Header

Här är några bilder från våran Stockholmsresa. Små gränder vi gick i, soldater vid slottet och båten vi bodde på! Så himla mysigt var det

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

1. Det är lov om en vecka!
2. Det var nån människa här hemma idag som lagade mitt element så nu är det inte 5 grader i mitt rum längre! Wooohoooo
3. Min kusin Adam kommer hit imorgon! det var så länge sen vi träffades så det blir supermysigt
4.snart fyller jag år, eller aa det är några veckor kvar men jag längtar super mycket!
5. Mitt rum är helt nystädat, jag älskar när det är städat men jag är så dålig på det haha. När jag väl har städat så mår jag så mycket bättre än annars, blir så stressad av allt stök

Likes

Comments

Idag är det måndag igen och jag borde varit i skolan men det är jag inte. Mår nämligen inte så bra men Jag gick dit och gjorde ett prov och sen gick jag hem. Har huvudvärk och fryser supermycket men har inte feber eller så. Men tänkte att det var bäst att gå hem och vila ifall jag håller på att bli sjuk och så.

Nu ligger jag och tittar på unga föräldrar och dricker chai latte! Så himla mysigt och gott!
Hörs sen

Likes

Comments

Sitter på tåget hem från Stockhom just nu, har lite mer än en timme kvar och det ska bli så skönt att komma hem. Vill sova i min egna säng och vill krama min älskling! Har saknat honom så himla mycket och jag har inte sovit så mycket så en hel natt i min egna säng kommer inte skada haha. MEN jag har även haft en av dom bästa resorna någonsin. Har varit på massor studiebesök med klassen och träffat pappa och mina småsyskon.

Med klassen var vi bla i slottet, riksdagen, operan ovh vasamuseet. Helt ärligt så var det väl inte jätte roligt att lyssna på alla som pratade och så men att vara med klassen var otroligt roligt. Jag känner att vi har kommit varandra mycket närmare och att det nu är en bättre gemenskap! Hoppas bara att det fortfarande är så när vi kommer tillbaka till skolan!
Det är så himla svårt att förklara allt vi gjort och hur mycket glädje och kärlek man får ifrån denna klass, alla är så roliga, snälla och glada. Man behöver liksom inte bara umgås med sitt "gäng" utan man kan vara med alla och det är så himla härligt! Ett bra exempel på detta är sista natten med dom i Sthlm då ingen sov i sin egna säng och gjorde man det så sov det någon mer i sängen, det var även då blandat killar och tjejer vilket inte var något problem! Detta var så härligt! Att man bara kan gå och lägga sig där man får plats liksom! Hur mysigt?

Hos pappa så gjorde vi inte något speciellt, vi åkte till ett köpcentrum men myste mest. Har inte träffat dom på superduper länge så det var roligt att få träffa dom! Ska se om jag inte kan komma upp om ett tag igen:)

Jag har alltså haft en super rolig och bra resa till Stockholm och det kommer ett inlägg med bilder om några dagar så att ni också får se lite!
Ha de bra!

Bästa klassen!! Älskar er!

Likes

Comments

Sitter på bussen med min klass påväg till Stockholm. Vi åkte vid 07.00 imorse så är snart framme! Vi ska tillbringa några dagar här och efter det så åker jag vidare till min pappa direkt, har ute träffat honom på jättelänge nu. Ska se om jag får till att träffa mormor och min kusin också men det är tyvärr inte säkert:(
Annars får jag åka upp om några veckor igen och träffa dom.

Nu tar mitt 3G slut snart så uppdaterar mer senare!
Ha de bra!

Likes

Comments