Header

​Igår startade jag dagen med ett regnigt pass på vallen. Jag tog mig sedan hem, duschade, såg ett avsnitt av Suits för att sedan fixa mig. Alicia kom sedan och hämta mig och vi körde för att möta upp resten av tjejerna i vårt gamla gäng från högstadiet. Vi startade kvällen med Laserdome, där mitt lag tyvärr förlorade, fortsatte sedan med middag på Steakhouse, därefter var vi några som avslutade kvällen med glass hos Alicia. Jag träffar dessvärre dessa tjejer allt för sällan, men det var precis som det alltid är när vi träffas, avslappnat, fullt av skratt, skvaller och allt som hör ett tjejgäng till. 

Idag har jag städat på mitt extrajobb och sitter nu och väntar på att mina muffins ska bli klara i ugnen. Tänkte sedan flytta mig till soffan för att sätta på en film, regnar det så gör det.. Hoppas allt är bra med er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Från sommarens visit på Cypern, ser ni hur lyxigt det ser ut? Vi levde verkligen på moln den veckan. Nybyggt, fräscht och förmodligen det bästa hotell vi varit på. Fler miljöbilder är på g för att lysa upp höstens mörker.

Likes

Comments

Även fast vi bytt årstid har jag en några härliga bilder kvar från mitt och Alicias äventyr bland rapsen i somras. Dessa är trots allt lika gula som lövens träd för tillfället.

Likes

Comments

Den 26:e oktober 2015 knäppte jag dessa bilder och är så otroligt sugen på att fota lite nya varianter, men jag ska hålla mig någon vecka till för att få den där perfekta mixen av färger.

Likes

Comments

Denna lilla goding köpte jag med hem från Indien för nästan ett år sedan när vi var där med skolan. Jag har dock varit dålig på att använda den då den bara stått i fönstret utan ljus i. Någon det definitivt kommer att bli ändring på nu när mörkret kommer tidigare och tidigare om kvällarna.

Likes

Comments