Header

Igår fyllde min älskade mamma år.
Givetvis fick hon en bukett med rosor. Så fina.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

För några dagar sedan bestämde vi oss för en utflykt. Vi tog bilen och körde mot Österlen. Det blev ett stop vid Skånes längsta vattenfall, brösapsbackar, Kivik, Simrishamn & Ystad. Så mysigt att få göra något tillsammans, bara vi två.

Likes

Comments

Tisdag & jag sitter på tåget mot Malmö. Så matt i kroppen idag, fick en smäll i en närkamp i söndags så får inte träna den här veckan. Jättetråkigt med tanke på att vi har vår sista match till helgen. Tacksam över att det inte blev värre än en blödning i lårmuskeln & inflammation i knäet. Korsbandet är fortfarande helt & det är jag så glad över! Ingen operation det här året med. Yey!

Likes

Comments

En present klar till älskade mamma som fyller år i nästa vecka. Svårt att köpa present till personen man älskar & ser upp till mest, hon är värd så mycket min mamma.

Likes

Comments

Ikväll tänkte jag göra en god charkbricka, laga en god middag & dricka vin. Känner att jag behöver tänka på annat än skola, jobb & träning. Imorgon väntar en viktigt fotbollsmatch och i nästa vecka väntar examinationer, fotbollsträning & jobb.


Likes

Comments

Mina två personliga favoriter. Doftar så gott enligt min mening. Decadence av Marc Jacobs och Desire av Dolce & Gabbana. Båda finns att köpa på kicks.se.

Likes

Comments

Kaffe är inte mitt förstahandsval. Men ikväll känner jag att jag behöver mängder för att hålla mig vaken. Till er som läser så hoppas jag att ni får en mysig kväll.

Likes

Comments

Helt förälskad i den här vasen från indiska, 249 kronor. Med den unika designen så bryter den det vita & stilrena i inredningen här hemma.

Likes

Comments

Föreläsning på förmiddagen sedan tänkte jag gå & titta i butiker här i Kristianstad, köpa en kaffe & läsa inför en redovisning imorgon.

Likes

Comments