Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kom nyss hem från skolan. Idag har vi inte gjort så jätte mycket egentligen, vi läste igenom hela manuset till musikalen vi ska sätta upp i vår, The Wiz. Kommer bli så kul och så intressant. Det är första musikalen jag är med i! Nu hade jag tänkt läsa A Game of Thrones, första boken i serien A song of Ice and Fire. Älskar serien och visste inte att jag hade första boken hemma.

Likes

Comments

Ikväll kollade jag på filmen Equals. En romantik/Sci-if/Drama film regisserad av Drake Doremus med Nicholas Hoult och Kristen Stewart i huvudrollerna.

Liten kort sammanfattning om filmen: den handlar om två människor som bor i ett samhälle där alla i stort sett är som robotar. De har i stort sett inga känslor över huvudtaget. Men sen får dessa två personer "en sjukdom" som gör att de blir förälskade, vilket är förbjudet.

Jag älskar dramor, så denna filmen va precis i min smak. Lite Romeo och Julia känsla över det hela. Filmen i sig var bra, den var lite långtråkig på vissa ställen då det inte var så mycket action i filmen och inte heller JÄTTE mycket dialog, men bortsett från det så var de en bra film som man verkligen va insatt i.

Ger den 7/10

Likes

Comments

Idag va första dagen i skolan. Jag började då tvåan på katedralskolan i Växjö. Jag tror detta läsåret kommer bli riktigt roligt!

Hände inte så mycket i skolan utan vi fick bara våra skåp och så hade vi lite lektioner som vanligt. Jag fick också reda på att jag har klarat matte 1b, vilket betyder att jag slipper matte mer i mitt liv om jag vill det! Så skönt.

Efter skolan gick jag, Evelina, Julia och Ellen ner till Askelyckan och fikade lite.

Likes

Comments

Igår åkte jag och min kompis Ellen till hennes stuga då hennes mamma hade ordnat en kräftskiva. Det var väldigt kul. Vi åt massa gott och sedan badade vi i deras jacuzzi som de har där. Utöver att det va en härligt kväll/natt så gjorde vi inte så jätte mycket mer än att prata om saker som hänt de senaste veckorna då vi inte har träffats så mycket under sommarlovet.

Likes

Comments

Hej!

Jag heter Josefine Svangren, är 17 år och bor i Växjö. Här på min blogg kommer jag att skriva om lite allt möjligt, beror på vad jag känner för.

Jag är inte direkt ny på att blogga, men de har aldrig hållt i sig i mer än någon månad. Men nu känner jag att jag verkligen vill börja blogga igen. Det är väldigt skönt att skriva av sig lite då och då, vilket jag tror alla människor behöver ibland.

Ja, de här va ett kort litet första inlägg, haha. Well, this is me :)

Likes

Comments