Header

Den var med en stor lättnad jag lämnade skolan idag. Jag hade klarat av ännu en dag, kantad av stress och två prov. Resten av dagen har jag bara känt mig allmänt glad. Jag hade så mycket energi under träningen, solen har varit framme hela dagen och jag kände bara yes. Hoppas på att kunna springa rundor på vallen med samma energi vid 9.00 imorgon. Jag tror dock detta kan bli ett litet problem.... Men det ska bli skönt att äntligen få komma ut igen, även fast det innebär längre intervaller. Nästa vecka, eller veckan efter det börjar vi dessutom träna ute på heltid. Det finns inte mycket som slår känslan av bana under fötterna när man sprungit på asfalt täckt av en nålfiltsmatta under hela vintern.

En gammal goding från Ullevi:

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag har jag fått hem den finaste klänningen från vår svenska otroliga designer. Magi är bara förnamnet. Historien bakom samt bilder får ni i början av juni.

Likes

Comments

En vanlig tisdag med ovanligt mycket plugg. Med andra ord borde jag egentligen inte lägga tid på att skriva detta inlägg.... Men jag har drygt två timmar att lägga på plugg nu så det ska nog gå ändå. Ett prov imorgon och två på fredag sen är nästa vecka lite lugnare igen, vilket ska bli skönt. Nationella drar dock igång nästa vecka och smart som jag är läser jag alla tre ämne man har nationella i... Jaja, det blir säkert bra det med! Nu ska jag plocka fram matteboken och efter det ska jag plugga naturkunskap, jag har haft betydligt roligare tisdagar i mitt liv.

Likes

Comments

Jag kom hem från Indien i höstas till mammas idé om att göra om mitt och även min lillebrors rum. Och inte tackade jag nej. Dumt nog tänkte jag inte på att ta några bilder före men föreställ er en lusgrön tapet, en mindre säng, och det mesta i ek (eller vilket träslag det nu var..). Jag ville ha det vitt och fräscht med mindre färg. Redan från början hade jag en ganska tydlig bild i huvudet. Det blev som jag tänkt mig, om inte bättre:

Fondväggen är inte helt vit utan är täckt av silvriga medaljonger, vilket ni kan se i nederkanten av bilderna ovan och under.

Är nöjd över att jag lyckades få sakerna i fönstret att passa så bra tillsammans. Är väldigt förtjust i min lilla lykta från Indien!

Till höger om fönstret står denna bokhylla, jag vet dock inte riktigt vad jag ska stoppa i den, just nu är där böcker, min studentmössa och läxor (samt kläder bakom dörrarna, vilka knappt syns på bilden). Jag funderar på att plocka upp mina priser och placera dem här men har inte riktigt bestämt mig. Som ni ser saknar jag även gardin vilket också ska fixas. (Till höger om bokhyllan står även en vit helt vanlig garderob men den kändes inte så inspirerande att fotografera)

Jag älskade min tidigare säng och trodde att jag skulle få svårt att anpassa mig till en ny, men icke. Älskar denna ännu mer!

Nedanför sängen har jag en stege, en spegel och min absoluta favorit, min fina lampa!

Morfars och gammelmorfars kameror har äntligen fått egna platser.

Det första som slog mig var att jag var TVUNGEN till att ha denna lampa, tycker att dem är så otroligt snygga och den ger så mysigt ljus på kvällarna!

Vad jag ska ha i min stege är väl inte heller helt spikat men för tillfället ser den ut enligt bilden.

Likes

Comments

Jag hade en trevlig kväll igår där temat var "Jag om 10 år". Då jag inte är en av dem lyckligt lottade som har sin framtid planerad till punkt och pricka hade jag inte en aning om vad jag skulle ta på mig. Tillslut landade det i min tävlingstopp och ett par träningstights, är förmodligen inte friidrottare om 10 år men HAISare lär jag alltid vara.

Efter några få timmar sömn startade jag dagen med träning i hallen. Jag har dessutom räknat en sida matte och läst en himla massa sidor inför kommande prov i naturkunskap. Resten av kvällen ska jag tillbringa framför Grey¨s Anatomy. Hoppas allt är bra med er och att ni har en bra helg!

Likes

Comments

Jag vaknade tidigare än nödvändigt idag så jag plockade fram datorn och började redigera bilderna på mitt rum med Zara Larssons nya album i bakgrunden. Frågan är om det finns bättre sätt att strata dagen på? Nu ska jag äta frulle, göra mig klar och sedan cykla till skolan för dagens enda lektion. Direkt efter skolan ska jag träna och ikväll väntar festligheter, solen skiner dessutom här i hålan idag, precis vad jag behövde.

Likes

Comments

Denna torsdag har varit lång och tråkig, kantad av prov, skola och jobb. Det är mycket nu.... Vem var det egentligen som sa att trean bara var chill? Den personen gick förmodligen inte INT på HTS i all fall. Imorgon har vi bara en lektion och på kvällen väntar vår sista studentfest, vilket trots allt ska bli kul. Det är lätt att glömma att det roliga också behövs i dessa perioder, perioder där det egentligen är viktigare än i vanliga fall. Frustration över lärarnas brist på planering, tron om att deras ämne är det enda och orimliga krav är numera vardag och stämningen i klassrummet blir bara sämre, när den istället bara borde bli bättre. Stress press och ångest tar definitivt fram folks värsta sidor, så väl lärare som elever, det är vad jag lärt mig denna termin.

Nej, nu ska jag sluta skriva och titta på två avsnitt av Grey´s vi har faktiskt prov på kroppen, blodet, celler och allt som hör dit nästa vecka, vilket är vad serien handlar om, typ.

I helgen ska jag förutom att plugga fixa lite roliga inlägg till kommande vecka då jag har väldigt mycket material ni inte fått ta del av. Det gäller att hitta saker att se fram emot för att inte gräva ner sig i det tråkiga, något jag tyvärr är väldigt dålig på.

Likes

Comments

Mindre kul att jag alltid inser i sista sekund att jag inte uppdaterat här under dagen. När jag beslutat mig för att släppa läxorna och släcka lampan kommer jag på att jag faktiskt har en blogg och folk som läser... Aja, bättring ska ske omedelbart! Har ju så många fina bilder att visa er! Men det kommer, dock inte idag.

Likes

Comments

Efter lunch bytte jag skolböckerna mot Grey's anatomy och det är ungefär så min dag sett ut. En lagom lugn söndag och inget vidare händelserik. Kommande vecka består endast av fyra skoldagar då vi har studiedag på onsdag, perfekt för att plugga inför alla kommande prov... Nu ska jag filosofera (ofrivilligt och inför prov, inte i form av härliga dagdrömmarna) innan jag släcker lampan. Godnatt!

Likes

Comments