Ser ni hur fint det va!! Alltså helt underbara dagar med klarblå himmel, god mat, mycket skidåkning och mys i stugan! Det var Verkligen en välbehövlig helg

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Sitter i bilen påväg till Hemsedal just nu. Ska bli så skönt att åka iväg en lång weekend med familjen och njuta av fint väder och skidåkning!
Ha de bra

Likes

Comments

Idag tänkte jag plugga, äta nyttigt ( som jag börjat med haha ), träna och sova tidigt. Men dagen blev inte riktigt som jag hade planerat, den blev riktigt skit så när jag kom hem så istället för att följa planen så åt jag godis, storstädade, tränade, hade hemmaspa, tittade youtube och åt pannkakor.

Det blev en dag då jag hann med mycket och jag gjorde det jag kände för. Det var så skönt att släppa skolan när hela dagen varit skit och att tröstäta för att man tycker synd om sig själv är också okej ( ibland ) haha. Nu ska jag sova och ta nya tag imorgon, får hoppas på en bättra dag då
Ha det bra

Här är min nya favoritlåt! Lyssnar på den hela tiden, så himla fin och mysig

Likes

Comments

Jisses vad chockad jag blev precis. Sitter på tåget påväg till Hugo och läser lite bloggar, en av dom är det en tjej som heter Ellinor som driver och den har jag läst i många år. Det är helt klart en av mina favoritbloggar och Ellinor är skitcool! Älskar den tjejen alltså!

Hon hade skrivit en såkallad "bligglista" och skrivit om vilka bloggare hon tyckte mest om, vad hon gillade/ inte gillade att läsa om osv.
Hon skrev bl.a. Om att hon inte gillar att läsa om träning och hon berättade om att hon kände en lättnad när hon avföljde många konton på instagram som handlade just om träning. Då kom jag på mig själv om att sitta och tänka på att jag nog också borde avfölja sådana konton. Men va? Det borde jag väl inte alls? Jag älskar ju träning och hälsa. Jag blir motiverad när jag ser hur andra lyckas med deras månad utan socker!

Då insåg jag hur mycket jag faktisk blir påverkad av andra på sociala medier. Alltså wow, jag är helt i chock. Hon skrev några meningar och jag tänker att jag borde ha samma åsikt som henne och göra samma sak. På några få meningar kunde hon få mig att fundera över om min åsikt var rätt.
Det är helt sjukt!

Likes

Comments