Header

Jag skulle ha tittat på min lillasyster som tävlar SM denna helgen, rensat/ storstädat mitt rum, gå på göteborgs horseshow, pluggat inför ett prov och firat en av mina bästa kompisar som fyller 18.
Istället ligger jag hemma med hög feber, halsont och huvudvärk. Vad är oddsen? Har legat helt däckad i två dagar nu och jag har verkligen inte tid med det just nu. Har 1000 andra grejer att göra men kan inte göra något förutom kolla serie haha, har snart sett en hel serie;)
Ha de bra

Likes

Comments

Imorse gick jag upp vid 09.00 för att gå en PW med Alicia men det blev tyvärr inställt så körde ett benpass hemma istället. Det var helt sjukt jobbigt, orkade knappt köra färdigt haha. Sedan åkte jag och mamma in till något slags event med Ung cancer där vi mötte mammas kompis och Tyra. Vi satte oss iallafall och pärlade typ 55 armband eller något sånt blev det! Det var super mysigt att sitta där och bara prata om allt och inget. Vid tre sedan så åkte jag och Tyra för att äta sushi, så himla mysigt. Jag har verkligen saknat henne! Världens bästa Tyra!

Kom hem till Hugo precis och insåg att jag har glömt mitt skolkort hemma, yeay, så det blir att betala för att åka till skolan imorgon haha.
Ha de bra

Likes

Comments

Något som jag har insätt är väldigt praktiskt när man vill följa upp sin träning och se utveckling är att göra en träningsdagbok där du skriver upp alla pass, mat innan samt efter osv. Vi gjorde ett arbete med det i skolan i höstas och sen har jag fortsatt med det. Jag har mina speciella pass som jag kör och skriver sedan upp vad jag har ätit innan och efter samt mina känslor under träningen och en gradering om hur jag tyckte passet gick 1-10. Då ser jag skillnad på de olika passen och kan sedan se tex under vilka omständigheter som jag gör som bäst ifrån mig. Tycker verkligen det är skitbra och tipsar verkligen om det om du har svårt för att komma igång.

Jag håller även på att göra nya hemmapass till mig själv, testar därför nya övningar så för tillfället är min träning sådär haha. Får väl hoppas på bättre inom kort. Är ni sugna på att jag delar med mig av dom när jag är färdig?

Ha de bra!

en gammal bild från tiden då jag sprang ute haha.

Likes

Comments

Idag är det alla hjärtans dag och den dagen har alltid varit som vilken dag som helst för mig. Jag har alltid tyckt att just denna dagen har varit lite överskattad och så. Dock så har jag aldrig riktigt firat den utan bara fått lite godis av mamma typ men inget mer. Förrän idag, då jag har firat den med Hugo och några gemensamma kompisar till oss. Och nu har dagen fått en helt annan betydelse än innan.

Många kanske tycker det är konstigt att jag och Hugo går ut och äter tillsammans med några kompisar eftersom det hade varit med romantiskt om det bara var vi. Och det stämmer förvisso men för mig är inte alla hjärtans dag bara en dag man spenderar med sin partner utan även med familj och kompisar. För lika mycket som jag älskar Hugo så älskar jag alla mina kompisar och min familj även fast det är på olika sätt. Så jag tycker att fira alla hjärtans dag genom att gå ut och äta med kompisar och sedan åka hem och mysa med Hugo var ett alldeles perfekt sätt. Otroligt roligt och mysigt också!

Hur firade ni alla hjärtans dag?

Likes

Comments