Hej!
Jag tänker prata kring jullovet! Jag hade tänkt att fråga er om jag ska filma en video med mobilen och lägga upp här på bloggen eller om jag ska fota alla saker jag fått i julklapp (om jag får några)?
Skulle vara kul att faktiskt testa något nytt och bara spontant lägga upp en video😀 Sedan får jag liv 2 dagar inna julafton så kanske kan skriva några stycken inlägg innan dess!
Aja bara 3 skoldagar kvar, KÄMPA.. säger jag som inte gör det MEN! Ni måste kämpa ( om ni går i skolan ) 👍🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej alla hjärtan!
Jag har varit sjukt oaktiv här. Och jag har faktiskt nästan valt att vara det, mest för att skolan och andra saker tar plats i mitt liv förre andra saker.

Jag kommer försöka vara MER aktiv men jag vill inte lova något, och att jag är tillbaka vill jag inte säkert säga.

Men jag känner att jag behövde lägga upp något för att säga att jag lever :D

Likes

Comments

Ja the truth... Skolan börjar på torsdag....Jag är på ett sätt riktigt stressad men varför ska man vara det när förmodligen första veckan kommer vara väldigt lugn🤔
~
Aja nu ska jag ta tag i att lägga mig, ohh! Juste har ni några tips på hur man sova snabbt och bra under natten? Jag har börjat få det svårt att somna om nätterna så skulle vara awesome att få nått eller några tips :)
~
Här nedan ser ni mitt senaste inköp från H&M :))) Jag skulle faktiskt kunna säga att det är som en crop top!😃👍🏼

Likes

Comments

Bra början på en fredag! Shopping med syrran :) Jag kommer senare idag lägga upp bilder på vad som jag köpt!🙈 Men nu efter kanske 1,5h så värker det i benen, jag är verkligen en person som får ont i benen efter ett tag så nu är det verkligen skönt att sitta ner :))

Likes

Comments

För idag är det min födelsedag!🎉😃 ( förrgår )
Idag har det hänt mycket roligt, jo jag har fått en NY TELEFON!! Och ni kan nog gissa vilken sorts :) IPhone 6s😃
Jag kommer blogga lite smått idag men hoppas det är okej! Och tack för alla som grattat mig på instagram, snapchat och kik! Det värmer!💕😊

Likes

Comments

Nu när vädret varit som finast blir det såklart regn, och jeans åker på då det är kallt...hösten är nära nu! Så jag tänker att jag ska göra ett collage där jag visar era mina höstfavoriter eller mina inspirationer under hösten🍂

Likes

Comments

Jag måste bara ta upp en sak till! Jag tänker inte lägga till någon på snapchat! Varför står det i min profil på ig? Jo för dr gamla vänner jag har kanske tagit bort mig och ska lätt hitta den :)

Likes

Comments

Som nästan alla här på Nouw har jag såklart också en instagram som jag har för stunden offentligt öppen! Så jag sätter den privat vissa gånger :-) Så ta chansen och börja följ!

Likes

Comments

Jag har inte bloggat på ett bra tag för att idéerna har inte direkt flödat så för min del har jag bara varit de senaste dagarna, dock har det bara regnat dem senaste men nu ska man ta vara på det sista veckorna av den varma sommaren :) Men jag har tänkt på ett nytt blogg koncept eller vad man ska kalla det! Då tänkte jag att ni kan skriva idéer om vad jag ska blogga om eller vad vill ni se mycket mer av?!? 😝

Likes

Comments

Jag har inte bloggat på ett tag så jag tänkte att ett inlägg idag får räcka :)
Om 1 och en halv vecka fyller jag år så såklart tänker jag blogga då! Men nu är vi hos farmor för att hälsa på😋
Vi hörs senare!

Likes

Comments