Nu är vi framme hos mormor och morfar i Kumla och när vi kom hit så beställde vi mat och åt samtidigt som vi kollade på julkalendern. Den har faktiskt varit väldigt bra i år, spänd på att se det sista avsnittet imorgon. Nu är vi samlade framför uppesittarkvällen, så mysigt, dock suger det ju att man aldrig vinner något:)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Idag gick jag upp vid sju och skjutsade mamma till jobbet så jag kunde ha bilen. Jag och @sofiereg ska snart åka och göra lite ärenden. Efter det tänkte jag städa lite och göra mig i ordning. För i eftermiddag ska jag, mamma och Mikis in till Karlstad och strosa lite, och vi ska även äta kvällsmat där, mys.

Likes

Comments

Nu sitter jag i bilen påväg till Kumla där vi ska på kalas. Blev hämtad på stan efter att ha fikat med Sofie, Sara och Lisa, åh så roligt det var att träffas igen. Så mysigt att prata ikapp. Hoppas att det inte dröjer allt för länge innan vi ses igen.

Likes

Comments

Bilder fotade med @sofiereg kamera.

Hej! Idag har jag gjort nya julnaglar på Sofie, den här gången blev det ett mer sammanhängande tema. Det blev jättebra! Blev nyss även klar efter att ha målat julnaglar på mig själv, så ska försöka ta kort imorgon. Nu är det inte långt kvar till jul, längtar så. Mest efter uppesittarkvällen<3 Nu ska jag och mamma titta på julkalendern, sen blir det sängdags. Imorgon så ska jag träffa Sofie, Sara, Moa och Lisa för en fika, wiho så mysigt.

Likes

Comments

Hej! I fredags så var jag hos Sofie och vi spelade buzz och sen på kvällen kom hon och Sanna till mig och så tittade vi på sista avsnittet av skam tillsammans. Det slutade bra så det är jag glad över, men är ledsen för att det är slut, det känns så tomt:( Aja säsong 4 kommer ju "snart":))

Igår så var jag, Sofie och mamma uppe i stallet och tittade på luciashowen, och efter det åkte jag och mamma till Kumla. Vi sov där till idag och innan vi åkte hem så var vi inne och lämnade bössorna till musikhjälpen. Snart ska vi köpa mat från salladsbaren och sen ska jag bänka mig framför avslutet av musikhjälpen, en mysig söndag!

Likes

Comments

Bild lånad av @sofiereg
Här är resultatet från när jag målade Sofies naglar, vi gjorde paket, ren, ljusslinga, polkastänger och en mistel. De passar perfekt nu när det börjar närma sig julafton. För att vara första gången jag målade på någon annan så tycker jag att det blev jättebra!!

Likes

Comments

Igår åkte jag, Mikis och Sofie in till Örebro. Vi julhandla, åt på Jensens och var vid musikhjälpen, så nu har vi hämtat våra bössor! På kvällen åkte jag och Sofie till Jennifer där vi hade tacokväll och tittade på Christmas with the kranks och musikhjälpen. Idag så har jag och Mikis handlat de sista julklapparna så nu är det klart. Snart är det juuuul, längtar.

Likes

Comments

Idag gick jag upp vid sju och skjutsade mamma till jobbet, när jag kom hem tittade jag på det nya avsnittet av Eyewitness. Sen gjorde jag i ordning mig för att åka och fota med Sofie, vi hittade riktigt fina ställen att fota på så bilder kommer lite senare. Efter att vi varit ute värmde vi oss på maxi med en varsin kaffe. Nu ska jag och mamma gå till Konsum och handla, men hörs sen!

Likes

Comments

Lite bilder ifrån julbaket igår med Mikis, vi bakade både lussebullar, saffransbullar, polkafudge och kola, allting blev lyckat förutom kolan. Den blev inte så fin, därav inga bilder på den, men god, det är väl huvudsaken.

Likes

Comments