Header

Nu väntar drygt 22 timmar i buss vilket definitivt är nackdelen. Men vetskapen om att jag efter detta ska få glida runt på mina skidor bland bergen gör det hela mer än okej. Vi hörs när vi hörs!

Likes

Comments

Imorgon åker vi till Italien och det slog mig nu att jag inte tänkt på att fixa några inlägg att tidsinställa. Chansen att det finns wifi annat än på restaurangerna i backen är nämligen minimal. Tyvärr! Så det får helt enkelt bli en liten bloggpaus kommande vecka, ska dock försöka blogga från backen så gott det går. Lovar massvis av bilder när jag kommer hem då min nya favorit kommer gå varm!

Lite berg från förra året får gottgöra det hela....

Likes

Comments

Jag vaknade till skönsång 6.30 imorse, fick fina presenter och somnade sedan om till 9.00. Dagen bjöd på sol och det enda som saknades var lite mer snö än vad som ligger på marken. Väl i skolan möttes jag av glada vänner som köpt chokladmuffins till mig! När jag kom hem från skolan hade jag face time med mina yngsta kusiner för att sedan åka och träna. Hemma igen blev det god kvällsmat (som alltid), kvällen hade jag tänkt tillägna GA. Men det tyckte inte Emma och Alicia som kom och överraskade, vi köpte godis och hade välbehövligt tjejsnack! Man fyller trots allt bara 19 en gång! Vill tacka för alla fina hälsningar, kort, presenter och samtal, har verkligen så fina människor runt mig! Nu väntar kudden.... godnatt.

Likes

Comments

Glad alla hjärtans dag mina favoriter! Solen har varit på besök idag, som omväxling, vilket har märkts. Eller kanske det är på grund av datumet som alla varit extra positiva idag. Förutom skola har jag hunnit med träning, plugg och kalas. Fick så mycket fint och är så tacksam för alla fina människor runt mig! Nu ska jag sova för att få tiden att gå snabbare, det är faktiskt min dag imorgon.

Likes

Comments

.... är äntligen här! Imorgon ska vi fira mig, på onsdag fyller jag år och på fredag lämnar vi landet för en vecka bland Italiens berg. Som om detta inte vore nog är schemat i skolan fortfarande lugnt vilket resulterar i runt två lektioner om dagen. Jag klagar inte. Gymnasiearbetet ligger dock likt en klump ångest i bakhuvudet. Men veckan ska tillägnas denna uppsats då jag enbart har ett tal och inga andra prov. Det ska bli så skönt att skicka in den i slutet av vecka nio. Nu ska jag öva tal, påbörja packlista och sedan sova. Godnatt fina ni!

Likes

Comments

Söndag och jag har pendlat mellan skrivbordet, spegeln och sängen. Vid skrivbordet har jag pluggat, vid spegeln har jag övat på mitt tal (hett tips om du vill ha en spegel på ditt rum men inte har någon anledning, köp den så att du kan öva muntliga presentationer!!!) och i sängen har jag tittat på Grey´s Anatomy. Ja, jag har börjat igen och har denna helgen sett lite väl många avsnitt.... Årets bästa vecka står runt hörnet och jag kunde inte varit mer taggad, vilket ni kommer att får läsa om imorgon.

Hint:

Likes

Comments

Med en rinnande näsa och en halvt förkyld kropp åkte jag idag till Malmö för att avsluta min säsong. Jag gjorde vad jag kunde för att ignorera att kroppen inte var på topp och hade trots detta en bra känsla. Jag sprang mitt första lopp, korsade mållinjen som tvåa. Det var ett bra lopp med en bra start men inte det där perfekta. Jag blev därför förvånad när det visade sig att jag persat med en tiondel!! Finalen kändes sämre men gick endast två hundradelar sämre än försöket. Nu ska jag bara hålla mig skadefri under uppbyggnaden sen ska jag skrälla i sommar igen! Samlat inlägg om vintern kommer när jag lyckats smälta detta. Fram till dess: ge aldrig upp, aldrig.

Likes

Comments

Hej mina vänner, hoppas allt är bra med er! Jag är för tillfället på topphumör och vill bara släppa loss. Anledningen till detta är att jag tänkte att det kunde vara en bra idé att lyssna på vår "flaklista" när jag pluggade för att få lite extra motivation. Något jag nu ångrar då jag blev extremt taggad och fick svårt för att fokusera på grund av dunkande i lurarna och bilder på näthinnan där vi står på flaket med händerna i luften. Anna bestämdes sig idag för att det var nog med depp och ångest och började klippa och klistra, resultatet blev en fin nedräkning till studenten. Även vi har nu dekorerat vår plats efter att ha hatat på alla andra som gjort det till en överdrift under våra tre år. Nu ska jag stänga av datorn, kommer ändå inte att få mer gjort idag, är dessutom ledig imorgon, vilket betyder GA och memorering av tal hela dagen! Eller kanske inte hela.... Godnatt!

​(Av någon anledning får jag inte fram fler bilder än de tio senaste jag publicerat så hur mycket jag än hatar detta får inlägget bli utan bilder)

Likes

Comments