Header

*klick* så var ansökan inne.

Är så exalterad och rädd på samma gång. Men åh, vad jag ser fram emot det! Det blir ett äventyr i England i två månader. Nu är det en hel del som ska fixas innan det blir avfärd.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag är det ett helt år sen jag tog studenten. Tiden har gått så snabbt men samtidigt så långsamt. Känns som att det bara var några veckor sedan, samtidigt som det känns som att det var en evighet sen.

Under året har jag hunnit med att träffa så många nya härliga människor, skaffa två jobb och köpt egen bil.

Ibland längtar jag tillbaka till skolan och friheten man faktiskt hade. Ville man inte gå på nån lektion så var det inte hela världen. Funkar liksom inte att bara inte komma till jobbet för man hellre ville ta sovmorgon eller gå på konsert. Men så skönt att inte ständigt ha plugg som behövs göras. I slutet av trean var jag så skoltrött och det är inte fören nu, ett år senare, som jag funderar på att kanske börja plugga igen nästa år.

Studenten var så magisk. Dagen man väntat på sedan man började skolan. Så mycket glädje och kärlek. Alla ni som inte tagit studenten har något att se fram emot. Jag hoppas er student blir lika fin som min :)

"Studenten är en av de största dagarna i ert liv, men låt det inte bli den största"

Likes

Comments