Jag. Älskar. Att. Träna.

Dom senaste dagarna har jag fått världens flow när det gäller träning. För typ två veckor sedan så bestämde jag mig för att gå ut och springa, vilket jag aldrig gör. Men sedan dess har jag fortsatt och det hare blivit mer och mer. Idag åkte jag till gymmet och körde ett överkroppspass för att sedan gå 5 km hem. Från att jag stängde ytterdörren efter mig till att jag öppnade den igen tog två och en halv timme. Nu är jag helt slut i hela kroppen vilket ni kanske kan förstå men samtidigt känns det så himla skönt.

Jag vet om att jag mår så himla mycket bättre när jag tränar, jag blir både piggare och gladare men ändå så är jag så dålig på att göra det. Det går alltid i perioder, vissa perioder tränar jag hela tiden och vissa så är jag världens soffpotatis. Just nu är jag i träningsperioden och vi får väl hoppas att det håller i sig!

Ha det bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag är det midsommar och det ska firas, kanske inte som alla andra gör men på vårt egna lilla sätt.

Imorse så åt vi jordgubbar och myste massor för att nu åka in till Göteborg och gå på Liseberg med mina kusiner. Sedan ikväll så ska jag och Hugo åka hem till honom och fixa midsommarkransar för att sedan åka till en kompis till oss på fest!

Det blir ingen sill och potatis, inga små grodorna och ingen midsommarstång. Men detta blir en super bra midsommar endå!
Ha de bra

Likes

Comments

Nu är det snart dags för årets göteborgsvarv som äger rum på lördag. Det är även dags för Ung Cancer att släppa sin nya kollektion av sina armband. Dom släpps på lördag i samband med Göteborgsvarvet då det är tänkt att Ung Cancer ska slå världsrekord i antal pärlade armband under en dag, HUR HÄFTIGT?!?!

De nya armbanden går att förbeställa på https://ungcancer.se

Likes

Comments

Snart är ennu en skolvecka avklarad, inte många kvar nu till sommaren! Längtar tills jag kan vakna på morgonen utan stress och press, kunna umgås med kompisar utan att tänka på att man egentligen borde plugga! Alltså åhh det låter ju helt underbart.

Denna helgen ska jag inte göra något speciellt, jag har iallafall inte bestämt något men sedan vet man aldrig vad som händer;)
Vad ska ni göra i helgen?
Ha de bra!

Likes

Comments

Ännu en skolvecka är avklarad, nu är det inte lång kvar. Nästa vecka är det slutprov i fysik och massa mer, vilket jag inte det fram emot.

Jag är påväg hem till Hugo nu från min syster som jag har varit hos hela kvällen. Vi har ätit pizza, sätt på film och pratat. Det var verkligen så mysigt!! Vi har inte träffats på evigheter känns det som.

Igår så bokades även en resa som äger rum sommaren 2018. Då ska jag, Hugo, Hugos syster och hennes sambo åka till USA och åka runt. Alltså det har varit mitt mål i flera år, att efter gymnasiet åka till USA och nu är det bokat!!! Med det bästa sällskapet också! Alltså jag är så lycklig.

Likes

Comments