Övrigt

Heeeej

Just nu så ligger jag i min säng och lyssnar på julmusik, hur mys? Jag har dock varit taggad på julen sedan Oktober typ hahah. Men nu är det bara 18 dagar kvar och jag är så hiiiimla taggad, jag har köpt alla julklappar för i år och nu ligger snart kontot på minus lol.

När jag kom hem från skolan idag så beställde jag en onesie från arianagrande.com (ja, jag är en arianator). Jag tyckte att de var så sjukt söta så jag kände att jag behövde en sån i mitt liv. Jag köpte den gröna Christmas & Chill onesien, hoppas verkligen att den kommer fram till jul, vilket den antagligen inte kommer att göra, i och med att ag beställer från USA och senaste ordern från hennes merch beställde jag i början av September och jag fick den i mitten av Oktober. Jag valde dock "priority order" eller vad det nu stod, så det borde gå snabbare.


Hursomhelst, nu ska jag bara ha egentid och kolla lite på youtube och sånt. Imorgon och på fredag är jag ledig, vilket innebär att jag har helg! Det är superskönt men lite uttråkande.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments