Söndagen spenderades i bikini för första gången i år (jaa eller jag låg nog och frös i mitten av maj också en gång), men första gången utan att frysa! Vi målade brädor på skären och åt en fantastisk middag, jag skötte grillen vilket jag nog inte brukar få förtroende till men det blev en riktig succé.  Mot kvällen smög sig nerverna inför hockey på, så jag och Emma for på ett gympass innan vi bänkade på arom för att tyvärr se Finland förlora, men domhär killarna kommer nog att gå långt och förhoppningsvis blir det guld nästa år.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I lördags åkte jag alltså till Umeå med Tehy (sjukskötarnas fack), där hann vi både med IKEA, avion och favorit ICA maxi. Hittade ett och annat och är faktiskt riktigt nöjd. Kan försöka visa något efterhand då det hittat sin plats.  På båten hem lyxade vi till det med pepparbiff och efterrätt och jag sov middag 1h i pappas chaufförshytt, fantastiskt bra.

Likes

Comments

Som bäst gör jag min med.praktik här i närpes, jag lär mig så mycket och har det trevligt. Snart är det dags att börja sommarjobba och jag känner mig redo för sommaren, väntar så! I helgen skall jag igen besöka grannlandet men dock bara på en dagstripp, IKEA Umeå och avioncenter står på schemat, hoppas hitta nåt fint till skären och nya terassen. Den blev så jäkla bra! ännu fattas "inredningen" men ännu funkar det fint med det fina kryssbordet jag och pappa byggde.

Likes

Comments

Här är några platser på min bucketlist, ställen jag drömmer om att besöka en vacker dag. Sedan drömmer jag också om flera ställen jag redan varit till, t.ex. underbara Alperna. Håll till godo medan jag själv skall börja titta hur det ser ut i kalendern och plånboken.


Amalfikusten i Italien


Barcelona


New York


London​Rom

Här var några av många, drömma kostar ju inget! alla bilder är från google.

Likes

Comments

Här bodde vi i Umeå, på elite hotel mimer umeå, ett nytt hotell som öppnade i April. Rekommenderas verkligen, nära till stan, fantastisk frukost och snygg inredning.

En härlig liten semesterweekend blev det,  nu är jag kanske lite mer redo för 6 veckor praktik.

Likes

Comments

För en tid sen fick jag förfrågan att visa en bröllopsklänning på en modevisning här i stan, kul grej tyckte jag och visst kände jag mig fin i denhär disneybakelsen.

Likes

Comments

köpt en underbart fin ryggsäck

förlängt mitt gymkort och tränat så ofta jag hunnit

firat bästa systers födelsedag

ätit underbart god grillad sommarmat

och här har jag nog spenderat väldigt många timmar, massa skoljobb att göra. men nu är det bara denhär veckan kvar (som består av två tenter, tre jobbdagar, en uppsats och en 85årstårta att baka, kämpakämpa!) innan praktiken börjar och sen är det dags för sommarjobb, sol, värme och terasskvällar.

Likes

Comments

Ska visa lite bilder från vår lilla sommarstuga, visserligen är bilderna från påsken men när vi flyttar ner över sommaren och har terassen klar kan jag visa mera bilder. Tvn är provisorisk där den är och likaså veden men det funkar. Här är jag glad!

Likes

Comments

Det blev en chokladbotten med hallonmoussefyllning, spacklad med cream cheese frosting, chokladganache ovanpå och lite chokladägg på det. Det var nog en liten utmaning att göra denhär tårtan, kanske främst pga att jag egentligen inte hade tid, men jag ville ju så gärna och i slutändan blev det också en av de godaste tårtorna jag gjort om man räknar de med sockerkaksbotten. fint så!

Likes

Comments

Jag har inte alls hunnit med på sista tiden, jobbet, skolan och livet kom emellan. Påskpynta har jag inte heller hunnit, men det tar jag inte så hårt för bara jag får in riset, lite fjädrar och lite ägg i olika former är jag nöjd.
Idag har jag hängt med syster och elin och vi målade dessa fina påskägg, lite knepig teknik men så himla snyggt det blev i slutändan. Dessutom hann jag baka tårtbottnar som jag skall ha till ett annat påskprojekt som ni fpr se senare, men tills dess önskar jag Glad Påsk!

Likes

Comments