Header
View tracker

För ca en timme sedan blev jag jättesugen på spenatsoppa. Jag tycker verkligen att det är jättegott och speciellt när min kompis Alicia gör den så jag smsade henne om receptet. Jag gjorde precis som hon skrev men den smaka skit rent ut sagt. Så himla äcklig! Jag förstår inte vad jag gjorde för fel, jag blir så ledsen för jag ville verkligen ha det :(

Tänkte även ta någon fin bild på den men självklart hittar jag inte kameran så ni får helt enkelt tänka er hur den såg ut haha! Inget har gått bra idag, Kan det här dagen bara vara över snart?

Likes

Comments

Idag gick jag hem från skolan då jag hade jätteont i magen. Direkt när jag kom hem fick jag även huvudvärk så gick och la mig för att sova lite. Nu sitter jag nerbäddad med kaffe för att försöka dämpa huvudvärken och för att bli lite pigg då jag ska försöka plugga lite fysik. Har prov på onsdag och har inte börjat plugga än, bra planerat Josefine!

Likes

Comments

Idag så spelade Hugo match och då har man samling några timmar innan så jag var då ensam hos Hugo. Då bestämde jag mig för att möblera om i hans rum haha. Under tiden jag gjorde det så fick jag världens längtan till att flytta hemifrån! Hade jag haft råd med det nu så hade jag gjort det direkt. Tänk att få möblera som man vill, städa själv, bestämma maten själv och att bara få bo själv. Eller själv tänker jag inte vara utan jag ska bo med Hugo , det har jag bestämt!
Iallafall, när jag fick den längtan så började jag titta massa videos på youtube där man följde när folk flyttade och så! Då kände jag bara att det skulle vara så kul och skönt att få bo utan någon förälder i närheten och att få bevisa att man faktiskt klarar sig utan dom! Hur underbart? Det är nog faktiskt min högsta önskan just nu, att flytta hemrfån.

Vad är eran högsta önskan just nu?

Likes

Comments

Nu har det gått några dagar in på det nya året och jag har nu bestämt mig för att göra en bucketlist under 2017. Jag tyckte det verkade som en rolig ide så har funderat fram och tillbaka lite över vad jag vill ha med på den och nu har jag tillslut fått ihop lite olika punkter!

1. Starta ett eget företag

2. Gå på riktig massage

3. Öppna ett sparkonto där jag för över pengar varje månad

4. Köpa en ny kamera

5. hjälpa en/flera främlingar

6. träna regelbundet

7. Städa mitt rum minst en gång i veckan

8. Dricka mer vatten

9. Ge en komplimang till en främling

10. Läsa minst fem böcker ( jag är snart färdig med min första )

11. Bli vigare

12. Springa en mil under en timme

13. Vara mer positiv

14. Gå och lägga mig tidigare

15. Köra yoga minst en gång i veckan

16. Inte slösa pengar

17. Ha läskförbud i en månad

18. Ta en fika med någon jag inte tycker om

19. Titta mig själv i spegeln varje dag och säga att jag är fin

Vissa av dessa punkter är svårare att uppfylla än andra men jag ska verkligen försöka att fixa allihopa innan 2017 är slut, wish me good luck!

Likes

Comments

Nu har det gått snart en hel vecka av vårterminen och jag är redan sönderstressad. Vi har läxor i ungefär varje ämne och imorgon har vi första provet! Jag förstår ärligt talat inte hur jag ska klara detta! Hur ska jag överleva i ett och ett halvt år till? Jag får helt enkelt börja planera Ennu mer än vad jag redan gör och försöka att inte sätta så stor press på mig!
Ha de bra!

Likes

Comments

View tracker