Header

Jag spenderade hela helgen på jobbet och jobbar kväll idag. Det känns som att jag inte gör något annat. I lördags när jag kommit hem åt jag tacos med Emma och Alicia, då Emma åker till Australien imorgon blev det någon form av ”sista måltid”. Jag kan inte förstå att hon inte längre kommer vara några hus ifrån. Om några veckor lämnar även Alicia för Australien och jag blir själv kvar i Gäddastorp. Hemskt. Det är en konstig känsla, att två av mina bästa vänner plötsligt ska befinna sig på andra sidan jorden och inte i kvarteren bredvid. Man blir ju sugen på att följa efter.

Lunchen är slut och jag ska sluta drömma.. Här kommer dock en drömmig bild med drömmigt ljus. Knäppt med mobilen en drömmig eftermiddag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Då jag jobbar helgen denna vecka har jag varit ledig idag. Jag har spenderat dagen under täcket och enbart gått upp för att fixa frukost, lunch och besöka toaletten. Spenderade dock två timmar i hallen nu ikväll men återvände sedan till min favorit, sängen. Det har varit väldigt skönt att bara få ligga här och inte göra någonting. Jag tror jag behöver ta mig den tiden oftare. Nu ska jag släcka lampan. Önskar er en god natts sömn med en bild på dagens lunch.

Likes

Comments

I söndags vaknade jag upp till minusgrader, frost och sol, bästa kombon för bra bilder. Under eftermiddagen tog jag med kameran på en promenad och det resulterade i ett gäng härliga bilder. Fler kommer!

Likes

Comments

Del 1 hittar ni här!

Juli

Den förste juli spenderade jag på Ullevi för att delta i årets absoluta favorit, Världsungdomsspelen. Jag har skrivit och sagt det så många gånger men det tåls att upprepas, jag ÄLSKAR att springa på Ullevi! Stämningen är otrolig och det är världens fest. Den absoluta eliten är på plats och i somras hoppades det bland annat svenskt rekord. Detta är definitivt en av årets bästa helger. För min del gick 100ingen okej och jag persade i 200ingen. En mycket lyckad helg i ett varmt Göteborg.

I mitten på juli åkte familjen på Gothia Cup och jag levde livet hemma, alldeles själv i huset. Eller inte, jag satt mest på kontoret i Älmhult, gick mina promenader på lunchen och hade ångest över att alla andra var lediga medan jag jobbade. Jag lagade i alla fall god mat.

Älmishultis bjöd på vackra kvällar efter jobbet.

I slutet av månaden hade vi vår årliga hemmatävling och det är alltid lika kul att tävla på hemmaplan! Det regnade dock så att det räckte till och blev över.

Augusti

Den 5:te augusti fick jag min önskan igenom och familjen tog sig till Ven för att cykla tandem runt ön. Har du brist på aktiviteter i sommar rekommenderar jag starkt en dag på ön!

Måndagen den 7:de startade min enda lediga vecka. Efter att ha jobbat konstant sedan studenten vad detta extremt välbehövligt. En vecka med familjen på Cypern satt som handen i handsken.

Efter en underbar vecka i lyx var det dags att återgå till verkligheten. Sova, äta, jobba, träna.

Den 19:de augusti var jag och tjejerna i klubben i Lerum för en andra seriematch. Jag plockade höga poäng till klubben och stafetten gick denna gång som en dans. Det är otroligt kul att tävla i lag då det i vanliga fall är lite ensamt, även fast jag trivs bäst så, där jag själv kan styra över allt. Vi slutade totalt femma om man slår ihop båda matcherna men det gör fortfarande ont i hjärtat att vi nollade stafetten första matchen, annars hade vi säkerligen kommit i topp.

Den 20.de spenderade jag i himmelriket, sängen. I mina skönaste lakan.

21::ste augusti jobbade jag kväll och njöt lite extra i solnedgången efter det.

Jag knäppte mysiga bilder hemma.

September

Och det var nyår!! Jag klev innanför dörrarna till kontoret den förste och möttes av must och GOTT NYTT ÅR! Den förste september firar vi nämligen nytt verksamhetsår och precis som allt annat i IKEA:s värld skulle detta firas. Vi fick med en söt kass hem.

Dagen efter avslutade jag säsongen i Karlskrona. Jag är så stolt över mig själv och detta friidrottsår, jag har persat som aldrig förr och det är så skönt att veta att all tid jag lägger ner på träning faktiskt ger något. Det var många år sedan jag slog mina rekord och detta året har jag gjort det flera gånger om. Det är så kul att saker och ting börjar klaffa, att det äntligen går åt rätt håll igen.

Jag började nu gå upp innan solen gjorde det samtidigt som dagar och nätter började bli kallare.

Oktober

Hösten kom och bladen började ändra färg, allt var gult, orange, rött och brunt, men lite grönt fanns fortfarande kvar.

Den 21:ste hade jag återförening med mina gamla tjejer, gänget från högstaidet. Vi spelade Laserdome och gick sedan ut och åt. Vi hade en väldigt trevlig kväll där snacket och skrattet fortsatte in på småtimmarna.

I slutet av månaden släpade jag med lillebror till en skog i närheten och jag fick föreviga hösten på bild.

November

Månadens första dag utnyttjade jag en julklapp jag fått av klubben när jag var tränare. Efter att ha planerat i tystnad och kämpat som ett djur för att inte berätta något överraskade jag min lillebror med ett dygn på Ystad Saltsjöbad. Vi hade det väldigt trevligt och jag älskar att vi kan umgås på detta vis.

Jag införskaffade mig ett par nya favoriter, hur fina är dem inte?

Jag jobbade på som vanligt och i november hade vi en väldigt, väldigt tuff period på jobbet i samband med ett nytt lager i Stockholm som inte alls fungerade. Detta förlängde kötiderna på telefonen rejält och resulterade i arga kunder. Vi travade runt i onda cirklar och det tog för hårt på många av oss. Årets två sista månader har på grund av detta inte varit någon höjdare psykiskt och all min kraft har gått åt att försöka må bra trots den tunga situationen. Idag gräver vi oss sakta men säkert ur detta mörker och det håller, tack och lov, på att bli lite bättre.

December

Årets mysigaste månad var kommen och även hoppet om snö. Julkalendern drog igång, stjärnorna dök upp i fönstren och jag njöt av att julen var här, precis som vanligt.

Första helgen av månaden var jag i Köpenhamn med familjen, vi strosade runt bland julpynt och folk, åt god mat och värmde oss i de olika butikerna.

Den 12:te fick vi lite snö och det snöade sedan till och från i både Hässleholm och Älmhult några dagar framåt.

Dagen innan julafton knäppte jag några bilder på granen och fixade klart rimmen till julklapparna samtidigt som jag njöt av att jag hade någon extra dag ledigt i samband med julafton.

Jag jobbade i mellandagarna och firade sedan in det nya året med fantastiska vänner. Vilket år jag har haft, det har definitivt varit ett av dem bästa, om inte DET bästa. Jag har lärt mig så mycket nytt och verkligen utvecklats som människa i det verkliga livet, utanför skolans dörrar. Jag har lärt känna så mycket nytt folk och är evigt tacksam över det. Nu är jag taggad på 18 och allt vad det nya året har att erbjuda.

Likes

Comments

Jag insåg nu, lagom till det snart ska ätas upp... Att jag inte visat er vårt mästerverk till pepparkakshus. Jag hade först tänkt göra snöflingor men när den första blev totalt misslyckad fick det bli något annat istället. Måste säg att det blev ganska snyggt tillslut, trots att det inte alls blev som jag tänkt.

Likes

Comments

Jag har denna och en omgång till från denna serie, sen börjar det bli tomt i arkivet här. jag har lovat mig själv att ta tag i det där fotoprojektet i år och kanske får det bli nästa grej. Behöver bara leta lite folk som vill ställa upp på bild för att få ihop en serie, behöver även köpa in lite rekvisita... Åh detta kommer bli så bra, ska bara ta tag i det också.

Likes

Comments