square

Likes

Comments

Nu är jag åter hemma i Sverige... När jag kom med tåget till Hässleholm kände jag bara "här ska jag inte bo", det är inte här jag vill vara resten av mitt liv. New York kändes perfekt för mig, kanske blir det dit flytten går en dag. Jag hoppas det. Det jobbiga är att jag vet hur lång tid det kommer dröja tills jag kommer dit igen. Det är svårt att beskriva hur det kändes där.

Jag är glad över att jag och farmor åkte dit tillsammans! Min fina farmor som betyder så mycket för mig ❤️

Just nu ligger jag i soffan med Max! Han och resten av familjen har jag verkligen saknat. Jag har haft oturen att åka på världens förkylning.... Fy så dåligt jag mår. Flygresan hem var såå jobbig. Jag hade redan ont i öronen men det blev ännu värre på flyget.

See ya!

Likes

Comments

Dagen började vid Rockerfeller center...

Därefter tog vi båten över till Liberty island, där frihetsgudinnan står! Wow vad vacker hon var

Utsikten från Liberty island över Manhattan skojar man inte om! Bakom flaggan kan ni ana alla höghusen.

Efter Frihetsgudinnan tog vi båten över till Ellis island.

Trump building förstördes med namnet...

Vilka enorma byggnader det är på Wall street! Ganska coolt att det dom gör på Wall street kan påverka hela världen

Det absolut bästa med idag var att jag äntligen fick ta tjuren på Wall street på bollarna! Ja, det sägs att om man gör det blir man rik. Och jag har gjort high five med självaste Vin Diesel!

Likes

Comments

Wow vad många intryck man får i den här staden! Det är något som händer precis hela tiden. Ryktet "the city that never sleep" stämmer verkligen! Bilar tutar lika mycket på natten som mitt på dagen. New York har verkligen nått upp till förväntningarna, här vill jag bo!

Idag har jag sett massor; empire state building, frihetsgudinnan, Wall street och Rockefeller center har bara varit på avstånd! Vi ska nog checka av det imorgon. Times square (wow) central park, shopping, one world trade center mm har vi hunnit med idag och jag köpte en super söt vit tröja och en brun liten väska på Forever21.

Likes

Comments

Hej från ett dimmigt, regnigt och blixtrande New York! Vi landade för ett antal timmar sedan men kom till hotellet nyligen. Jag och farmor har nyss slängt i oss tacos! Klockan är 17.40 här medan den är 23.40 hemma så vi är ganska trötta.

Imorgon ska vi åka på rundtur här på Manhattan och förhoppningsvis hinner vi med lite shopping också!

Xoxo Josefine

Det är höghus överallt men jag har inte lyckats fånga någon bra bild ännu på grund av vädret!

Likes

Comments