Hej igen!

Idag har jag inte gjort så mycket än att jag och syrran drog till stan en sväng :D Jag hittade lite smått saker men jag vet inte om det är lörnt att riktigt vissa alla saker då det bara var 3 saker :P

Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag har varit extremt oaktiv under det senaste halvåret. Jag la upp senaste inlägget innan jullovet och nu är det sommarlov so it's been a long time kan man säga :P Iallafall tänkte jag starta upp bloggen igen nu när jag har tid förut har jag alltid sagt att jag ska det men det har inte blivit av pågrund utav att under alla dess lov som var har jag bara slappat, men nu när det är 10 veckors lov så kan jag börja med bloggen igen!

Det ska bli kul och se vart det tar mig men lite inlägg i veckan skulle nog funka :D Men nu har jag inte så mycker mer att säga så vi hörs imorgon! :D

Kram

Likes

Comments

Hej!
Jag tänker prata kring jullovet! Jag hade tänkt att fråga er om jag ska filma en video med mobilen och lägga upp här på bloggen eller om jag ska fota alla saker jag fått i julklapp (om jag får några)?
Skulle vara kul att faktiskt testa något nytt och bara spontant lägga upp en video😀 Sedan får jag liv 2 dagar inna julafton så kanske kan skriva några stycken inlägg innan dess!
Aja bara 3 skoldagar kvar, KÄMPA.. säger jag som inte gör det MEN! Ni måste kämpa ( om ni går i skolan ) 👍🏼

Likes

Comments

Hej alla hjärtan!
Jag har varit sjukt oaktiv här. Och jag har faktiskt nästan valt att vara det, mest för att skolan och andra saker tar plats i mitt liv förre andra saker.

Jag kommer försöka vara MER aktiv men jag vill inte lova något, och att jag är tillbaka vill jag inte säkert säga.

Men jag känner att jag behövde lägga upp något för att säga att jag lever :D

Likes

Comments

Ja the truth... Skolan börjar på torsdag....Jag är på ett sätt riktigt stressad men varför ska man vara det när förmodligen första veckan kommer vara väldigt lugn🤔
~
Aja nu ska jag ta tag i att lägga mig, ohh! Juste har ni några tips på hur man sova snabbt och bra under natten? Jag har börjat få det svårt att somna om nätterna så skulle vara awesome att få nått eller några tips :)
~
Här nedan ser ni mitt senaste inköp från H&M :))) Jag skulle faktiskt kunna säga att det är som en crop top!😃👍🏼

Likes

Comments

Bra början på en fredag! Shopping med syrran :) Jag kommer senare idag lägga upp bilder på vad som jag köpt!🙈 Men nu efter kanske 1,5h så värker det i benen, jag är verkligen en person som får ont i benen efter ett tag så nu är det verkligen skönt att sitta ner :))

Likes

Comments

För idag är det min födelsedag!🎉😃 ( förrgår )
Idag har det hänt mycket roligt, jo jag har fått en NY TELEFON!! Och ni kan nog gissa vilken sorts :) IPhone 6s😃
Jag kommer blogga lite smått idag men hoppas det är okej! Och tack för alla som grattat mig på instagram, snapchat och kik! Det värmer!💕😊

Likes

Comments

Nu när vädret varit som finast blir det såklart regn, och jeans åker på då det är kallt...hösten är nära nu! Så jag tänker att jag ska göra ett collage där jag visar era mina höstfavoriter eller mina inspirationer under hösten🍂

Likes

Comments

Jag måste bara ta upp en sak till! Jag tänker inte lägga till någon på snapchat! Varför står det i min profil på ig? Jo för dr gamla vänner jag har kanske tagit bort mig och ska lätt hitta den :)

Likes

Comments

Som nästan alla här på Nouw har jag såklart också en instagram som jag har för stunden offentligt öppen! Så jag sätter den privat vissa gånger :-) Så ta chansen och börja följ!

Likes

Comments