Header

Idag är det ett helt år sen jag tog studenten. Tiden har gått så snabbt men samtidigt så långsamt. Känns som att det bara var några veckor sedan, samtidigt som det känns som att det var en evighet sen.

Under året har jag hunnit med att träffa så många nya härliga människor, skaffa två jobb och köpt egen bil.

Ibland längtar jag tillbaka till skolan och friheten man faktiskt hade. Ville man inte gå på nån lektion så var det inte hela världen. Funkar liksom inte att bara inte komma till jobbet för man hellre ville ta sovmorgon eller gå på konsert. Men så skönt att inte ständigt ha plugg som behövs göras. I slutet av trean var jag så skoltrött och det är inte fören nu, ett år senare, som jag funderar på att kanske börja plugga igen nästa år.

Studenten var så magisk. Dagen man väntat på sedan man började skolan. Så mycket glädje och kärlek. Alla ni som inte tagit studenten har något att se fram emot. Jag hoppas er student blir lika fin som min :) 

"Studenten är en av de största dagarna i ert liv, men låt det inte bli den största"

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

hej, då var det dags att testa ett till litet inlägg för att se designen hehe

(inte min bild)

Likes

Comments

Så länge jag kan minnas har jag velat plugga utomlands, främst i England. Tror det hela började med att jag fick hem någon språkresebroschyr när jag var runt 8-9 år. Ganska säker på att jag inte alls fattade vad en språkresa va men ville ändå iväg på en. Ungefär 10 år senare har jag fortfarande inte kommit iväg på någon. Men nu närmar det sig. 

För några veckor sen satt jag och såg på Så ska de låta. Där uppträdde Magnus Uggla med en låt som heter "Världen Är Din". Texten tilltalade mig så otroligt mycket.

Medans du tycks som har allting kvar. Inte fattat vilken grej. Du är lyckligt lottat du som har, allting framför dig. Ta plats min vän, världen är din Nu finns det inga men, sätt den i spinn.

Jag kände då bara: vad väntar jag på? Så jag tog tag i drömmen på riktigt och började titta runt lite på vad man kan plugga utomlands. Än har jag inte riktigt bestämt mig. Finns så otroligt mycket att välja på och många platser att åka till. 

Det är bara nu. Världen är din.

Likes

Comments

Kul att du hittat min blogg! 


Likes

Comments