Nu är det snart dags för årets göteborgsvarv som äger rum på lördag. Det är även dags för Ung Cancer att släppa sin nya kollektion av sina armband. Dom släpps på lördag i samband med Göteborgsvarvet då det är tänkt att Ung Cancer ska slå världsrekord i antal pärlade armband under en dag, HUR HÄFTIGT?!?!

De nya armbanden går att förbeställa på https://ungcancer.se

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Snart är ennu en skolvecka avklarad, inte många kvar nu till sommaren! Längtar tills jag kan vakna på morgonen utan stress och press, kunna umgås med kompisar utan att tänka på att man egentligen borde plugga! Alltså åhh det låter ju helt underbart.

Denna helgen ska jag inte göra något speciellt, jag har iallafall inte bestämt något men sedan vet man aldrig vad som händer;)
Vad ska ni göra i helgen?
Ha de bra!

Likes

Comments

Ännu en skolvecka är avklarad, nu är det inte lång kvar. Nästa vecka är det slutprov i fysik och massa mer, vilket jag inte det fram emot.

Jag är påväg hem till Hugo nu från min syster som jag har varit hos hela kvällen. Vi har ätit pizza, sätt på film och pratat. Det var verkligen så mysigt!! Vi har inte träffats på evigheter känns det som.

Igår så bokades även en resa som äger rum sommaren 2018. Då ska jag, Hugo, Hugos syster och hennes sambo åka till USA och åka runt. Alltså det har varit mitt mål i flera år, att efter gymnasiet åka till USA och nu är det bokat!!! Med det bästa sällskapet också! Alltså jag är så lycklig.

Likes

Comments

Jag sitter ensam på tåget, hörlurarna spelar musik på högsta volym och jag har så mycket ångest. Jag vill lägga mig ner och gråta, försvinna under jorden samtidigt som jag dyker ner under vattnet.

Jag är så otroligt lyckligt lottad som har så många kompisar, relativt lätt i skolan, en speciell men otrolig familj och den bästa pojkvännen man kan tänka sig. Jag har personer runt mig dagligen som bryr sig mer om mig än vad jag bryr mig om mig själv.

Men samtidigt så har jag aldrig känt mig såhär ensam. Inte för att jag sitter ensam på ett tåg på påskafton, jag har ju haft en superbra dag med min familj och vänner. Jag borde inte känna mig ensam, men det gör jag. Jag känner mig som den ensammaste människan i världen.

Likes

Comments

Tårarna rinner ner för kinderna. Hjärtat pumpar hårdare. Klumpen i magen och illamåendet kommer. Paniken smyger sig fram.

Det finns två vägar att gå. Den första är att låtsas som inget hänt, vara ledsen i smyg och förtränga det som inte bör finnas i tankarna. Det Andra är att ta tag i livet, göra ett val och sedan gå vidare , men hur ska man kunna göra ett val när man vet att oavsett vad man väljer så kommer det finnas en sorg, en saknad och en ånger kvar i ens liv. Hur ska man göra ett val när man inte vet vad som är rätt och fel? Om det man just nu tror är rätt kanske visar sig vara fel, då är det försent. Försent för en förändring, försent för det rätta, försent för ett lyckligt slut.

Likes

Comments