Header

Imorgon jobbar jag sista dagen för denna vecka, otroligt uppskattat med lite mjukstart efter Cypern. Planerna för långhelgen är seriematch, avkoppling, två timmar på mitt andra jobb, gallring och redigering av bilder och förmodligen en träff med två godingar till vänner. Nu ska jag krypa ner i sängen, tre aningen suddiga men härliga bilder kommer här, godnatt på er.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag fyllde inte 19 och ett halvt igår utan idag... Hade jag semester eller vad? Mamma sa det under gårdagen och jag tänkt inte ens på att kolla datumet. Aja, man ska inte ha koll på sånt när man har så viktiga saker som sol och bad att tänka på.

Idag var semestern dock slut och jag återvände till kontoret efter en natt med väldigt få timmars sömn då vi landa runt tre inatt. Så nu ska jag släcka lampan för att ta igen några.

Likes

Comments

Idag har jag ett halvår till 20, grattis till mig! Efter 20 känns det ganska meningslöst att fylla år då det inte händer så mycket mer. Men ett år äldre betyder även ett år av erfarenheter och nya saker så det är kanske inte så dumt att bli äldre än att det inte automatiskt öppnar nya dörrar längre. Det, precis som allt annat, går att vända och vrida på.

Just nu sitter jag på ett varmt Cypern i en kall lobby i väntan på mat och buss till flygplatsen. Är inte så sugen på att åka hem till alla måsten. Men jag ska försöka lura mig själv till att bli taggad på en härlig höst med nya möjligheter och utmaningar och helt enkelt göra det bästa av den.

Likes

Comments

Idag har vi hunnit med bad i hav och pool, vila i skugga och sol.

Två träningspass.

En liten spontan fotografering i kvällsljuset.

Och en massa mat såklart. Imorgon vid den här tiden sitter vi på flygplatsen för att lämna Cypern för Sverige. Något ingen av oss är så sugen på.

Likes

Comments

Jag har börjat blanda ihop dagarna och vet inte längre vilken dag jag gjort vad. Ett gott tecken på semester. Tidigare i veckan var jag ute en runda med kameran i området, efter ett tag hittade lillebror mig och vi vandrade upp för klippan och knäppte några bilder. Den är dock betydligt högre än vad den ser ut, vilket ni får se på resten av bilderna när jag kommit hem och hunnit gå igenom dem.

Likes

Comments

Dagen har sett ut ungefär som gårdagen och dagen innan den och dagen innan den. Vi gör så lite som möjligt och äter så mycket som möjligt, nästan. Vi alla fyra är röda som kräftor men jag och lillebror med vårt röda hår går aldrig över till det där bruna som våra föräldrar gör... Kan riktigt höra hur mamma ligger i rummet bredvid och säger "ni är bra på mycket annat". Ja annat än att bli bruna.

Runt en timme på eftermiddagarna har jag, i sällskap med mamma spenderat på olika träningspass, pass som resulterat i värre träningsvärk än jag haft på många månader. Trodde att jag, med mina fem pass i veckan, hade kommit åt de flesta muskler men det är nog inte så då jag vissa dagar knappt kunnat gå. Igår efter styrkan var jag med på yogapasset, då instruktören uppmanade till detta kunde jag inte banga. Det var typ jag och yogamammorna. Och det var ganska tydligt att de visste vad de gjorde medan jag låg där på mattan (eller stod i en sjukt jobbig pose) och saknade svetten och flåset jag haft passet innan. Yoga är nog inget för mig, även fast jag kände mig ganska avslappnat efteråt.

Ett litet smakprov från kameran kommer här:

Likes

Comments

Idag har jag badat, solat, ätit, druckit drinkar, tränat, bränt rumpan, lyssnat på sommarprat, fått solkräm i ögonen, lekt fotograf med mobilen då jag inte orkade hämta kameran, gått till närmsta strand några hundra meter bort, badat i det salta havet, kollat på friidrott på tv och bara varit. Morgondagen kommer förmodligen att se ungefär likadan ut, semester är ganska underbart.

Likes

Comments

Vid lunch idag anlände vi på Cypern för en veckas mycket välbehövlig semester. Allt har gått i ett och det känns som att jag inte varit ledig på flera år. Jag började jobba direkt efter studenten och det är därför extra skönt att få andas lite. Lite bilder från mobilen på det nybyggda och nyöppnade hotellet vi bor på kommer här, så hörs vi med mer text och bilder imorgon. Sov gott fina ni!

Likes

Comments

Igår tog vi bilen till Landskrona för att åka båt till Ven över dagen. Detta är en av mina absoluta favoriter att göra på sommaren så likt tidigare år önskade jag att vi skulle åka dit. Som alltid annars var vädret lite blandat och gav både sol och regn, men det gjorde inte så mycket då det inte öste ner. Lite bilder tagna med mobilen kommer här:

Vi hyrde cyklar.

Cyklade sedan, som vanligt, till bageriet för att köpa kanelbullar bakade med vete från ön. Detta är min absoluta favorit när det kommer till kanelbullar och det lilla bageriet är så mysigt!

Lite paus för utsikt och planering av vilket håll vi ska cykla näst.

Sist men inte minst, min vapendragare till lillebror.

Likes

Comments